View Full Version : Kadiköy'de Gündüz Maçı!!!! 25 Nisan'a Kadarki Program
yatebos
21.Mart.2007, 20:57
26. HAFTA
31 Mart Cumartesi:
19.00 Kayseri Erciyesspor-Trabzonspor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Atatürk).
1 Nisan Pazar:
15.00 Antalyaspor-Vestel Manisaspor (Antalya Atatürk).
15.00 Çaykur Rizespor-Denizlispor (Rize Atatürk).
15.00 Sivasspor-Kayserispor (4 Eylül).
15.00 Sakaryaspor-Gaziantepspor (Sakarya Atatürk-Seyircisiz).
15.00 Bursaspor-Konyaspor (Bursa Atatürk).
15.00 Fenerbahçe-Ankaraspor (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu).
19.00 Ankaragücü-Galatasaray (Ankara 19 Mayıs).
2 Nisan Pazartesi:
20.00 Gençlerbirliği-Beşiktaş (Ankara 19 Mayıs).
27. HAFTA
6 Nisan Cuma:
20.00 Beşiktaş-Çaykur Rizespor (BJK İnönü).
7 Nisan Cumartesi:
15.00 Konyaspor-Ankaragücü (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk).
19.00 Kayserispor-Fenerbahçe (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Atatürk).
8 Nisan Pazar:
15.00 Vestel Manisaspor-Sivasspor (Manisa 19 Mayıs).
15.00 Denizlispor-Sakaryaspor (Denizli Atatürk).
15.00 Ankaraspor-Bursaspor (Yenikent ASAŞ).
15.00 Gaziantepspor-Antalyaspor (Kamil Ocak).
15.00 Trabzonspor-Gençlerbirliği (Hüseyin Avni Aker).
19.00 Galatasaray-Kayseri Erciyespor (Ali Sami Yen-Seyircisiz).
28. HAFTA
13 Nisan Cuma:
20.00 Çaykur Rizespor-Trabzonspor (Rize Atatürk).
14 Nisan Cumartesi:
15.00 Kayseri Erciyesspor-Ankaragücü (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Atatürk).
19.00 Gençlerbirliği-Galatasaray (Ankara 19 Mayıs).
15 Nisan Pazar:
15.00 Ankaraspor-Konyaspor (Yenikent ASAŞ).
15.00 Bursaspor-Kayserispor (Bursa Atatürk).
15.00 Antalyaspor-Denizlispor (Antalya Atatürk).
15.00 Sivasspor-Gaziantepspor (4 Eylül).
15.00 Sakaryaspor-Beşiktaş (Sakarya Atatürk).
19.00 Fenerbahçe-Vestel Manisaspor (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu).
29. HAFTA
20 Nisan Cuma:
20.00 Gaziantepspor-Fenerbahçe (Kamil Ocak).
21 Nisan Cumartesi:
19.00 Beşiktaş-Antalyaspor (BJK İnönü).
22 Nisan Pazar:
15.00 Vestel Manisaspor-Bursaspor (Manisa 19 Mayıs).
15.00 Denizlispor-Sivasspor (Denizli Atatürk).
15.00 Ankaragücü-Gençlerbirliği (Ankara 19 Mayıs).
15.00 Konyaspor-Kayseri Erciyespor (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk).
15.00 Kayserispor-Ankaraspor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Atatürk).
15.00 Trabzonspor-Sakaryaspor (Hüseyin Avni Aker).
19.00 Galatasaray-Çaykur Rizespor (Ali Sami Yen).
görünce çok şaşırdım ama çokda sevindim son diyarbakırspor amcından sona ilk defa kaikoyde gunduz macı oynıcaz enteresan bi duygu olacak diyarbakır macıına gitmediim için hayatımda gideceğim iilk gündüz macı bu arada:D tabi seyircisiz cezası fln werilmesse
Memedov
21.Mart.2007, 21:01
Vayy maç Sabah 15.00'de Tühh bee İstanbulda Olasım geldi şimdi :D
Emurafu
21.Mart.2007, 21:09
fenerliler yasadi gunduz gudulir maca
fm26mer
21.Mart.2007, 21:09
Vayy maç Sabah 15.00'de Tühh bee İstanbulda Olasım geldi şimdi :D
zuhahaha ne sabahı ..
