View Full Version : Zenit'ten Gökhan Ünal'a müthiş teklif
crazzy
20.Mart.2007, 20:35
Bu sezon başı ve devre arası transferi sırasında Gökhan için Kayserispor’un kapısını çalan Rusya liginin güçlü takımlarından Zenit Saint Petersburg, yine golcü oyuncu için sarı-kırmızılı takımın kapısını çaldı.
Gökhan için Kayserispor’a sezon başında 3 Milyon Euro ile gelen ardından da bu teklifi 4 Milyon Euro’ya kadar çıkartan Zenit ekibi, devre arasında da bu teklifi 5 milyon Euro gibi bir rakamla tekrar çalmıştı.
Böylesi astronomik tekliflere rağmen Gökhan’ın transferine onay vermeyen Kayserispor’a şu sıralar Zenit takımının 6 buçuk milyon Euro’luk teklifi ile karşı karşıya kaldı.
Turkcell Süper Ligi’nin bitmesiyle birlikte Gökhan’ı Rusya’ya götürmek isteyen Zenit’li yöneticilerin hem Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ı hem de Başkan Recep Mamur’u ikna turlarına başlamaya hazırlandıkları öğrenildi.
Öte yandan Gökhan’ı ikna etme işini ise milli takım arkadaşı Zenit’te top koşturan Fatih Tekke’nin üstleneceği gelen bilgiler arasında.
canavar20
20.Mart.2007, 20:42
zetit çoook zengin
bursa_mc
20.Mart.2007, 20:43
daha once de boyle teklif gelmişti sanırım ama kayserispor satmıyor...
Emurafu
20.Mart.2007, 20:44
kayseri satmiyorrrrrrrr
cunku hedefleri buyuk
nerazzuri
20.Mart.2007, 20:45
ewet şu anda satmıyor ama bu teklif emin olunki 10 milyon € ya kadar çıkar ve kayseri satmak zorunda kalır
jaku88
20.Mart.2007, 20:47
6.5 milyon euro ii para ben olsam hemen satarım:D
Gokhan Rusyaya giderse hata eder. Yurt disina cikacaksa bu Avrupa olmali.
ultraslanerdem
20.Mart.2007, 21:20
İnşallah Gökhan'ı 4 büyüklerden birinde görürüz...
uAburak89
20.Mart.2007, 21:38
Zenit'e gideceğine 4 büyüklerden birine gitsin daha iyi ..
TR.CaPTaiN
20.Mart.2007, 21:44
Fatih Tekke ile iyi iş yaparlar.6,5 milyon iyi para.
RoNNiE91
20.Mart.2007, 22:22
Kayseri'nin hedef UEFA,satacağını zannetmiyorum.Herkes için hayırlısı olsun....
Selman Ozturk
20.Mart.2007, 22:30
Kayserispor hedeflerini uzun vadeye yaymak istiyorsa Gökhan Ünal'ı satmak zorundadır. Ünal satıldığı taktirde gelecek para Kayserispor'un futbol takımına yapacağı yatırım payını artıracaktır. Ama eğer yakın vadede hedefleri varsa Gökhan Ünal'ı takımda bulundurmak akıllıca bir hareket olur. Ayrıca Kayserispor altyapısında bulunan İlhan Parlak benim futbol anlayışıma göre Gökhan Ünal kalitesine yakın bir oyuncu. Gökhan'ın gitmesiyle birlikte as kadroda sahaya çıkarsa Kayserispor yeni Gökhan Ünal'ına kavuşur. Öte yandan Kayserispor'un Mehmet Batdal ve kulübü ile anlaştığı söyleniyor. Bu oyuncunun da Gökhan Ünal'ı aratmayacağını düşünüyorum. Birkaç defa çıplak gözle izleme fırsatı buldum Mehmet'i. Boy avantajı nedeniyle hava hakimiyeti çok iyi. Son vuruşları da oldukça güçlü. Yaşının çok genç olması da bir başka avantajı...
Sonuç olarak Kayserispor yöneticileri hedeflerini masaya yatırıp ona göre karar vermeli. Zira hem Gökhan hem İlhan hem de Mehmet, Türk futbolu için önemli isimler...
Emurafu
20.Mart.2007, 22:33
Selman abi yorumlarin cok guzel gs ilede bir kac yorum yapsana zaten gs lisin
gerets sana gorede gidecek deme
Gökhan değil de Mehmet Topuz müthiş oynuyor, çok geliştirmiş bu sene kendisini.
