Log in

View Full Version : Yunanistan - Türkiye

Universal
18.Mart.2007, 22:51
Dünya Kupası ön elemelerin de iki maçtada golsüz berabere kaldık. Bu maçta fazla gol beklemiyorum. Ama değişik bir kadro ile maçı kazanabileceğimizi düşünüyorum. İnşallah bu maçı alıp seriye devam edeceğiz.

uAburak89
18.Mart.2007, 22:57
Maç berabere biter yine .. Sıkıcı bir maç olacak bence ..

El Comandante
18.Mart.2007, 23:19
Arda,yildiray,ümit karan olsaydi kazanirdik ama onlar yok.Sol kanadimiz yok.Bence mac berabere biter.Ama insallah yanilirimda yeneriz.

GeNç KaRTaL
18.Mart.2007, 23:29
Valla zor maç beraberlik iyidir kanımca çünkü çok eksiğimiz var ama inşallah kazanırız

TR.CaPTaiN
18.Mart.2007, 23:31
Sol kanat problem olmaz dinamoTuncay var. yunanistan macları cok sıkıcı geçiyor.Yine böyle bir maç bekliyorum skoru duran toplar veya kontralar belirleyebilir.

Memedov
18.Mart.2007, 23:37
Cok Zor bir mac olacak ama InsALLAH Kazaniriz Bana Oyle geliyorki mac berabere biter

vdv10
19.Mart.2007, 09:16
mehmet topuzun oynaması lazım duran toplar için adam manyak vuruyo topa

El Barto
19.Mart.2007, 09:36
Beraberlik çıkarabilirsek üzülmeyelim derim ama kazanmamız gerekiyor.

jaku88
19.Mart.2007, 13:27
yunanistanın oynama şeklini hiç sevmiyorum bizde ofans oynıyoruz inş yeneriz

bursa_mc
19.Mart.2007, 13:30
Sıkıcı Bİr MaÇ Ve Berabere:(

Ahmet_77
19.Mart.2007, 13:48
2 takımında mağlubiyeti yok
çekişmeli geçer büyük ihtimal beraberlik olur

fenerbahce_1907
19.Mart.2007, 13:50
Yunanistan 10 kişi defans yapcak yine:(.Cok sıkıcı bi mac olacak berabere bitr.

Bordo61Mavi
20.Mart.2007, 11:08
Ben galibiyet bekliyorum. Ilk 11 halen cok guclu olacaktir sakatliklara ragmen.

World Hollow o1
20.Mart.2007, 11:17
Ben Türkiyenin maçı almasını isterim ama yunanistan yenerse bizi hiçte şaşmam:)

enesemin53
20.Mart.2007, 12:17
Fatih hocaya güveniyorum o defansı aşacaktır ama beraberlikte fene degil

Bugra19o3
20.Mart.2007, 14:24
yunanlar alan darltıp boş yer bırakmıyacak kapnacak kontraakla çıkacak biz dei, bastırınca golü kalemizde görücezzz....diye düşünüyorum...

ama çOOOOOOOOOOK sınıcı olucağı kesin

uAsamet91
20.Mart.2007, 15:09
zorda olsa kazaniriz

Fıratcan Alçınkaya
20.Mart.2007, 16:20
Arkadaşlar bu maçta düşündügünüz yunanistan olmayacak. Aday kadroda 7forvet var. Yani 10defans kontra atak taktigini yapmıcaklar... Kendi sahalarında oldukları için yüklenicekler büyük ihtimalle. Ama tabiki biz daha güçlüyüz galibiyet en kötü beraberlik alırız. Sakatlıklarda olmasaydı tam süper olacaktı...

AfYoK03
20.Mart.2007, 22:45
Her türlü yeneriz. Yunanistanı yensin bzm takım varsın kupaya katılmasın ama yensinler. DAha dün sınırlarımız içinde bizim devletimizden yemek yeyen adam bize kafa tutamasın

19_SeRDiNÇ_05
21.Mart.2007, 11:28
13. Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda 24 Mart Cumartesi günü Türkiye ile karşılaşacak olan Yunanistan A Milli Futbol Takımı'nın tecrübeli orta saha oyuncusu Stylianos Giannakopoulos, çok zor bir maç olacağını, ancak galip gelmek istediklerini söyledi.

Yunanistan Milli Takımı'nın kampında DHA'ya konuşan Giannakopoulos, Türkiye'nin çok iyi bir takıma sahip olduğunu vurgulayarak, "Uluslararası maçlarda Türkiye'nin ne kadar kaliteli bir takıma sahip olduğunu hepimiz gördük. Yunanistan da çok iyi bir takım. Kendi sahamızda oynayacak olmamız bize küçük bir avantaj veriyor. Taraftarlarımız yanımızda olacak. Türkiye de kendi sahasında kendi taraftarları önünde oynayınca çok güçlü bir takım oluyor. Zor bir maç olacağına inanıyorum. Ancak ne kadar zor olursa olsun, bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Türkiye'yi yenerek, Malta'da oynayacağımız deplasman maçına iyi bir psikoloji ile gideceğiz" dedi.

Giannakopoulos, Türkiye ile yapacakları maçın, Yunanistan'ın Osmanlı İmparatorluğu'na karşı ayaklanmasının yıldönümünün kutlandığı ve Yunanistan'da milli bayram olan 25 Mart arifesinde oynanacak olmasının takım için teşvik oluşturup oluşturmadığı hakkında ise, "Özel bir rol oynayacağını zannetmiyorum, sadece çok garip bir tesadüf. Futbol maçı 90 dakikalık bir karşılaşmadır. Hem biz, hem de Türkler profesyonel oyuncularız. Maçın 90 dakikası dışında ayrıca birşeyimiz yok. Bu yüzden de iyi bir maç olacağına inanıyorum. Bu yüzden de maçı seyretmeye gelecek insanların da zevk alacağı bir karşılaşma olacağına inanıyorum. Umarım herşey Atina'da oynanan bir önceki maç gibi düzgün gelişir" diye konuştu.

"Türkiye'den sizin için tehlikeli olabilecek bir oyuncu var mı" sorusuna ise Yunan futbolcu şu cevabı verdi:

"İnglitere'den Emre ve Tugay çok iyi futbolcular. Ayrıca ikisi de kişisel olarak değer verdiğim ve saygı gösterdiğim oyuncular. Ama bunların dışında çok iyi olan başka oyuncular da var. Şükür ve Altıntop'un çok kuvvetli şutları var. Tuncay da çok iyi futbolcu. Şu anda ismini hatırlayamadığım bir oyuncu daha var. Sakatlandığı için oynayamayacak, ama çok iyi bir futbolcu. Genel olarak Türkiye hepimizin kıymetli saydığımız bir takıma sahip, çünkü çok iyi ve kaliteli bir takım"

jaku88
21.Mart.2007, 14:18
Sakatlıklar olmasaydı warya Sizi evire çevire yenerdik berabelik olursa hiç şaşmam

fbkraltolga
21.Mart.2007, 15:24
eze eze yenecez yunanlıları.......

ultraslanerdem
21.Mart.2007, 17:10
Yunanlıları her zaman yendik.Yeneceğizde....

bjk4ever
21.Mart.2007, 18:43
Buyuk bir ihtimalle kotu oynayip yeniliriz. Fatih Terim'e ve kadrosuna hic guvenmiyorum, iyi bir sonuc cikarabilecegimizi hic zannetmiyorum.

uAsamet91
21.Mart.2007, 18:54
13. Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda 24 Mart Cumartesi günü Türkiye ile karşılaşacak olan Yunanistan A Milli Futbol Takımı'nın tecrübeli isimleri kampta DHA'nın sorularını yanıtladı.

Golcü isim Charisteas sakatlığının düzeldiğini belirterek; "Türkiye ile oynayacağımız maça hazır olacağım. Ama ayağıma bakacak olursam hazır olduğumu düşünüyorum ve sanırım Cumartesi günkü maça yetişebileceğim. Moralimiz çok yüksek. Ön elemelerde 3 tane galibiyetimiz var, ve kuvvetli bir sahamız da var. Herkes biliyor ki Türkiye'ye ile son iki maçta olduğu gibi, özel bir maç oluyor. Maçı kazanmak için mücadele etmeye hazırız.. 25 Mart'taki milli bayramımızdan dolayı özel bir durum var bizim için ama biz maça futbol açısından yaklaşıyoruz. Bu bir futbol maçı ve bunu unutmamamız gerek. Maça ve sadece maça odaklanmamız gerek. Türkiye'nin çok iyi oyuncuları var, özelikle son iki yılda, ancak buna rağmen eski oyuncularına güvendiğini görüyoruz, Hakan Şükür gibi. Kendisi çok iyi bir skorer , Moldavya maçında gördüğümüz gibi 4 tane gol attı. Tehlikeli bir oyuncu, benim için en tehlikeli oyuncu ve özellikle dikkat etmem gerek. Altıntop'u da tanıyorum, Alman kupasında rakip takımlarda oynamıştık. Çok güçlü ayakları var ve şutları da çok kuvvetli. Görüyorum ki genel olarak Türkiye'nin yetenekli ve yeni futbolcular yetiştirme geleneği var, şimdi olduğu gibi dikkat çeken futbolcuları var.

FANİS GEKAS'IN AÇIKLAMALARI

"Taraftarlarımız karşılaşmanın spor yönüne odaklanıp gereksiz faaliyetlerde bulunmasınlar. Öncelikle sadece bir spor, bir futbol karşılaşması olacağına inanmak istiyorum. Sadece spor yönünde duralım. İyi bir maç olmasını istiyorum. Türkiye'de Avrupa takımlarında oynayan birçok futbolcu var. Türk takımının iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Maçın 25 Mart bayramından bir gün önce oynanması özel bir durum ama sadece maça odaklanmamız gerek. Dilerim ki taraftarlarımız da bu karşılaşmanın spor yönüne odaklanıp gereksiz faaliyetlerde bulunmasınlar"

21.03.2007

Kaynak : DHA

Memedov
21.Mart.2007, 18:56
İsterse Etmesin :)

Hakan Şükür Atar Golleri Alırız Maçı OLur biter

El Comandante
21.Mart.2007, 18:59
Birde hakan sükürü milli takima niye aliyoruz diyorsunuz.Alin iste ölüsü bile her takimda is yapar hakanin.Onun bir ismi var,bu ismi bütün dünyaya duyurdu,bütün rakiplerimiz hakandan korkuyor.Kral Forever!

Memedov
21.Mart.2007, 19:16
Hakan Şükürün Milli takımda Ne işi var diyenlerin ben zaten futbol bilgisinden Şüphe Ederim.

Kralın Milli takımda Ve Galatasarayın Uefayı Aldığı Sezonda Neler Yaptığını ve galatasaraya Verdiği Hizmetleri Kimse Göz Ardı Edemez..

Omerdinho
21.Mart.2007, 19:24
Charisteas saka yapmis :D

El Comandante
21.Mart.2007, 19:27

hahaha,espri yapti gülelim bari!

Sen futboldan cakiyorsan ben adam degilim!

onurgonullu06
21.Mart.2007, 19:31
Her TÜrlÜ Aliriz Bu MaÇi Fatİh Terİm İŞİnİ Bİlİr Eksİk Felan Farketmez Yunanİstanida Ezerİz Yunani Yulaf Ederİz Bİzz

RoNNiE91
21.Mart.2007, 19:52
Her TÜrlÜ Aliriz Bu MaÇi Fatİh Terİm İŞİnİ Bİlİr Eksİk Felan Farketmez Yunanİstanida Ezerİz Yunani Yulaf Ederİz Bİzz

:D:D:D:D çok güzel dedin,yunan'ı yulaf ederiz :D

iyi bastırırsak maçı alırız.Yeterki orta sahadan forvete iyi toplar çıksın.....

Memedov
21.Mart.2007, 19:54

Şahsen Ben Senin Futbol Bilginden Şüphe Etmeye başladım ;)

onurgonullu06
21.Mart.2007, 19:55
Demİ GÜzel KardeŞİm Benİm Bu Arada BeŞİktaŞliymissin Paran Varsa TaŞ Yoksa BeŞİktaŞ:)))

uAsamet91
21.Mart.2007, 20:05
Şahsen Ben Senin Futbol Bilginden Şüphe Etmeye başladım ;)

Bendeee...

GeNç KaRTaL
21.Mart.2007, 20:11
Valla bu maçta Emre-Tugay iki ingiltere fatihi iyi oynarlarsa maçın seyri değişir

Omerdinho
21.Mart.2007, 20:15
arkadaslar yunan defansini tanimiyorsunuz galiba... 2004 avrupa sampiyonasindaki fransa macini hatirlatirim.. henry gibi bir golcü o macta yunan defansina karsi etkisiz kaliyorsa hakanin ayana top getirtmezler

maci kazanacagimizdan hicbir suphem yok ama hakan konusunu biraz abartiyorsunuz.

onurgonullu06
21.Mart.2007, 20:18
hakana kaf yok adama boşa kral dememişler değilmi dinho kardeşim yunanı yulaf edeceklerden biride o

Bordo61Mavi
21.Mart.2007, 20:37
her zaman kendimi tekrarlamaktan biktim, en sonunda imzama ekliycem. Hakan Sukur Turk futbolune gelmis gecmis en iyi forvettir.

