Log in

View Full Version : TÜrk Mİllİ Takiminda İkİncİ Yabanci...

fm26mer
17.Mart.2007, 16:29
Kazım eğer milli formayı giyerse Türk milli takım tarihindeki ikinci siyahi futbolcu olacak. 20 yaşındaki Kazım Richards 24 Mart'ta İsviçre ile oynanacak olan karşılaşmasının kafilesine katılmak için Türkiye'ye gelecek. Annesi Kıbrıs Türk'ü olan Kazım'ın babası ise İngiliz. Pazar günü İngiltere'den Türkiye'ye uçacak olan Colin Kazım Richards Pazartesi ise Milli takımdaki arkadaşlarıyla tanışacak.

26 Ağustos 1986 Londra doğumlu olan Kazım Richards bu sezon Sheffield United ile 18 maça çıktı, 1 gol attı ve 3 asist yaptı. Kazım daha önce İngiltere'de Bury takımında forma giydi. Kazım takım arkadaşları tarafından 'Kazımo' diye çağrılıyor.

Hem İngiltere hem de Türkiye formasını giymek istediğini ama bunun mümkün olmadığını belirten Richards Bury takımında futbol oynadığı dönemde 1 kez olsun bile Türk milli takımı'nda forma giymek istediğini söyledi.

Türk milli takımında forma giymekle hayatında yeni bir pencere açılacağını söyleyen Richards Türkiye forması giymesinin kendisi için bir onur olduğunu belirtti...
alıntıdır

10_Osmanozc
17.Mart.2007, 16:30
Colin Kazim yabancı değil anne tarafından Türk:)

Emurafu
17.Mart.2007, 16:54
bu konu milli takimlar bolmunde konusuluyor

uAsamet91
17.Mart.2007, 17:19
kazimin babasi jamaika asilli bi ingiliz vatandasiymis her yerde farkli farkli yaziyor ben dogrusunu soleyim dedim .

Memedov
17.Mart.2007, 17:24
Bu konuyu Daha önce gördüm sanki :)

uAburak89
17.Mart.2007, 17:26
Adamın Annesi ve Babası hakkında kesin bir bilgi yok anlaşılan, herkes başka birşey diyor ..

Emurafu
17.Mart.2007, 17:32
Alin sizer kesin bilgi annesi Kibris turklu Babasi ingiliz kazim londrada dogdu bu kadar basit baska yoruma gerek yok

SYLaR
17.Mart.2007, 17:42
Babası Antiguanalı annesi Kıbrıs Türkü

http://en.wikipedia.org/wiki/Colin_Kazim-Richards

Emurafu
17.Mart.2007, 17:59
dedigim gibi iste ntv soyledi gollerini gosterdi

SYLaR
17.Mart.2007, 18:01
Antigua ile İngiltere'nin alakası ne?

Antigua Amerika Kıtası'nda bulunan bir ada

El Comandante
17.Mart.2007, 18:03
Antigua ve Barbuda Karayip Denizi'nin doğusunda yer alan iki adadan oluşan bir ülkedir. Haritada batıdan doğuya bakıldığında Küba, Haiti ve Porto Riko gibi üç büyük adanın doğusunda yer alan ve kuzeyden güneye uzanmış Küçük Antiller'deki küçük ada ülkelerinden biridir.

Bence gereksiz bir adam,almanyada ve türkiyede nice yetenekli isimler varken daha %100 türk olmayan birini milli takima almak sacma olur.

dick
17.Mart.2007, 18:05
Babası alman annesi Türk olanlar yabancı olmuyor da,oyuncu zenci olunca mı ikinci yabancı oluyor?

El Comandante
17.Mart.2007, 18:07
Babası alman annesi Türk olanlar yabancı olmuyor da,oyuncu zenci olunca mı ikinci yabancı oluyor?

Öyle degil,almanyada yasayan her türk futbolcunun babasi alman degil.Nereden cikardin bunu bilmiyorum.Bu oyuncu yerine ali bilgin milli takimi haketmiyormu?Dha niceleri var almanyada yetenekli olan.Oraya bir scout kadrosu gönderseler su anda mükemmel yetenekler cikmisti.

dick
17.Mart.2007, 18:16
Öyle degil,almanyada yasayan her türk futbolcunun babasi alman degil.Nereden cikardin bunu bilmiyorum.Bu oyuncu yerine ali bilgin milli takimi haketmiyormu?Dha niceleri var almanyada yetenekli olan.Oraya bir scout kadrosu gönderseler su anda mükemmel yetenekler cikmisti.

Demek istediğim Almanya vatandaşlığı da olan oyuncular yabancı olarak sayılmıyor da sırf rengi siyah diye milli takıma 2. yabancı oyuncu diye lanse ediliyor?

nekop
17.Mart.2007, 18:23
Yaa bırakın anasını babasını biraz oyuncuya yorum yapın mesela bu oyuncunun mevkiisi ne ?

El Comandante
17.Mart.2007, 18:23
Demek istediğim Almanya vatandaşlığı da olan oyuncular yabancı olarak sayılmıyor da sırf rengi siyah diye milli takıma 2. yabancı oyuncu diye lanse ediliyor?

o almanya vatandasligi olan isimler almanyaya eskiden göc etmis türk ailelerinin orada daha rahat yasabilmesi ve gerekli isleri bulabilmesi icin alman vatandasligini secmesidir.

Rengi siyah diye kimse dislanamaz,hele bu irkcilik olayi bizim ülkemizde bizim vatandaslarimiz tarafindan yapilmaz.Bunu biliyoruz.O futbolcuyu ben yabanci olarak görmesem bile milli takima yeterli kapasitede olmadigini düsünüyorum.Onun yerine daha iyi oyuncular var.Bundan dolayi onu milli takimda istemiyorum.

SYLaR
17.Mart.2007, 18:26
Sağ kanat-forvet

Omerdinho
17.Mart.2007, 18:42
Alin sizer kesin bilgi annesi Kibris turklu Babasi ingiliz kazim londrada dogdu bu kadar basit baska yoruma gerek yok

Babasi ingiliz degil afrikali.