PDA

View Full Version : Mansız sahalara dönüyor

CeNTeR_TR
19.Mart.2007, 12:52
Başarılı bir ameliyat sonrası sağlığına kavuşan tecrübeli futbolcu İlhan Mansız, Ankaragücü formasıyla yeniden sahalara dönüyor.

31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, 2006 Dünya Kupası'nda Jürgen Klinsmann yönetimindeki Almanya Milli Takımı'nın kondisyonerliğini yapan ABD'li kondisyoner Mark Verstegev yönetiminde güç topladı. Almanya'da moral depolayan İlhan Mansız, Ankaragücü formasıyla yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Ankaragücü ile tekrar anlaşan İlhan Mansız, iki hafta sonra takımıyla antrenmanlara başlayacağını belirterek, "Daha çok eksiğim var. Sahalara yüzde 100 kapasiteyle dönmem gelecek sezonun ikinci yarısının başını bulacak" dedi.

Mankenlik ve reklam projelerini askıya aldığını söyleyen İlhan Mansız, geçen yıl geçirdiği trafik kazası ve yaşadığı sakatlıklar nedeniyle toplam 7 kez ameliyat olduğunu söyledi. Bu kadar çok cefa çeken bir başka futbolcu tanımadığını anlatan Mansız, şöyle konuştu: "Futbolcunun yaşayabileceği en kötü günleri yaşadım. Şimdi de sağlığıma geri kavuşmanın sevinciyle kendimi tamamıyla futbola adamış durumdayım."

Bir dönem Beşiktaş ve milli takım formasıyla taraftarların gönlünde taht kuran ve 2002 Dünya Kupası'nda A Milli Takım'ın Dünya 3.'lüğüne ulaşmasına büyük katkı sağlayan İlhan Mansız, bundan sonra tüm amacının tekrar eski formuna kavuşmak ve futbol sahalarında yeniden başarılı olmak olduğunu söyledi. Tecrübeli futbolcu Mansız, hedefinin kısa zamanda, en iyi şekilde sahalara dönmek olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bütün problemlerimi hallettim. Her insan için, en önemli olan şey sağlık. Futbol benim hayatım. Futbol, her şeyin önünde geliyor. Kafamda problem kalmadı. ABD'de de çok güzel bir hazırlık dönemi sonrası güç topladım. Münih'te idman dışında boş zamanlarımı 6 yaşındaki kızım Aime ile geçirdim."

jaku88
19.Mart.2007, 13:24
Artık çok geç eski formunu yakalayamaz kanımca

Ahmet_77
19.Mart.2007, 13:51
yaşlandı artık futsala başlasın

bursa_mc
19.Mart.2007, 13:52
dönsün bakalım..

SYLaR
19.Mart.2007, 13:53
Bir Galatasaraylı olarak Beşiktaş maçı seyretmemi sağlardı İlhan Mansız.Tekrar sahalara dönmesi sevindirici.Eski formunu yakalamasını ve eski İlhan'ı geri getirmesini isterim açıkçası

koraygursoy
19.Mart.2007, 14:04
Cok Zor eski formuna kavusması ama insaLLah eski formuna kavusur ve eski İlhan Mansız`ı tekrar izLeyebiLiriz..

Fıratcan Alçınkaya
19.Mart.2007, 14:54
Eskiden çok iyi futbolcuydu... Artık yaşlandı eski formunu yakalayamaz...

uAsamet91
19.Mart.2007, 14:58
Donsun Bakalim neler yapacak goruruz

Bordo61Mavi
19.Mart.2007, 15:15
Ilhan artik bi form yakaliyamaz

real_footballer
19.Mart.2007, 15:40
Ilhan artik bi form yakaliyamaz

evet bu görüşüne katılıyorum ilhan mansız bundan sonra form yakalayamaz

Sheriff
19.Mart.2007, 16:10
Döndüğünde daha dinamik ve daha hırslı olacaktır.. Açıkçası umutluyum..

El Comandante
19.Mart.2007, 16:35
Insallah sakatliklar bu sefer yakasini birakirda eski ilhan mansizi izleriz.

hatirla
19.Mart.2007, 16:46
oooo ooo oooo ilhan mansız......
Zamanında kendisine yapılan uyarıları dinleseydi şimdi çok daha farklı olurdu.
Çok sevdiğim bir oyuncu kendisi.

Memedov
19.Mart.2007, 16:57
Dönsün Ankaragücü'ne Yararlı olur İyi bir Futbolcu

fm26mer
19.Mart.2007, 17:35
Yav Keşke Eskişehire gelse yaa

RoNNiE91
19.Mart.2007, 17:37
eski formunu yakalayamasada dönmesini isterim.Aslında benimde bi umudum var.Belki yakalar ama bunun için Ankaragücü'nde değil Avrupa'da oynaması lazım.Wolfsburg,Herta Berlin,Lazio gibi takımlarda oynayabilir bence.