Omerdinho
21.Mart.2007, 20:38
her zaman kendimi tekrarlamaktan biktim, en sonunda imzama ekliycem. Hakan Sukur Turk futbolune gelmis gecmis en iyi forvettir.

Ona bir lafim yokki :) ben hakan kötü veya hakan türk futboluna hicbirsey katmadi gibi bir yorumda bulunmadim arkadasim.

Bordo61Mavi
21.Mart.2007, 20:43

eee bu ne oluyo.

Hakan halen her takima biseyler katacak kadar iyi bir futbolcu

ultraslanerdem
22.Mart.2007, 14:39
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (C) Grubu'nda Cumartesi günü deplasmanda Yunanistan ile karşılaşacak olan Türkiye, komşusu ile daha önce yaptığı 7 maçta hiç yenilmedi.

Milli Takım, 2'si Dünya Kupası Eleme Grubu, 4'ü özel, 1'i de Akdeniz Oyunları maçı olmak üzere, 4'ü Atina, 3'ü İstanbul'daki toplam 7 maçta rakibini 5 kez yenerken, 2 kez berabere kaldı ve hiç mağlup olmadı.

Ay-yıldızlı ekip, bu maçlarda toplam 11 gol atarken, kalesinde 4 gol gördü.

İki ülke (A) milli futbol takımları en son 2006 Dünya Kupası elemelerinde aynı grupta yer almış, Atina ve İstanbul'daki maçlar golsüz tamamlanmıştı.

TÜRKİYE-YUNANİSTAN MAÇLARI

Türkiye ile Yunanistan (A) milli futbol takımları arasında yapılan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Tarih Yer Organizasyon Sonuç
---------- ----- ------------ -----
23.04.1948 Atina Özel ::: (3 - 1)
28.11.1948 İstanbul Özel ::: (2 - 1)
15.05.1949 Atina Akdeniz Oyunları ::: (2 - 1)
21.09.1988 İstanbul Özel ::: (3 - 1)
29.03.1989 Atina Özel ::: (1 - 0)
08.09.2004 Atina Dün.Kup.Ele.Gru. ::: (0 - 0)
04.06.2005 İstanbul Dün.Kup.Ele.Gru. ::: (0 - 0)

Not: Sonuçlarda ilk takım olarak Türkiye alınmıştır.

...AA...

Cengo
22.Mart.2007, 14:41
Survivor başlıyor

Cengo
22.Mart.2007, 14:42
eee bu ne oluyo.

Hakan halen her takima biseyler katacak kadar iyi bir futbolcu

Hakan hiçbir dönemde iyi futbolcu değildi..

GeNç KaRTaL
22.Mart.2007, 14:45
O kadarda değil son dönemlerde eski formunu sergileyemiyor olabilir ama Türkiye'nin en iyi forvetidir Hakan Şükür

uAsamet91
22.Mart.2007, 14:53
fatih tekke de kadrodan cikarildi

deniz.91
22.Mart.2007, 20:35
fatih terim volkanı il 11 de oynatacağım diyor bu ne yapmaya çalışıyo ya o kadar formsuz bi futbolcuyu böyle önemli bi maçta ilk 11 de sahaya sürüyo bence kaleye orkun uşak-hakan arıkan veya serkan kırıntılıdan birini koymalı yanlış ediyor
defansta ise emre aşık ağır futbolcu ayrıca yunan forvetleri hızlı ve hepsi uzun servet - gökhan zan ortada olmalı sağ bekte hamit sol bekte ibrahim üzülmez olmalı
orta sahada ise tugayı yine almış yanlış yapmış çok yaşlı hemen yoruluyo sağ kanatta son zamanlarda çok formda olan topuz oynamalı duran toplarıda o kullanmalı ayrıca çok isabetli ve sert atıyo sol kantta tuncay orta ikilide ise tümer emre belözöğlu olmalı

forvette ise uzun boyuyla hakan şükür ve adam geçmesi ve hızlı olduğundan dolayı son haftalardada formuna kavuşan gökhan ünal oynamalı

Universal
22.Mart.2007, 20:40
Şimdi İbrahim de yok. Keşke Önder Turacı milli takımda oynayabilse asıl o zaman güzel olurdu.

El Comandante
22.Mart.2007, 21:19

Bakin iste bize diyorsunuz fanatizm yapiyorsunuz diye,yönetici oldugunuz halde karsi rakibin en önemli oyuncusu hakkinda kiskirtici mesajlar atiyorsunuz.Buda ilk degil hani...

Hakan hakkinda söyle su aralar iyi oynamiyor tamam deriz.Ama ne demek ya hicbirzaman iyi degildi diye.Bunu söyleyenin futbol bilgisinden süphe ederim!

Hakan kötü futbolcu oldugu icin milli takimda 50 gol atarak en golcü futbolcu konumunda bulunuyor demi.

Bak basarilarinada biraz söyledigin sacma laf hakkinda düsün.Belki editlersin mesajini.

* Bireysel
1999 Türkiye Ligi Gol Kralı (19 gol)

1998 Türkiye Ligi Gol Kralı (32 gol)

1997 FIFA Dünyanın En İyi Golcüsü Ödülü

1997 Bronz Ayakkabı Ödülü

1997 Türkiye Ligi Gol Kralı: 38 gol

Türkiye liglerinde en cok gol atan 2. oyuncu: 238 gol (1. Tanju Çolak: 240)

FIFA 1997 Dünyanın en iyi golcüsü

2 kez Dünya Karmasına çağrılan tek Türk futbolcusu

Milli takımda en çok gol atan futbolcu: 50 gol (38 defa Galatasaray'da, 7 defa İnter'de, 2 defa Torino'da, 2 defa Parma'da, 1 defa Blackburn Rovers'da)

Avrupa kupalarında en çok gol atan Türk futbolcusu: 37 gol

Yurt dışında en çok gol atan Türk futbolcusu: 11 gol (Torino 1 gol, İnter 5 gol, Parma 3 gol, Blackburn Rovers 2 gol)

UEFA Kupası'nda ilk Türk Gol Kralı: (1999-2000) 10 gol

Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan Türk futbolcusu: 8 gol

Cumhurbaşkanlığı Kupası maçlarında en çok gol atan futbolcu: 5 gol

Avrupa'da en çok hat-trick yapan Türk futbolcusu: 2 defa

Şampiyonlar Liginde İtalyanlara deplasmanda gol atan ilk futbolcu 1998-99 Juventus 2-2

IFFHS (Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu) 2005 yılı Dünyanın faal en iyi 5. golcüsü (07.01.2006): 466 lig maçında 254 gol

IFFHS (Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu) Dünyanın gelmiş geçmiş en çok gol atan Türk futbolcusu (07.01.2006): 466 lig maçında 254 gol

Dünya Kupalarında atılan en erken gol: 9.saniye Türkiye 3-2 Güney Kore (29.06.2002) (2002 Dünya Kupası Üçüncülük Maçı)

Toplamda en çok milli olan Türk futbolcu: 154 defa (105 defa A Milli, 25 defa Ümit Milli, 13 defa A Genç Milli, 6 defa B Genç Milli, 5 defa Olimpik Milli)

Bir sezonda en çok maç yapan Türk futbolcu: 54 maçta 4697 dakika

Gümüş ve bronz ayakkabı kazanan Türk futbolcusu.

uAburak89
22.Mart.2007, 21:21
Hadi şu anda kötü desen anlayacağım da, hiç bir dönemde demek biraz abes olmuş ..

Emurafu
22.Mart.2007, 21:22
Aboo kardes yoneticisin ama yaptigin yorum ne oyle kendiniz tartisma yaratiyorsunuz

Eray Dengiz
22.Mart.2007, 23:16

Bu yüzden en kötü zamanında bile Milli Takıma seçiliyor dimi? Türkiye'de forvet dendiği vakit akla ilk Hakan Şükür gelir. :rolleyes:

Cengo
23.Mart.2007, 00:06
Aboo kardes yoneticisin ama yaptigin yorum ne oyle kendiniz tartisma yaratiyorsunuz

Herkesi beğenmek zorunda mıyım, pavlovun köpeği değiliz! Herkesin kendine ait olan görüşlerine saygı duymalısınız!

Hakan Şükür'ü sizler doldurdunuz, hiçbir zaman iyi bir santrafor olmadı ki zaten.
Türk Milli Takımı için vasatüstü bir santrafordu, Türkiye Ligi için de öyle.

Kale ağzından gol kaçıran, 6 pastan 50 metre havaya diken başka bir santrafor yoktur herhalde.
Hava hakimiyeti ise alın Koller işte, bedavaya gitti Monaco'ya.
Fanatiklik yüzüne Milli Takım zarar gördü, vicdanlarınız hiç mi sızlamadı?

Hakan Şükür ile sorunu yoktu Ersun Yanal'ın, benim gibi düşünüyordu.Hakan Şükür futbolcu falan değil, Ümit Özat ve Hakan Şükür gibi oyuncular anca yedek olurlar.

Olan Ümit Karan'a oluyor işte..

Ağır santraforları sevmem..
Benim tarzım teknik ama uzun santraforlar; ince olmaları sorun değil, çevik olmaları gerekir.

Henry,Zlatan Ibo,Anelka,Adriano

En iyi dönemlerde Hakan Şükür olabilir, bazı maçlarda iyi oynadığı doğru ama genel olarak sürekli iyi oynadığı söylenemez.
Dortmund maçında mükemmel oynamıştı ama herkesin iyi günü mutlaka vardır.
Hakan günümüz futbolu futbolcusu değil, ağır, dribbling hiç yok, şutu ilerleyen yaşlarından iyileşti.
Pek teknik sayılmaz.

Gol pozisyonu pek yakalanmıyor artık, buldun mu atacaksın.
Defans futbolu günümüz futbolu, takım haline savunma yap, orta saha hareketli, hızlı olsun, bir anda ileri çık, yakaladığın tek pozisyonu değerlendir futbolu bu futbol.

Hava hakimiyeti iyidir ama bu tür adamlar artık pek işe yaramıyolar son dk.lara yenik girmediysen...

Hakan Şükür Türk futbolun en uzun oynayan oyuncusu sanırım, doğal olarak o kadar yıl oyna ne kadar beceriksiz olursan ol atarsın o kadarını mutlaka!!

Hakan'dan çok daha iyileri vardı Metin Oktay gibi, Rıdvan gibi ama Tanju bu kadar şanslı değildi, hapis yattı biliyorsunuz, zorunluluktan bıraktı ve Sergen gibi de sorumluluk sahibi olmayan biriydi..

Burak Duran
23.Mart.2007, 00:06
bence gereksiz yorumlara cevap atıp sinirlerinizi bozmaya gerek yok

Burak Duran
23.Mart.2007, 00:07
Herkesi beğenmek zorunda mıyım, pavlovun köpeği değiliz! Herkesin kendine ait olan görüşlerine saygı duymalısınız!

Hakan Şükür'ü sizler doldurdunuz, hiçbir zaman iyi bir santrafor olmadı ki zaten.
Türk Milli Takımı için vasatüstü bir santrafordu, Türkiye Ligi için de öyle.

Kale ağzından gol kaçıran, 6 pastan 50 metre havaya diken başka bir santrafor yoktur herhalde.
Hava hakimiyeti ise alın Koller işte, bedavaya gitti Monaco'ya.
Fanatiklik yüzüne Milli Takım zarar gördü, vicdanlarınız hiç mi sızlamadı?

Hakan Şükür ile sorunu yoktu Ersun Yanal'ın, benim gibi düşünüyordu.Hakan Şükür futbolcu falan değil, Ümit Özat ve Hakan Şükür gibi oyuncular anca yedek olurlar.

Olan Ümit Karan'a oluyor işte..

tabi hakan şükür hatta futbolcu bile değil süpersin ya valla :D

RaSenGan
23.Mart.2007, 00:40
inşallah maçı alırız

Emurafu
23.Mart.2007, 12:31
begenmediginiz hakan milli takimda yine gol atcak

real_footballer
23.Mart.2007, 14:33
bu maçı kazanmalıyız ama muhtemel sonuç beraberlik

Ahmet_77
23.Mart.2007, 14:48
A Milliler Yunanistan'a Yenilmiyor

Milliler, 7 maçın 5'ini kazandı, 2'sinde berabere kaldı,hiç yenilmedi.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (C) Grubu 4. maçında, 24 Mart Cumartesi günü deplasmanda Yunanistan ile karşılaşacak Türkiye, komşusu ile daha önce yaptığı 7 maçta yenilgi yüzü görmedi.

Ay-Yıldızlı ekibimiz, 2'si Dünya Kupası Eleme Grubu, 4'ü özel, 1'i de Akdeniz Oyunları maçı olmak üzere, 4'ü Atina, 3'ü İstanbul'daki toplam 7 maçta rakibini 5 kez yenerken, 2 kez berabere kaldı ve hiç mağlup olmadı.

Ay-yıldızlı ekip, bu maçlarda toplam 11 gol atarken, kalesinde 4 gol gördü.

