View Full Version : G.Saray samba yapacak
uAsamet91
18.Mart.2007, 11:58
G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, bugün Brezilya’nın en büyük menajerlik şirketi ile anlaşma yapmak için bu ülkeye gidecek. Milli Takım’ın Yunanistan ve Norveç’le oynayacağı maçlar nedeniyle lige verilen aradan yararlanacak olan Sezgin, Samba diyarında çeşitli karşılaşmaları izleyecek. Sarı-kırmızılı yönetim, önümüzdeki sezon kadrosunda bulunan 6 yabancıdan en az 4 tanesini değiştirmeyi planlıyor. Gönderilecek oyuncuların yerine seçilecek 4 oyuncunun da Brezilya ağırlıklı olması bekleniyor. Cimbom’un elinde şu anda yaklaşık 80 futbolcunun bulunduğu bir liste var. Bu oyuncular için araştırmalar detaylı şekilde sürdürülüyor.
Sabah
ultraslanerdem
18.Mart.2007, 12:03
Helal Galatasaray'ıma.İşte bu şekilde araştırma yapıldıktan sonra almak lazım oyuncuları...;)
El Barto
18.Mart.2007, 12:07
hadi bakalım hayırlısı olsun...
uAburak89
18.Mart.2007, 12:09
Carrusca gibi olmasın da .. Kötü futbolcu değil ama bizim ligimize göre bir oyuncu değil .. Biraz daha mücadeleci oyuncular bulmak lazım ..
M.Scofield
18.Mart.2007, 12:21
iyi bir araştırma yaparlarsa çok iyi oyuncular gelir
Memedov
18.Mart.2007, 12:28
Hayırlısı olsun Gs İçin ;;)
RoNNiE91
18.Mart.2007, 12:28
iyi bir araştırma yaparlarsa çok iyi oyuncular gelir
katılıyorum,beşiktaşlı olmama rağmen söylemeliyim ki Galatasaray çok iyi bir iş yapıyor.Keşke her takım alacağı oyuncuları detylı bir şekilde araştırsa ve incelese...
uAsamet91
18.Mart.2007, 13:15
genis capli bir aramaya benziyor ins. guzel futbolcu buluruz
Maksic
18.Mart.2007, 13:56
Hayırlısı olsun.İyi bir oyuncu bulurlar Adnan Sezgin işini iyi bilir
gorkemyilmazkarasu
18.Mart.2007, 15:29
adnan sezgin bu işi biliyor...sanırım yönetimin bugüne kadar yaptığı en iyi iş bu oldu...
y_layta
18.Mart.2007, 16:08
arkadaşlar bence brezilyada iyi futbolcu ve genç futbolcu bulmak zor mesela parmanın bile sırf oyuncu bulmak için kendi ülkelerinden çok brezilyada araştırmacıları var.bizimkilerin orda birisinmi bulması zor bulunsa bile iyi futbolcuysa takipcisi vardır zaten.ama bobo gibi biri düşerse o iyi olur gs için
yorgun_reis
18.Mart.2007, 17:01
:):):):):):):):):):):):):):):):)
......................
y_layta
18.Mart.2007, 17:08
komik olan ne öyle diil mi?italyanın ileri gelen kulubü olmadığı halde adrianoyu onlar buldu
Emurafu
18.Mart.2007, 17:18
yazaten ogan tarhan ekibi calisiyor
y_layta
18.Mart.2007, 17:22
hiç umutlanmayın mı diyosun
komik olan ne öyle diil mi?italyanın ileri gelen kulubü olmadığı halde adrianoyu onlar buldu
anladığım kadarıyla o sana gülmüyor habere gülüyor ... ki bende güldüm bu habere ... ben bu yönetimin doğru bir iş yapacağına inanmıyorum ....
onurgonullu06
18.Mart.2007, 17:55
[email protected] (
[email protected])süper valla helal cimboma
[URL="http://onurgonullu06.sitemynet.com
Ahmet_77
18.Mart.2007, 18:27
hadi hayırlısı zmnla görcez
------------------------------
onurgönüllü amacın ne reklam yapmakmı
GeNç KaRTaL
18.Mart.2007, 18:36
Galatasaray hangi 4 yabancı oyuncusunu gönderecek herhalde İliç,Carrusca,İnamoto,dördüncüde ya tomas yada song
Peki bunları göndermek sizce kolaymı song hariç gönderilse bile iyi para verecek kulüp bulmak lazım tamam hadi oda yapıldı
Brezilyadan yetenekli oyuncu almak kolaymı sanki bazı arkadaşların dediği gibi bir sürü kulüp oyuncu izliyor sezon başında falan higuain falan denildi gördük sonucu böyle oyuncuları almak için çok para gerekiyor ve birazda aceleci olmak
Yani kısacası ben bu habere pek inanmadım ama hayırlısı olsun yinede...:)
y_layta
18.Mart.2007, 18:40
ilic ve song kalır gibime geliyo ama song gitcekse türkiye dışına gitsin
:D
Transfer harekatı
Galatasaray gelecek yılın transfer hazırlıkları için kolları şimdiden sıvadı. Futbol A.Ş'nin genel müdürü Adnan Sezgin, beraberinde futbolcu izleme komitesi ile birlikte Brezilya'ya giderek, izlenen futbolcular için görüşmele başlayacak.
Adnan Sezgin 10 gün Brezilya'da kalacağını ve bazı maçları izleyeceği açıkladı. İzlenen oyuncular için bir açıklamaya yapmayan Adnan Sezgin'in, bu sürede bazı oyuncuların kulüpleri ve menacerleri ile de ön görüşmeler yapacağı öğrenildi.
Kaynak: DHA
Ivır zıvır ne kadar gereksiz isim varsa kakalalar menajerler..
Yok öyle, kimse Güney Amerika'da ve Afrika'da iyi oyuncuları kolay kolay vermez! Saydırırsınız 10 katı para, o zaman ortaya çıkartırlar isimleri.
Yoksa isimlerini bile öğrenemezsiniz.Bu hep böyle oldu, Galatasaray kolay kolay birilerini bulamaz bu bütçeyle..
koraygursoy
19.Mart.2007, 01:37
Abicim bırakın Bu yonetimin transfer yapmayı eLLerine bir kiLo YogurtLa bir Litre su ve yarım kiLo SaLataLık versek bunLar Cacık biLe yapamaz o kadar eminim yani bunLardan...
yusuf52_
19.Mart.2007, 11:53
bence güzel bi iş yapıyo galatasaray
World Hollow o1
19.Mart.2007, 12:08
Artık bu sene için ümidi kestiler sanırım..:)
Bence 6 yabancının 4'ünü yollamasınlar hiç olmadı 2 kişi gitsin sonra oyuncular arasında uyum sıkıntısı yaşanılacağı kesin bunların anlaşması epey bir zaman alır :)
CeNTeR_TR
19.Mart.2007, 12:13
Evet Gökdeniz,Serhat,Servet,Alex,Tuncay,Mehmet Topuz,Hamit,Halil, yahu bu kadar adam sayıldı hani bir tanesi alınsın bırakın bu asılsız haberleri..