bence boyle daha iyi oldu
Memedov
21.Mart.2007, 21:11
zuhahaha ne sabahı ..
bence boyle daha iyi oldu
15.00 Sabah olmuyo heralde :)
Öğle mi oluyo :n:
M.Scofield
21.Mart.2007, 21:12
gündüz maçı en güzeli
yatebos
21.Mart.2007, 21:13
bu maca seyircisiz cezası werilmesini bekliorm ben federasyon bursa macındaki olaylar yusunden PFDK ya sewk etmiş saten simdiden...kesinlikle ceza cıkacaktır ve bu mac seyircisiz olacaktır o kadar para werip kombine alıorm ama 4 5 tane maca gidemiorm haksızlık bu bence italyada olduu gibi kombinesi olanlar girmeli bilet satısı olmamalı
TR.CaPTaiN
21.Mart.2007, 21:59
Gündüz maclarını sevmiyorum.
Bugra19o3
21.Mart.2007, 22:20
bune böyle yaa....
beşiktaşımın önü böyle kesilemez...
pazartesi ye koymuşlar maçı.... öteki maçta cuma...haksızlıııkkkkkkkkkkkkkk
yatebos
21.Mart.2007, 23:17
bune böyle yaa....
senin mantıına gore bizimde onumuzu kesiolar mac 3de yani pazartesi salı veya 15:00,19:00 fark etmez oynıcak takım cıkar topunu oynar
GeNç KaRTaL
24.Mart.2007, 12:15
26. HAFTA
2 Nisan Pazartesi:
20.00 Gençlerbirliği-Beşiktaş (Ankara 19 Mayıs).
27. HAFTA
6 Nisan Cuma:
20.00 Beşiktaş-Çaykur Rizespor (BJK İnönü).
Bunu daha yeni fark ettim böyle bir saçmalık olurmu yaa 4 gün sonra maç vermişler:mad:
yatebos
24.Mart.2007, 12:27
ayrıca bizim macımızın olduu saatlerde acık öğretim sınavı(aös) yapılacak we bircok fenerbahce li macı izliyemicek buda cok kotu bi tesaduf
real_footballer
24.Mart.2007, 13:44
federasyon iyice saçmalamaya başladı gündüz maçları güzel olmaz
El Comandante
24.Mart.2007, 14:12
Besiktasin önü kesilmeye calisiliyor.Bu cok net bir sekilde net ve ortada.Federasyonun fb tirsakligi bjknin basina dert aciyor.Biliyorlar eger bjkye yanlis(bjk icin yararli)bir karar verdiginde fbnin yeniden ayaklanacagini ve imza kampanyalarina devam edecegini.Bu yüzden bjkye haksizlik yapiliyor.Bu cok kötü gercekten.Bjk son 11 macindada ceza aldi.Bazilari hakli,bazilari haksiz.Bence artik TFF akillanmali ve su heyecanli giden lige karismasinlar.Biraksinlar hakeden kazansin.
yatebos
24.Mart.2007, 14:17
Besiktasin önü kesilmeye calisiliyor.Bu cok net bir sekilde net ve ortada.Federasyonun fb tirsakligi bjknin basina dert aciyor.Biliyorlar eger bjkye yanlis(bjk icin yararli)bir karar verdiginde fbnin yeniden ayaklanacagini ve imza kampanyalarina devam edecegini.Bu yüzden bjkye haksizlik yapiliyor.Bu cok kötü gercekten.Bjk son 11 macindada ceza aldi.Bazilari hakli,bazilari haksiz.Bence artik TFF akillanmali ve su heyecanli giden lige karismasinlar.Biraksinlar hakeden kazansin.
