PDA

View Full Version : Al Necati'yi ver Semih'i

19_SeRDiNÇ_05
21.Mart.2007, 10:45
Sarı-kırmızılı yöneticiler, bu sezon sık sık yedek kalan Necati'yi Fenerbahçe'ye teklif edecek. Golcü futbolcuya karşılık da Gerets'in çok beğendiği Semih Şentürk'ü talep edecek. Bu gelişme, şimdilik kulislerde konuşuluyor. Ancak sezon biter bitmez Galatasaray'ın bu takas için ezeli rakibinin kapısını çalması bekleniyor

Tarihi revizyon var

Gelecek sezon da teknik direktör Erik Gerets'le yola devam etme kararı alan Galatasaray'ın, kadroda tarihi bir revizyon yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Belçikalı hocanın istemediği futbolcular arasında yer alan Necati Ateş, Hasan Şaş, Ergün, Song, Hakan Şükür gibi isimlerin teklif gelmesi halinde satılabileceği ve takasta kullanılabileceği belirtildi. Galatasaray kulübü kulislerinde şimdi de müthiş bir iddia dolaşıyor. Buna göre sarı-kırmızılı kulübün yöneticilerinin bu sezon sık sık yedek kaldığı için mutsuz olan Necati Ateş'i Fenerbahçe'ye önerecekleri konuşuluyor.

Necati de istiyordu
Galatasaray kulislerinde dolaşan iddiaya göre Necati Ateş, Fenerbahçe'ye önerilecek, karşılığında da Semih Şentürk istenecek. Semih'i özellikle teknik patron Erik Gerets'in çok istediği ve bu yüzden Galatasaraylı yöneticilerin sezon sonunda bu takası gerçekleştirebilmek için ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin kapısını çalacakları belirtiliyor. Necati Ateş'in sezon başında menajeri vasıtasıyla Fenerbahçe'ye haber göndererek "Beni alın" dediği iddiası da gündeme bomba gibi düşmüştü. Fenerbahçe'nin, Necati'ye karşılık Semih'i Galatasaray'a verebileceği ifade ediliyor.

Memedov
21.Mart.2007, 10:47
Hic gerenk yok Semih kalsin bizde Böyle bir takas iyi olmaz.

Hem bu haber bana Balon gibi geliyor

Bordo61Mavi
21.Mart.2007, 11:01
Necati nin Fenere gidebilecegini dusunuyorum ama Semih CimBoma gelirmi o baska bi soru.

Nedvedmania
21.Mart.2007, 11:29
hehehe necati fenere gitmezki

adam çocukluğundan beri fanatik cimbomluymuş

bursa_mc
21.Mart.2007, 11:30
gs açısından daha iyi olur.

paco
21.Mart.2007, 13:04
al necati yi semihide verme .... hatta yanında birde inamoto yu verilim ....

Ahmet_77
21.Mart.2007, 13:43
necati sadece gitsin semihe gerek yok

El Comandante
21.Mart.2007, 14:12
Necatiyi verelim kabul,ama semihi almayalim.

jaku88
21.Mart.2007, 14:21
semih çok ii oyuncu galatasaraya giderse as takımda yer bulur ama necati fenerde yer bulamaz

uAsamet91
21.Mart.2007, 14:22
yalan haber

SYLaR
21.Mart.2007, 14:52
Al birini vur ötekine

ewrim_FB
21.Mart.2007, 16:52
hehehe necati fenere gitmezki

adam çocukluğundan beri fanatik cimbomluymuş

Biz ne fanatiklerin ne takımlarda oynadıklarını gördük para kokusunu alınca fanatiklik falan kalmaz ortada...

ultraslanerdem
21.Mart.2007, 16:53
:D:D Semih kim yaa.Aman abi bizde alt yapıda bile oynayamaz o...

Omerdinho
21.Mart.2007, 16:55
:D:D Semih kim yaa.Aman abi bizde alt yapıda bile oynayamaz o...

Bana göre semih galatasarayin su anki forvetlerine 10 basar. anlasilan semihin maclarini takip etmiyorsun

ultraslanerdem
21.Mart.2007, 16:59
Bana göre semih galatasarayin su anki forvetlerine 10 basar. anlasilan semihin maclarini takip etmiyorsun

Onun için Semih gol kralı oldu ya...Bir forvete çok pasif...

Omerdinho
21.Mart.2007, 17:02
Onun için Semih gol kralı oldu ya...Bir forvete çok pasif...

Semihe tr kupasi disinda sürekli ilk 11 sansi verilse gol kralida olur. Ama verilmiyor malesef.

ultraslanerdem
21.Mart.2007, 17:07
Demek ki Semih o kadar iyi değilmiş.Baksana daha ilk onbire bile giremiyor...

SYLaR
21.Mart.2007, 17:12

Abartmayın..

GeNç KaRTaL
21.Mart.2007, 17:13
Bence bu takastan Galatasaray daha karlı çıkar ama böyle bir şeyi kabul etmez Fenerbahçe

Omerdinho
21.Mart.2007, 17:13
Demek ki Semih o kadar iyi değilmiş.Baksana daha ilk onbire bile giremiyor...

bana göre iyi ama ziconun tek forvet inati yuzunden ilk 11 de forma giyemiyor.

senderson
21.Mart.2007, 17:14
Necati yapsa yapsa bizim takımı baltalar.Ayrıca kim GençFenerli Semih i gönderiyormuş?

SYLaR
21.Mart.2007, 17:14
Tabi tabi Semih zaten Türkiye'nin en iyi forvetlerinden.Hatta Avrupa'da ilk ona girer

senderson
21.Mart.2007, 17:17
yahu ben bile gerilim çıkarmıyorum.Sakin olun yahu tamam Semih iyi ama 10 basar konusuna katılamayacağım.Ama iyi...

IcedEarth
21.Mart.2007, 17:20

semih galatasarayın herhangi bir forvetinin yarısı kadar bile olamaz. onun için bu takas bize zarar. ha necatiyi istiyorlarsa tez elden satılmalıdır.

ultraslanerdem
21.Mart.2007, 17:20
bana göre iyi ama ziconun tek forvet inati yuzunden ilk 11 de forma giyemiyor.