İki ülke takımları en son 2006 Dünya Kupası elemelerinde aynı grupta yer almış, Atina ve İstanbul'daki maçlar golsüz tamamlanmıştı.

uAsamet91
23.Mart.2007, 16:04
bu macta yenilmicez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
HAKAN SUKUR le ilgili yorum yapmayin arkadaslar ayiptir.Neresi kotu futbolcu ya ona kotu santrafor diyenin futbol bilgisinin olmadigini dusunuyorum

Universal
23.Mart.2007, 16:07
Son iki maçta ne gol attık ne gol yedik. Bu maçta Yunan defansını geçmemiz zor olacak. Çünkü Nihat olsun Fatih olsun kadroda yok. En iyisi Forvette Tuncay'ı tek oynatmak. Çünkü o defansı ancak Tuncay dağıtabilir.

mustafa35
23.Mart.2007, 16:24
jkesinlikle kazanmalıyız..

the_imam912
23.Mart.2007, 16:32
çok zor olacak maç.kanımca berabere bitecek çok sıkıcı gidio bu maç ya..

Ahmet_77
23.Mart.2007, 16:35
Türkiyede çok sakatlık var
yenmemiz zor olucak ama inşALLAH yeneriz

Emurafu
24.Mart.2007, 13:05
Son iki maçta ne gol attık ne gol yedik. Bu maçta Yunan defansını geçmemiz zor olacak. Çünkü Nihat olsun Fatih olsun kadroda yok. En iyisi Forvette Tuncay'ı tek oynatmak. Çünkü o defansı ancak Tuncay dağıtabilir.
ya kardes hakan sukur avrupada korkulan bir santrafor savunma oyunculari macta rahat oynayamicaklar hakanin sayesinde tuncay bos alanlar bulacak macta hakan savunmayi dengesini bozan biri size ustelik onu iki kisi tutacak zaten yunabistan da acikladi hakanda korkuyoruz diye iste ona onlem alcaklar ama tuncay da sayesinde bos alan bulacak ve hakan yine macin gizli kahramani olacak

gelelim fatih ve nihat konusuna nihati gecinbir kere nihat bu sene topmu oynadi adam her mac sakatti ilk onbirde oynayamaz zaten o fatih o da formsuz

C h A o S
24.Mart.2007, 13:46
inşallah alırız bu maçı. sakatlar olmasa daha güzel olacaktı ama bu kadroylada yeneriz onları.

nerazzuri
24.Mart.2007, 13:49
3-5-1-1 şeklinde dizilicek a millliler sahaya

volkan

emre gokhan servet

sabri aurelio tugay gökdeniz i.üzülmez

tuncay

hakan şükür

Omerdinho
24.Mart.2007, 13:51

volkan

emre gokhan servet

tuncay

hakan şükür

11 böyle olacaksa kaybederiz.

nerazzuri
24.Mart.2007, 13:52
Yurt dışında en çok gol atan Türk futbolcusu: 11 gol (Torino 1 gol, İnter 5 gol, Parma 3 gol, Blackburn Rovers 2 gol) demişsin bu arada bu özelllik NİHAT KAHVECİ ye aittir :D:D:D:D BARAN DEDİ :D

Omerdinho
24.Mart.2007, 13:54
Yurt dışında en çok gol atan Türk futbolcusu: 11 gol (Torino 1 gol, İnter 5 gol, Parma 3 gol, Blackburn Rovers 2 gol) demişsin bu arada bu özelllik NİHAT KAHVECİ ye aittir :D:D:D:D

+1 :D adam ispanya liginde ilk sezonunda 23 gol atti.

GeNç KaRTaL
24.Mart.2007, 14:07
fatih o da formsuz
Abi adam takımında neredeyse her maçta gol atıyor ne formsuzu:D

volkan

emre gokhan servet

tuncay

hakan şükür
Abi Emre nerede sorması ayıptır:confused: Gökdeniz'in yerinde Emre belözoğlu olsa bayağı iyi bir kadro;)

Omerdinho
24.Mart.2007, 14:20
Abi adam takımında neredeyse her maçta gol atıyor ne formsuzu:D

Abi Emre nerede sorması ayıptır:confused: Gökdeniz'in yerinde Emre belözoğlu olsa bayağı iyi bir kadro;)

Emre ingiltere federasyonuna ifade verdigi icin kamplara katilamadi ama norvec macinda oynayacakmis.

GeNç KaRTaL
24.Mart.2007, 14:31
Ohoo Emre'de yoksa işimiz zor valla

El Comandante
24.Mart.2007, 14:44
Tamam nihat olsun,zaten konumuz milli takim.Milli takimda en cok golü kim atti?50 golle hakan sükür.Su anda rakiplerimiz nihattan mi korkuyorlar yoksa hakan sükürden mi?Hakan sükürden,tabiki nihat saglikli olsaydi o kesin oynardi,cok iyi bir futbolcu ama bu sene paso sakatti.Yani oynayamaz.

deniz.91
24.Mart.2007, 14:50
abi tamam hakan en çok attı ama nihat kaç maç oynadı hakan kaç maç oynadı tamam hakan eskiden süper bi futbolcuydu ona dnecek bişe yok ama yaşlanmasından dolayı artık oynayamıyor son haftalarda gsdede bişe yapmadı bu maçta bize hızlı atağa çabuk kalkan forvet ve kanatlar lazım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

volkan

emre gokhan servet

tuncay

hakan şükür

ayrıca bu kadroya bakmayın bu medyanın kendi çıkardığı kadro terim kadro hakkında bişe demedi farklı bi kadro çıkacakmış atinadan trt muhabiri dedi

Emurafu
24.Mart.2007, 15:13
ya taktik belli 4=4=2 cikacak 3=5=2 cikarmi fatih terim fark mi yiyecek

nerazzuri
24.Mart.2007, 15:30
ya taktik belli 4=4=2 cikacak 3=5=2 cikarmi fatih terim fark mi yiyecek

3-5-2 deil 3-5-1-1 :D:D:D:D

uAburak89
24.Mart.2007, 17:09
Muhtemel ilk 11'ler ..

YUNANİSTAN: Nikopolidis, Seitaridis, Kapsis, Anatolakis, Fysas, Basinas, Katsouranis, Karagounis, Charisteas (Samaras), Gekas, Giannakapoulos.

TÜRKİYE: Volkan, Hamit, Servet, Gökhan Zan, İ.Üzülmez, Sabri, Aurelio, Tugay (Hüseyin), Tuncay, Tümer (Gökdeniz), Hakan Şükür.

srkn26
24.Mart.2007, 17:18
her iki ülke de yenilmeden 3te 3 yaparak gelmiş maçın yunanistanda olduğunu düşünürsek ve bi de Türkiye'de de bi maç yapılacağını düşünürsek kozlar bzim elimizde yenilsek bie çok büyük bi sorun değil ama yenilmediğimi zaman avantaj bize geçer

asatilla
24.Mart.2007, 22:06
İnşallah bu maçı alırız.Milli takımımıza yürekten başarılar diliyorum...

Ahmet_77
24.Mart.2007, 22:34
dakika 5 yenilioz

TheTrooper
24.Mart.2007, 22:49
bu kadroyla olacağı bu...

Ahmet_77
24.Mart.2007, 22:52
yediğimiz golde çok basitti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
goooooooooooool TUNCAY

TheTrooper
24.Mart.2007, 22:57
gol oldu 1-1

Mc.Speedy
24.Mart.2007, 22:57
Şimdi öne geçme fırsatı doğdu.

Ahmet_77
24.Mart.2007, 22:58
Moldova 1 : 1 Malta maçı bitti
Norveç 0 : 1 Bosha Hersek 21..dakika

senderson
24.Mart.2007, 23:00
Tuncay susturdu yunanı....

Mc.Speedy
24.Mart.2007, 23:07
PES mi Oynuyorsun be Tümer :(

Memedov
24.Mart.2007, 23:08
Hadi bee Yenicez bu maci

Ahmet_77
24.Mart.2007, 23:16
ilk yarı bitti 1-1

mahoo
24.Mart.2007, 23:18
9 kişi oynadık forvetler hiç bişe yapmadıinş 2. yarı daha iyi olur

Mc.Speedy
24.Mart.2007, 23:19
Tuncay bir attırmasına ve bir atmasına rağmen fena sayılmaz.
Tümer'ide beğendim ilk yarıda.

Universal
24.Mart.2007, 23:19
Hakem hani sertliğe izin ver miyordu? Adamlar resmen oyuncularımızı biçtiler. Rakip iki şut çekti biri etkili oda zaten gol oldu.

Ahmet_77
24.Mart.2007, 23:20
inşALLAH 2.yarı daha güsel olcak ve yencez

19_SeRDiNÇ_05
24.Mart.2007, 23:21
Maç öncesi Milli Marşımız çalınırken yapılan terbiyesizlikler ve saygısızlıkların ardından Yunanistan tribünleri gol sevincimizde de çirkin görüntüler ortaya çıkardı...

Yunanistan ile oynadığımız karşılaşmanın 27. dakikasında oluşan pozisyonda kaleci Nikopolidis ile karşı karşıya kalan ve topu ağlara göndererek durumu 1-1'e getiren Milli futbolcumuz Tuncay Şanlı gol sevincini yaşayamadı.

Sol kanatta köşe direği önünde futbolcularımız gol sevinci yaşadığı sırada Yunanistan tribünlerinden gelen yabancı maddeler Tuncay'ın sırtına gelirken, Tuncay tribünlerin tepkisinden yerden kalkara ve uzaklaşarak kurtulabildi.

canavar20
24.Mart.2007, 23:28
yunanistan'ı hiç sevmiyorum gol attık sahanın içi doldu

C h A o S
24.Mart.2007, 23:36
gooooooooooooooooooooooooLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

fenerbahce_1907
24.Mart.2007, 23:43
gol gol gol goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllll lll

C h A o S
24.Mart.2007, 23:44
hakan indirdi gökhan güzel vurdu süper oldu bu gol . fatih in aslanları yunanlıları susturdu.

yatebos
24.Mart.2007, 23:44
gokhan attı gol gol gol

Nedvedmania
24.Mart.2007, 23:50
ya böyle pozisyonlar peste olsa fark atardım bee !

C h A o S
24.Mart.2007, 23:55
ya yuncay pas versenee yaaa.. güzel güzel devam böyle.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
la ne goller kaçırıyor bu yunanlılar :n: boş kale ve direkten...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
goooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllll llllllllllll

fenerbahce_1907
24.Mart.2007, 23:58
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllll

Mc.Speedy
24.Mart.2007, 23:59
Kaleci Bizdensin. Goool Goool Goool
Tümer Metin.

Ayrıca : Volkan topa bir uçsan , o topuda bir tutsan.....!

C h A o S
24.Mart.2007, 23:59
gooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllll llllllllllllll
.
.
.

dick
25.Mart.2007, 00:02
Nikopolidis buraya yumruk havaya

C h A o S
25.Mart.2007, 00:02
ne goldu obee. kaleci de kumbara çıktı :D:D:D maçın kopma anı yunanlıların direkten dönen topu ve ardından kaçırdıkları bom boş pozisyondu.

atamayana atarlar:n:...

mgokalparslan
25.Mart.2007, 00:03
çok iyi gidiyoruz yalnız ben anlamıyorum bu nikopolidis bizim fatih terim in maçtan önce övdüğü kaleci değil mi acaba?
spiker zaten yan toplarda zayıf diyordu yalnız bu kadar mı kötü yer tutar bir kaleci bizim volkan ın da ne yaptığını gördük ama şutlar uzaktan kalecinin hemen önünde görüşünü net olarak engelleyen bir oyuncu yok toplar sert olsa da tam köşeye gitmiyor az önce de az kalsın sabri ye top kaptırıyordu berbat oynuyor
bunların hepsi bizim işimize geliyor inşallah böyle devam eder

C h A o S
25.Mart.2007, 00:06
şu taraftarı susturduk ya o yeter bize. dut yemiş bülbül hesabı:D:D:D:D:D

fenerbahce_1907
25.Mart.2007, 00:09
goooool goooool goooool

C h A o S
25.Mart.2007, 00:10
goooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllll...

SaRPeR1903
4 oldu gökdeniz maradona gibisin :D

Mc.Speedy
Goool Goool Goool , Maradona Gökdeniz , Iddaa'cı Gökdeniz Attı.

Ayrıca : Volkan topada uçtu saçlarıda bozuldu , uçamaz diyenlerde , kırmızıya dönüştü.

C h A o S
25.Mart.2007, 00:11
SPİKER çoştu :D
trübünler boşalıyor. ..

dick
25.Mart.2007, 00:13
Maç 4 golün üstünde bitecek diye iddaa mı oynadın gökdeniz:D

C h A o S
25.Mart.2007, 00:15
arkadan başka bi spiker maçı anlatıyo, başka kanaldamı veriyo maçı :? ;)

Mc.Speedy
25.Mart.2007, 00:18
Ersin'in kendi sesi , arkadaki makinelerin sesini kısmamışlardır o yüzden tekrar dönüyor ses. Bu arada Volkan'a arkadan jöle şişeleri yağıyor..

C h A o S
25.Mart.2007, 00:18
maçın adamı:
1.tuncay
2.tümer
3.sabri...
seyirci oylarıyla..

ultraslanerdem
25.Mart.2007, 00:19
Macin adami ::: Nikapolidis :D

C h A o S
25.Mart.2007, 00:20
yunanlılar oyuncularımızı alkışlıyo ama bir yandan da sahayı taşlıyorlar...
2 maç seyircisiz gelcek bence bu takıma...

ultraslanerdem
25.Mart.2007, 00:21
yunanlılar oyuncularımızı alkışlıyo ama bir yandan da sahayı taşlıyorlar...

