View Full Version : Galatasaray'da Parreira sesleri
crazzy
20.Mart.2007, 20:29
Galatasaray Teknik Direktör Erik Gerets’le kısa bir süre önce yeni sözleşme imzaladı. Ancak Sarı-Kırmızılı takımın şampiyonluk yarışından kopması Belçikalı teknik adamın durumunu tekrar sorgulanır hale getirdi.
Yönetimde Adnan Polat’ın başına çektiği büyük çoğunluğun tecrübeli çalıştırıcının gönderilmesinden yana olduğu, hatta hoca arayışlarının başladığı öğrenildi.
Polat’ın Telegol’deki “Sezon sonu Galatasaray şampiyon olsa, Gerets bize gelse ve ‘Real Madrid’den bana teklif var’ dese, onun önünü açarız. Ama tersi olursa herhalde, o da bizim önümüzü açar” sözleri bu yöndeki savları daha da güçlendirdi.
Adnan Sezgin görüştü...
Konyaspor maçı sonrası yeni bir menajerlik şirketi ile anlaşmak için Brezilya’ya uçan Futbol Yatırımları A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in ise bu ülkede Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Parreira ile görüşerek nabız yokladığı bildirildi.
Emurafu
20.Mart.2007, 20:43
aman aman hic istemiyorum onu sanirim yilmaz vurallada gorusmusler bence yilmaz gelsin
ultraslanerdem
20.Mart.2007, 21:27
Gerets 2 yıl daha GS'den ayrılmaz...
Emurafu
20.Mart.2007, 21:32
Gerets 2 yıl daha GS'den ayrılmaz...
dostum kesingidecek gerets
yilmaz vural
aykut kocaman
ertugrul saglam
bunlar listedede insallah turk hoca gelir fatih terime nasil guvendik o yuzden bir turk hocaya guvenmemiz lazim
ultraslanerdem
20.Mart.2007, 21:34
dostum kesingidecek bu arada turk hocadan yanayim yilmaz vural aykut kocaman bunlar gelirse iyi olur
Boşver sen sen ol gelecek için kesin deme.Ayrıca giderse Ertuğrul Sağlam'ın gelmesi daha iyi olur...
uAburak89
20.Mart.2007, 21:36
Kolpa basın ..
Ertuğrul Sağlam ve Aykut Kocaman gelmez .. Gelmesin de ..
Emurafu
20.Mart.2007, 21:51
Kolpa basın ..
Ertuğrul Sağlam ve Aykut Kocaman gelmez .. Gelmesin de .. turk hocalarla irtibattada oldugu dogru
bu takima turk hoca gelsin basari gelir hem turk hocalar paraci degil yuregiyle calisiyor
uAburak89
20.Mart.2007, 21:54
Beşiktaş ve Fenerbahçe patentli hocalar dışında diğer Türk hocalar gelebilir tabiki ..
Emurafu
20.Mart.2007, 22:01
Beşiktaş ve Fenerbahçe patentli hocalar dışında diğer Türk hocalar gelebilir tabiki ..
katiliyorum sana
suat kaya ve bulent korkamz ikisi gelip olsa iiyi olur
saffet susic bile iyi hatta adnan bir ara onuda istiyordu
Selman Ozturk
20.Mart.2007, 22:34
Bu Parreira,Mourinho laflarına inanmayınız. Gerets'in gitmesi halinde Galatasaray'ın başına geçecek isim %99.9 Ersun Yanal'dır. Son zamanlarda kulüpte gelişen olaylar (özellikle yönetim bazında) bu iddiamı güçlendiriyor. bekleyip göreceğiz...