Bana görede Semih Bebbe'den bile kötü.Süper ligde en beğenmediğim oyuncu.Fenerbahçe'de ne işi var hayret...

xalil
21.Mart.2007, 17:24
uglum semihi tanimayanlar konusmasin o ii oyuncu necatiyi almayalim ama semihi yollayalim bizde ziyan oluyooo

GeNç KaRTaL
21.Mart.2007, 17:25
Arkadaşlar abartmayalım isterseniz Semih o kadarda kötü değil ayrıca düşündümde böyle bir transferin olabilme ihtimali0

SYLaR
21.Mart.2007, 17:26
uglum semihi tanimayanlar konusmasin o ii oyuncu necatiyi almayalim ama semihi yollayalim bizde ziyan oluyooo

Çay kahve getirelim mi ağam.Bu ne böyle oğlum falan.Düzgün yazması bilsen hadi yine bir şey değil.Uğlum değil oğlum diye yazılır.Haydeee

TR.CaPTaiN
21.Mart.2007, 17:33
Necati'yi alarak Fener taraftarına saç baş yoldurmasınlar.Semih'e gerekli şans verilse çok daha iyi durumda olacaktır.Deivid'e verilen şanslar ona verilse şu anda belkide Kezman'ın yanında ilk 11'de başlıyor olabilirdi.

El Comandante
21.Mart.2007, 17:38
Sezon basinda semih yeteri kadar ilk 11de oynadi ve bu sansi degerlendiremedi.Semihle bu isin yürümeyecegini gören fb yönetimi deividi transfer etti.Dogruya dogru.

Ayrica orada semih galatasarayin su anki forvetlerine 10 basar diyen seviyesiz arkadas önce ciksin disari bir hava alsin,eger akli hala yerinde degilse direk doktora....

eGowiCh
21.Mart.2007, 17:39
Semih en iyi Türk forvetlerden biri. Onun maçlarını izleyenler daha iyi anlayacaktır. Bitiriciliği çok iyi, kafa hakimiyeti harika. Çok iyi kafa toplarında, çok iyi top indiriyor. Henüz 23 yaşında, sürekli 11 şansı bulsa çok çok iyi olacak ve milli takıma da seçilecek ama maalesef şans verilmiyor.

Böyle bir transferde Fenerbahçe zararlı çıkar, çünkü Semih Necati'ye 10 basar. Şu an Semih Galatasaray forvetlerinden çok daha iyi (Ü.Karan hariç). Eski H.Şükür'den değil, şimdikinden çok daha iyi.

ultraslanerdem
21.Mart.2007, 17:43
Sezon basinda semih yeteri kadar ilk 11de oynadi ve bu sansi degerlendiremedi.Semihle bu isin yürümeyecegini gören fb yönetimi deividi transfer etti.Dogruya dogru.

Ayrica orada semih galatasarayin su anki forvetlerine 10 basar diyen seviyesiz arkadas önce ciksin disari bir hava alsin,eger akli hala yerinde degilse direk doktora....

Adam doğru söylüyo abi.Semih'i ne dev takımla istedi vermediler..(Anadolu takımları..:))

El Comandante
birakin sacmalamayi ya,semih kimki galatasarayin bütün forvetlerinden iyi oluyor?

Sinan kaloglunu gidin bursaspordan getirin fenerbahceye koyun alexin,appiahin,tümerin,kezmanin paslariyla süper ligde gol kralligina oylar.Biraz mantikli konusun ya.Semihi hic siz 2-3 kisi gecipte gol attigini görüdünüz mü?Yada cok klas kafa vurusu ile gol attigini?Sirf belese gol atiyor,alex pas veriyor o atiyor.Bu gercektir.Sonra semihi gelmis en iyi forvetlerden biri ilan ediyonuz.Bu kadar fanatizm olmaz ya.Gözleriniz körermis fanatizmden.

Omerdinho

ne seviyesizi bence gayet seviyeli bir yorum.
Bu benim fikrim, farkli düsünüyorsan o senin bilecegin is.

mustafa35
21.Mart.2007, 17:56
semihi vermeyiz!

perpetua
21.Mart.2007, 18:18
Semih teknigi zayif, fiziksel acidan sadece Turkiye liglerinde orta kalitede olan ancak caliskan ve kazanma arzusu olan bir oyuncu. Bu kazanma arzusu ile de sahada bir cok oyuncunun yapmaya cesaret edemeyecegi seyleri yapiyor.

Ancak bu ozellikler Semih'in en iyi ihtimalle Turkiye liglerinde orta kalitede bir forvet veya Fenerbahce'de iyi bir yedek'ten oteye gitmesi icin yeterli degil.

Semih'in top surebileni, bitirici vuruslari iyi olani, sogukkanli olani, 20cm daha yuksege ziplayabileni, 100 metre'yi 2 saniye (attim) daha cabuk kosabileni yildiz oyuncu oluyor. Semih'de ozellikle bir forvette aranan ozelliklerin cogu ya zayif ya da vasat.

Necati'nin teknik ozellikleri, hizi bir forvet oyuncusu icin daha uygun. Ancak Necati'de olmayan ozellikler Semih'in kuvvetli oldugu ozellikler. Semih'de zayif olan ozelliklerin Necati'de kuvvetli oldugu gibi.

Ikisini birbirine yapistirip GS&FB Avrupa'ya iyi paraya ortaklasa satsin bence :D

Emurafu
21.Mart.2007, 18:24
iki futbolcuda gelmez

paco
21.Mart.2007, 18:33

bu yorumu inanarak mı yaptın eğer öyleyse.. futboldan anlamadığın açık .....

Wesley Sneijder
21.Mart.2007, 18:46
Semih kalsın bence. Necati'yi istemez.

Emurafu
21.Mart.2007, 19:05
Semih en iyi Türk forvetlerden biri. Onun maçlarını izleyenler daha iyi anlayacaktır. Bitiriciliği çok iyi, kafa hakimiyeti harika. Çok iyi kafa toplarında, çok iyi top indiriyor. Henüz 23 yaşında, sürekli 11 şansı bulsa çok çok iyi olacak ve milli takıma da seçilecek ama maalesef şans verilmiyor.

Böyle bir transferde Fenerbahçe zararlı çıkar, çünkü Semih Necati'ye 10 basar. Şu an Semih Galatasaray forvetlerinden çok daha iyi (Ü.Karan hariç). Eski H.Şükür'den değil, şimdikinden çok daha iyi.ne kadar abartiyon ya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
beyler ya adam gibi oyrum yapin yada hic birseyazmayin

eGowiCh
21.Mart.2007, 19:09
birakin sacmalamayi ya,semih kimki galatasarayin bütün forvetlerinden iyi oluyor?

Sinan kaloglunu gidin bursaspordan getirin fenerbahceye koyun alexin,appiahin,tümerin,kezmanin paslariyla süper ligde gol kralligina oylar.Biraz mantikli konusun ya.Semihi hic siz 2-3 kisi gecipte gol attigini görüdünüz mü?Yada cok klas kafa vurusu ile gol attigini?Sirf belese gol atiyor,alex pas veriyor o atiyor.Bu gercektir.Sonra semihi gelmis en iyi forvetlerden biri ilan ediyonuz.Bu kadar fanatizm olmaz ya.Gözleriniz körermis fanatizmden.