Rövanşıda var bu maçın...

VEee KAzandıkkkk

fenerbahce_1907
25.Mart.2007, 00:22
Mac bitti.Atinada tarih yazdık.

C h A o S
bitti.bitti.bitti. bu iş bu kadar tbrkler fatih in aslanları. yüzümüzü yere getirmediniz.. daha büyük başarılar bizi bekliyor...

Mc.Speedy
Artık bu coşkudan uyuyamassınız Gençler :)

ultraslanerdem
25.Mart.2007, 00:23
Vallah Nikapolidis maçı satmış diyecem ama Hiç Kimse Ülkesini satmaz...

Universal
25.Mart.2007, 00:23
Volkan'dan da kötüsü varmış demekki. :)

Bir anda korktum skor 3-1 iken bunlar 10 dk. da üç gol attılar bizde yermiyiz. Sonuçta kalede Volkan var. Az kalsın yiyorduk. :)

İnanılmaz bir zafer elde ettik ama fazla sevinmemek gerekiyor. Norveçi yenersek gruptan çıkarız.

Yunan halkıda kendi ülkesini yuhluyor.

SaRPeR1903
25.Mart.2007, 00:24
Birbirine sarıl Türkiye :D Tarih yazdık...

C h A o S
25.Mart.2007, 00:25
valla burda silahlar patlamaya başladı.:D şimdi sırada norveç var aynı tarifeyi onlarada uygulucaz..

tombul taho
Fatih'in aslanları olduğu nasıl belli oluyor ama ;)

Fıratcan Alçınkaya
Alemin kralı geliyor... Beyler yemin ederim şu an konuşamıyorum sesim çıkmıyo bagırmaktan... Süper galibiyet en büyük en büyük TÜRKİYE...

mgokalparslan
25.Mart.2007, 00:26
maç türkiye açısından çok ilginçti deplasmanda maçın başında gol yememize rağmen üst üste 4 gol atıp yendiğimiz maçtır ilginçtir ki bu şanssızlıklar hep bizi bulurken tam tersine kalecilerinin yardımıyla bizi kendi sahamızda farklı yenen takımlar gibi oynamışız, maç sonunda da yunanlı taraftarlara kendimizi alkışkatmışızdır.
bana göre maçın adamı aurelio dur.her pozisyonda topa müdahale etti,koştu,savaştı,çok top kazandı.
onlar açısından da samaras çok iyiydi o da defansına yardım etti top kaptı çabaladı ama yetmedi

Del Piero_10
25.Mart.2007, 00:26
yunan dörtlendi

ultraslanerdem
25.Mart.2007, 00:27
Hiç yenemediler.Yenemeyeceklerde...

tombul taho
25.Mart.2007, 00:27
eğer olur da (inşallah) norveç maçını da kazanırsak çok süper olacak.. avrupa kupası sonuna kadar aralanacak...

C h A o S
25.Mart.2007, 00:28
¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤

Universal
Sırtaki değil halay çektik. İşte Türkün gücü damarlarımız da ki asil kanla kazandık. :)

Lucas Neill
yunanlı şerefsizleri yendik Atatürk'e yaptıkları şerefsizliklere en güzel cevabı verdik bütün oyunculara helal olsun

Mc.Speedy
25.Mart.2007, 00:30
We are the Best , Greece is an easy test ;)

uAburak89
25.Mart.2007, 00:32
İyi mücadele etti tüm oyuncularımız, güzel bir galibiyet .. Ben en çok bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile Sabri'yi ve soğukkanlılığı ile galibiyette başrol oynayan Tümer'i beğendim .. Gerçekten iyi oynadık ancak birazda şanslıydık bence .. Skor 2-1'ken Yunanistan'ın topu direkten döndü hemen arkasından gol attık .. :) 3-1'ken yine bir direk sonrasında yine bizim golümüz .. :)

RoNNiE91
25.Mart.2007, 00:32
Helal be,ne diyim harikaydık,o yunanlılara türk gücünü gösterdik.stadyum,izmir,panama fark etmez,her yerde denize dökeriz bunları.....

AfYoK03
25.Mart.2007, 00:34
haydi şimdi git anana babana selam söyle şerefsizin oğlu.. Dedene deki hala değişmemiş bu Türkler ne yapacakları ne zaman yapacakları hiç belli olmuyor gene senin hanım elden gitti dede de.. Daha cokk diyeceksin.. tşkler tüm takımımıza teşekkürler Türkiye'me..

ultraslanerdem
25.Mart.2007, 00:35
haydi şimdi git anana babana selam söyle şerefsizin oğlu.. Dedene deki hala değişmemiş bu Türkler ne yapacakları ne zaman yapacakları hiç belli olmuyor gene senin hanım elden gitti dede de.. Daha cokk diyeceksin.. tşkler tüm takımımıza teşekkürler Türkiye'me..

Aşırıya Kaçmayalım...Gerçi söylediklerin az bile ama...:)

gerrrard
25.Mart.2007, 00:36
Helal size helal bea

Burak Duran
25.Mart.2007, 00:37
vay anam vay ne güzel oldu öyle yahu vıyyy :D

ibo
25.Mart.2007, 00:40
şu an inanılmaz sevinçliyim :) Yunanları kendi evinde 4-1 geçmek harika bir duygu :)

TiLiKaMuS
25.Mart.2007, 00:42
şansında yardımıyla harika bir maç çıkardık. nikopolidis inanılmaz hatalı goller yedi. ama ibrahim üzülmez ve gökhan'ın sakatlanmasıyla, sakatlar hanemize 2 kişi daha eklendi. ama gökhan'ın golü atar atmaz nasıl sakatlandığını anlayamadım. çözen arkadaşlar var mı?

ayrıca ikinci yarı bizim kale alanı halburcu dükkanı gibiydi, hani volkan kalenin içinde nerdeyse küçük çapta bir büfe açabilirdi :) sahaya bir yunan başbakanı karamanis inmedi, ama kameralar körü oynadı. çok merak ediyorum yunanistan bu maçtan sonra bir ceza alacak mı? alacaksa bile bu ciddi bir ceza olacak mı? bakalım fifa'nın iki yüzlülüğünü yine görecekmiyiz.

El Comandante
25.Mart.2007, 00:43
Helal olsun size.Aslanlar gibi savastiniz.Böyle savunmaya 4 tane attiniz.Mükememelsiniz.

Macin yildizi sabri ve tümerdi.Mükemmellerdi.Sabri inanilmaz pres yapiyor,gercekten enerjisi bitmek tükenmek bilmiyor,sag kanattan süper bindirdik hem sabri hem hamit ile.Sabri ilk 2 golü baslatan isimdi.Tuncayin golünde topa vurdu sansa olsada tuncaya geldi top ve tuncay atti.Sonra topu getirip gökhana vermesi ve Kralin süper pasiyla gökhanin golü mükemmeldi.Sabri bundan sonra milli takimin degisilmez oyuncusu olacak.

Tümer mükemmel oynadi.Sahada milli takimi mükemmel yönetti,harika paslar atti,süper oynadi.Golüde süperdi.Tartismaya girmedi,topunu oynadi sadece.HeLaL olsun sana tümer,hep böyle ol canimizi ye.Ama sadece milli takimda böyle ol :D

Fatih terim hakkindada konusmak istiyorum,böyle teknik direktör dünyada yok.Böyle adama sahip oldugumuz icin gurur duyalim.Mactan önce yunanistana karsi korkak oynamayacagiz,cikip aslanlar gibi savasacagiz dedi ve aslanlar gibi savastik.Takim sirf pres yapti.Taktiksel acidan süper taktikler verdi.IMPARATOR FATIH TERIM!!!

Tuncay ilk goldeki hatasini bizim 1.golümüzü atarak affetirdi.Ama macta cok gereksiz isler yapti,cok bencildi,böyle oynamamali tuncay.Gercekten hakan cok durumda bosken ona vermedi gitti bencillik yapti,hic iyi olmadi.Cok top kaybi yapti.Ama genede golünü atti ve savasti oda.

Gökdeniz ne yapti öyle :D Girdi maradona gibi calimlari atti ve golünü birakti,ben sok oldum :) Helal olsun gökdenize.

Kral macta görünmedi ama yunan savunmasini darmadagin edenlerdendi,hakani tutan dellas resmen öldü,hakani tutmanin imkansiz oldugunu anladi.Hakan 2.golün de asistini yapti.Cogu topta bos alan yaratti.Iste hakan bu ölüsüde yeter!

Cok sevincliyiz,gururluyuz.HELAL OLSUN SIZE!!!

Pazartesi günü siniftaki yunanli ile iyi dalga gececem simdi :D

Omerdinho
25.Mart.2007, 00:43
Milliler döktürdü :) ilk golden sonra umudum kesilmisti ama tümer tuncay ikilisi sahneye cikinca takim yeniden canlandi.

nekop
25.Mart.2007, 00:44
Müthiş bir futbol müthiş bir galibiyet.Sonuna kadar haketdigimiz bir maç...Tuncay ve Tümer harikaydı tabi Gökdeniz'ide unutmamak lazım girdi ve golünü attı ama takım olarak çok iyiydik neyse sevinçten doğru düzgün cümle bile kuramıyorum :D

AfYoK03
25.Mart.2007, 00:44
Her türlü yeneriz. Yunanistanı yensin bzm takım varsın kupaya katılmasın ama yensinler. DAha dün sınırlarımız içinde bizim devletimizden yemek yeyen adam bize kafa tutamasın

demiştim.. Bunu derken de yürekten inanmıştımm. Helal olsun Türkiyem Helal olsun çocuklar hepiniz bir numarasınız.. Yunanlar gibi çirkefliğe yatarak değil, bileğimizin hakkıyla alnımızın akıyla adamın münasip yerlerinden ter akıttırız. Biz Türküz lan biz TÜRKK.. 400 yıl ekmek yediniz elimizden yetmedi bide antrenman yaptırdık sayemizde yüzme şampiyonu oldular.. Ee izmirden atinaya kadar bende yüzsem bende şampiyon olurum.. Bu da sana KAPAK olsun yunan şerefsizi..

mahoo
25.Mart.2007, 00:46
istanbullu arkadaşlar bizde haziranda yunanistan maçına gidip onların marşı okunurken yuhalıyalım kafalarına en büyüğünden bozuk para atalım en azından ben yapcam yapdıkları büyük ahlaksızlıkdı özellikle Atatürke olan

tombul taho
25.Mart.2007, 00:47
istanbullu arkadaşlar bizde haziranda yunanistan maçına gidip onların marşı okunurken yuhalıyalım kafalarına en büyüğünden bozuk para atalım en azından ben yapcam yapdıkları büyük ahlaksızlıkdı özellikle Atatürke olan

bence tam tersi yapılmalı ki yaptıklarından utansınlar...

mgokalparslan
25.Mart.2007, 00:48

işte bunu yapmayalım onlar ne kadar pislik yaparsa yapsın biz onlar kadar alçalmayalım

Lucas Neill
25.Mart.2007, 00:49
bencede bizim sahamızdaki maçta böyle şeyler yapmamalıyız

mahoo
25.Mart.2007, 00:51
yok abi tükürene sende tüküreceksin kafasını uzatanın başını keseceksin uefa zaten onların yanında ceza meza vermicekler biz kime ahlak dersi veriyoruz kimse bizim dostumuz değil naparsak yapalım yine bakış aynı o kadar barışcıl mesaja rağmen yapdıkları tavra bak...

AfYoK03
25.Mart.2007, 00:58
mahoo nun dediği doğru.. biz küçükken bi kabahat işlediğimiz de annem babam yunan tohumu derdi. Yani tam bicbu serefsizler.. Aslında kaldıkları oteli basacaksın mahvedeceksin öldürüp evine yollayıverceksin..

fenerbahce_1907
25.Mart.2007, 00:59
Bu zihniyet yüzğnden zaten adımız barbara cıktı Avrupada.

tombul taho
25.Mart.2007, 00:59
Toplam kadromuzda 15 sakat varmış arkadaşlar... Buna rağmen biz son Avrupa Şampiyonu'nu hem de kendini evinde 4-1 yeniyosak bu kupaya gideceğimizi ve çok iyi yerlere geleceğimizi gösterir...

El Comandante
25.Mart.2007, 01:04
Arkadaslar norvecde yenildi.Norveci de yenersek gruptan lider olarak cikariz.

Yapma mahoo,biz simdi onlara gene bunlarin yaptigi rezillikle karsilik verirsek cok kötü olur.Zaten fifa ensemizde,en ufak hatada verirler tarihi cezayi.Biz onlara en büyük darbeyi macta asiller gibi olarak,süper tezahüratlarla sahaya tek madde atmadan izleyecegiz.Ozaman yunanlar yerin dibine girecekler!

AfYoK03
25.Mart.2007, 01:05
Bu zihniyet yüzğnden zaten adımız barbara cıktı Avrupada.

dinime söven müslüman olsa. zerre kadar iplemiyorum onların dediklerini. 600 yıl 45 devlet 23 millete 3 kıtada hükmettik de bigünden bi güne birisine Türkce konusacaksın sen Türksün dedik mi. Adamlar kendi krallarından daha güzel yasaılar ülkemizde. Ama şimdi günay amerika yeni zellanda avustralya neden
ispanyolca ingilizce portekizce konusuyor ?? onların ötmeleri kendilerine.. BARBAR biz miyiz onlarmı.. Aslında keşke barbar olsaydık elimizdeyken avrupa Atilla zamanında da osmanlı zamanında da kıysadık köklerini onların da görselerdi..

