Log in

View Full Version : Ardanın MR'ı Çekildi.!!!

Memedov
17.Mart.2007, 12:29
Galatasaray, Konyaspor deplasmanında Arda Turan'ın sakatlığıyla sarsıldı. Genç yıldız maçın 44. dakikasında kaleci Özden'le sert şekilde çarpışınca acı içinde yerde kaldı.

Yapılan ilk kontrolün ardından oyuna devam edemeyeceği anlaşılan Arda yerini Carrusca'ya bıraktı. Bu pozisyonda sakatlanan Konyaspor kalecisi Özden de maça devam edemedi.

Sağ ayak bileği, sağ diz bağları ve sağ bacak üst adalesinden sakatlanan sarı-kırmızılı yıldızın dün gece İstanbul'a döner dönmez MR'ı çekildi. Tedavisine hemen başlanan Arda'nın durumunun ciddi olmadığı öğrenildi.

Maçın 55. dakikasında sol arka adalesinden sakatlanan Okan Buruk'un ise dün gece MR'ı çekildi.

Kaynak: Milliyet

17.03.2007

uAsamet91
17.Mart.2007, 13:41
he iyi ciddi bir sorunu yokmus

El Barto
17.Mart.2007, 13:42
inşallah ciddi bişey çıkmaz milli maçla öncesi.

El Comandante
17.Mart.2007, 14:10
Oh be rahatladim vallahi,allahtan ciddi birseyi yok.Arda yunanistan macinda en önemli kozumuz.Onun gibi topu ayaginda tutabilen,iyi calimlar atip defansi zora sokabilen,süratli ve iyi orta acan birine yunanistan macinda ve norvec macinda cok ihtiyacimiz olacak.

El Barto
17.Mart.2007, 14:13
pozisyonu göremedim ama gazetede okudum özdenle olmuş pozisyon sanırım kasten vurdu falan diyolar doğru mu beyler gören seyreden varmı?

uAburak89
17.Mart.2007, 14:18
Konyaspor ile dün oynanan Turkcell Süper Lig maçında sakatlanan Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan'ın, milli maçlarda oynayamayacağı öğrenildi.

Galatasaray Kulübü Doktoru Murat Çevik, yaptığı açıklamada, Arda'nın sağ üst uyluk adalesi dış tarafında 25 santimetrelik bir bölgeyi kapsayan kanama ve parsiyel (tam olmayan) yırtığın bulunduğunu söyledi. Dr. Çevik, milli futbolcunun ayrıca diz kapağı kemiği alt ucunda kemik içinde ödem, ön çapraz bağında zorlanma, sağ ayak bileğinde de yumuşak doku zedelenmesi belirlendiğini ifade etti.

Murat Çevik, (A) Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Arda Turan'ın sakatlığı hakkında milli takım doktorlarının bilgilendirildiğini ifade etti.

Arda'nın, Yunanistan ve Norveç ile oynanacak milli maçlarda forma giyemeyeceği öğrenildi.

nerazzuri
17.Mart.2007, 15:00
Arda'nın, Yunanistan ve Norveç ile oynanacak milli maçlarda forma giyemeyeceği öğrenildi

ooff ya bu çok kötü oldu

uAburak89
17.Mart.2007, 15:03
Kötü bir haber gerçekten ya, Galatarasay maçlarında oynar inşallah ..

Memedov
17.Mart.2007, 15:06
Milli takımda oynayamaması kötü bir haber Kısmet değilmiş onun için Elden bişey gelmez :(

10_Osmanozc
17.Mart.2007, 16:01
Ben demiştim Musa'ya kırmızı verilmesi lazım diye.O pozisyonda Arda'nın ayağına illa ki zarar vermiştir,onun üstüne e bu pozisyon olunca sakatlandı tabii ki.

Emurafu
17.Mart.2007, 16:07
Ardanin milli maclarda oynamamasi kotu oldu cunku yunanistan macinda ayaginda top tutacak adamlar lazimbize offfffff

uAsamet91
17.Mart.2007, 17:20
Cok kotu oldu bu yaaa:(:( ardanin yerini baska bi oyuncu cagirilabilirmi

Memedov
17.Mart.2007, 17:22
Ardanın yerine kimi alacak fatih terim acaba kadroya merak ediyorum :)

Emurafu
17.Mart.2007, 17:34
Solda adamda yok adam gibi Erol bulut gundemde idi olimpiakos da cok formda da imis bakalim ne olcak Sag kanatta cok adam var solak lazim

dick
17.Mart.2007, 18:06
Milli takım için büyük kayıp