View Full Version : Vestel Manİsa
emrec15
17.Mart.2007, 17:22
Arkadaşlar VestelManisa sakarya maçında olanları yazıyorum.kendim maçtaydım.
maç başladı sakaryaspor golünü attı.ardından fazla geçmeden vestel manisasporda gol attı.sakarya gol atınca bir grup taraftar arasında kavga çıktı.polis olayları yatıştırdı.dakika 37 de ise olanlar oldu.açık tribünden tarafta taç çizgisinin hemen yanında selçuk ile capurro arasındaki mücadele sonunda capuroo selçuk a tehlikeli hareket yaptı selçuk da buna tepki gösterdi.iki oyuncuyu ayırdıktan sonra kaleci bülent ataman kalseinden fırlayıp hakeme niye faul vermedin diye itiraz etmeye başladı.o sırada ağzından kötü bir laf çıktı herhalde.oyuncular bülenti uzaklaştırınca yan hakem orta hakeme bir şeyler söyledi.sonra hakem capurro selçuk ve bülenti yanında çağırdı hakem capurro ve selçuk a sarı kart gösterdi ve kartı cebinde soktu.ardından bülent i işaret ederek elini kırmızı karta götürüyordu ki bülent hakeme sarıldı (bari sarı ver dercesine)sonra hakem kırmızıyı çıkarınca bülent hakeme saldırdı. oyuncular engellemeye çalışıyordu.ama bülent ısrarla hakemin üzerine gidiyordu tansiyon iyice yükseldi,. bu arda taraftardan en ufak bir kötü söz ve bnzeri şeyler çıkmıyordu.neyseki bülenti engelledi derken kulübeden kaleci antrenörü hakemin yakasına yapıştırdı hakeme bir şeyler söyledi.ve sonunda iktirdi.ve CÜNEYT ÇAKIR soyunma odasına gitti ve maç tatil oldu.
Memedov
17.Mart.2007, 17:23
Yazık Yazık Yazık :( Türkiyede böyle olaylar çok oluyor alışmak lazım
SaRPeR1903
17.Mart.2007, 17:25
Alışmış Kudurmuştan Beterdir :)
Tam tersi alışmamak lazım...
Emurafu
17.Mart.2007, 17:26
Hakeme yumruk atildi buyuk ceza gelir
vestel kumeye dusuyor yavas yavas
uAburak89
17.Mart.2007, 17:26
Gerçekten kötü bir olay, keşke maç konusuna yazsaydın ..
uAsamet91
17.Mart.2007, 17:27
Yazık olmuş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hakeme yumruk atildi buyuk ceza gelir
vestel kumeye dusuyor yavas yavas
evet Vestel küme düşüyor artık.Futboluda kötü.Hakeme yumruk atan futbolcu kim
emrec15
17.Mart.2007, 17:28
hakeme yumruk olayı abartılı bir şey .hakeme yumruk falan yok.itme var.
Memedov
17.Mart.2007, 17:30
Vestel Sezonun ilk yarısında nasıldı şimdi nasıl gerçekten çok ilginç
nerazzuri
17.Mart.2007, 17:44
nazar değdi nazar ........
Memedov
17.Mart.2007, 17:48
nazar değdi nazar ........
Nazar değdiği Felan yok Ersun yanal varken Vestelin başında Vestel daha çok puan kaybeder ;;)
emrec15
17.Mart.2007, 17:57
bu adam burdan gidecek ya nasıl tazminat alırım diye düşünüyor herhalde.
El Barto
17.Mart.2007, 18:26
noldu maç yarım kaldı değil mi?
Ahmet_77
17.Mart.2007, 18:27
bi zmnlar 6puan farkla 1ydi vestel
şimdi küme potasıyla arasında 3puan fark kaldı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
noldu maç yarım kaldı değil mi?
Saha içinde yaşanan gerginlik nedeniyle Cüneyt Çakır maçı tatil etti.
emrec15
17.Mart.2007, 18:58
herşey kabulde olan bizim 5 liraya oldu:D
El Barto
17.Mart.2007, 19:01
vestel çok kötü gidiyor kümeye gidecekler gibi...
Lucas Neill
17.Mart.2007, 19:21
Bülen hakemin kokartını yırtmış rekor ceza gelcekmiş galiba
Memedov
17.Mart.2007, 19:22
herşey kabulde olan bizim 5 liraya oldu:D
Biletler 5 lira mı :confused: :)
Omerdinho
17.Mart.2007, 19:33
Kaleci Bülent en az 6 ay ceza yer tahminimce
Antrenör kaleciyi sakinlestiricegine kaleciden bether cikti :D
fmsmyrna
17.Mart.2007, 19:45
böyle birşey olduğuna inanmak güç sezon başı şampiyonluk ihtimalini konuştuğumuz takım şimdi düşmemek için oynuyor
Ahmet_77
17.Mart.2007, 20:03
"Kararı Federasyon Verecek"
Cüneyt Çakır: "Kaleci formamı yırttı, forma kutsaldır."
Vestel Manisaspor-Sakaryaspor maçının hakemi Cüneyt Çakır, futbol müsabaka talimatnamesinin 29. maddesinin (A) bendine göre karşılaşmayı tatil ettiğini, kararı Futbol Federasyonu'nun vereceğini söyledi.
Çakır, stat çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, maçın son derece centilmence bir havada oynandığını ve olay dakikasına kadar gerginlik yaşanmadığını vurguladı.
