PDA

View Full Version : G.Saray'da gidecekler belli oldu

19_SeRDiNÇ_05
20.Mart.2007, 17:11
Şampiyonluk şansını zora sokan Galatasaray'da teknik direktör Erik Gerets'in şimdiden gelecek sezonun hesaplarını yapmaya başladığı belirtilirken, Gerets'in kadroda düşünmediği futbolcular da belli olmaya başladı.

Lig TV'nin haberine göre, Belçikalı teknik adam, önümüzdeki günlerde yöneticilerle biraraya gelerek gelecek sezonla ilgili görüşlerini iletecek ve bazı futbolcularla yolların ayrılmasını isteyecek.

Gerets'in listesinde yabancı futbolcuların yanısıra yerli oyuncuların da bulunduğu belirtilirken, Belçikalı teknik adama yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre gönderilecek futbolcuların başında Necati, Hasan Şaş, Song ve Ergün ilk sıralarda yer alıyor.

El Comandante
20.Mart.2007, 17:13
Ergün,cihan,inamoto,necatinin yaninda geretside göndersek tam süper olacak.

uAburak89
20.Mart.2007, 17:16
Bu oyuncular kalması yada gitmesi birşeyi değiştirmez bence .. Özhan & Gerets el ele gitmeliler .. ;;)

Fıratcan Alçınkaya
20.Mart.2007, 17:36
Anlaşılan yazın gs'de büyük bir revizyon olacak...

Emurafu
20.Mart.2007, 17:48
he gerets ne konusuyor kendi bile gidecek once gerets gitsin yeni hoca karar verir

jaku88
20.Mart.2007, 18:18
grests de giderse tam olur:D

uAsamet91
20.Mart.2007, 18:20
gerets gitse hersey bitcek ama!

fm26mer
20.Mart.2007, 20:05
Bahar temizliği erken oldu desene

Memedov
20.Mart.2007, 20:07
Gerets Giderken yanında götürecek oyuncuları açıklamış heralde :n:

Maksic
20.Mart.2007, 20:09
Song niye gidiyor gidecekse kendisi gitsin

Mc.Speedy
20.Mart.2007, 23:28
Necati, Hasan Şaş, Song ve Ergün ilk sıralarda yer alıyor.

Cihan , Inamoto Şaş ve Song ile yer değiştirmeli bence.

Necati + Ergün + Cihan+ Inamoto (Gereksiz Adamlar)
---------------------------------------------------------- = Mutluluğun Formülü.(Elde var 0)
Gerets + Özhan (Gereksiz Adamlar)

uAburak89
20.Mart.2007, 23:29
Song ne olursa olsun bu takımda kalmalı ..Hatta jubilesini Galatasarayda yapmalı bence ..

ewrim_FB
20.Mart.2007, 23:58
Bir takımda işler yolunda gitmeyince yapılacak haberlerin ilk sırasında gelir bu liste,böyle nisan ortası mayıs gibide gidenlerin yerine transfer bombaları patlar...
Bakalım bu sene kimler gelecek Süper Lig'e

Cengo
21.Mart.2007, 00:05
Song dışında gerisi basının sallaması, nereden biliyorlar o isimleri?

nart_susruko
21.Mart.2007, 01:23
hadi gönderdin hepsini, hangi parayla kimi alacaklarmış yerlerine ?

büyük başkan el sallasın yeter ;)

mgokalparslan
21.Mart.2007, 01:48
bence hasan şaş ve ayhan gitmeli çok çirkef oyuncular sahada her hareketleriyle
bunu belli ediyorlar.onun dışında cihan gereksiz bir oyuncu song un da sorunları oldu galiba takımla ama ergün ü yollamak yerine emekli edip takımda hoca veya gözlemci felan yapabilirler.
teknik direktör değişikliğine karşıyım ama gerets gitmeli bence çok kötü bir teknik direktör tabi bunların hepsi benim aleyhime olur ama cimbomlu olsaydım böyle düşünürdüm

Eray Dengiz
21.Mart.2007, 12:08
Özhan Canaydın bu futbolcuları göndermeyi kafaya koyduysa şunu unutmasın; VEFA diye birşey vardır. Tabi kendisi bunu bilmez ama bari bu futbolcuları VEFA adına bir maç düzenlesin.

Bu futbolcuların başında, Hakan Şükür, Ergün Penbe ve Hasan Şaş geliyor. (Şahsen ben bu 3 futbolcunun bugünden itibaren gitmesini istemiyorum.)

Diğer gidecek isimler ise bana göre şunlar olmalıdır, Cihan, İnamoto, Necati, İlic

Bu gidecek olan 4+3 futbolcunun yerlerine gençlerimizi ve gelecek olan futbolcuları (umarım) koyabiliriz.

Özhan Canaydın en başından beri gitmeliydi, tamam takım için birşeyler yapmaya çalışıyor fakat olmuyorsa zorlamanın alemi yoktur. Neden bu kadar ısrar ediyor anlamış değilim. Hala bize bu sene herşey düzelecek diyor fakat ortada hala bir sonuç yok!

Gerets'e gelirsek, aslında bu kadroyla şuan çok başarılı, elindeki kadro kimde olursa olsun ondan daha iyisini veremez. Tamam bazı maçlarda hatası oldu fakat yinede birbirinden kopuk bir kadroyla bu kadar oluyormuş..

Gelecek sene ise muhtemelen Gerets + 3 + 4 futbolcu gidecektir.

paco
21.Mart.2007, 12:54
galatasaray da gidecek belli ama bir türlü gitmiyor ......