1) macın 6 nisanda oynanmasıının sebebi 11 nisanda BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE macının olması
2)besiktas ceza aldı diosun ankarada cıkan sawasın sonunda bjk ye 15 milyar ceza werildi ama bizim gecen seneki manisa macında cıkan olaylar sonrası bize saha kapatma werildi
3)federasyon bjk ye karsı diosun ama gecen sene bjk kupayı alınca kime goturdu hatırlıormusun??
GeNç KaRTaL
24.Mart.2007, 14:17
Çok doğru söylüyorsun Baran 4 gün sonra maç oynatmanın ne mantığı var yaa resmen kasten yapılmış bir şey Fenerliler yok Haluk Ulusoy şöyle yok Haluk Ulusoy böyle diye diye Federasyon hakkında atıp tuttular adamlarda artık bunların suyuna gidiyor
yatebos
24.Mart.2007, 14:22
Çok doğru söylüyorsun Baran 4 gün sonra maç oynatmanın ne mantığı var yaa resmen kasten yapılmış bir şey Fenerliler yok Haluk Ulusoy şöyle yok Haluk Ulusoy böyle diye diye Federasyon hakkında atıp tuttular adamlarda artık bunların suyuna gidiyor
peki bu macı cumaya deil pazara koysalardı bu seferde 3 gun sona kupa macı war neden bole oldu demicekmiydin??? yapmayın arkadaslar bizim macı cumaya koyamazlar cunku 3 nisanda suriye de mac war pazara koyamazlar 11 nisanda kupa macı war doal olarak bizim macı cmt ye koymak ZORUNDA besiktasıda pazara koyamıcaına gore cumaya koymuslar ne warki bunda baska bi cozum yolu uretmeiosunuz sadece elestiriosunuz
Sekopej
24.Mart.2007, 14:23
İyi de arada 4 gün var. Tamam belki 6'sı yerine 7'si olabilirdi ama bir art niyet olduğunu sanmıyorum. 11'inde de Kupa maçı var. O zaman da FB 4, Bjk 5 gün sonra maç yapacak.
Ben de olaya bu yönden bakarım, eğer Federasyon BJK'ye bilerek bunu yaptı diyenlere, Kupa'da BJK elesin diye FB'den 1 gün önce maç yapıyor ve fazladan 1 gün dinleniyor.;)
Art niyetli yapılmış bir karar olarak düşünmüyorum BJK fikstürünün...
yatebos
24.Mart.2007, 14:25
İyi de arada 4 gün var. Tamam belki 6'sı yerine 7'si olabilirdi ama bir art niyet olduğunu sanmıyorum. 11'inde de Kupa maçı var. O zaman da FB 4, Bjk 5 gün sonra maç yapacak.
Ben de olaya bu yönden bakarım, eğer Federasyon BJK'ye bilerek bunu yaptı diyenlere, Kupa'da BJK elesin diye FB'den 1 gün önce maç yapıyor ve fazladan 1 gün dinleniyor.;)
Art niyetli yapılmış bir karar olarak düşünmüyorum BJK fikstürünün...
dicek baska laf bırakmadın walla abi bende bunu diorm herkes bişiler soluo ama cozum bulan yok yani bunları dusunmeli insanlar
GeNç KaRTaL
24.Mart.2007, 14:27
Beşiktaş'ın Gençlerbirliği maçını pazartesi neden yapıyorlar onu anlamadım:confused:
senderson
24.Mart.2007, 14:35
gündüz maçı kadar büyük bir saçmalık yok.Akşam maçları gibi ortam olmaz gündüz maçlarında.Ama büyük taraftarımızla bu maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum..
