View Full Version : Aziz Yıldırım'ın Açıklamaları ve Serkan Meselesi
meddah
30.Aralık.2005, 08:41
Hepinizin malumu..
Aziz Yıldırım geçen gün FB TV'de genel kapsamlı bazı açıklamalar yaptı.
Herkes Cavcav meselesi ve herşey iyi güzel giderken tekere çomak sokan bazı taraftar grupları ile ilgili açıklamalar beklerken, bunun karşılığını aldılar almasına ama, programın bir yerinde Yıldırım, Federasyon'u Serkan Balcı'yı FIFA'ya ispiyonlamakla (Veya ona benzer bir şeyle) itham edince konunun merkezi bir anda bu noktaya kaydı..
Sonrasında Federasyon'dan yalanlama geldi, FB TV'de Serkan ile Hamit arasında geçtiği iddia edilen bir telefon görüşmesinin bandı yayınlandı vs..
Alternatif futbol gündemimizin yeni konusu bu.
capriceman
30.Aralık.2005, 08:51
Eğer geçekse Serkan konusu, futbolumuz kimlerin elinde. Çok yazık.
meddah
30.Aralık.2005, 09:06
Gerçekliği konusunda ancak tahmin yürütebiliriz ama mantıken bir federasyonun böyle bir iddia karşısında, eğer asılsızsa, kıyameti koparması, ortalığı yırtması gerekir.
Cengo
30.Aralık.2005, 09:18
Gerçekliği konusunda ancak tahmin yürütebiliriz ama mantıken bir federasyonun böyle bir iddia karşısında, eğer asılsızsa, kıyameti koparması, ortalığı yırtması gerekir.
Serkan ile Hamit arasındaki bir tel. konuşmasının bant kaydı varmış galiba.Sanırım Fenerbahçe FIFA'ya başvuruyor.Görünen o ki ortalık çok karışacak.
Doğru çıkarsa bu iddia, şu andaki Federasyon'daki yetkililerin ceza alması gerekir!
hucar17
30.Aralık.2005, 17:23
olayı Hamit te doğrulamış..
http://www.fenerbahce.com/haberler/15923
TüMeR_yAğıZ
30.Aralık.2005, 18:01
Bu Federasyon'dan bir an evvel kurtulmamız lazım.Umarım kongreye kadar başka potlar kırmazlar ve ülke futbolumuza daha fazla zarar vermezler.Şenes erzik nolur geri dön ya..
Seçkinn
30.Aralık.2005, 18:56
Hamit doğruladı bu olayı..."Avukatlar öyle söylememi istediler bende söyledim.Bu iş için çok fazla kişi aradı sıkıldım artık." dedi...Onada yazık oda arada kaldı...Eğer bu olayda FB haklıysa ortalık çok karışır...Ki öyle görünüyor, Hamit'in açıklamalarından sonra...
Dibi olmayan bir kuyuya düşüyor sanki Türk futbolu...Yere çakılana kadarda kimse akıllanmayacak heralde...Ne diyeyim madem öyle vuralım dibe bütün pislikler çıksın ortaya sıfırdan kurarız herşeyi...
gencfbli_1
30.Aralık.2005, 19:02
Forza AZİZ YILDIRIM!!!
hucar17
30.Aralık.2005, 19:09
ya bu nasıl bir federasyon anlamadım nasıl bir anlayıştır bu herşeyden Fb'li bir oyuncuyu değil bir milli takım oyuncusunu Uefa ya şikayet ediyorlar.aynı şeyi bir futbolcu yapıp uefa ya şikayet etse vatan haini ilan edilir.bu yaptıklarında hiç bir mantık yok
Seçkinn
30.Aralık.2005, 19:12
ya bu nasıl bir federasyon anlamadım nasıl bir anlayıştır bu herşeyden Fb'li bir oyuncuyu değil bir milli takım oyuncusunu Uefa ya şikayet ediyorlar.aynı şeyi bir futbolcu yapıp uefa ya şikayet etse vatan haini ilan edilir.bu yaptıklarında hiç bir mantık yok
Mantık :eek: ???
Bizim federasyonda mı???
Bence zerresi bile yok...Mantıklı olsalar çoktan görevi bırakmış olurlardı :D
hucar17
30.Aralık.2005, 19:23
Mantık :eek: ???
Bizim federasyonda mı???
Bence zerresi bile yok...Mantıklı olsalar çoktan görevi bırakmış olurlardı :D
Doğru söze ne denir:)
PhotoGrapher
30.Aralık.2005, 19:25
Forza AZİZ YILDIRIM!!!
bence bu yorun biraz $ak$ækciliga kacmis arkadasim:(
gencfbli_1
30.Aralık.2005, 19:40
şakşakçılık???
Neron_FB
30.Aralık.2005, 21:07
neyse baylar konu dağılmasın...bence zaten önümüzdeki seçimlerde bu federasyonun işi bitecek..
hucar17
30.Aralık.2005, 21:19
orası kesin bu federasyon fazla bile durdu
emirduman
30.Aralık.2005, 21:56
Böyle saçmalık görmedim, FB cephesinin bu konuda haklı olduğu anlaşılıyor, yönetimin yaptığı oldukça yanlış işlerden birine bu da eklendi, bu tarz şeylerin yaşanması ve yaşanmaya devam etmesi beni oldukça üzüyor...
Cengo
31.Aralık.2005, 05:04
FIFA Disiplin Komitesi’nin Hamit Altıntop’un verdiği ifade doğrultusunda Türkiye Futbol Federasyonu’na yolladığı yazının orjinali aşağıdadır:
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/serkanmektup1.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/serkanmektup2.jpg
Kaynak: Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi (http://www.fenerbahce.org)