Sekopej
25.Mart.2007, 01:06
Sen İstiklal Marşı'nı yuhalarsın ha! İşte böyle alkışlattırırlar adamı.

Aslında dşyecek pek birşey yok, galip geleceğimize inanıyordum, sahaya çıkan takımı görünce de bu inancım daha da arttı. Şanssız bir gol yedik. Yunanistan'ın zaten 2. yarıda yakaladıkları 1 pozisyon haricinde gollük pozisyonları yok.

Helal olsun sahada mücadele eden tüm oyunculara, o iyi bu kötü demeyeceğim, tüm takım şahaneydi. Maçın sonu gelmiş, fark atmışsın ama Sabri hala pres yapıyor mücadele ediyor. Bunu alkışlamayacaksın da ne yapacaksın.

Hiç yenemediniz ve hiç yenemeyeceksiniz. Türkler size yenilmeyecek.;)

Sanırım ilk defa grup maçlarında bu kadar rahat bir performans gösteriyoruz. 4'de 4 yaptık. Grubun favorisiyiz, Norveç maçı çok önemli, havaya girmemeliyiz, o maçı da alırsak neredeyse bu iş bitti diyebiliriz. Bosna umarım Yunanistan'ın üzerine çıkar ve grupta 2. onlar olur...

Tekrar teşekkürler, bize bu sevinci, bu gururu yaşattığınız için...

Godsend
25.Mart.2007, 01:08
Ne kadar övünsek az,yunanistan deplasman sayılmaz...

Her zamanki gibi denize döktük. :cool:

Şimdi yiyin o pankartı Yunan'lı insanlar(!)

TiLiKaMuS
25.Mart.2007, 01:10
mahoo nun dediği doğru.. biz küçükken bi kabahat işlediğimiz de annem babam yunan tohumu derdi. Yani tam bicbu serefsizler.. Aslında kaldıkları oteli basacaksın mahvedeceksin öldürüp evine yollayıverceksin..

eğer bu söylenenler konusunda fikirlerinizle ciddiyseniz. hakkaten sonumuz hiç iyi değil. fenerbahce_1907'in dediği gibi bu yüzden sadece avrupa'da değil her yerde adımız barbara çıkmış. orda ortalığa atlıyan, saldıran şerefsizlerden her yerde var, bizde yok mu? hava alanından itibaren kral gibi ağırladılar bizimkileri orda. fatih terim basın toplantısında özellikle teşekkür etti. siz öldürmekten bahsediyorsunuz adamları. ölümle, saldırganlıkla beslenenler sonuda aynı şekilde olur. futbolu hatta tüm sporları çirkinleştiren faşizmin sportif versiyonu holiganizm bugün rakiplerinin, yarın senin, öbür gün herkesi kurban seçecek bir zihniyettir.

Mc.Speedy
25.Mart.2007, 01:11
Diyecek fazla birşey yok , Teşekkürler Fatih'in aslanları.

Memedov
25.Mart.2007, 01:12
Turkiyemiz kazandi oyuncuları canı gönülden kutluyorum..

Sıra geldi Norveçe ;;)

Omerdinho
25.Mart.2007, 01:13
"Tarihi bir gün yaşadık"
Milli Takımımız Yunanistan'ı Atina'da 4-1 mağlup ederek tüm ülkeyi sevince boğarken, Fatih Terim karşılaşmadan sonra oyuncularının büyük bir özveriyle oynadığını ve galibiyeti hakettiklerini söyledi. Fatih Terim sözlerine şu şekilde devam etti;

"Yunanistan Türkiye maçı öncesi oyuncularıma video analizleriyle herşeyi gösterdim. Oyun içersinde nasıl oynamaları gerektiğini tek tek hepsine anlattım. Yunanistan taraftarları konusunda oyuncularıma çeşitli uyarılarda bulundum ve onlarda üzerlerine düşeni en iyi şekilde yaptılar."

Fatih Terim Yunanistanlı taraftarların İstiklal Marşımızı ıslıklamaları konusunda da şunları söyledi; "Yunanistanlı taraftarların İstiklal Marşımızı ıslıklamaları hiç hoş olmadı ama biz burada gerçekten çok iyi ağırladılar. Başta Yunanistan Futbol Federasyon Başkanı olmak üzere bizimle her konuda ilgilendiler. Onları buradan teşekkür ediyorum. Bizim de onları Türkiye'de en iyi şekilde ağırlayacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Fath Terim sözlerine şu şekilde devam etti; "Türk futbolu 1990'dan beri kaydettiği aşamayı korkak futbol oynayarak değil hücum futbolu oynararak rakibine önde basarak geliştirdi. Bu karşılaşma öncesi oyuncularımıza gol atan hücum yapan bir futbol yapısını benimsetmeye çalıştık ve bununda meyvesini Yunanistan karşısında aldığımızı düşünüyorum.

Fatih Terim, Bosna Hersek'in deplasmanda Norveç'i 2-1 yenmesi konusunda ise; "Biz diğer maçlara bakmıyoruz. Bizim için önemli olan kendi futbolumuz ve sahadan aldığımız puanlar. Beni işin bu kısmı ilgilendirir. "

Takımdaki eksik oyuncuların olmasının önemli olmadığını belirten Fatih Terim Milli formayı giyen her futbolcunun elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

Fatih Terim, Tuncay ve Tümer başta olmak üzere bütün futbolcularının alınlarından öpüyorum diyerek Atina'da tarihi bir gün yaşatan bütün futbolculara teşekkür etti.

El Comandante
25.Mart.2007, 01:15
Atatürk ve Milli Marşımıza hakaret ettiler !

Yunanistan taraftarları Atatürk ve İstiklal Marşı’na hakaret etti, tribünlerden pet şişe yağdırdı.

Georgios Karaiskais Stadı bu gece skandallara imza attı. Maç öncesi Hakan’ı pet şişe yağmuruna tutan Yunan taraftarları rezaletlerle geceye damgasını vurdu.

Maç öncesinde ısınmak için sahaya çıkan ekibimizi yuhalayan ve ıslıklayan taraftarlar Hakan’ı pet şişe yağmuruna tuttu. Tecrübeli oyuncu topu Yunan kalesine atarak ıslıklara en güzel yanıtı verdi.

Yunanlı taraftarlar ıslıklarıyla tepkilerini gösterirlerken bazı futbolcularımızın bundan etkilenmemek için sahaya müzik dinleyerek çıktıkları görüldü.

Atatürk’e Hakaret !

Maç öncesi ulusal marşlar okunurken, bir grup Yunan fanatik "Yunanistan'ın başkenti İstanbul'dur" yazılı pankartın yanı sıra Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret içeren bir pankart açtı.

Milli Marşımızı ıslıkladılar !

Maç başlarken Yunanistan taraftarları yine sahnedeydi. İstiklal Marşımız okunurken Yunanistan taraftarları ıslıklar ve yuhalamalarla takımımızın moralini bozmaya çalıştı.

Tribüne Yabancı Madde Yağdı

Yunan taraftarları ekibimizin her atağında pet şişe yağmuruna tuttu. Tuncay’ın attığı golü sindiremeyen taraftarlar maçın ikinci devresinin de 1 dakika kadar geç başlamasına neden oldu.

Spor yorumcuları ise “Yunanistan seyircisi kırmızıyı görünce yuhalıyor, kırmızı görmüşboğa gibi.. Ama böyle maçlarda yüksek tansiyon olması normal, Milli Takım en güzel yanıtı verecektir” yorumunu yapmakla yetindi.

Olaylar Gösterilmedi

Maçın 50. dakikasında kale arkası tribünde çıkan olaylar ve sahaya atlayan taraftarlar ekrana getirilmedi. Bu da Yunanistan’da yaşanan rezaletin son damlası oldu.

HAYDI FIFA VER GEREKLI CEZALARI!!!

SYLaR
25.Mart.2007, 01:18
Pankarta karşılık birisinin güzel bir cevabı

istanbulda ki maçta;

kemal was your father, since 1-4(53)

şeklinde cevap verilmesini umduğum pankart

Eray Dengiz
25.Mart.2007, 01:19
Kolpanistan işte nolacak.. Tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum harika bir maç çıkardık. Fatih hocayı kutluyorum, maçın adamı Tümer ve Tuncay'ı kutluyorum.. Hepiniz harikaydınız..

Sekopej
25.Mart.2007, 01:19
Buradaki maçta Yunan Marşı çalarken, staddan ses çıkmazsa, ben kendi insanımla daha çok gurur duyarım. Maç içinde gereken tepkiyi vereceksin, ıslıklayacaksın ama bir ülkenin onurunu, şerefini temsil eden şeylere laf etmeyeceksin.

Hepimiz Atatürk'ü örnek alırız. Kurtuluş Savaşı sırasında Yunan Kralı İzmir'e geliyor, müthiş çoşkuyla karşılanıyor, Rumlar sokaklarda. Yunan Kralı kalacağı yere girerken yere Türk Bayrağını seriyorlar ve o keyifle bu bayrağa basarak geçip gidiyor.

Kurtuluş Savaşı kazanılıyor, Atatürk tüm yurtta geziler düzenliyor, İzmir'e geliyor, Kral'ın zamanında kaldığı bina da kalacak. O zaman kralı gören Türkler aynı şeyi yapmak istiyorlar ve yere Yunan Bayrağı seriyorlar. Atatürk buna çok sinirleniyor ve o bayrağı yerden kaldırtıyor. Ne olursa olsun bir ülkenin gurur duyduğu şeye hakaret edilmemelidir diyor.

Atatürk'ü örnek alıyoruz, yaptıklarını takdir ediyoruz, eğer doğru olan o bayrağı çiğnemek olsaydı ATAM o gün o bayrağı çiğnerdi ama doğru olan onu kaldırıp saygı duymaktır. Doğru olan budur...

mahoo
25.Mart.2007, 01:21
beyler bırakın ahlak dersini.. doğrular vardır, gerçekler vardır. belki doğru olan sinemize çekip susmaktır fakat gerçek de şudur ki bugüne kadar susduk da elimize ne geçdi diğer bir gerçek de onların tavırlarıdır ulu önderimize mili değerlerimize takındıkları tavırdır... iş neyin peşinden gideceğimize bağlı ben gerçekleri tercih ederim çünkü bugüne kadar doğruları yapdık ...elde var 0....

gunship
25.Mart.2007, 01:24
Tarih tekerür etti.Milli Takımı Kutluyorum.

eraser212
25.Mart.2007, 01:26
hadi istiklal marşımızı ıslıklamalarına biz de onlarınkini ıslıklayarak cevap veririz de bizim sayıp söveceğimiz bi önderleri de yokki

Omerdinho
25.Mart.2007, 01:28
beyler bırakın ahlak dersini.. doğrular vardır, gerçekler vardır. belki doğru olan sinemize çekip susmaktır fakat gerçek de şudur ki bugüne kadar susduk da elimize ne geçdi diğer bir gerçek de onların tavırlarıdır ulu önderimize mili değerlerimize takındıkları tavırdır... iş neyin peşinden gideceğimize bağlı ben gerçekleri tercih ederim çünkü bugüne kadar doğruları yapdık ...elde var 0....

Peki onlarin yaptiklarini sende yapinca eline ne gececek?

besiktas1903
25.Mart.2007, 01:34
cok guzel oynadik, biz sanzlidik ve yunanlarda sanszis. gokdenizin gollu superdi.

Ahmet_77
25.Mart.2007, 08:00
tebrikler bu kadar sakarlığa rağmen çok güsel oynadık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada
bosna hersek deplesmanda norveçi 2-1 yendi

Wesley Sneijder
25.Mart.2007, 10:53
Helal olsun. Ayrıca Norveç'in yenilmesi de üzerine çok iyi oldu.

uAsamet91
25.Mart.2007, 11:10
hepsine helal olsun

Türklere köle olduk"
A Milli Futbol Takımı'nın, Yunanistan'ı kendi sahasında 4-1 mağlup etmesi Yunan basınında büyük üzüntüyle karşılandı. Sport 24 Yunan milli takımının bu yenilgisini Kabus olarak nitelendirildi.

Sportnet ise, 'Yunan trajedyası' manşetini kullandı ve bu yenilgiyi Rehagel dönemi boyunca Yunan milli takımının kendi sahası içerisindeki en kötü yenilgisi olarak nitelendirdi. Bu yenilginin sorumluları ile ilgili olarak, "Maç dışında olan Nikopolidis, orta sahada bütün mücadeleleri kaybeden Angelos Basinas ve maçın başından beri kötü oynayan Takis Fissas" şeklinde yazıldı.

