PDA

View Full Version : Eric Gerets gidici gibi?..

onurgonullu06
18.Mart.2007, 18:16
Konyaspor'la 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışından iyice uzaklaşan G.Saray'da Teknik Direktör Eric Gerets'in Sarı-Kırmızılı takımdaki geleceği tehlikeye girdi. Başkan Özhan Canaydın'ın bir yıl daha sözleşmesini uzattığı Belçikalı teknik adamın sezon sonunda gönderileceği ifade ediliyor.

Galatasaraylı futbolcular, milli maç sebebiyle lige verilen araya rağmen dün idman yaptı. Bu sezon ligde kötü sonuçlar alan G.Saray'da Gerets, Sarı-Kırmızılı camiadaki desteklerini bir bir kaybediyor. Sezon başında Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın ısrarla göndermek istediği Belçikalı çalıştırıcı, sezon içinde de bazı tecrübeli oyuncularla sorunlar yaşamıştı. Son olarak Konyaspor beraberliğinden sonra da Sarı-Kırmızılı taraftarların protesto ettiği Gerets'in, sözleşmesinde ağır tazminat maddesine rağmen takımdan gönderileceği belirtiliyor. Adnan Polat'ın, Gerets'in 1 milyon 300 bin Euro tutarındaki tazminatında bir miktar indirim yaptırarak tecrübeli teknik adamla yollarını ayıracağı belirtiliyor.

G.Saray'da, futbolcular, milli maçlar sebebiyle lige verilen araya rağmen dün sabah idmana çıktı. Konyaspor maçından dönüşte hava limanında taraftarlarca protesto edilen Gerets'in, antrenmanda düşünceli hali dikkati çekti. Belçikalı çalıştırıcı, sadece kaleci Aykut ile kısa bir süre görüştü. Konyaspor maçında oynamayan Hasan Şaş, Necati ve maçın son dakikalarında sahaya çıkan Ümit'in, diğer oyunculara göre neşeli olmaları dikkati çekti.

:0: :0: :0: :0: :0: :0: :0: :0: :0: :0: :0: :0: :0: :0: :0: :0: :0: :0: :0: http://onurgonullu06.sitemynet.com
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Ahmet_77
18.Mart.2007, 18:28
inşallah gider
yanında özhanı götürürse tam süper olur

yorgun_reis
18.Mart.2007, 18:28
go home gerets :):):):):):):)

y_layta
18.Mart.2007, 18:29
zaten bu hep konuşulan bi konu ve böle dewam ederse ggider zaten.ama kim gelcek önemli olan bu

Ahmet_77
18.Mart.2007, 18:35
ama bnce gidicei tarih yakın bi zmn diil

paco
18.Mart.2007, 18:40
başlığa yazdığın ŞOK ŞOK ŞOK ları ben her hafta galatasaray maçında yaşıyorum .... o şokların yanında buna şok mu diyorsunuz .... ayrıca gerets in gidici olması şok değil ki ... kalıcı olması şok olur ....

Memedov
18.Mart.2007, 19:33
Gerets hiç bir yere gitmez Anca istifa etmesi lazım ;;)

paco
18.Mart.2007, 19:43
Gerets hiç bir yere gitmez Anca istifa etmesi lazım ;;)

nedenini de açıkla bari .... nedeni o göz kırpmasında saklı galiba ... ;) ... o kısmında bizim bilmediğimiz ve sadece senin bildiğin bişey var ama o ne .....

Memedov
18.Mart.2007, 19:47
nedenini de açıkla bari .... nedeni o göz kırpmasında saklı galiba ... ;) ... o kısmında bizim bilmediğimiz ve sadece senin bildiğin bişey var ama o ne .....

Gerets Bence Burda Çok mutlu Keyfine bakıyor Yönetim karışmıyor etmiyor Neden gitsinki eğer gitseydi Şuana Kadar Çoktan giderdi Yönetimde Yüklü bir Tazminat Parası var diye ortada Gönderemiyor Geretsi

Bildiğim şey değil Tahmin ;;)

uAburak89
18.Mart.2007, 19:49
Gerets Bence Burda Çok mutlu Keyfine bakıyor Yönetim karışmıyor etmiyor Neden gitsinki eğer gitseydi Şuana Kadar Çoktan giderdi Yönetimde Yüklü bir Tazminat Parası var diye ortada Gönderemiyor Geretsi

İkinci olamazsak, tazminatsız gidecek ..

