View Full Version : Fenerbahçe Nihat Kahvecinin peşinde!!!!
rooney
30.Aralık.2005, 00:02
Fenerbahçe yıldız oyuncu olan Nihat kahveciyle ilgilendiği apaçık ortada.Bazı gazetelerde Nihat Kahveci devre arasında alınıcağı söyleniyor du ve size göre Nihat Fenerbahçeye gider mi????
semih5
30.Aralık.2005, 00:04
ya birakin bunlari ya nihat ve fb cok ters seyler ya nihat turkiye ye gelmez gelirse bjk gelir ya
Neron_FB
30.Aralık.2005, 00:07
Bence Nihat gelir de !!ABİSİ!! gelmez...
akrepveumut
30.Aralık.2005, 00:16
ya beler geçen nihat kendisi konuştu türkiye gelmem dedi hala diosunuz gelcek dio gelmicek
Neron_FB
30.Aralık.2005, 00:18
ya beler geçen nihat kendisi konuştu türkiye gelmem dedi hala diosunuz gelcek dio gelmicek
Vala futbolcuların genelde bir dediği bir dediğini tutmuyo transfer konusunda ;)
akrepveumut
30.Aralık.2005, 00:21
öle deme emre dedi türkiyeye gelmem die gelmedide;);)
Vieri
30.Aralık.2005, 00:40
parayı veren düdüğü çalar. düdüğü çalan ruslar oldu :)
gencfbli_1
30.Aralık.2005, 00:45
istesek verirdik..
Ayrıca Nihat rusya'da kendine yazık edecek.
capriceman
30.Aralık.2005, 02:39
Rusyayı tercihi tamamen duygusal =)
Maymuncuk
30.Aralık.2005, 12:46
sanırım orda 1 sene oynadıktan snra chelsea gececek
KatliVacip
30.Aralık.2005, 13:47
kusra bakmayın beşiktaşlı ama ne kadar beşiktaşlı bilmiyorum ama..gelirsede inşallah çocukken fenerliydim demez:)ama aklı varsa ispanyada kalır..ama inşallah fenere gelir
Makaay
30.Aralık.2005, 14:44
sanırım orda 1 sene oynadıktan snra chelsea gececek
sanmıyorum böyle birşey olacagını.spartak moscow abromovich in sahibi olduğu cska nın ezeli rakibi.anca cok cok büyük paralar karsılıgı olur.
Neron_FB
30.Aralık.2005, 15:03
Spartak Moskova ya da CSKA Moskova farketmez bence...çünkü ne olursa olsun, Cska'ya da transfer olsa chelsea'ye almazlardı nihat'ı...Rusya gerçekten çok kötü bi seçim..
10_Osmanozc
30.Aralık.2005, 15:53
Nihat Kahveci Sparta Prag'a girmekle hata yaptı bence İspanya liginde daha büyük bi takıma gitmeliydi bence.
cgdsshn
30.Aralık.2005, 15:57
Bence Nihat Rusya ligine gitmemek için baya bir sabretti. Sezon başında CSKA'nın teklifini reddetti ama Avrupadan özellikle sakatlığı sakatlıı sebebiyle fazla ilgi görmediğinden Rusya ligine gitti. F.B'yi ise hep yedekte tuttu, S.Moskova'ya transferi gerçekleşene kadar gelirim ya da gelmem demedi akıllı davrandı ancak S.Moskova çok yüksek bir para teklif ettiğinden orayı tercih etti diye düşünüyorum.
gencfbli_1
30.Aralık.2005, 16:42
neys eolmuş artık. Bizde halil'i alırız :D
Enjoy
30.Aralık.2005, 17:12
fener hep nihat'ın peşinde zaten..adam bıktı artık..
hucar17
30.Aralık.2005, 17:21
bence Fenerbahçe'nin Nihat tan daha önemli ve iyi transferlere ihtiyacı var...
Neron_FB
30.Aralık.2005, 20:58
Nihat Kahveci Sparta Prag'a girmekle hata yaptı bence İspanya liginde daha büyük bi takıma gitmeliydi bence.