Sport time gazetesi ise, "Karaiskakis'te Kölelik" yazısında, Milli takımın 25 Mart bayramından Türklere boyun eğerek oryantal dansettiğini ve bu dünün Yunan futbolunun en karanlık günlerinden biri olduğunu yazdı. Tribünlerde yaşanan olayların ise utanç verici olduklarını belirten gazete, bu olaylar yüzünden cezalandırılma tehlikesinin bulunduğunu da belirtti. Atina Haber Ajansı, "Milli takımın trajik görüntüsü" başlığını kullandı. Katimerini gazetesi, "Milli takımda ne yürek ne de akıl vardı" başlıklı yazısında milli takımın beklentilerin çok altında kaldığını belirtiyor. Metrosport, "Türkiye'den 4 gol, Yunanistan için utanç verici yenilgi" başlıklı yazısında Yunan takımının rezil olduğunu ancak, Nikopolidis'in yanlışlarını, savunmada yapılan hatalar ve orta sahada hayal gücü eksikliği nedeniyle takımın bunu hakettiğini belirtiyor. Skai Tv internet sayfasında, "Rezilik" başlığını kullandı ve Türk Milli takımının çok iyi bir performans ve akıllı bir oyunla Yunan milli takımını 4-1 skorla rezil ettiklerini yazıyor. Ant1 Tv ise Yunan milli takımının, Türklerin ilk golünün ardından üstüste hatalar yaptığını ve Rehagel döneminin en kötü yenilgisini yaşadıklarını yazıyor.

25.03.2007

fm26mer
25.Mart.2007, 11:40
Atatürk ve Milli Marşımıza hakaret ettiler !

Yunanistan taraftarları Atatürk ve İstiklal Marşı’na hakaret etti, tribünlerden pet şişe yağdırdı.

Georgios Karaiskais Stadı bu gece skandallara imza attı. Maç öncesi Hakan’ı pet şişe yağmuruna tutan Yunan taraftarları rezaletlerle geceye damgasını vurdu.

Maç öncesinde ısınmak için sahaya çıkan ekibimizi yuhalayan ve ıslıklayan taraftarlar Hakan’ı pet şişe yağmuruna tuttu. Tecrübeli oyuncu topu Yunan kalesine atarak ıslıklara en güzel yanıtı verdi.

Yunanlı taraftarlar ıslıklarıyla tepkilerini gösterirlerken bazı futbolcularımızın bundan etkilenmemek için sahaya müzik dinleyerek çıktıkları görüldü.

Atatürk’e Hakaret !

Maç öncesi ulusal marşlar okunurken, bir grup Yunan fanatik "Yunanistan'ın başkenti İstanbul'dur" yazılı pankartın yanı sıra Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret içeren bir pankart açtı.

Milli Marşımızı ıslıkladılar !

Maç başlarken Yunanistan taraftarları yine sahnedeydi. İstiklal Marşımız okunurken Yunanistan taraftarları ıslıklar ve yuhalamalarla takımımızın moralini bozmaya çalıştı.

Tribüne Yabancı Madde Yağdı

Yunan taraftarları ekibimizin her atağında pet şişe yağmuruna tuttu. Tuncay’ın attığı golü sindiremeyen taraftarlar maçın ikinci devresinin de 1 dakika kadar geç başlamasına neden oldu.

Spor yorumcuları ise “Yunanistan seyircisi kırmızıyı görünce yuhalıyor, kırmızı görmüşboğa gibi.. Ama böyle maçlarda yüksek tansiyon olması normal, Milli Takım en güzel yanıtı verecektir” yorumunu yapmakla yetindi.

Olaylar Gösterilmedi

Maçın 50. dakikasında kale arkası tribünde çıkan olaylar ve sahaya atlayan taraftarlar ekrana getirilmedi. Bu da Yunanistan’da yaşanan rezaletin son damlası oldu.

HAYDI FIFA VER GEREKLI CEZALARI!!!

MAÇ BURDA OLSAYDI VE SAHAYA BİZİM TARAFTARLAR YABANCI MADDE ATSAYDI,TV GÖSTERİRDİ...

Omerdinho
25.Mart.2007, 11:52
"Aptallık hiç yenilmez"
Yunanistan'ın kendi sahasında Türkiye'ye farklı mağlup olmasına, maçı yayınlayan Yunan televizyonundaki spiker de büyük tepki gösterdi.

Mega TV spikeri "yenilgi başka, rezillik başka" yorumu ile dikkati çekti. Spiker Türk takımının üstünlüğünü vurgularken, gerek Yunan futbol takımını gerekse Yunan seyirciyi yorumlarıyla yerden yere vurdu.

İşte şok yorumlardan bir demet: "Seyirci sahaya attıkları ile çirkin bir manzara yaratıyor, aptallık hiç yenilmez", "İkinci yarıda Türkler'in tam üstünlüğü var. Adeta Yunan savunması önünde sirtaki yapıyorlar", "Yenilgi başka, rezillik başka", "Sahada da, tribünde de yenildik".

deniz.91
25.Mart.2007, 11:56
hepsine helal olsun

Türklere köle olduk"
A Milli Futbol Takımı'nın, Yunanistan'ı kendi sahasında 4-1 mağlup etmesi Yunan basınında büyük üzüntüyle karşılandı. Sport 24 Yunan milli takımının bu yenilgisini Kabus olarak nitelendirildi.

Sportnet ise, 'Yunan trajedyası' manşetini kullandı ve bu yenilgiyi Rehagel dönemi boyunca Yunan milli takımının kendi sahası içerisindeki en kötü yenilgisi olarak nitelendirdi. Bu yenilginin sorumluları ile ilgili olarak, "Maç dışında olan Nikopolidis, orta sahada bütün mücadeleleri kaybeden Angelos Basinas ve maçın başından beri kötü oynayan Takis Fissas" şeklinde yazıldı.

Sport time gazetesi ise, "Karaiskakis'te Kölelik" yazısında, Milli takımın 25 Mart bayramından Türklere boyun eğerek oryantal dansettiğini ve bu dünün Yunan futbolunun en karanlık günlerinden biri olduğunu yazdı. Tribünlerde yaşanan olayların ise utanç verici olduklarını belirten gazete, bu olaylar yüzünden cezalandırılma tehlikesinin bulunduğunu da belirtti. Atina Haber Ajansı, "Milli takımın trajik görüntüsü" başlığını kullandı. Katimerini gazetesi, "Milli takımda ne yürek ne de akıl vardı" başlıklı yazısında milli takımın beklentilerin çok altında kaldığını belirtiyor. Metrosport, "Türkiye'den 4 gol, Yunanistan için utanç verici yenilgi" başlıklı yazısında Yunan takımının rezil olduğunu ancak, Nikopolidis'in yanlışlarını, savunmada yapılan hatalar ve orta sahada hayal gücü eksikliği nedeniyle takımın bunu hakettiğini belirtiyor. Skai Tv internet sayfasında, "Rezilik" başlığını kullandı ve Türk Milli takımının çok iyi bir performans ve akıllı bir oyunla Yunan milli takımını 4-1 skorla rezil ettiklerini yazıyor. Ant1 Tv ise Yunan milli takımının, Türklerin ilk golünün ardından üstüste hatalar yaptığını ve Rehagel döneminin en kötü yenilgisini yaşadıklarını yazıyor.

25.03.2007

onlar alışkın:D

Mirza
25.Mart.2007, 11:57
http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/YUN-TUR/images/01.jpg

http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/YUN-TUR/images/03.jpg

http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/YUN-TUR/images/07.jpg

http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/YUN-TUR/images/08.jpg

http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/YUN-TUR/images/15.jpg

http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/YUN-TUR/images/20.jpg

Servet : Bir kac pozisyon disinda iyi oynadi.

Gökhan Zan : Bu kadar iyi oynayacagini beklemiyordum. Yunan forvetlerini alt üst etti.

Mehmet Aurelio : Macin gizli kahramani. Fatih Terimi hakli cikardi.

Hakan Şükür : Macta etkisi yoktu; ama Yunan defansinin en cok cekindigi isimdi topu her aldiginda 2 kisi yaninda bitiyordu. Eee adi Kral.

Hamit & Sabri : Ikisi de sag kanadi mükemmel kullandi. Yunanlari yikan oyuncular desem haksiz cikmam heralde.

Yiyin birbirinizi..
http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/YUN-TUR/images/12.jpg

Memedov
25.Mart.2007, 12:02
Onlarada Bu Yakışırdı Şu Düştükleri Hallere bak en azından Biz Böyle yapmıyoruz :)

deniz.91
25.Mart.2007, 12:05
http://img95.imageshack.us/img95/5900/64968381hr5.jpg (http://imageshack.us)

http://img152.imageshack.us/img152/8395/50437063bx2.jpg (http://imageshack.us)

http://img133.imageshack.us/img133/6008/11ux5.jpg (http://imageshack.us)

tombul taho
25.Mart.2007, 12:09
http://www.ntvspor.net/modules/slideshow/YUN-TUR/images/12.jpg

Şimdi kalktım saçım başım dağınık ve yüzümü bile yıkamadım gazetelere bakmadım vs... Foruma girdim direk bu konuyu açtım fotoğrafı görünce uykum açıldı ve hiç bu kadar kahkahalarla güldüğümü hatırlamıyorum. etme bulma dünyası diyelim en iyisi bi bu işe ;) ne ekerlerse onu biçtiler işte.. sonunda da dayanamayıp daldılar birbirlerine iyi olmuş.

ayrıca benim de gözlemlediğim fakat bizim türk medyasının da sakladığı bi olay. Herkes sadece kalecimiz Volkan'a yabancı madde atıldığı diye biliyor. Fakat maç bitiminde Fatih Terim takımımıza orta sahaya gidin sizi alkışlayacak derken Fatih Terim'in kafasına yabancı madde isabet ediyor. Umarım bunu benim görmem değil asıl gözlemcilerin görmesi.

Norveç - Bosna Hersek maçını izleyen arkadaş var mı bilmiyorum ama o maçı izlediğinizde de yabancı maddeleri göreceksiniz. Hem de Yunanlıların attığından daha fazla yabancı madde atıldı Bosna Hersek kalecisine... ayrıca patlayıcı madde de atmışlar..

deniz.91
25.Mart.2007, 12:09
http://img133.imageshack.us/img133/2545/22ep9.jpg (http://imageshack.us)

http://img133.imageshack.us/img133/492/25mv1.jpg (http://imageshack.us)

http://img139.imageshack.us/img139/42/29wh7.jpg (http://imageshack.us)

http://img139.imageshack.us/img139/2228/33vc5.jpg (http://imageshack.us)

http://img249.imageshack.us/img249/6263/37ic5.jpg (http://imageshack.us)

http://img249.imageshack.us/img249/6673/39tf3.jpg (http://imageshack.us)

http://img249.imageshack.us/img249/6677/44fx2.jpg (http://imageshack.us)

http://img134.imageshack.us/img134/2235/46wc3.jpg (http://imageshack.us)

http://img134.imageshack.us/img134/8049/51nb4.jpg (http://imageshack.us)

Mirza
25.Mart.2007, 12:13
Yunanli taraftarlar artik böylelerine taraftarmi denilir bilmiyorum.
Ellerinde ne varsa attilar Volkana. Tümer korner kullanmaya gider atarlar. Tuncay gol attiginda köseye gider atarlar. Tac kullaniriz atarlar. Mac biter galibiyete seviniriz atarlar. Soyunma odasina gideriz atarlar.
Lakin gördüler 4 tane attik. Yagsiz kazik hesaaabii ;) ..

M.Scofield
25.Mart.2007, 12:17
Tuncay yine hareketini yapmis

deniz.91
25.Mart.2007, 12:17
http://img244.imageshack.us/img244/6254/93567324ff3.jpg (http://imageshack.us)

http://img244.imageshack.us/img244/7058/88679433kz2.jpg (http://imageshack.us)

http://img257.imageshack.us/img257/2848/10ac2.jpg (http://imageshack.us)

http://img134.imageshack.us/img134/2983/17bq2.jpg (http://imageshack.us)

http://img134.imageshack.us/img134/9986/18ln0.jpg (http://imageshack.us)

http://img83.imageshack.us/img83/5690/27hw2.jpg (http://imageshack.us)

Redrum
25.Mart.2007, 12:29
onlar şişe attı, biz gol..

Ahmet_77
25.Mart.2007, 12:43
anca şişe atarlae zaten

Universal
25.Mart.2007, 12:45
UEFA'nın sitesine gıcık kaptım. Tarihi bir zafer aldık bırakın manşeti güncel haberler bölümüne bile koymamışlar. :(

deniz.91
25.Mart.2007, 12:47
Milli Takım'a 2 takviye
2008 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde Yunanistan'ı deplasmanda 4-1 yenerek zafer kazanan A Milli Takım, sakatlıklar ve cezalar nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

Teknik direktör Fatih Terim, 28 Mart Çarşamba günü oynanacak Norveç maçının kadrosuna, sakatlıklar ve cezalı oyuncular nedeniyle Galatasaray'dan Ferhat Öztorun ve Çaykur Rizespor'dan Yasin Çakmak'ı çağırdı.

Terim, Yunanistan müsabakasının ardından Gökhan Ünal ve İbrahim Üzülmez'i sakatlıkları, Gökhan Zan'ı da sarı kart cezası nedeniyle kadrodan çıkarttı.
25.03.2007

Kaynak : AA

y_layta
25.Mart.2007, 12:48
ewet istiklal marşının isliklanması pankartlar ve şişeler fiseklerle moral bozma ancak yunanlılara yakışır ve onlar bence iyi bir futbol dersi aldı ve iyi bir
OSMANLI TOKATI YEDİ
OSMANLIDAN bağımsızlığını aldı ama bizim üstünlüğümüz dewam ediyor helal olsun herkeze Kahraman türkler sahadaydı ve iyi bir ders verdik.

uAburak89
25.Mart.2007, 12:49
UEFA'nın sitesine gıcık kaptım. Tarihi bir zafer aldık bırakın manşeti güncel haberler bölümüne bile koymamışlar. :(

Dün manşetten verdiler Batu ..