Emurafu
20.Mart.2007, 22:34
Bu Parreira,Mourinho laflarına inanmayınız. Gerets'in gitmesi halinde Galatasaray'ın başına geçecek isim %99.9 Ersun Yanal'dır. Son zamanlarda kulüpte gelişen olaylar (özellikle yönetim bazında) bu iddiamı güçlendiriyor. bekleyip göreceğiz...helal senden son nokta zaten bazi turk hocalar daha gundemde peki ersun yanal gelirse ne dusunursun selman abi
uAburak89
20.Mart.2007, 22:36
Ersun Yanal'ın gelmesi genç oyuncular açısından iyi bir gelişme, kendini yıldız sanan oyuncular için kötü bir gelişme olur bence ..
Selman Ozturk
20.Mart.2007, 22:49
peki ersun yanal gelirse ne dusunursun selman abi
Ersun Yanal genç oyunculara fazlasıyla önem veren bir antrenör. Galatasaray'ın genç yıldızları için önemli bir gelişme olacaktır bu. Ancak Galatasaray camiasının büyük çoğunluğu Ersun Yanal ismine sıcak bakmamakta. Hatırlarsınız Hakan Şükür olaylarını. Bu yüzden taraftarın takınması muhtemel tutum yönetimi endişelendiriyor. Fakat herşeye rağmen Yanal, Gerets'in gitmesi durumunda Galatasaray'ın başına geçecektir diye düşünüyorum.
El Comandante
20.Mart.2007, 23:57
Ersun yanalin ilk baslarda galatasarayin basina gecmesini istiyenlerdenim ama gördükki adam kaprisli,yildiz futbolculari cekemiyor,defans oynatmayi bilmiyor.Allah Allah diye hücum yaptiran bir taktigi varki düsmanlarin basina.Zaten taraftarlar bu transfere izin vermezler.Bülent Korkmaz gelsin.
M.Scofield
21.Mart.2007, 00:41
Ersun gelirse tribünlerde hiç güzel şeyler olmaz
Memedov
21.Mart.2007, 01:19
Galatasaray'a Yakışacak Teknik Direktör ßÜLENT KORKMAZ'dır ;;)
Bordo61Mavi
21.Mart.2007, 03:15
Yok daha neler. Gerets kolay kolay birakmaz.
bu yönetimden herşeyi beklerim valla ... heralde ersun yanal ı da getirebilirler ... böyle bi hata yapmazlar umarım ....
Eray Dengiz
21.Mart.2007, 12:04
Ersun Yanal'ı ben istemem. Türk hocalardan kim gelecek derseniz, Bülent Korkmaz gelsin ve bana kalırsa Ersun Yanal'ın gelme şansıyla Bülent Korkmaz'ın gelme şansı eşit. Sonuçta bu sene Erciyes ile mükemmel bir çıkış yakaladı elbet yöneticiler bunu görmüştür.
Parreira seslerine gelince, gelirse iyi olmaz, gelmesini istemem, yine boşa para vermiş oluruz..
GeNç KaRTaL
21.Mart.2007, 17:11
Bence en iyisi Yılmaz hoca galatasarayı ayağa kaldırır yılmaz hoca
Emurafu
21.Mart.2007, 18:27
fenerbahceli olan ersunu istemiyoruz
gs takimi kesinlikle uzunm sure calisacak antrenor almasi lazim
Memedov
21.Mart.2007, 18:40
fenerbahceli olan ersunu istemiyoruz
gs takimi kesinlikle uzunm sure calisacak antrenor almasi lazim
Hemen Fenerbahçeli.
Katmasan Fenerbahçeyi Her Mesajında Araya olmıcak demi.
Burda Perreria İle Konu Açılıyor Ersun yanal Gelebilir Diyolar.
Sen Fenerli Ersunu İstemiyoruz Diyosun.Bu Kadar Fanatizm Olmaz Fenerbahçeyle Alakası olmayan Konuya Bile Fenerbahçeyi Katıyorsun Ya Bravo sana
uAburak89
21.Mart.2007, 20:17
İyi de Ersun Yanal Fenerbahçeli ..