Kardeş STARTAK MOSKOVA'ya gitti ;) :D
akrepveumut
30.Aralık.2005, 21:05
startak deilde spartak deilmi o:D
Neron_FB
30.Aralık.2005, 21:08
amaan.. yanlış yazmışım işte anla :D
tombul taho
30.Aralık.2005, 21:33
ewt spartak moskovayla anlaşmış.. duyduğuma göre 4 yıllık bi imza atacakmış!
emirduman
30.Aralık.2005, 21:52
Umarım kendisi için hayırlı olur...
Maymuncuk
30.Aralık.2005, 22:32
yalnız arkadaslra nerden biliorz belki baka takmlar teklif gondermedi nihata bakın emreye mesela newcastle'da ing liginin mutevazi ve ii bi takımı yani demek istediim nihat teklif gelşmemis de olabilir yani weya kendini orda gosterip bjk'a ve real sociedad'a dolaylı yoldan(kontratta madde warsa para) yapmak için falan olabilir...ne olursa olsun nihat kahveci'ye basarılar
tombul taho
30.Aralık.2005, 22:36
sanmıyorum öyle dolambaçlıişlerle uğraşçaklarını ama tabii belli olmaz bunların sağı solu.. bi laf vardır : "parayı veren düdüğü çalar diye" onlarınki de o hesap olabilir yane!
rooney
30.Aralık.2005, 22:52
bence öyle birşey olmaz...Nihat fb ye gelir çünkü haberlerde falan diyomuş ki:''Devre arasında Fenerdeyim...''demiş...
Maymuncuk
30.Aralık.2005, 23:01
zaten hep fenerdeim dio ama nihat solerken gormedim ben ole bi laf
hucar17
31.Aralık.2005, 13:20
yaa bu haberleri yapanların tek amacı Fenerbahçe'nin reytingini kullanıp kendi gazete dergi vb. ürünlerini satmak.Fener Anelka'yı almadan önce bu haberlere pek önemsenmiyordu ama alındıktan sonra herkes bir ihtimal diyerek bu haberleri okuyor.Olaya gelince ben 2007 de büyük transferler olacağına inanıyorum ama gidipte dünya ca ünlü bir yıldızın Türkiye ye gelmeyeceğini herkes gibi bende biliyorum.Bu haberler sırf reyting uğruna yapılıyor bence...
10_Osmanozc
01.Ocak.2006, 22:30
Kardeş STARTAK MOSKOVA'ya gitti ;) :D
Sağol düzelttiğin için o daha da kötü.
samco25
03.Ocak.2006, 03:14
gitti rusyaya kendini bitirecek
Eagle-Eye
03.Ocak.2006, 22:03
zor bir ligde kümeye oynamaktansa, her sene avrupa kupalarına katılan ve o ligde şampiyonluk yarışında favori bi takımda oynamak olayın diğer boyutu..
kral_67
03.Ocak.2006, 22:47
nihat anlaşmalı gitmişdir büyük ihtimalle sezon sonuna kadar orda kalıp daha sonra avrupanın büyük bir klübüne transfer olur...
capriceman
03.Ocak.2006, 22:53
Chelsea yolu açıldı Nihat'a..
Neron_FB
03.Ocak.2006, 23:09
Chelsea yolu açıldı Nihat'a..
Ama chelsea ile spartak moskova kardeş takım diil diye biliyorum..chelsea ile CSKA moskova kardeş galiba...
capriceman
03.Ocak.2006, 23:25
Doğru biliyorsun ancak yanılmıyorsam 3 tane Chelsea gözlemcisi sürekli Rus ligini takip ediyor. Sakatlıktan arınmış, daha zayıf bir ligde Nihat çok daha iyi vede rahat sivrilecektir.