Fanatizmden benim değil senin gözlerin kararmış.

Hasan Kabze mi Semih'ten iyi? Yoksa daha geçen gün bu takımda yeri yok dediğiniz Necati mi? Ölmüş, bitmiş, bomboş goller kaçıran Hakan Şükür mü?

Galatasaray forvetlerinden bir tek Ümit Karan Semih'ten iyidir. Semih 23 yaşında, ileride kimbilir nasıl olacak, çok gelecek vaat ediyor.

Semih Fenerbahçe gibi yabancı sevdalısı bir takımda değil de başka bir takımda oynasa ortalığı kasıp kavururdu. Adam Frankfurt maçının en kritik anında gol umudu olarak girip zor bir pozisyonda rövaşatasını atıp Fenerbahçe'nin gruptan çıkmasını sağlıyor. Ç.Rizespor maçında takım mağlupken girip oyuna Alex'e mükemmel top indiriyor ve gol olmasını sağlıyor. Geçen seneki Trabzonspor maçında giriyor oyuna, Fenerbahçe'nin mutlaka kazanması gereken maçta 2 gol atıp galibiyeti getiriyor. Semih Fenerbahçe'ye bu yaşında çok şeyler verdi, verecek de. Onu beğenmeyenler maçlarını, yaptıklarını tekrar gözden geçirsin, üstündeki GS, BJK veya her ne forma varsa onu çıkarıp öyle yorum yapsın.

SYLaR
21.Mart.2007, 19:13

Hasan Kabze mi Semih'ten iyi? Yoksa daha geçen gün bu takımda yeri yok dediğiniz Necati mi? Ölmüş, bitmiş, bomboş goller kaçıran Hakan Şükür mü?

Galatasaray forvetlerinden bir tek Ümit Karan Semih'ten iyidir. Semih 23 yaşında, ileride kimbilir nasıl olacak, çok gelecek vaat ediyor.

Semih Fenerbahçe gibi yabancı sevdalısı bir takımda değil de başka bir takımda oynasa ortalığı kasıp kavururdu. Adam Frankfurt maçının en kritik anında gol umudu olarak girip zor bir pozisyonda rövaşatasını atıp Fenerbahçe'nin gruptan çıkmasını sağlıyor. Ç.Rizespor maçında takım mağlupken girip oyuna Alex'e mükemmel top indiriyor ve gol olmasını sağlıyor. Geçen seneki Trabzonspor maçında giriyor oyuna, Fenerbahçe'nin mutlaka kazanması gereken maçta 2 gol atıp galibiyeti getiriyor. Semih Fenerbahçe'ye bu yaşında çok şeyler verdi, verecek de. Onu beğenmeyenler maçlarını, yaptıklarını tekrar gözden geçirsin, üstündeki GS, BJK veya her ne forma varsa onu çıkarıp öyle yorum yapsın.

Öyleyse senin Semih'ten kötü dediğin Hasan Kabze'ye bak.Geçen sene Antep 90+2,Beşiktaş maçında iki gol ve daha niceleri.Hasan'da çok şeyler verdi Galatasaray'a.Geçen sene Beşiktaş maçındaki golleri olmazsa şampiyon olmazdık.O zaman sende bunlara göre konuş.

Asıl sen üstünde ki Fener formasını çıkarıp öyle yorum yap

Ayrıca siz futbolun "f"sinden anlıyorsanız kafamı keseyim.

El Comandante
21.Mart.2007, 19:17

Hasan kabze semihe+devide 10 basar!

Hasan kabze semih gibi belese goller atmiyor,sonradan oyuna girip kendi basina cabalayip gollerini atiyor,milli takimda oynadi,gol atti belcika macinda.Semih oynadimi a milli takimda?Bunu sende görüyonda iste fanatizm!

Semih birsey vaadetmiyor,palavra atmayin.Adam bos kaleye atmaktan baska birsey yapmiyor.Frankfurta rövesata ile gol atmis.Peh peh peh ula o rövesata bile degildi,hani kücükken biz gercek rövesata cekemezdik yerde rövesata cekerdikya ayni durum orada.Ne rövesatasi :D

Semihin gecen seneki trabzon macindaki attigi golleri gösteririm ama.Adam bos kaleye atti golleri.Alex girdi kale icine kadar,bombos durumdaki semihe verdi o bos kaleye atti.Birde hasan kabzenin besiktasa attigi gollere bak.Birakin bu ayaklari.Sen üstündeki formayi cikarda kazma semihe gel yorum yap!

Hasan kabze ile semihi kiyasliyon sen ben sana daha ne diyeyim?

Memedov
21.Mart.2007, 19:19

Hasan kabze semih gibi belese goller atmiyor,sonradan oyuna girip kendi basina cabalayip gollerini atiyor,milli takimda oynadi,gol atti belcika macinda.Semih oynadimi a milli takimda?Bunu sende görüyonda iste fanatizm!

Semih birsey vaadetmiyor,palavra atmayin.Adam bos kaleye atmaktan baska birsey yapmiyor.Frankfurta rövesata ile gol atmis.Peh peh peh ula o rövesata bile degildi,hani kücükken biz gercek rövesata cekemezdik yerde rövesata cekerdikya ayni durum orada.Ne rövesatasi :D

Semihin gecen seneki trabzon macindaki attigi golleri gösteririm ama.Adam bos kaleye atti golleri.Alex girdi kale icine kadar,bombos durumdaki semihe verdi o bos kaleye atti.Birde hasan kabzenin besiktasa attigi gollere bak.Birakin bu ayaklari.Sen üstündeki formayi cikarda kazma semihe gel yorum yap!