Memedov
19.Mart.2007, 17:41
Yav Keşke Eskişehire gelse yaa

Ankaragücünden Sonra Eskişehirede Gelir Kariyerine Bir Takım Daha eklenir :)

Emurafu
19.Mart.2007, 18:13
esko formunu siki calisarak yakalar ama adam kafasi esiyor futbola donuyor

GeNç KaRTaL
19.Mart.2007, 18:16
İlhan mansız en sevdiğim futbolculardan biridir inşallah beşiktaş'a döner ve o eski muhteşem formunu yakalar:)

y_layta
19.Mart.2007, 18:22
dönsün ama ne yapıcak görecez

LaKe
19.Mart.2007, 19:39
Eğer 28 yaşlarında falan olsa tamam kavuşabilir derdim. Ama artık çok zor.

nerazzuri
19.Mart.2007, 19:50
şekerspora gider :D:D:D

RaSenGan
19.Mart.2007, 20:08
artık eski formunu yakalayamaz

nekop
19.Mart.2007, 20:10
Eski formunu yakalaması çok zor bence yaş olmuş 31 şurda maxsimum 4 sene daha oynar...

eski formunu yakalayamasada dönmesini isterim.Aslında benimde bi umudum var.Belki yakalar ama bunun için Ankaragücü'nde değil Avrupa'da oynaması lazım.Wolfsburg,Herta Berlin,Lazio gibi takımlarda oynayabilir bence.

İlhan o saydıgın takımların sadece reklamında oynayabilir...

scolari12111
19.Mart.2007, 20:10
umarım eskisi iyi günlerine dönebilir.

El Barto
19.Mart.2007, 20:12
İlhan Mansızı Beşiktaşta görmek isteriz Noumayla birlikte...

ultraslanerdem
19.Mart.2007, 20:46
İlhan Mansızı Beşiktaşta görmek isteriz Noumayla birlikte...

Aaah Ahh.Eski günler.

Galatasaray'da da Jardel'le Hakan'ı bir arada görmek isteriz...;;)

TR.CaPTaiN
19.Mart.2007, 21:01
Kalas Bebbe'den daha iyi performans sergileyeceğinden eminim. Umarım yararlı olur da şu Bebbe'den kurtuluruz.

ewrim_FB
20.Mart.2007, 02:34
bence iyi bir futbolcu Bebbe ben beğeniyorum...

El Comandante
20.Mart.2007, 02:39
Aaah Ahh.Eski günler.

Galatasaray'da da Jardel'le Hakan'ı bir arada görmek isteriz...;;)

Hicbirzaman bir araya gelmedilerki :D

Ilhan basarili olamasada anadolu takimlarinda rahatca kendine yer bulur.Oktay derelioglu gibi her sene baska bir anadolu kulübüne gider.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Karaman: "İlhan'ın bizle ilgisi yok.."

İlhan Mansız, Ankaragücü Tesisleri'nde kendisini denemek amacıyla çalışmalara başladı.. Başkent ekibinin teknik direktörü Hikmet Karaman, İlhan'ın durumu ile ilgili yaptığı açıklamada "İlhan sadece kendi başına çalışmaktadır, kendisinin takımla hiç bir ilgisi yoktur" diye konuştu..

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İlhan Mansız'ın tesislerde çalışmak için izin istediğini belirterek, takımdan ayrı olarak çalışmasına müsaade verildiğini söyledi.

Mansız'ın Ankaragücü ile hiç bir ilişkisinin bulunmadığını belirten Karaman, ''Büyük kulüp isek bunun gereklerini de yerine getirmeliyiz. Eski futbolcularımızdan Yılmaz da İlhan gibi istekte bulundu. Ankaragücü formasını giymiş futbolcularımıza kapımız her zaman açıktır ancak İlhan sadece kendi başına çalışmaktadır, kendisinin takımla hiç bir ilgisi yoktur'' diye konuştu.

Kaynak:AA

Nocna Mora
20.Mart.2007, 08:57
iyi bir futbolcudur kendisi :)

Ilhan
20.Mart.2007, 11:57
İlhan'ın hastasıydım. Çok sevindim dönmesine. Ankaragücü maçlarına giderim, eğer 11'de oynayacak duruma erişirse.

bursa_mc
20.Mart.2007, 13:25
yine a.gücündemı devam edecek..

GeNç KaRTaL
20.Mart.2007, 18:31
Ankaragücü'nde oynamayacakmış sadece antremanlara çıkacakmış Beşiktaş yönetiminin yerinde olsam hemen alırdım yaa nede olsa bonservisi elinde