Ayrıca Ferhat'ın çağrılmasına sevindim .. :)

deniz.91
25.Mart.2007, 12:49

kardeş manşette ya zaten

Ahmet_77
25.Mart.2007, 12:50

ben baktım vardı
Başlıkta şöle:
Turkey storm to victory in Athens

y_layta
25.Mart.2007, 12:51
Ayırıca Osasunanın trabzon maçında yaptığı gibi yunanlarda sahayı suladı osasunanınki tuttu ama bunu bile beceremediler diyim planları tutmadı oturdular şap diye

uAburak89
25.Mart.2007, 12:52
Kalecileri o sulama yüzünden apışıp kaldı .. :p

y_layta
25.Mart.2007, 12:53
kendi tuzaklarına düştüler yani dediğim gibi

deniz.91
25.Mart.2007, 12:54
ibrahim üzülmezin sakatlanmasına üzüldüm 4-5 ay oynamayacakmış

Universal
25.Mart.2007, 12:54
O manşet Türkiye'nin haberi bölümünde var. Ben anasayfadan bahsediyorum. Dün maç sonu hemen baktım ve şimdi bakıyorum manşet gene aynı.

uAburak89
25.Mart.2007, 12:58
Fatih Hoca neden Ümit Özat'ı çağırmıyor ? Sakat değil bildiğim kadarıyla, bu konuda bilgisi olan var mı ?

y_layta
25.Mart.2007, 13:10
kimsenin bi bilgisi yok heralde ozaman sakat diildir

deniz.91
25.Mart.2007, 13:11
maç içinden fotoların olduğu güzel bir video

http://www.youtube.com/watch?v=6Hw3UHcb_YY

y_layta
25.Mart.2007, 13:14
http://www.youtube.com/watch?v=7BMzOWHxVQs
gökdenizin golü yaw tüylerim diken diken oldu spikerler çoştu zaten

deniz.91
25.Mart.2007, 13:31
tuncayın golü
http://www.youtube.com/watch?v=pNFVhNVMUSA

gökhan ünalın golü
http://www.youtube.com/watch?v=9ROdtGHs4mE

tümerin golü
http://www.youtube.com/watch?v=tz3enFQnirs

gökdenizin golü
http://www.youtube.com/watch?v=7BMzOWHxVQs

LaKe
25.Mart.2007, 13:36
Gerçekten muhteşem bir galibiyet aldık. Milli takımımızı yürekten tebrik ediyorum. :) Bu galibiyetle ayağımızı yerden fazla kesmeyip, Norveç maçına %100 motive olmalıyız. Eğer Norveç'ten de 3 puan çıkarırsak, EURO 2008 kapısı yarılanır.

deniz.91
25.Mart.2007, 13:38
Gökhan tarihe geçti
(A) Milli Futbol Takımı'nın Yunanistan'ı 4-1 yendiği 2008 Avrupa Şampiyonası elemeleri (C) Grubu 4. maçında ay-yıldızlı ekibini 2. golünü kaydeden Gökhan Ünal, milli takım tarihine geçti. Kayserisporlu futbolcu, attığı golle Türk Milli Takımı'nın 84 yıllık tarihindeki 550. golü kaydetti. Yunanistan karşısında 6. kez (A) milli formayı giyen geçen yılın ''Gol Kralı'' Gökhan, 2. kez ay-yıldızlı forma altında gol sevinci yaşadı. Türkiye'nin tarihindeki ilk golünü Zeki Rıza Sporel, 100. golünü Mustafa Ertan, 200. golünü Osman Arpacıoğlu, 300. golünü Uğur Tütüneker, 400. golünü Sergen Yalçın, 500. golünü de Fatih Tekke atmıştı.

-TARİHİ GOLLER-

Ay-yıldızlı ekibin attığı tarihi goller şöyle:

Gol Tarih Futbolcu Rakip Sonuç
--- ---------- ---------------- ----------- -----
1 26.10.1923 Zeki Rıza Sporel Romanya 2 - 2
50 02.08.1948 Hüseyin Saygun Çin 4 - 0
100 23.06.1954 Mustafa Ertan F.Almanya 2 - 7
150 24.01.1965 Fevzi Zemzem Portekiz 1 - 5
200 14.02.1973 Osman Arpacıoğlu Cezayir 4 - 0
250 03.10.1980 Zafer Bilgetay S.Arabistan 3 - 0
300 27.02.1991 Uğur Tütüneker Yugoslavya 1 - 1
350 11.06.1995 Tolunay Kafkas Honduras 1 - 0
400 27.03.1999 Sergen Yalçın Moldova 2 - 0
450 21.08.2002 Arif Erdem Gürcistan 3 - 0
500 09.10.2004 Fatih Tekke Kazakistan 4 - 0
550 24.03.2007 Gökhan Ünal Yunanistan 4 - 1
Not: Sonuçlarda ilk takım Türkiye olarak alınmıştır.
25.03.2007

asatilla
25.Mart.2007, 13:47
Türk milletine hayırlı uğurlu olsun.

Del Piero_10
25.Mart.2007, 14:04
http://www.youtube.com/watch?v=zqQBcBaFr6w

Bugra19o3
25.Mart.2007, 14:17
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri (C) Grubu'ndaki ilk 4 maçını da kazanarak 12 puanla zirvedeki yerini sağlamlaştıran (A) Milli Takım, elemeler tarihinde bir ilki gerçekleştirdi. Türk Milli Futbol Takımı, 1960 yılında başlayan Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi elemelerde 13. kez yer alırken, ilk kez, grupta yaptığı ilk 4 maçı da kazanmayı başardı. 2004 yılında Portekiz'de düzenlenen finaller öncesi eleme grubunda ilk 3 maçından galibiyetle ayrılan ay-yıldızlı ekip, 4. maçında İngiltere'ye mağlup olmuştu. Milliler, dün geceki Yunanistan zaferiyle Avrupa Şampiyonası elemeleri tarihinde ilk 4 maçta ilk kez 4 galibiyet elde etmeyi bildi. Üstelik ay-yıldızlı ekibin bu başarıya 2'si deplasmanda, 2'si de cezası nedeniyle tarafsız sahada seyircisiz oynadığı maçlarda ulaşması, performansına ayrı bir anlam katıyor.

-HEDEF, 3. KEZ FİNALLERDE YER ALMAK-

Türkiye, tarihinde şimdiye dek 2 kez Avrupa Şampiyonası finallerine katılma hakkı kazandı. Ay-yıldızlı ekip, 1996'da Fatih Terim, 2000'de de Mustafa Denizli yönetiminde finallerde yer aldı.

-AVRUPA ŞAMPİYONASI MACERASI-

Türkiye'nin, 1960 yılında başlayan Avrupa Şampiyonası eleme maçlarındaki performans tablosu şöyle:

-FRANSA 1960-

Türkiye - Romanya: 2 - 0
Romanya - Türkiye: 3 - 0

-İSPANYA 1964-

İtalya - Türkiye: 6 - 0
Türkiye - İtalya: 0 - 1

-İTALYA 1968-

Serbest İrlanda - Türkiye: 2 - 1
Türkiye - İspanya........: 0 - 0
Türkiye - Serbest İrlanda: 2 - 1
İspanya - Türkiye........: 2 - 0
Çekoslovakya - Türkiye...: 3 - 0
Türkiye - Çekoslovakya...: 0 - 0

Takımlar O G B M A Y P
------------------------------------------
1-İspanya 6 3 2 1 6 2 8
2-Çekoslovakya 6 3 1 2 8 4 7
3-İrlanda 6 2 1 3 5 8 5
4-TÜRKİYE 6 1 2 3 3 8 4

-BELÇİKA 1972-

Batı Almanya - Türkiye: 1 - 1
Türkiye - Arnavutluk..: 2 - 1
Türkiye - Batı Almanya: 0 - 3
Polonya - Türkiye.....: 5 - 1
Arnavutluk - Türkiye..: 3 - 0
Türkiye - Polonya.....: 1 - 0

Takımlar O G B M A Y P
----------------------------------------------
1-Batı Almanya 6 4 2 - 10 2 10
2-Polonya 6 3 - 3 10 6 6
3-TÜRKİYE 6 2 1 3 5 13 5
4-Arnavutluk 6 1 1 4 6 11 3

-YUGOSLAVYA 1976-

Türkiye - Serbest İrlanda: 1 - 1
Türkiye - İsviçre........: 2 - 1
SSCB - Türkiye...........: 3 - 0
İsviçre - Türkiye........: 1 - 1
Serbest İrlanda - Türkiye: 4 - 0
Türkiye - SSCB...........: 1 - 0

Takımlar O G B M A Y P
-------------------------------------------------
1-SSCB 6 4 - 2 10 6 8
2-Serbest İrlanda 6 3 1 2 11 5 7
3-TÜRKİYE 6 2 2 2 5 10 6
4-İsviçre 6 1 1 4 6 11 3

-İTALYA 1980-

Galler - Türkiye......: 1 - 0
Türkiye - Malta.......: 2 - 1
Türkiye - Batı Almanya: 0 - 0
Malta - Türkiye.......: 1 - 2
Türkiye - Galler......: 1 - 0
Batı Almanya - Türkiye: 2 - 0

Takımlar O G B M A Y P
-----------------------------------------------
1-Batı Almanya 6 4 2 - 17 1 10
2-TÜRKİYE 6 3 1 2 5 5 7
3-Galler 6 3 - 3 11 8 6
4-Malta 6 - 1 5 2 21 1

-FRANSA 1984-

Türkiye - Arnavutluk...: 1 - 0
Avusturya - Türkiye....: 4 - 0
Kuzey İrlanda - Türkiye: 2 - 1
Türkiye - Batı Almanya.: 0 - 3
Arnavutluk - Türkiye...: 1 - 1
Türkiye - Kuzey İrlanda: 1 - 0
Batı Almanya - Türkiye.: 5 - 1
Türkiye - Avusturya....: 3 - 1

Takımlar O G B M A Y P
------------------------------------------------
1-Batı Almanya 8 5 1 - 15 5 11
2-Kuzey İrlanda 8 5 1 2 8 5 11
3-Avusturya 8 4 1 3 15 10 9
4-TÜRKİYE 8 3 1 4 8 16 7
5-Arnavutluk 8 - 2 6 4 14 2

-BATI ALMANYA 1988-

Yugoslavya - Türkiye...: 4 - 0
Türkiye - Kuzey İrlanda: 0 - 0
Türkiye - İngiltere....: 0 - 0
İngiltere - Türkiye....: 8 - 0
Kuzey İrlanda - Türkiye: 1 - 0
Türkiye - Yugoslavya...: 2 - 3

Takımlar O G B M A Y P
----------------------------------------------
1-İngiltere 6 5 1 - 19 1 11
2-Yugoslavya 6 4 - 2 13 9 8
3-Kuzey İrlanda 6 1 1 4 2 10 3
4-TÜRKİYE 6 - 2 4 2 16 2

-İSVEÇ 1992-

Serbest İrlanda - Türkiye: 5 - 0
Türkiye - Polonya........: 0 - 1
Polonya - Türkiye........: 3 - 0
Türkiye - İngiltere......: 0 - 1
İngiltere - Türkiye......: 1 - 0
Türkiye - Serbest İrlanda: 1 - 3

Takımlar O G B M A Y P
------------------------------------------------
1-İngiltere 6 3 3 - 7 3 9
2-Serbest İrlanda 6 2 4 - 13 6 8
3-Polonya 6 2 3 1 8 6 7
4-TÜRKİYE 6 - - 6 1 14 -

-İNGİLTERE 1996-

Elemeler:
Macaristan - Türkiye: 2 - 2
Türkiye - İzlanda...: 5 - 0
Türkiye - İsviçre...: 1 - 2
Türkiye - İsveç.....: 2 - 1
İsviçre - Türkiye...: 1 - 2
Türkiye - Macaristan: 2 - 0
İzlanda - Türkiye...: 0 - 0
İsveç - Türkiye.....: 2 - 2

Takımlar O G B M A Y P
--------------------------------------------
1-İsviçre 8 5 2 1 15 7 17
2-TÜRKİYE 8 4 3 1 16 8 15
3-İsveç 8 2 2 3 9 10 9
4-Macaristan 8 2 2 4 7 13 8
5-İzlanda 8 1 2 5 3 12 5

Finaller:
Türkiye - Hırvatistan: 0 - 1
Türkiye - Portekiz...: 0 - 1
Türkiye - Danimarka..: 0 - 3

-HOLLANDA-BELÇİKA 2000-

Elemeler:
Türkiye - Kuzey İrlanda: 3 - 0
Türkiye - Almanya......: 1 - 0
Türkiye - Finlandiya...: 1 - 3
Türkiye - Moldova .....: 2 - 0
Finlandiya - Türkiye...: 2 - 4
Kuzey İrlanda - Türkiye: 0 - 3
Moldova - Türkiye......: 1 - 1
Almanya - Türkiye......: 0 - 0

Takımlar O G B M A Y P
-----------------------------------------------
1-Almanya 8 6 1 1 20 4 19
2-TÜRKİYE 8 5 2 1 15 6 17
3-Finlandiya 8 3 1 4 13 13 10
4-Kuzey İrlanda 8 1 2 5 4 19 5
5-Moldova 8 - 4 4 7 17 4