M.Scofield
18.Mart.2007, 19:50
Gitsin gitsin

IcedEarth
18.Mart.2007, 19:52
galatasaray yollayamaz demeye çalışıyor ama görürüz

paco
18.Mart.2007, 19:52

sen yüklü bir tazminat parası olduğuna eminmisin ....

El Comandante
18.Mart.2007, 19:54
Mehmet sende akilalmaz bir bilmislik var.Nedense her mesajinda alimler gibi yorum yapiyorsun.Istihbaratlarin mükemmel galiba.Forumun bir alimi eksikti sen geldin tam oldu ;)

C h A o S
18.Mart.2007, 19:54
yolu açık olsun. sezon sonu bence kesin gider...

SYLaR
18.Mart.2007, 19:56
Paco uyma ona her mesajının sonuna göz kırpması falan koyup sanki her şeyi biliyormuş edasına bürünüyor arkadaş.

Gerets gitse de ne olacak ki.Özhan hala başkan

paco
18.Mart.2007, 20:03
Gerets gitse de ne olacak ki.Özhan hala başkan

o da doğru .... :mad:

IcedEarth
18.Mart.2007, 20:04
Gerets olsa da olmasa da farketmez nede olsa
AŞKIMIZ RENKLERE, KİŞİLERE DEĞİL!!!!!

Memedov
18.Mart.2007, 20:05
o da doğru .... :mad:

Onur abi beni hep yanlış anlıyon benim yorumumda Kötü bir niyet yok ki :(

paco
18.Mart.2007, 20:08
Onur abi beni hep yanlış anlıyon benim yorumumda Kötü bir niyet yok ki :(

yok ben orda gerets gitsede canaydın var dediya ona doğru dedim ....

Memedov
18.Mart.2007, 20:10
yok ben orda gerets gitsede canaydın var dediya ona doğru dedim ....

Tamam Abi Yanlış anladım ben o zmn :)

Emurafu
18.Mart.2007, 20:12
konunun acilmasina bile gerek oyktu gitmesi kesin gibi son haftlarda yaptigi hatalardan dolayi artik bende gitmesini istiyorum kesin futbolcularda istiyordun

paco
18.Mart.2007, 20:19
ya tamam gerets gitmeli ama ben gitmesinide bir yönden istemiyorum .... canaydın kendisini kurtarmak için yaptığı kaçıncı adım bu ... ilk önce f.terim i yedi sonra hagi yi, ergün gürsoy derken sıra geldi gerets e gerets den sonra bilin bakılım kim gidecek ... tabikide adnan polat gidecek ... herkez geliyor gidiyor ama bir sen gitmedin be başkan .... galatasaray taraftarıının sevdiği gözlerinde efsaneleşmiş herkezi bitirdin ... bu efsaneleri kendine kalkan olarak kullandın ... hep suçlar onlardaydı sende hiç bir suç yok zaten ... allah rızası için galatasarayı azcık seviyorsan bırak git ....

ibo
18.Mart.2007, 20:30
madme gönderilecekti sözleşme neden yapıldı...

ibo
18.Mart.2007, 20:35
ya tamam gerets gitmeli ama ben gitmesinide bir yönden istemiyorum .... canaydın kendisini kurtarmak için yaptığı kaçıncı adım bu ... ilk önce f.terim i yedi sonra hagi yi, ergün gürsoy derken sıra geldi gerets e gerets den sonra bilin bakılım kim gidecek ... tabikide adnan polat gidecek ... herkez geliyor gidiyor ama bir sen gitmedin be başkan .... galatasaray taraftarıının sevdiği gözlerinde efsaneleşmiş herkezi bitirdin ... bu efsaneleri kendine kalkan olarak kullandın ... hep suçlar onlardaydı sende hiç bir suç yok zaten ... allah rızası için galatasarayı azcık seviyorsan bırak git ....