Baran Sen olsan Sende Atardın Dimi O Çocukken Çektiğin Rövesata'yı :D

Omerdinho
21.Mart.2007, 19:20

bana +1 demek düser söylemek istedigim herseyi söylemissin eline saglik :)

SYLaR
21.Mart.2007, 19:24
bana +1 demek düser söylemek istedigim herseyi söylemissin eline saglik :)

zaten tek söyleyebildiğin şey +1

Omerdinho
21.Mart.2007, 19:26
zaten tek söyleyebildiğin şey +1

kusura bakma seninle tartismaya girmek istemiyorum :), siz fanatizmlige devam edin baska bir zaman semihi yine tartisiriz :D

SYLaR
21.Mart.2007, 19:28
kusura bakma seninle tartismaya girmek istemiyorum :), siz fanatizmlige devam edin baska bir zaman semihi yine tartisiriz :D

Bak bakalım ben Futbol Genel'de ne zaman fanatizm yapmışım.Galatasaray'ı en fazla eleştirenlerden biriyim.elimizdeki futbolcuların neler olduğunu ve neler yapabileceğini de bilirim

Senin gibi Semih'i Türkiye'nin en iyi golcülerinden biride yapmam.Hade yallah

El Comandante
21.Mart.2007, 19:30

Allahim delirtecek bu beni,olum sen sabahtan beri fanatizm yapiyon,herkesi kiskirtan sensin,sonra gelmis fanatizmlige devam edin diyon.Vallahi bunlari ciddi olarak söylüyorsan sen tika kendini bir odaya,orada yasa ömür bosu,cikma disari,tehlikesin vallahi.

eGowiCh
Öyleyse senin Semih'ten kötü dediğin Hasan Kabze'ye bak.Geçen sene Antep 90+2,Beşiktaş maçında iki gol ve daha niceleri.Hasan'da çok şeyler verdi Galatasaray'a.Geçen sene Beşiktaş maçındaki golleri olmazsa şampiyon olmazdık.O zaman sende bunlara göre konuş.

Asıl sen üstünde ki Fener formasını çıkarıp öyle yorum yap

Ayrıca siz futbolun "f"sinden anlıyorsanız kafamı keseyim.

Nerde o Hasan Kabze? Konyaspor maçında nerdeydi?

Futbolun f'sinden anlamıyormuşum, gülüyorum sadece :)

Hasan Kabze Deivid'e 10 basar, ona lafım yok, ama Semih'e asla :) Bunu sen de biliyorsun. Hasan Kabze'yi çıplak gözle de izledim defalarca, bana mı anlatıyorsun Kabze'yi? Semih'i de çıplak gözle izledim birçok kez. İki futbolcuyu da çıplak gözle izledim, ona göre yorumumu yapıyorum, katettikleri yola bakıyorum.

Semih beleşe gol mü atıyor? :) Sen gerçekten maçları hiç ama hiç izlemiyorsun. Gol atmanın beleşi falan olmaz, hem olsa bile Semih beleşe falan gol atmıyor. Hasan Kabze hayatında 2 tane gol Beşiktaş maçı dışında atabilecek mi acaba? Şansa 2 tane vurdu girdi diye hemen abartın. Semih Fenerbahçe'ye az maç kazandırmadı, Frankfurt'a attığı golü geçtim Trabzonspor'a attığı 2 gol de mi beleşeydi? Kalecinin çok iyi açı daralttığını görünce topun altına hafif girdi ve muhteşem bir gol attı, adeta iğne deliğinden soktu topu, o gol de mi beleşeydi?

Semih'e kazma da dedin ya helal olsun, fanatizmin bu kadarı :)

2005-2006 - 35 maç - 16 gol - 6 asist
2006-2007 - 32 maç - 18 gol - 5 asist

İşte Semih'in geçen sezonki ve bu sezonki karnesi. Bu sezon devam ediyor, onu da hatırlatayım, golleri devam edecektir eminim :)

Hasan Kabze'nin karnesini görelim bir de, geçen sene 2 gol mü attı, Beşiktaş'a herhalde :)

ultraslanerdem
Semih en iyi Türk forvetlerden biri.
Ben Semih'e forvet bile demem...

SYLaR
21.Mart.2007, 19:31

Nerde o Semih Şentürk?

Omerdinho
21.Mart.2007, 19:31
@sherryy
ben semihe türkiyenin en iyi golcusu gibi bir cümle kullanmadim.
Sadece galatasarayin su anki forvetlerinden daha iyi oldugunu söyledim bana göre ligimizdeki en iyi türk forvet gökhan ünaldir sonra semih gelir benim icin

Memedov
21.Mart.2007, 19:32
Arkadaşlar bu Necati Semih Konusu :)

Ama OLdu Hasan Kabze Semih Ve Semih En İyi Forvet Tartışması

TR.CaPTaiN
21.Mart.2007, 19:33
Hasan Kabze'yi iyi forvet yapanlar Semih'i beğenmiyor çok komik ;)

Omerdinho
21.Mart.2007, 19:35
Allahim delirtecek bu beni,olum sen sabahtan beri fanatizm yapiyon,herkesi kiskirtan sensin,sonra gelmis fanatizmlige devam edin diyon.Vallahi bunlari ciddi olarak söylüyorsan sen tika kendini bir odaya,orada yasa ömür bosu,cikma disari,tehlikesin vallahi.

Ne zannediyon kendini sen? oglum felan..
Ben kimseyi kiskirtmadim. Kendi yorumumu yaptim.Yorumuma karsi gelen sizdiniz. Konuyu Hasan-Semih tartismasinada ceviren sissiniz ben degil!

SYLaR
21.Mart.2007, 19:36

@sherryy
Sadece galatasarayin su anki forvetlerinden daha iyi oldugunu söyledim bana göre ligimizdeki en iyi türk forvet gökhan ünaldir sonra semih gelir benim icin

Üste ne diyor.Semih Galatasay'ın şu anki forvetlerine 10 basar.Ümit Karan şu an Galatasaray'ın gol krallığında en fazla gol atan oyuncularından biri+Türkiye'nin en iyi forvetlerinden biri.Şimdi Ümit rahatlıkla ilk 5 forvet arasına girer türkiye'de.Eğer sen Semih daha iyi diyorsan Semih direk olarak en iyi ilk 5 forvet arasına girer demektir bu.Senin en iyi 2. dediğin Semih şu an kulübede.At gözlüklerini çıkarıp bi bak.eğer o yeteneğin varsa tabi

Bu vakitten sonra türkçe dersi verdirmeyin bir de

Omerdinho
21.Mart.2007, 19:38
Üste ne diyor.Semih Galatasay'ın şu anki forvetlerine 10 basar.Ümit Karan şu an Galatasaray'ın gol krallığında en fazla gol atan oyuncularından biri+Türkiye'nin en iyi forvetlerinden biri.Şimdi Ümit rahatlıkla ilk 5 forvet arasına girer türkiye'de.Eğer sen Semih daha iyi diyorsan Semih direk olarak en iyi ilk 5 forvet arasına girer demektir bu.Senin en iyi 2. dediğin Semih şu an kulübede.At gözlüklerini çıkarıp bi bak.eğer o yeteneğin varsa tabi

Bu vakitten sonra türkçe dersi verdirmeyin bir de

yorumumu istedigin yere cekiyorsun vallaha helal olsun .. direk olarak ilk 5 e giriyormus gülüyorum sadece.

ayrica bu tartismada burda bitsin.
Tamam Hasan dünyanin en iyi forveti hasan henry e 10 basar tamammi??
necatide fenere gelmez semihte galatasaraya gitmez tartismada bitsin artik.