Baraj maçları:
İrlanda Cumhuriyeti - Türkiye: 1 - 1
Türkiye - İrlanda Cumhuriyeti: 0 - 0

Finaller:
Türkiye - İtalya..: 1 - 2
İsveç - Türkiye...: 0 - 0
Belçika - Türkiye.: 0 - 2
Türkiye - Portekiz: 0 - 2

-PORTEKİZ 2004-

Elemeler:
Türkiye - Slovakya.....: 3 - 0
Makedonya - Türkiye....: 1 - 2
Türkiye - Liechtenstein: 5 - 0
İngiltere - Türkiye....: 2 - 0
Slovakya - Türkiye.....: 0 - 1
Türkiye - Makedonya....: 3 - 2
Liechtenstein - Türkiye: 0 - 3
Türkiye - İngiltere....: 0 - 0

Takımlar O G B M A Y P
--------------------------------------------------
1-İngiltere 8 6 2 - 14 5 20
2-TÜRKİYE 8 6 1 1 17 5 19
3-Slovakya 8 3 1 4 11 9 10
4-Makedonya 8 1 3 4 11 14 6
5-Liechtenstein 8 - 1 7 2 22 1

Baraj maçları:
Letonya - Türkiye: 1 - 0
Türkiye - Letonya: 2 - 2

-AVUSTURYA-İSVİÇRE 2008-

Türkiye - Malta.....: 2 - 0
Macaristan - Türkiye: 0 - 1
Türkiye - Moldova...: 5 - 0
Yunanistan - Türkiye: 1 - 4

Takımlar O G B M A Y P
----------------------------------------------------
1-TÜRKİYE 4 4 0 0 12 1 12
2-Yunanistan 4 3 0 1 7 4 9
3-Bosna-Hersek 5 2 1 2 10 12 7
4-Norveç 4 2 0 2 7 4 6
5-Malta 4 1 1 2 5 9 4
6-Macaristan 4 1 0 3 5 8 3

alıntıdır.... sporx.com

real_footballer
25.Mart.2007, 14:17
maçı kazandık hemde 4-1 güzel bir galibiyet norveçide yenersek euro 2008 deyiz demektir

maRLa sinqeR
25.Mart.2007, 14:19
Türk milli takımını tebrk ederm. güsel oynadık, hakkımsla kasandk. eğer böle dewam edersk bisi kmse tutamas. :)

SaRPeR1903
25.Mart.2007, 14:28
Fotospor'un bugün kü manşeti :D :
http://www.netgazete.com/papers/nimage.asp?news=Fotospor

mustafa35
25.Mart.2007, 14:36
süper bir galibiyet aldk!

jaku88
25.Mart.2007, 14:36
milli oyuncuları tebrik ederim çok güsel oynadık ilk 10 dk bocalasak bile yenmesini bildik:)

mustafa35
25.Mart.2007, 14:42
İYİ BAYRAMLAR KOMŞİ!.. 1-4

Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda Atina'da Yunanistan deplasmanında çok önemli bir galibiyet elde ettik. Fatih Terim'in önderliğinde Milliler müthiş bir futbol ile 4-1 galip geldi ve göğsümüzü kabarttı. Bravo çocuklar! Türkiye sizinle gurur duyuyor... Teşekkürler çocuklar!.. Yunanistan'ın resmi bayramı 25 Mart'a girmeden saatler önce komşuya ilk bayram tebriğini biz verdik...
Atina'da Yunanistan'ı 1-0 geriye düştüğümüz maçta 4-1 mağlup ettik. Milliler Yunanistan'ı evinde oynadığı futbol ile, mücadelesi ile adeta sahaya gömdü ve 70 milyona müthiş bir gurur yaşattı. Bu takımın önü artık açık, EURO 2008 finalleri öncesi kritik bir virajı geçtik.
Günlerdir konuşulan maç öncesinde Milli Takımımız 12 futbolcusunun sakatlığı sebebiyle maç kadrosunda olmaması sebebiyle sıkıntı çekiyordu. Bu sıkıntının Kırmızı-Beyazlı formayı giyen her futbolcunun ne kadar yetenekli olduğunu alınan galibiyetle gerçek bir sıkıntı olmadığı kanıtlandı. Sahaya çıkan bütün futbolcular Atina'da Karaiskakis Stadyumu'nda 33 bin kişinin önünde 90 dakika güçlerini sonuna kadar kullandı.
Maç öncesi futbolcularımız sahaya geldiğinde Yunanistan tribünlerinin gösterdiği tepkiler ve sahaya atılan yabancı maddeler de etkilemedi Millileri. Hakan Şükür ısınma hareketleri esnasında kendisine atılan su şişesini ağlara atarak adeta tribünlere bir mesaj gönderiyordu.
Fatih Terim'in müthiş planı...
Fatih Terim Yunanistan maçına herkesin beklentisinin aksine sahaya tek forvet değil çift forvet sundu. Turkcell Süper Lig'de son iki sezondur gösterdiği performans ile beğeni toplayan fırsatçı golcü Gökhan Ünal Hakan Şükür'ün partneriydi. Öte yandan emektar futbolcumuz Tugay ilk 11'de yer almazken, ofansif anlayışımızı güçlendirecek bir isim Tümer ilk 11'deydi. Maç öncesi herkesin aklında bu kadar ofansif kadronun Yunanistan karşısında büyük bir risk taşıdığı şüphesi yatıyordu ki altın çocukların 90 dakika içerisinde gösterdiği performans, yardımlaşma ve ofansif zenginlik tüm şüpheleri yok etti.
Geriye düştük ama inancımızı kaybetmedik
Maça iyi başlayan Yunanistan 5. dakikada Kygrakios'un golüyle 1-0 öne geçti. Soğuk bir duş etkisi yarattı adeta bu gol takımımızda. Fakat Milliler maça kolay geri döndü, hem de bambaşka döndü. Oyunun kontrolünün eline alan takımımız 27. dakikada Tuncay'ın golüyle durumu 1-1'e getirdi. İnançlarımız hiç gitmemişti, ve daha da sağlamlaştı bu golün ardından. Özellikle top yüzdesi açısından büyük bir üstünlük kurduğumuz Yunanistan'ı orta alanda kurduğumuz kalabalık blok ile yıktık. Golden sonra yine kontrol bizdeydi. İkinci yarının sonuna doğru Yunanistan kalesini zorladık ama beklediğimiz golü atamadık ve soyunma odasına 1-1 eşitlik ile gittik.
Biz sahada konuşuyoruz
İkinci yarı sahada yine mücadele eden, koşan ve pozisyonlar bulan takım Millilerdi. 55. dakikada o beklediğimiz gol geldi. Gökhan Ünal - Hakan Şükür paslaşmasında topu önünde bulan Gökhan ceza sahası önünden harika vurdu ve 70 milyonu yerlerinden havaya doğru fırlattı. Tribünler bu golün ardından ölüm sessizliğine büründü. 27. dakikada Tuncay'ın golünün ardından futbolcumuza attığı yabancı cisimlerle sevincimize bile izin vermeyen, maç öncesi Milli Marşımıza saygısızlık yapan tribünlere cevabımız sahadaydı, durum 2-1 olmuştu.
Altın çocuklar...
Bu golün ardından yine oyundan kopmadık. Sakatlanan Gökhan yerini Hüseyin'e bıraktı. Biraz geri çekilir gibi olsak da maçın bitiş anı Tümer'in sol ayağında saklıydı sanki. Tümer 71. dakikada yine sahneye çıktı. Tümer Nikopolidis'in çaresiz kalacağı bir vuruş ile Millileri 3-1 öne geçirdi. İşte o anda herşey bittiğini ve artık bu işin olduğunu hissediyorduk. Gökdeniz oyuna golün ardından girerken ceza sahasına seri çalımlarla girerek attığı gol ile durumu 4-1'e getirdi ve Atina'yı adeta sessizliğe gömdü. Yunanistan vardı karşımızda. Son Avrupa Şampiyonu Yunanistan, gol yemeyen, defansif yönüyle rakip takımları zorlayan Yunanistan. Lider girdiğimiz Atina'dan lider çıkıyorduk...

Ayrıntılar ve devamı birazdan...

24.03.2007
Kaynak : Sporx.com ve İHA

Ahmet_77
25.Mart.2007, 15:59
Türkiye Avrupa'nın zirvesinde

Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde oynadığı 4 maçı da kazanan Türkiye, 7 grupta oynanan elemelerin en başarılı iki takımından biri oldu.

Grup elemelerinde bugüne kadar oynanan tüm karşılaşmalarda Türkiye ile birlikte sadece (F) Grubu lideri İsveç puan kaybetmezken, diğer takımların tümü puan yitirdi.

(C) Grubu'nda fırtına gibi esen Türkiye, 4 maçta 4 galibiyet alırken, 12 gol atıp, kalesinde ise sadece 1 gol gördü. İsveç ise (F) Grubu'nda 4 maçını da kazanıp, 8 gol attı ve 2 gol yedi.

paco
25.Mart.2007, 16:05
2. yarı volkanın koruduğu kale arkdasından atılan yabancı maddeleri atanlar mı yunanlılar yoksa maç bitiminde bizi alkışlıyanlar mı ....

Bugra19o3
25.Mart.2007, 16:28
Fotospor'un bugün kü manşeti :D :
http://www.netgazete.com/papers/nimage.asp?news=Fotospor

yunanlılara güzel kapak koymuş ama heee...

SUS VE DİZ ÇÖK.... Nikopolidis 'de diz çökmüş :):):):):):D:D:D:D

Emurafu
25.Mart.2007, 16:52
eger bunu yaparsak turkiyeye buyuk ceza gelecek

macta sabri tuncay hamit ve tumer cok iyi oynadilar

gokhan unal sahanin kotu su idi ama attigi gol cok iyi di

terim kesin norvej macina degisik bir kadro cikacak

deniz.91
25.Mart.2007, 16:57
ewet dün forvetlerimiz baya etkisizdi ne gökhan nede hakan bişe yapmadı ama gökhan güzel bir gol attı sakatlığından öyle oynadı zaten sonrada çıktı norveç maçına başka forwetler koyması gerek

GeNç KaRTaL
25.Mart.2007, 18:08
Çok keyif aldım maçtan ve her nedense çok rahat seyrettim golü erken yememize rağmen

Şu iyiydi şu kötüydü demeye gerek yok herkes aslanlar gibi oynadılar

Maçta birazda şansımız yaver gitti ama ne yapalım atamayana atarlar:D

İmparator Norveç maçınada süper bir ilk 11 çıkarıp dize getirecektir

El Comandante
25.Mart.2007, 18:48
Iste böyle diz cöktürürüz biz!
http://image.haber3.com/haber/78668.jpg

Helal olsun sizlere!

http://image.haber3.com/haber/78670.jpg

Sheriff
25.Mart.2007, 19:18
Servet Olmasaydı daha iyi olurdu...

Bordo61Mavi
26.Mart.2007, 04:55
Micro Turk Gokdeniz Karadeniz, helal olsun bu futbolculara hepsi cok iyi oynadi. ilk milli macina cikan Volkan Yaman i ayrica cok begendim

SYLaR
26.Mart.2007, 09:51
http://img223.imageshack.us/img223/7741/57745ve2.gif

Bu resim dikkatinizi çekti mi?

Tuncay'ın golünde Norveç bayrağının ne işi var?

Mirza
26.Mart.2007, 10:17
Golün sokuyla hata yapmislar.

ultraslanerdem
26.Mart.2007, 10:17
http://img223.imageshack.us/img223/7741/57745ve2.gif

Bu resim dikkatinizi çekti mi?

Tuncay'ın golünde Norveç bayrağının ne işi var?

Evet bende gördüm bunu.Ama kasten yapıldığını zannetmiyorum.Teknik bir arızadır.Gerçi bunlardan her bişe beklenir ama...

deniz.91
26.Mart.2007, 10:38
bende gördüm

mustafa35
26.Mart.2007, 20:00
''Yunan trajedisi''
Kıbrıs Rum kesiminde yayımlanan gazeteler, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Atina'da Yunanistan ile oynanan ve A Milli Futbol Takımı'nın 4-1 kazandığı maçı ''Yunan trajedisi'' olarak niteledi.

Yunanistan-Türkiye maçına bugünkü sayfalarında da geniş yer veren Rum gazeteleri, Yunanistan'ın rezil olduğunu belirterek, ''Türkiye'nin Yunanistan'a ağır yenilgi hediye ettiği ve Türk çiftetellisinin oynandığı'' yorumlarını yaptı. Rum gazeteleri, maçla ilgili şu başlıkları kullandı:

Fileleftheros: ''Karaiskaki'de Karabasan''

Simerini: ''Çifte Trajedi''

Haravgi: ''Yunanların rezil olması. Türkler Karaiskaki'de parti yaptı''

Politis: ''Türk Çiftetellisi. Türkler, Yunanlara ağır yenilgi hediye ederek onları oynattılar''

Alithia: ''Yunan Trajedisi''

Tharros: ''Yunan...Trajedisi''

26.03.2007

AfYoK03
28.Mart.2007, 13:43
çiftetelli değil zeybek zeybekk.. İzmir'deki zeybek gibi bunlarda öyle.. Biz adamın..