Adamda haya duygusu yok ki. Bunca senedir bunca tepkiye rağmen gitmiyor. Yapıştı koltuğa...

El Comandante
18.Mart.2007, 20:36
madme gönderilecekti sözleşme neden yapıldı...

Akillari sira futbolculari motive etmek icin,medyayi susturmak icin ve en azindan sampiyonlar ligine katilmak icin.Evdeki hesap carsiya uymadi ;)

Eray Dengiz
19.Mart.2007, 02:01
Sözleşme yapıldığını kim söyledi? Sözleşme yapıldı dendi siz sözleşmeyi yaparken gördünüz mü? Hıncal Uluç bu konuda bir yazı yazmıştı onu okumanızı tavsiye ederim..

Gerets sezon sonu kesinlikle gidicidir. Baran'ında dediği gibi sadece futbolcuları motive etme planıdır. Sonuç olarak sezon sonu Gerets gidici, Özhan Canaydın kalıcıdır..

scolari12111
19.Mart.2007, 02:20
ya gdeiecekte ne olacak?biz bu kadar futboldan anlıyoruz işte bir sezon berbat bir kadrıoyla şampiyon yap diğer sene işler bozulsun hemen kovulsun diyelim.alxe ferguson hiç mi kötü olmadı?wenger nasıl arsenal bugünd eyenildi.biraz mantıklı düşünmke gerek maçlar sizin burada yazdığınız kadar kolay kazanılmıyor.birçok etken gerek.sen dünya yıldızları alacağım deyip mehmet i getirirsen böyle olur.buna rağmen başarılı bence gs.fb nin bütçesi ortada gs ninki.

nart_susruko
19.Mart.2007, 04:03
ruhani liderimiz Canaydın gitmedikçe bi halt olmaz ;)

"deplasmanda amatörde büyük başkan! nerelerde"

IcedEarth
19.Mart.2007, 18:04
ruhani liderimiz Canaydın gitmedikçe bi halt olmaz ;)

"deplasmanda amatörde büyük başkan! nerelerde"

............. Diyecek başka laf yok

Emurafu
19.Mart.2007, 18:12
Akillari sira futbolculari motive etmek icin,medyayi susturmak icin ve en azindan sampiyonlar ligine katilmak icin.Evdeki hesap carsiya uymadi ;)

evet oyle kardes ama futbolcularda geretsi sevmiyor sozlesme imzalandigi gun hepsinin morallari cok bozulmus levent tuzemen sik sik konusuyormus futbolcularla o dedi bunlari

uAburak89
19.Mart.2007, 22:03
Gerets, Özhan el ele defolup gitse ..

El Barto
19.Mart.2007, 22:04
ya arkadaşlar tamam gerets gitsin ama kim gelsin???

jaku88
19.Mart.2007, 23:38
ya arkadaşlar tamam gerets gitsin ama kim gelsin???

ERSUN YANAL:D:D

uAburak89
20.Mart.2007, 00:36
Uzak olsun ..

Büyük Kaptan gelsin ...

Memedov
20.Mart.2007, 00:51
Evet Kaptan Bülent korkmaz gelse Galatasarayda İş yapar Başarılı olur

bursa_mc
20.Mart.2007, 10:46
seneye bülent korkmaz ı getirsinler.:)

El Barto
20.Mart.2007, 10:50
Bülent Korkmaz da harcanır bence çok erken.

onurgonullu06
20.Mart.2007, 21:44
şimdiye kadar yapılan yorumlar için teşekür ederim

Emurafu
20.Mart.2007, 21:52
ya arkadaşlar tamam gerets gitsin ama kim gelsin???turk bir hoca gelsin turk hocalar paraci olmuyor yuregiyle calisiyor

Cengo
21.Mart.2007, 00:39
gibi mi, gibisi fazla..

onurgonullu06
21.Mart.2007, 18:42
bület korkmaz ii bi hoca gerçektenii olur ama arkadaşalarımızın dediği gibi da erken 2 sezon sonra çok ii olur hem tevcübede kazanır ozmana kadar

uAsamet91
21.Mart.2007, 20:03
gitsinde kurtulalim

onurgonullu06
21.Mart.2007, 20:21
:D itsinde sağlamından biride gelsin ama