Omerdinho
21.Mart.2007, 20:19
İyi de Ersun Yanal Fenerbahçeli ..
fenerbahceliyse fenerbahceli.. fenerbahceli olmak kötümü?? zevkler ve renkler tartisilmaz ama arkadaslar konuyla hic alakasi olmayan ersun yanali konuya nasil katmislar anlayamadim???
Emurafu
21.Mart.2007, 20:21
Hemen Fenerbahçeli.
Katmasan Fenerbahçeyi Her Mesajında Araya olmıcak demi.
Burda Perreria İle Konu Açılıyor Ersun yanal Gelebilir Diyolar.
Sen Fenerli Ersunu İstemiyoruz Diyosun.Bu Kadar Fanatizm Olmaz Fenerbahçeyle Alakası olmayan Konuya Bile Fenerbahçeyi Katıyorsun Ya Bravo sanaiyide kardes ben yalanmi soyluyorum ersun yanal fenerbahceli
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fenerbahceliyse fenerbahceli.. fenerbahceli olmak kötümü?? zevkler ve renkler tartisilmaz ama arkadaslar konuyla hic alakasi olmayan ersun yanali konuya nasil katmislar anlayamadim???fenerbaheyi tutmasina ytabiki birsey demiyoruz sadece istemiyoruz ersun yanal lafi nerden geldi ustteki cevaplari oku
uAburak89
21.Mart.2007, 20:31
fenerbahceliyse fenerbahceli.. fenerbahceli olmak kötümü?? zevkler ve renkler tartisilmaz ama arkadaslar konuyla hic alakasi olmayan ersun yanali konuya nasil katmislar anlayamadim???
Şimdi öncelikle benim attığım mesajın bir üstündeki mesaja bakmanı tavsiye ederim .. Fenerbahçeli olmak kötü dediğimi sanmıyorum, öyle birşey yazmıyor ki .. Biz takımımızda Fenerbahçe yada Beşiktaş patentli hocalar istemiyoruz .. Bilmem anlatabildim mi ?
Omerdinho
21.Mart.2007, 20:33
Şimdi öncelikle benim attığım mesajın bir üstündeki mesaja bakmanı tavsiye ederim .. Fenerbahçeli olmak kötü dediğimi sanmıyorum, öyle birşey yazmıyor ki .. Biz takımımızda Fenerbahçe yada Beşiktaş patentli hocalar istemiyoruz .. Bilmem anlatabildim mi ?
Benim mesajimda anlatmak istedigimi anlamamissin belli..
Fenerbahceli olmak kötü diye birsey dedin demedim! Fenerliyse fenerlidir ama ERSUN YANAL bu konuya nereden karisti??? anlatabildim umarim.
Emurafu
21.Mart.2007, 20:34
Benim mesajimda anlatmak istedigimi anlamamissin belli..
Fenerbahceli olmak kötü diye birsey dedin demedim! Fenerliyse fenerlidir ama ERSUN YANAL bu konuya nereden karisti??? anlatabildim umarim.gsningundeminde olan hoca usteki mesaji oku
Omerdinho
21.Mart.2007, 20:35
gsningundeminde olan hoca usteki mesaji oku
GS gündeminde olabilir ama KONUYLA BIR ALAKASI oldugunu sanmiyorum.
Emurafu
21.Mart.2007, 20:36
selman kardes yazdigi cvp lara baksana
uAburak89
21.Mart.2007, 20:37
Valla adının neden geçtiğini bende tam olarak bilmiyorum -belki muhtemel hoca adayı olduğu için olabilir-, Ersun Yanal'la ilgili kısmı görünce, öyle bir cevap verme gereği duydum ..
GeNç KaRTaL
21.Mart.2007, 20:38
Konu konuyu açarmış pareria gelmesin yerli hoca gelsin derken buralara gelsi konu
Emurafu
21.Mart.2007, 20:48
beyler ersun yanal olayi digermesajlari okuuyun selman abi yazidigi mesajlara bakin
yusuf52_
22.Mart.2007, 01:21
abi gerets gitsin başka şey istemem yücel ildiz gelsin:):)