View Full Version : Rivaldo Alex’i övdü
mustafa35
21.Mart.2007, 19:23
UNİCEF tarafından düzenlenen “Fakirliğe kırmızı kart” maçında forma giyen eski Fenerbahçeli Sergei Rebrov ile dünya futbolunun ünlü isimlerinden Rivaldo’dan mesaj var. Olmpiakos’ta harikalar yaratan Brezilyalı yıldıza, vatandaşı Alex’i sorduk. İşte Rivaldo’nun yanıtı: “Alex, çok yetenekli bir oyuncu. Onu takip ediyorum. Gittiği her yerde takımını başarıya ulaştırıyor. Fenerbahçe’ye ilk yıllarında kazandırdığı şampiyonluklar tesadüfi değil. Takıma çok katkı sağlar. Ona başarılar diliyor ve selamlarımı iletiyorum.” Fenerbahçe’yi hâlâ unutamadığını dile getiren Rebrov ise, “Şampiyonlar Ligi ön elemesinde eşleştiğimizde herkes Fenerbahçe’yi favori gösteriyordu ama gülen biz olduk. Türkiye’de aşırı bir takım severlik var. Bu da futbolculara olumsuz yansıyor. Camia, Şampiyonlar Ligi’ne katılacaklarına çok inanmıştı. Bu da futbolcular üzerinde baskı yarattı. Biz ise rahattık ve turu geçtik” dedi.
Memedov
21.Mart.2007, 19:26
Sergei Rebrov ile dünya futbolunun ünlü isimlerinden Rivaldo’dan mesaj var. Olmpiakos’ta harikalar yaratan Brezilyalı yıldıza, vatandaşı Alex’i sorduk.
Alexi Sorduk :n:
Sen mi sordun arkadaşım Bu soruları :)
Haberin Kaynağınıda Yazmamışında Ondan Dedim :D
Omerdinho
21.Mart.2007, 19:27
kaynak fanatik
TR.CaPTaiN
21.Mart.2007, 19:38
Futbolun efendilerinden biri olan Rivaldo bile Alex'i beğeniyor gel gör ki Türkiye'de beğenmeyenler var ;)
ultraslanerdem
21.Mart.2007, 20:14
Futbolun efendilerinden biri olan Rivaldo bile Alex'i beğeniyor gel gör ki Türkiye'de beğenmeyenler var ;)
Burada da bir çeviri hissediyorum...
TR.CaPTaiN
21.Mart.2007, 20:25
Burada da bir çeviri hissediyorum...
Nasıl bir çeviri hissediyorsun ?
Memedov
21.Mart.2007, 20:44
Herkez Taktı Çeviriye Ne çeviriymiş beee :D
fm26mer
21.Mart.2007, 21:15
Rivaldoyu ben sevmiyorum 90+3 te fenere attığı frikik golu hala aklımda
Nocna Mora
21.Mart.2007, 21:28
iyi oyuncu fakat isteksiz
yatebos
21.Mart.2007, 21:32
alex cok ama cok yetenekli bir oyuncu ama bu yeneteklerini kullanmıor coğu zaman içinde bi istek bi hırs yok yani tuncayın yarısı onda olsa gercekden cok buyuk kuluplere gidebilir bu yeteneğe sahip bir oyuncu