SYLaR
21.Mart.2007, 19:40
@sherryy

Senin gözler gerçekten görmüyor.Bu mesajına baksana.Sen ne demişsin.En iyi türk forvet Gökhan Ünal,ikinci Semih Şentürk.Bunu diyen ben miyim?Sensin.Sen en iyisi bi doktora git hem gözlerine baktır hem de hafızaya karşı bir ilaç versin sana

Omerdinho
21.Mart.2007, 19:42
Önce ilk yorumumu alinti yaptin simdi bu yorumumu alinti yapiyorsun. neyse hasan dünyanin en iyi 2 forvetinden biri tamam. Tartisma bitsin.

El Comandante
21.Mart.2007, 19:42

Hasan Kabze Deivid'e 10 basar, ona lafım yok, ama Semih'e asla :) Bunu sen de biliyorsun. Hasan Kabze'yi çıplak gözle de izledim defalarca, bana mı anlatıyorsun Kabze'yi? Semih'i de çıplak gözle izledim birçok kez. İki futbolcuyu da çıplak gözle izledim, ona göre yorumumu yapıyorum, katettikleri yola bakıyorum.

Semih beleşe gol mü atıyor? :) Sen gerçekten maçları hiç ama hiç izlemiyorsun. Gol atmanın beleşi falan olmaz, hem olsa bile Semih beleşe falan gol atmıyor. Hasan Kabze hayatında 2 tane gol Beşiktaş maçı dışında atabilecek mi acaba? Şansa 2 tane vurdu girdi diye hemen abartın. Semih Fenerbahçe'ye az maç kazandırmadı, Frankfurt'a attığı golü geçtim Trabzonspor'a attığı 2 gol de mi beleşeydi? Kalecinin çok iyi açı daralttığını görünce topun altına hafif girdi ve muhteşem bir gol attı, adeta iğne deliğinden soktu topu, o gol de mi beleşeydi?

Semih'e kazma da dedin ya helal olsun, fanatizmin bu kadarı :)

İşte Semih'in geçen sezonki ve bu sezonki karnesi. Bu sezon devam ediyor, onu da hatırlatayım, golleri devam edecektir eminim :)

Hasan Kabze'nin karnesini görelim bir de, geçen sene 2 gol mü attı, Beşiktaş'a herhalde :)

Bak hasani izlemis olabilirsin ama sen üzerindeki 100.yil fenerbahce formasiyla izliyon hasan kabzeyi.Ben semihin attigi golleri gördüm hepsi belese,trabzona attigi bos kale golü okadar abartiyonki utanmasan bu sezonun en iyi golleri arasina sokacan.Ama ne tesadüftür hasan kabzenin mükemmel gollerini semihin mahalle maclarinda bile atamayacagi golleri besiktasa atiyor ve sen sans diyon.Fanatizmin bu kadari.Semih ne zaman 16 gol atti la,semihin kariyeri boyunca attigi golleri toplasak 16 etmez.Palavraciligin bu kadari!

Bakalim semihin gercek lig istatistiklerine!

2006/2007 516 dakikada 1 gol.
2005/2006 532 dakikada 9 gol.
2004/2005 golü yok!

Hasan Kabze!

2006/2007 17 macta 646 dakika oynamis 3 gol.
2005/2006 18 macta 407 dakika oynamis 6 gol.
2004/2005 14 macta 435 dakika oynamis 8 gol.

Bak bakalim istatistiklere,kim önde?

Hadi canim hadi söyle sagdan ilerle.

Omerdinho
21.Mart.2007, 19:43
Fanatizmin bu kadari.Semih ne zaman 16 gol atti la,semihin kariyeri boyunca attigi golleri toplasak 16 etmez.Palavraciligin bu kadari!

2004/2005 golü yok!

Hasan Kabze!

arkadasim semihin o sezon boyunca oynadigi tüm maclari vermis egowich tr kupasi vs dahil. anlatabildimmi?

SYLaR
21.Mart.2007, 19:45
Önce ilk yorumumu alinti yaptin simdi bu yorumumu alinti yapiyorsun. neyse hasan dünyanin en iyi 2 forvetinden biri tamam. Tartisma bitsin.

Bi dakka şimdi.Konunu başlarında tartışmayı çıkaran kim.Sensin.Neymiş Semih Galatasaray'ın forvetlerine 10 basarmı.Amacın tartışma çıkarmaksa tartıştığın şeyi doğru düzgün tartışıcaksın.Tartışmayı bilmiyorsanda hiç tartışmaya girmeyeceksin.

Ayrıca benim yazdığım bir tane Hasan Kabze çok iyi mesajı göster.Türkiye'nin en iyi forvetlerindendir dediğim mesaj göster bakalım.Hadi hodri meydan.Göster ben bir daha Futbol Genel'e yazmayacağım.Eğer gösteremezsen ve ben senin Semih'i öven mesajlarını göstereceğim ve sen bir daha Futbol Genel'e yazmayacaksın.Haydi hodri meydan

El Comandante
21.Mart.2007, 19:45
arkadasim semihin o sezon boyunca oynadigi tüm maclari vermis egowich tr kupasi vs dahil. anlatabildimmi?

Salla türkiye kupasini,lig önemli,baktik lig istatistiklerine,hasan kabze fark atmis.Ya hasan gibi bir golcüyü kazma semih ile kiyasliyorsunuz vallahi ben ne diyeyim ya.

Lafi cevirin cevirin,zaten mesleginiz belli ;)

Omerdinho
21.Mart.2007, 19:48
Bi dakka şimdi.Konunu başlarında tartışmayı çıkaran kim.Sensin.Neymiş Semih Galatasaray'ın forvetlerine 10 basarmı.Amacın tartışma çıkarmaksa tartıştığın şeyi doğru düzgün tartışıcaksın.Tartışmayı bilmiyorsanda hiç tartışmaya girmeyeceksin.

Ayrıca benim yazdığım bir tane Hasan Kabze çok iyi mesajı göster.Hadi hodri meydan.Göster ben bir daha futbol Genel'e yazmayacağım.Eğer gösteremezsen ve ben senin Semih'i öven mesajlarını göstereceğim.Haydi hodri meydan

Tartismayi baslatan ben degilim.kendi düsüncemizide söylemek yasak mi?