Zenit ikisini birden alıp, indirim ister herhalde :) :)
Fıratcan Alçınkaya
21.Mart.2007, 01:53
Zaten bu sezon ortası 5m€ teklif etmiş Zenit... Kayserispor kabul etmemiş... Ama fiyat 10m€ yaklaşırsa büyük ihtimalle gider...
mgokalparslan
21.Mart.2007, 01:53
zenith uçmuş önüne gelene para bayılıyorlar bence gayet iyi bir para çünkü o parayı başka bir takımın vereceğini sanmıyorum gerçi zenith te kaliteli forvetler ama uyum sağlarsa fatih tekke ile iyi oynarlar tabii kayseri ligde başarılı olup uefa avrupa ya giderse bilemem
Bordo61Mavi
21.Mart.2007, 03:13
Gokhan ve Fatih cok iyi uyum saglar bana gore, insallah transfer gerceklesir ve onlari beraber izleme sansi buluruz.
fbkraltolga
21.Mart.2007, 16:52
kayseri wermez
en az 10 milyon € değer gökhan
ewrim_FB
21.Mart.2007, 17:00
Gökhan Ünal abartıldığı kadar iyi bir futbolcu değil bence 6.5M€ ya direkt versin ama Mehmet Topuz'u çok beğeniyorum iyi futbolcu adam onu satsa çok şey kaybeder Kayseri...
ultraslanerdem
21.Mart.2007, 17:03
Gökhan Ünal gibi bir futbolcuyu 4 büyükler almıyor.Sonra yabancı sınırı kalksın diyor.Anlamak çok zor....
ewrim_FB
21.Mart.2007, 17:16
Yurt dışında o kalitedeki adamlar daha ucuza alınıyor da ondan almıyorlar Gökhan'ı o yüzdende sınır kalksın diyorlar.Mesela Bobo bana göre Gökhan Ünal'dan çok daha iyi futbolcu BJK'ya maliyeti ne kadar en fazla 1M€ ki bu kadar da yok Gökhan Ünal'ı almaya kalk 10M€ aradaki fark bu neden on katı fazla para veresinki...
ultraslanerdem
21.Mart.2007, 17:38
Yurt dışında o kalitedeki adamlar daha ucuza alınıyor da ondan almıyorlar Gökhan'ı o yüzdende sınır kalksın diyorlar.Mesela Bobo bana göre Gökhan Ünal'dan çok daha iyi futbolcu BJK'ya maliyeti ne kadar en fazla 1M€ ki bu kadar da yok Gökhan Ünal'ı almaya kalk 10M€ aradaki fark bu neden on katı fazla para veresinki...
İyide kardeşim Gökhan Ünal büyük bir takımda oynayıp yetişse şimdiki halinden daha iyi olur.Ayrıca Gökhan Bobo'dan daha iyi.
Hem sonra 4 büyükler sürekli yabancılara yönelirse milli takımda kimler oynayacak.? Sonradan Türk uyruğuna geçen yabancılarmı....
GeNç KaRTaL
21.Mart.2007, 17:43
Benceyi bir paraya satılmalı Gökhan
ewrim_FB
21.Mart.2007, 17:51
İspanya,İtalya,Almanya,İngiltere bunların milli takımlarında kimler oynuyor yabancılar mı?Ama bunların liglerinde yabancı sınırlaması yok.Ayriyeten şampiyonlar ligi olsun uefa olsun şampiyonlar bu liglerin takımlarından çıkıyor.Zaten bugüne kadar senin dediğin sistemle geldik ve koskoca lig tarihimizde birtek GS avrupada birşeyler yapabildi birde milli takım 3. oldu görüyoruzki bu sistemle olmuyor olursada 40 yılda bir kere.Böyle gidersede onlarla avunmaya devam edeceğiz diye düşünüyorum...
ultraslanerdem
21.Mart.2007, 18:05
İspanya,İtalya,Almanya,İngiltere bunların milli takımlarında kimler oynuyor yabancılar mı?Ama bunların liglerinde yabancı sınırlaması yok.Ayriyeten şampiyonlar ligi olsun uefa olsun şampiyonlar bu liglerin takımlarından çıkıyor.Zaten bugüne kadar senin dediğin sistemle geldik ve koskoca lig tarihimizde birtek GS avrupada birşeyler yapabildi birde milli takım 3. oldu görüyoruzki bu sistemle olmuyor olursada 40 yılda bir kere.Böyle gidersede onlarla avunmaya devam edeceğiz diye düşünüyorum...
Eğer futbol tarihimiz yabancı futbolcularla bir yere gelecekse bırakalım kalsın daha iyi.
Ayrıca o saydığın ülkelerin milli oyuncuları bizim oyuncularımızdan daha iyi...