İki takım taraftarlarının da centilmence davrandığını ifade eden Çakır, şöyle konuştu:
"Olaya yol açan pozisyonda da bir şey yoktu. Ancak, pozisyonla ilgisi olmayan kalecinin kalesinden çıkıp gelmesi gerginliği tırmandırdı. Kaleci formamı yırttı, forma kutsaldır. Yardımcı antrenörün de yanağıma darbesi geldi. Futbol müsabaka talimatnamesinin 29. maddesinin (A) bendine göre karşılaşmayı tatil ettik. Kararı Futbol Federasyonu verecek."
Bu arada, Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu, soyunma odası çıkışından araçlarına binene kadar karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır ve yardımcılarına refakat etti ve tokalaşarak uğurladı.
y_layta
17.Mart.2007, 21:00
ewet vestele sunu söylemek istiyorum daha doğrusu taraftarlarınada lidge şampiyon oldukları zaman daha doğrusu 1.yken 4.büyük biziz diyorlardı marşlar söylüyorlardı şimdi kümeye gidiyolar demekki 2-3-4 hatta 5 maç kazanarak BÜYÜK olunmuyo.Büyük olmak sadece kazanmak diil kötü durumdan sıyrılmaktır eğer vestel DÜŞMEZSE birazda olsa lige renk katar.
emrec15
18.Mart.2007, 00:14
Biletler 5 lira mı :confused: :)
hep açık 10 kapalı 20 oluyordu düşüşten sonra bu hafta 5 lira oldu.bundan sonra beleş olur :D
RoNNiE91
18.Mart.2007, 00:21
aboww 5 lira mı cidden biletler,sudan ucuz valla ne güzel :)
TR.CaPTaiN
18.Mart.2007, 00:38
Kaleci ve antrenörüne öyle bir ceza gelmeli ki yaptıklarının ne demek olduğunu anlasınlar. İzledim maçı acıdım hakeme zaten ufak tefek birşey ezilmiş gitmiş arada ;)
Memedov
18.Mart.2007, 02:03
hep açık 10 kapalı 20 oluyordu düşüşten sonra bu hafta 5 lira oldu.bundan sonra beleş olur :D
Bursa Kümedeykende böyleydi Biz Bedavaya giriyoduk maçlara :)
ewrim_FB
18.Mart.2007, 02:27
kaleci ve antrenöre sadece federasyon değil v.manisada ceza vermeli gerekirse takımdan atılmalı ikiside futbola yakışmayan hareketler yaptılar özellikle de antrenör...
Fıratcan Alçınkaya
18.Mart.2007, 02:40
Yazık ya yaşanmaması lazım böle olaylar... Büyük ceza verilir...
emrec15
18.Mart.2007, 10:52
ya ben şunu anlamıyorum orda faul oldu selcukla capurro itiştiler ayırdılar sonra bülent geliyor.ona ne oluyor dur kalende ne işin var orada.sinir oldum ya birde maç kardeş takımımız la.taraftarlar yan yana izledi maçı (ManiSAkaryalı)
deniz.91
18.Mart.2007, 11:42
kayserisporun şuan bilet fiyatları kale arkası 2, açık 5, kapalı,20 ytl
erciyesin ise kale arkası 50ykr, açık 1 ytl, kapalı 5 ytl sen 5e ucuz diosan bide bunlara bak:D
World Hollow o1
18.Mart.2007, 11:46
Kaleci ve antrenörüne öyle bir ceza gelmeli ki yaptıklarının ne demek olduğunu anlasınlar. İzledim maçı acıdım hakeme zaten ufak tefek birşey ezilmiş gitmiş arada ;)
Evet tamamen katılıyorum.
İzlerken babama dedim ne kadar kötü bir görev adam sana vuruyor sen sadece duruyorsun :)
ultraslanerdem
18.Mart.2007, 12:08
Bugün karar verilecekmiş diye duydum...
El Barto
18.Mart.2007, 12:10
zorlu grubu futboldan çekilebiliriz demiş.
uAburak89
18.Mart.2007, 12:14
Bu durumdayken çekilirlerse Manisa kesin küme düşer .. Çekilmeseler bile düşecek gibi zaten ..
El Barto
18.Mart.2007, 12:20
manisa kümeye gidecek sanırım bu sene cidden.denizli ve erciyesin ordan çıkıp manisa ve rizenin gitmesini bekliyorum ben.
Memedov
18.Mart.2007, 12:30
Denizlinin Çıkması zor Manisa Düşmez Kanımca Manisa Kalacaktır Süper Ligde ;;)
M.Scofield
18.Mart.2007, 12:34
Şu vesten ne hala düştü
türkiyede böyle bi olay kaç kere oldu çok merak ediyorum .....
SaRPeR1903
18.Mart.2007, 13:28
kayserisporun şuan bilet fiyatları kale arkası 2, açık 5, kapalı,20 ytl
erciyesin ise kale arkası 50ykr, açık 1 ytl, kapalı 5 ytl sen 5e ucuz diosan bide bunlara bak:D
Kayseri'de şemşamercilerden maç izlenmiyo be :n:
şemşamer=çekirdek :D
Memedov
18.Mart.2007, 15:03
türkiyede böyle bi olay kaç kere oldu çok merak ediyorum .....
Türkiyede Hep şiddet var Sen Benim Yorumumu Yanlış anladın heralde Ben Kavga İçin söyledim Bu Tür Olaylar Türkiyede Hep oluyor ;;)
yorgun_reis
18.Mart.2007, 15:20
manisa kümeye...gidiyor: (/c) (/c)
y_layta
18.Mart.2007, 16:10
yanılmıyosan gaziantepte 500 olması lazım kapalı ise pahalı ama 500 neki tam su parası