TR.CaPTaiN
21.Mart.2007, 19:49
Semih kazma ise Hasan Kabze kütüktür.Hasan'ın kacırdığı golleri amatör futbolcular rahatlıkla gole cevirebilir. Mesleğe gelince Liderlik.

El Comandante
21.Mart.2007, 19:51
Semih kazma ise Hasan Kabze kütüktür.Hasan'ın kacırdığı golleri amatör futbolcular rahatlıkla gole cevirebilir. Mesleğe gelince Liderlik.

simdi ben burada seninle semih kazmadir,hasan süperdir muhabbetlerine girmeyecem.Herkes görüyor en iyisini.Cünkü ben sizinle ne konuda tartissam siz lafi ceviriyorsunuz.Meslek icin ben size baska bir meslegi secmistim,hani su cevirmekle ilgili ;)

SYLaR
21.Mart.2007, 19:52

Semihe tr kupasi disinda sürekli ilk 11 sansi verilse gol kralida olur. Ama verilmiyor malesef.

@sherryy

Yaptığın yorumlara bak.İlk gösterdiğim mesajında bu konunun ilk sayfasında herkes "Necati gitsin,Semih gelmesin " tarzı yorumlar yaparken senin direk olarak attığın mesaj.Tartışmayı kim başlatmış bakalım?

eGowiCh
21.Mart.2007, 19:55
Bak hasani izlemis olabilirsin ama sen üzerindeki 100.yil fenerbahce formasiyla izliyon hasan kabzeyi.Ben semihin attigi golleri gördüm hepsi belese,trabzona attigi bos kale golü okadar abartiyonki utanmasan bu sezonun en iyi golleri arasina sokacan.Ama ne tesadüftür hasan kabzenin mükemmel gollerini semihin mahalle maclarinda bile atamayacagi golleri besiktasa atiyor ve sen sans diyon.Fanatizmin bu kadari.Semih ne zaman 16 gol atti la,semihin kariyeri boyunca attigi golleri toplasak 16 etmez.Palavraciligin bu kadari!

2004/2005 golü yok!

Hasan Kabze!

Hadi canim hadi söyle sagdan ilerle.

1. Trabzonspor'a attığı golleri tekrar izle, boş kale mi değil mi bir daha bak. Maçları izlemiyorsun hiç, gelip burda yorum yapıyorsun. Bahsettiğim golü hatırladığına eminsen diyecek söz bulamıyorum.
2. Bana "la" gibi bir ifadede bulunmuşsun. Sert bir şey yazardım ama bu seferlik sadece uyarıyorum.
3. İstatistikleri yazdım. Bu istatistikler doğrudur ve TÜM RESMİ MAÇLARın istatistikleridir. 16 gol mü atmış 18 gol mü atmış bir daha incele yazdığım tabloyu istersen :)

Bir daha bak bakalım istatistiklerde kim önde :) TÜM RESMİ MAÇLAR ve işte istatistikler, kendi yazdığın istatistiklere bak benim yazdıklarıma bak, hangisi önde gör :)

"Sağdan ilerle" falan, ne diyorsun sen, üslubuna dikkat et, bir daha uyarmayacağım. Amcanın oğluyla konuşmuyorsun!

Salla türkiye kupasini,lig önemli,baktik lig istatistiklerine,hasan kabze fark atmis.Ya hasan gibi bir golcüyü kazma semih ile kiyasliyorsunuz vallahi ben ne diyeyim ya.

Lafi cevirin cevirin,zaten mesleginiz belli ;)

Semih'e kazma diyip de ona hakaret etme! Biz burda Kabze'ya kabız veya kazma demiyoruz, üslubuna dikkat et.

Türkiye Kupası'nı salla, onu salla, bunu salla :) Bak TÜM RESMİ MAÇLARA göre istatistikleri yazdım, hadi sen de yaz, dakika falan yazmadan, direk maç ve gol sayısı yaz, asist sayısı yaz, görelim kim önde :)

Omerdinho
21.Mart.2007, 19:55
Yaptığın yorumlara bak.İlk gösterdiğim mesajında bu konunun ilk sayfasında herkes "Necati gitsin,Semih gelmesin " tarzı yorumlar yaparken senin direk olarak attığın mesaj.Tartışmayı kim başlatmış bakalım?

sizin yaptiginiz yorumlari koyarsak tartismayi kimin baslattigini görürsün.
Ama baskalarinin yorumlariyla felan ugrasmam ne söylediysem arkasinda dururum ve söylüyorm sabaha kadar tartissak elimize ne gececek ?.. siz devam edebilirsiniz ben daha fazla sizinle tartismak istemiyorum.. olayi istediginiz yönlere cekiyorsunuz. ne söylenebilirki?

ultraslanerdem
21.Mart.2007, 19:57
Hasan Kabze'ye kazma diyenler. Hasan Kabze Galatasaray'a ilk geldiği sezonda Fenerbahçe'ye yeni gelen Anelka'dan daha fazla gol atmıştı..;;)

Memedov
Arkadaşlar Semih İyi bir oyuncu Hasanda Öyle İkisi Türk Milli takımımızın Oyuncuları değilmi Bırakalımda Biz Burda Tartışacağımıza Onlar Sahada Kozlarını Paylaşsın Bizde Zevkle İzleyelim :)

Bugra19o3
al kızı ver papazı hesabı..... :)

beyler neden tartışıyorsunuz yahu...

Bir Arkadaş Bir Arkadaşıyla Tartışıyor Ne Dİye..???

TR.CaPTaiN
simdi ben burada seninle semih kazmadir,hasan süperdir muhabbetlerine girmeyecem.Herkes görüyor en iyisini.Cünkü ben sizinle ne konuda tartissam siz lafi ceviriyorsunuz.Meslek icin ben size baska bir meslegi secmistim,hani su cevirmekle ilgili ;)

Çevirmek mesleği bize değil sezon sonu size ait olacak. Hani şu şampiyonluk hesapları falan filan neyse onun zamanı gelecek. Herkes görüyor en iyisini.

eGowiCh
21.Mart.2007, 19:58

Sınırları zorluyorsun! Haddini bil, üslubuna dikkat et! Çevirmekle ilgili mesleği çok iyi anladım, sen kimsin ki buradaki Fenerbahçeliler'e hakarete varan sözler söylüyorsun? Biz sana burada hakaret mi ediyoruz, meslekle ilgili belaltı sözler mi söylüyoruz, karakterine laf mı ediyoruz? Haddini bil, saygısızlık etme!

Bir daha bak istatistiklere!