Sekopej
24.Mart.2007, 14:35
Türkiye'nin çarşamba günü maçı var, o nedenle Cuma maç olmaz. Cumartesi TS maçı var. Ankara'da 2 büyük maç oynanacağı için o hafta, aynı gün herhalde aynı sahada 2 maç olmaz, o nedenle biri Pazar, diğeri Pazartesi. Burada Pazartesi oynanacak maç GS'nin maçı olabilirdi ama eğer 4 gün ara bir takım için yetmiyorsa bıraksınlar hiç şampiyon olacağız diye dolaşmasınlar ortada...
yatebos
24.Mart.2007, 14:51
gündüz maçı kadar büyük bir saçmalık yok.Akşam maçları gibi ortam olmaz gündüz maçlarında.Ama büyük taraftarımızla bu maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum..
bnde ilk ole dusunmustum ama bi deişiklik olur bizim içinde bide gunduz gorelim mabedimiz nasıl oluo:D işalla bursa macından dolayı ceza gelmesse tabi:( ama aös sınawı olduu için taraftarın fazla olucaını sanmıorm saatte erken tabi calısanlar fln derken atmosfer pek sağlam olmaz gibi gelio ama yinede bnm için bi deişiklik ii olabilir
mustafa35
24.Mart.2007, 17:10
Önümüzdeki haftadan itibaren lider Fenerbahçe için sezonun en zorlu dönemlerinden biri başlıyor.
Lider’in zorlu maratonu, 1 Nisan’da Ankaraspor maçıyla başlıyor, 29 Nisan’da Denizlispor mücadelesiyle bitiyor. Sarı-Lacivertli ekip, bu periyotta 5’i lig, 2’si kupa, 1’i özel 8 maç oynayacak. Bu karşılaşmaların 4’ü deplasmanda.
İki kupa, bir özel
Önümüzdeki haftadan itibaren Fenerbahçe için sezonun en zorlu dönemlerinden biri başlıyor. Sarı-Lacivertliler, milli maçların ardından, 1 Nisan’da başlayacakları zorlu bir maratona çıkacak. İlk olarak Şükrü Saracoğlu Stadı’nda ilk yarıda 2-2 berabere kaldığı Ankaraspor’u ağırlayacak olan Kanarya, 3 gün arayla maç oynayacak. 29 günde tam 8 karşılaşmaya çıkacak olan Sarı-Lacivertli ekip, bu maçların ikisini kupada oynayacak, birisini de Suriye’de Halep Stadı’nın açılışında.
Günübirlik Suriye
3 Nisan’da günübirlik Suriye’ye gidip, Halep’le oynadıktan sonra, hafta sonunda Kayseri deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe, 4 gün sonra bu kez İnönü’de Beşiktaş’ın konuğu olacak. Kanarya, Manisa’yı ağırladıktan sonra Gaziantep deplasmanında mücadele edecek, 3 gün sonra Beşiktaş’la kupa yarı final rövanşına çıkacak. Bu zorlu maraton 28 veya 29 Nisan’da oynanacak Denizli maçıyla sona ererken, kupanın yanı sıra Fenerbahçe’nin belki de ligdeki kaderi belli olacak.
29 günlük program
1 Nisan Pazar:
Fenerbahçe-Ankaraspor
3 Nisan
Halep-Fenerbahçe (Suriye)
7 Nisan Cumartesi:
Kayserispor-Fenerbahçe
11 Nisan Çarşamba:
Beşiktaş-Fenerbahçe (Kupa)
15 Nisan Pazar:
Fenerbahçe-V.Manisaspor
20 Nisan Cuma:
Gaziantepspor-Fenerbahçe
25 Nisan Çarşamba:
Fenerbahçe-Beşiktaş (Kupa)
29 Nisan Pazar
Fenerbahçe-Denizli
Ahmet_77
24.Mart.2007, 17:13
yoğun bi program
fm26mer
24.Mart.2007, 17:14
İşi zor ama meyvelerini de alacak
Kayseri ve Antep maclarinin zorlayacagini düsünüyorum. Bu takimlar büyüklere karsi cok hirsli oynuyorlar. Sezonun geride kalan kisminda hepimiz gördük zaten bu takimlarin evlerinde neler yaptiklarini.
yatebos
24.Mart.2007, 18:01
bole daa ii bu disiplinsiz sawasılmayan donemde kendilerine gelmelerini sağlar... zorlanmayız 2 beraberlik en fazla diorm
barahir
24.Mart.2007, 18:09
Bence puan kaybı olursa sadece kayserispor maçında olur. kupa maçları belli olmaz
maRLa sinqeR
24.Mart.2007, 18:12
vestel ve denizli yi yenmesi kesin gibi. fakat diğer tüm lig mçları zor.