RoCCo_42
03.Ocak.2006, 23:42
Simdi su Rusya konusuna bi aciklik getirelim.Rusyaya giderek kendine yazik eddi diorsunuz Türkiyeye gelse edmicekmiydi.O begenemediginiz Rusya Liginden En son UEFA Sampiyonu cıkdı.O Begenmediginiz Rusya Liginde hepimizin Gıpta ile baktigi DANİEL CARVALHO,VAGNER LOVE,İVİCA OLİC,FERNANDO CAVENAGHİ gibi oyuncular var.O Begenmediginiz Rusya Liginden NEMANJA VİDİC Adli oyuncu Manchester United'a transfer oldu.O Begenmediginiz Rusya Liginden SPARTAK MOSKOVA cikipda sözlesmesi 6 ay sonra bitecek bir oyuncu için 11milyon euroya yakin (iki aagi bes yukari olabilir.) gözden cikardi simdi sorarim size RUSYA ligi mi TÜRKİYE ligi mi ben sahsen kendi kanaatimi söliyeyim avrupada daha büyük söz sahibi takıma gidmek isterseniz NİHAT Dogru yerde.
Neron_FB
04.Ocak.2006, 00:45
Ben o soğuk iklimli yerde Nihatın kendini çok ii göstereceğini sanmıyorum...Yani en azından ben almanyanın orta sıralarındaki ingilterenin orta sıralarındaki takımları tercih ederdim...Bence yine de Rusya liginin kalitesi bi yere kadar..Uefa sıralamasında bu görülüyo..
RoCCo_42
04.Ocak.2006, 00:52
Ben o soğuk iklimli yerde Nihatın kendini çok ii göstereceğini sanmıyorum...Yani en azından ben almanyanın orta sıralarındaki ingilterenin orta sıralarındaki takımları tercih ederdim...Bence yine de Rusya liginin kalitesi bi yere kadar..Uefa sıralamasında bu görülüyo..
UEFA Sıralamasındada bizdende belli basta diger ülkelerdende ilerideler.Bu gidisle zaten en gec 2 yila kadar 3 takimla sampiyonlar ligine katilir hale gelecekler.
Neron_FB
04.Ocak.2006, 00:56
Bizden zaten hrkes ilerde bu aralar ona bişe demiorum :) ama mesela uefa şampiyonu olan cska liverpool karşısında kötüydü süper kupada..zenitte yükseliş var ama rus takımlarında istikrar yok..
Doğrusu çok da takip edemiyorum rus ligini..(farklı mevsimlerde oynanıo galiba) ben sadece gördüğüm kadarını söylüyorum ;)
RoCCo_42
04.Ocak.2006, 01:05
Bizden zaten hrkes ilerde bu aralar ona bişe demiorum :) ama mesela uefa şampiyonu olan cska liverpool karşısında kötüydü süper kupada..zenitte yükseliş var ama rus takımlarında istikrar yok..
Doğrusu çok da takip edemiyorum rus ligini..(farklı mevsimlerde oynanıo galiba) ben sadece gördüğüm kadarını söylüyorum ;)
haklısın o konuda bende takip edemiom yani mac izleyemiom.Türkiye ligi ile ayni zamanda baslamıor mesela simdi onlarda sezon öncesi hazırlıgı war bu acidan antalyaya akın ediyorlar.SPARTAK MOSKOVA Rusyada en sevilen takım bunun nedenide SİVİL TOPLUMU Desteklemesi sanırım.Her sene böle sükseli transfer yapıyorlar en azından bir tane.Yabanci gözlemciler gercekden RUSYA ligini takip ediyorlar bu acidan bence NİHAT En iyisini yapdı zaten RUSLAR Parayai görünce dayanamıyor kesin oradan geçiş yapacak tekrardan ünlü bir klube.
Neron_FB
04.Ocak.2006, 01:07
hhıımm..neyse inşallah hayırlı olur da iyi bi takıma transfer olması için basamak olur :)
RoCCo_42
04.Ocak.2006, 01:39
hhıımm..neyse inşallah hayırlı olur da iyi bi takıma transfer olması için basamak olur :)
insallah dosdum temennimiz o zaten.