Semih'in Karnesi

SYLaR
21.Mart.2007, 20:00
Ne Hasan Galatasaray'da oynayacak bir futbolcudur.Ne de Semih Fenerbahçe'de oynayabilecek bir futbolcudur.Tabi ki ikiside gol atacak.Birisinin arkasında Appiah-Alex-Tuncay var.Birinin arkasında Arda-Hasan Şaş yanında Ümit Karan var(Aman ha bu cümleden alex daha iyidir şu daha iyidir lafı çıkarmayın).Adamların mevkisi forvet .Arkalarında ve yanlarında da çok kaliteli futbolcular var.Gol atmaları normal.

Ama ikisi de şu an için oynadıkları kulüpleri hak etmiyorlar.Hatta bunun içine Necati ve Deivid'i de katabiliriz.

perpetua
21.Mart.2007, 20:05

Demek ki Semih'in attigi 19. gol Alper Duruk'un internet sitesinden Fenerbahce.org'a henuz aktarilmamis... Hatta Semih'in Turkiye liginde oynadigi son 5 mac da eklenmemis.

Bu rakamlari biraz daha acalim o zaman.

Semih'in 2006-07 sezonunda attigi gollerden 9 tanesi hazirlik maclarinda. 7 Tanesi de Turkiye kupasi maclarinda. Lig'de 1 tane golu var 15 mac oynamis.

2005-26 Sezonunda ise 3 tane hazirlik, 4 tane Turkiye kupasi macinda atmis. Lig'de toplamda 9 gol atmis 22 macta.

Semih toplamda 66 Super lig macina cikmis 14 gol atmis.

Hasan Kabze'nin 17 golu var 48 Super Lig macinda oynamis.

Hatta daha da acayim:

Hasan Kabze Galatasaray'a geldiginden beri 1543 dakika oynamis ve 17 gol atmis. Yani Hasan Kabze'nin her 90.76 dakikada bir golu var.

Semih icin benzer bir istatistigi cikartamadim cunku 2004-2005 sezonundan once her mac kac dakika oynadigini belirten istatistik mevcut degil.

Sadece 2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarina bakarsak:

Semih 523 + 518 = 1,041 dakika oynamis ve 10 gol atmis.

Yani Semih 104.1 dakika'da bir gol atiyor.

Yani istatistik cikartirkan biraz daha dikkatli olmak lazim. :D

Nedvedmania
21.Mart.2007, 20:06
baran bırak laf anlamazlar sen onların hasan kabze daha iyi diyebiliceğini düşünüyomusun (iyi bile olsa ) boşuna uyarı alıcaksın bence değmez

El Comandante
21.Mart.2007, 20:06
Sınırları zorluyorsun! Haddini bil, üslubuna dikkat et! Çevirmekle ilgili mesleği çok iyi anladım, sen kimsin ki buradaki Fenerbahçeliler'e hakarete varan sözler söylüyorsun? Biz sana burada hakaret mi ediyoruz, meslekle ilgili belaltı sözler mi söylüyoruz, karakterine laf mı ediyoruz? Haddini bil, saygısızlık etme!

Bir daha bak istatistiklere!

Semih'in Karnesi

ben burada semih kazmadir dedim,bu kazma lafini fenerbahceli üst yöneticilerden bazilari da kullaniyordu zamaninda galatasarayli futbolcular hakkinda.Ozaman sorun olmuyor,ben burada kazma lafini kullaninca sorun oluyor.Ne ala memleket.

Lafi cevirmekten baska ne yapiyorsunuz söyleyin,siz 1 saattir kiskirtiyorsunuz bizi,yok sudur yok budur,sonra gelmis laf atma diyorsun.Ok yaydan cikinca üslübunu düzelt diyon.Hakaret ettigimi kim söyledi,laf ceviricisiniz iste,lafi cevirmekten baska birsey yaptiginiz yok.Eger ben kiviriyorsunuz deseydim ozaman bu dansözlük anlamina gelirdi ve ozaman bana diyebilirdin üslubunu düzelt diye,ama ben kiviriyorsunuz demiyorum.Lafi ceviriyorsunuz diyorum.

Neyse konu amacindan sapti.Bu konu hakkindaki son mesajim.Her gs-fb tartismasinda oldugu gibi bu tartismadada uzlasamadik.

ISTATISTIKLERE BAKMAK ISTIYORSAN ÖMER ABININ MESAJINI OKU!!!

eGowiCh
21.Mart.2007, 20:07
Demek ki Semih'in attigi 19. gol Alper Duruk'un internet sitesinden Fenerbahce.org'a henuz aktarilmamis... Hatta Semih'in Turkiye liginde oynadigi son 5 mac da eklenmemis.

Semih'in 2006-07 sezonunda attigi gollerden 9 tanesi hazirlik maclarinda. 7 Tanesi de Turkiye kupasi maclarinda. Lig'de 1 tane golu var 15 mac oynamis.

2005-26 Sezonunda ise 3 tane hazirlik, 4 tane Turkiye kupasi macinda atmis. Lig'de toplamda 9 gol atmis 22 macta.

Hasan Kabze'nin 17 golu var 48 Super Lig macinda macta oynamis.

Hatta daha da acayim:

Hasan Kabze Galatasaray'a geldiginden beri 1543 dakika oynamis ve 17 gol atmis. Yani Hasan Kabze'nin her 90.76 dakikada bir golu var.

Semih icin benzer bir istatistigi cikartamadim cunku 2004-2005 sezonundan sonra her mac kac dakika oynadigini belirten istatistik mevcut degil.

Senin istatistiklerinle Fenerbahce.org'taki istatistikler tutmuyor açıkçası. Verdiğin istatistikler ne kadar doğru bilemem, ama doğru olduğunu sanmıyorum.

SYLaR
21.Mart.2007, 20:08
Senin istatistiklerinle Fenerbahce.org'taki istatistikler tutmuyor açıkçası. Verdiğin istatistikler ne kadar doğru bilemem, ama doğru olduğunu sanmıyorum.

Çevir çevir

GeNç KaRTaL
21.Mart.2007, 20:09

Hasan Kabze'nin 17 golu var 48 Super Lig macinda macta oynamis.

Hatta daha da acayim:

Semih icin benzer bir istatistigi cikartamadim cunku 2004-2005 sezonundan sonra her mac kac dakika oynadigini belirten istatistik mevcut degil.