Bugra19o3
24.Mart.2007, 18:23
eee bunun neresi şaka deil,gerçek....
galatasaray'ın eskidenki maç programları daha yoğundu...kanımca..
Nocna Mora
24.Mart.2007, 18:51
benim görüşümde aynı yönde (kanımca)
Fıratcan Alçınkaya
24.Mart.2007, 19:46
Bu maçlardan 4 civarı malubiyet alır fenerbahçe... Denzili Ankara maçlarıda zor olcak... Geçektende zor bir fikstür... Ama başlık çok anlamsız şaka degil gerçek ne alaka?
Varonil
24.Mart.2007, 23:00
En son Kadikoydeki gunduz maci 2001-2002 sezonunda saat 14.00da Diyabakir maciydi yanlis
hatirlamiyorsam,
O macada gitmistim gayet guzeldi atmosfer.Insallah Ankaraspor macina da giderim.Mabedimizi 5 sene sonra gunduz gozuyle gormek cok ilginc olacak
Varonil
24.Mart.2007, 23:02
Ooff zor maclar ya.
Gecen sene Kayseride son dakikalarda 3 puan birakmistik Sampiyonluk yolunda.
Antep macida zor geccek gibi
Memedov
24.Mart.2007, 23:10
Gercekten zor gececek maclar var umarim gecen seneki gibi olmaz..
rectangle
24.Mart.2007, 23:49
kişisel görüşümü söyleyim 5 maçta maximum 10 puan
AfYoK03
25.Mart.2007, 00:47
vestelle hesap bitmedi daha.. o gecen sene ki 5 in acısı fena cıkacak..Ligde olduklarına fenerle karsılastıklarına bin pişman olacaklar.. + denizli de aynı
AfYoK03
25.Mart.2007, 00:50
gece gündüz sabah akşam kar yagmur camur var yok her türlü şampiyonuz bu sene...
bune böyle yaa....
Sadece size yapılan bişey degil 1.dönem Ankaragücü-Trabzonspor macıda pazartesiydi...
1 Nisan Pazar:
Fenerbahçe-Ankaraspor -- orta seviye, çok fazla yormaz
3 Nisan
Halep-Fenerbahçe (Suriye) -- pek yorum yapılmaz, güzel organizasyon
7 Nisan Cumartesi:
Kayserispor-Fenerbahçe -- çok zor maç
11 Nisan Çarşamba:
Beşiktaş-Fenerbahçe (Kupa) -- oooo
15 Nisan Pazar:
Fenerbahçe-V.Manisaspor -- manisa çöküşte, yormaz, iyi denk gelmiş :)
20 Nisan Cuma:
Gaziantepspor-Fenerbahçe -- beklendiğinden zor olacaktır
25 Nisan Çarşamba:
Fenerbahçe-Beşiktaş (Kupa) -- ooooo 2 :)
29 Nisan Pazar
Fenerbahçe-Denizli -- hep ters gelir ama bu sefer denizli o kadar zorlayamaz, orta seviye
yatebos
25.Mart.2007, 13:01
Fenerbahçe-Denizli -- hep ters gelir ama bu sefer denizli o kadar zorlayamaz, orta seviye
abi bi senedir beklediim mac bu ne zorlayamazı onları kome dusurucez bu macta walla bir senedir beklediim mac bu ne besiktas ne galatasaray!!!!!! bu macta puan kaybı olursa neler yapabilirim walla bilmiorm sahaya atlamıs zico ya saldırmaya calısan birni gorurseniz o ben olurum heralde:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
AYRICA bugunku bazı gazete we internet sitelerinde fenerbahce ankaraspor macını seyircisiz oynayabilecei bildirildi