Bence ömer abi son noktayı koymuş:D

onurgonullu06
necatiyi napsın semih daha ii

El Comandante

Sonra lafi ceviriyorsunuz diyince üslubunu düzelt diyon,al iste laf cevirmede üstünüze yok :)

uAburak89
Semih bu kadar gol atmadıki .. Perpetua doğru söylüyor bence .. Hazırlık maçlarını hesaba neden katıyorlar ...

eGowiCh
21.Mart.2007, 20:10
ben burada semih kazmadir dedim,bu kazma lafini fenerbahceli üst yöneticilerden bazilari da kullaniyordu zamaninda galatasarayli futbolcular hakkinda.Ozaman sorun olmuyor,ben burada kazma lafini kullaninca sorun oluyor.Ne ala memleket.

Lafi cevirmekten baska ne yapiyorsunuz söyleyin,siz 1 saattir kiskirtiyorsunuz bizi,yok sudur yok budur,sonra gelmis laf atma diyorsun.Ok yaydan cikinca üslübunu düzelt diyon.Hakaret ettigimi kim söyledi,laf ceviricisiniz iste,lafi cevirmekten baska birsey yaptiginiz yok.Eger ben kiviriyorsunuz deseydim ozaman bu dansözlük anlamina gelirdi ve ozaman bana diyebilirdin üslubunu düzelt diye,ama ben kiviriyorsunuz demiyorum.Lafi ceviriyorsunuz diyorum.

Neyse konu amacindan sapti.Bu konu hakkindaki son mesajim.Her gs-fb tartismasinda oldugu gibi bu tartismadada uzlasamadik.

ISTATISTIKLERE BAKMAK ISTIYORSAN ÖMER ABININ MESAJINI OKU!!!

Fenerbahçeli yöneticilerden bana ne? Ben mi dedim Galatasaraylılara kazma diye? Fenerbahçeli yöneticiler dedi diye sen de mi kazma demelisin? Ben söyledim sanki kazma diye, kalkmış siz söyleyince iyi oluyor diyorsun!

Laf çevirme mesleği nedir? Bilgisayar mühendisliği olacak değil ya, elbette aklımızdan geçen şey...

Neyse, daha fazla uzamasın tartışma, ben yazmaktan yoruldum, ne kadar yazsam da düşünceler değişmeyecek.

Emurafu
21.Mart.2007, 20:10
omerdinho yorum yapiyorsun ama butun tartismayi sen baslatiyorsun fanatizm gibi yorum yapma

El Comandante
21.Mart.2007, 20:11
Hazirlik macini hesaba katiyorsak ozaman hergün beylerbeyi ile mac yapalim,herm macta hasan kabze gol atsin,gol rekoru kirsin,nasil olsa hazirlik macindaki goller sayiliyor.

Böyle sacmalik olmaz!

Memedov
21.Mart.2007, 20:11
Arkadaşlar Tartışma son bulsun Her Konuda Olduğu gibi Yine Fb-Gs Tartışması Çıkıyor ortaya Ve Her zaman Olduğu gibi Bir yere varamıyoruz Bize ne Hasan Semihten İyimiş Yok Semih Hasana 10 basarmış Bunlar bizim İşimiz Değil Bunlar Futbolcuların Klüplerinin İşi demekki Memnunlar takımda tutuyorlar Beğenmediği Adamı Kimse Bir yerden bir yere getirmeye Uğraşmaz..

GeNç KaRTaL
21.Mart.2007, 20:15
Bu istatistik konusu benimde garibime geldi ben semihin o kadar gol attığını hatırlamıyorum herhalde fenerbahçenin hazırlık maçlarını seyretmiyorum ondandır:D

onurgonullu06
21.Mart.2007, 20:15
haklısın kardeş

Emurafu
21.Mart.2007, 20:16
her konuyu acarsaak burda her zaman tartisma olur bence her haberide yayinlamayalim burda

ultraslanerdem
21.Mart.2007, 20:16
Çoğu kişinin kellesi gidecek..:D:D

Burak Duran
21.Mart.2007, 20:18
gerekli cezalar verilecektir konuyu kitliyorum

perpetua
21.Mart.2007, 20:19

O zaman goz at su alttaki iki link'e:

http://www.turkfutbolu.net/fenerbahce/kadro/semih_senturk.html

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/semih_senturk.html

Dikkatini ilk cekecek nokta, Fenerbahce.org'daki istatistiklerin, Alper Duruk'un turkfutbolu.net isimli sitesi ile goruntu acisindan ayni olmasi. Bu site guvenilir ve her gun guncellenen bir site. (Ayrica kafalarda yumurta mi daha once geldi yoksa tavuk mu gibi bir soru olusabilir, Fenerbahce.org sitesi bu istatistikleri bir kac sene once yayinlamazken, Alper Duruk'un sitesi bu istatistikleri tutuyor ve yayinliyordu).

O da yetmezse:
http://www.onbirim.com/istatistik_futbolcu.aspx?fid=1184 sitesinde Semih Senturk'un bu sezon oynadigi maclari teker teker gorebilir, sahada kac dakika kaldigini ve hangi macta kac gol attigini gorebilirsin.

Oradan 2005 sezonuna ulsamak da mumkun.

Semih'in gol sayisini cok yukselten 2 mac var. Ilki 4 tane Denizlispor'a attigi mac ve Trabzonspor'a 2 tane attigi mac. Yani Butun 2005-2006 sezonunda attigi gollerin 2/3'unu toplam 112 dakika oynadigi bu iki maca sigdirmis.

Yani ben 3 tane farkli kaynaga bakip hangisi daha dogrudur diye arastirmisim senin belirttigin tek kaynaga dayanmak yerine.

:)

Edit: Burak kusura bakma, konuyu kitlitlerken bu yaziyi yaziyordum ve yollamis bulundum.

Burak Duran
21.Mart.2007, 20:30
Konuyu tekrar açıyorum gereken uyarılar verilmiştir tartışmayı bilmiyorsanız yazmayın bir tartışma çıksın o tartışmayı çıkaran kişi süresiz uzaklaştırılcak...

önemli değil abi :D

Sekopej
21.Mart.2007, 21:58
Burak'ın tartışma çıktı diye konuyu kapatmasından sonra, konu tekrar açılınca Ömer abiden sonraki mesajlar konuyla alakasız atılmış. Bu mesajları da ben siliyorum.

100 tane mesaj atılmış, böyle bir konu için. Başta şunu belirteyim, böyle bir transferin gerçekleşeceğini düşünmüyorum.

Boşu boşuna ortam geriliyor, eğer rahatsız olduğunuz mesaj varsa bunu bildirin, forum üzerinden siz cevap vermeyin. Eğer cevap verirseniz iş daha da büyüyor ve sonunda siz de ceza alabiliyorsunuz.

Artık konuyu, özünden devam etmeyeceğini düşündüğüm için kapatıyorum. Hadi hayırlı olsun...