PDA

View Full Version : Tartışmalar

Burak Duran
21.Mart.2007, 22:20
Son günlerde artık tartışmaların dozu iyice arttı ve her konuda nerdeyse tartışma çıkıyor. Tartışma çıkaran ve bu tartışmayı sürdüren herkes ceza alacaktır eğer tartışmanın dozu iyice arttıysa bu dozu arttıranlar uyarılmadan siteden uzaklaştırılacaklardır. Ya kendinize çekidüzen verin ve düzgünce tartışın yada siteden uzaklaştırılıcaksınız mantığı devreye giriyor artık

fm26mer
21.Mart.2007, 22:27
Bundan sonra herkez dikkat etsin beyler

Emurafu
21.Mart.2007, 22:30
oh be valla bende bikmistim

Sekopej
21.Mart.2007, 22:45
Tartışma başlatan mesajı bildirin, eğer forum içersinde ona cevap verirseniz, tartışma çıkaranla aynı kefeye koyulursunuz ve tartışmanın içine giren herkes ceza alır.

Bu konuda hep alttan aldık ama son zamanlarda çok arttı tartışmalar. Artık kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak, sonra ben duymadım, ben görmedim demeyin...

M.Scofield
21.Mart.2007, 22:47
Bence konulara kısıtlama getirilmeli öyle konular açılıyorkı ister isteme tartışma çıkıyor

RaSenGan
21.Mart.2007, 22:48
Artık tartışma çıkarmıycam :)

Emurafu
21.Mart.2007, 22:50
evet valla her haberi aciyorlar

bence uyari gelmesi lazim butun haberlerde acilmaz ki

Sekopej
21.Mart.2007, 22:55
http://forum.turksportal.net/vb/images/buttons/report.gif

Bu buton sitede rahatsız olduğunuz konu ve mesajları bize bildirmeniz için çalışıyor. Gereksiz olduğunu düşündüğünüz konu veya mesajları bu butonu kullanarak bildirebilirsiniz. Görevli arkadaşlar bildirilen konu ile ilgili gerekeni yapacaklardır.

Universal
21.Mart.2007, 22:57
Belirtmek istediğim bir şey var. Birisi fanatizm içeren mesaj attı ve rahatsız oldunuz. Buna eğer yanıt verdiğiniz taktirde(fanatik bir şekilde) sizde şuçlu olursunuz o bu mesajı attı diye de bahane üretseniz hiç bir işe yaramaz.

Serkan'ın gösterdiği gibi butonu kullanmayı tercih ediniz.

Burak Duran
21.Mart.2007, 22:58
Ayrıca bundan sonra her gördüğü haberi siteye yazan kişide uyarılacaktır lütfen gereksiz konular açmamauya dikkat edin şurda 2-3 saatte 15 konu açıldı

SYLaR
21.Mart.2007, 23:03
İyi ki de UEFA Kupasını kazandınız yedi yıldır söylüyorsunuz anladık. İyi ki de kazandınız. Keşke başka bir klupte kazansa.

Fenerin başarılarına laf atmak için UEFA Kupasını yazıp durun ama bunlar sizi veya başkasını yendiğimizi değiştirmez. Siz UEFA Kupası'nı aldınız biz sizi yendik. Demekki bizde de bir iş var.
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=563779&postcount=31

Belirtmek istediğim bir şey var. Birisi fanatizm içeren mesaj attı ve rahatsız oldunuz. Buna eğer yanıt verdiğiniz taktirde(fanatik bir şekilde) sizde şuçlu olursunuz o bu mesajı attı diye de bahane üretseniz hiç bir işe yaramaz.

Serkan'ın gösterdiği gibi butonu kullanmayı tercih ediniz.

İki mesaj arasında çelişki var

Ilhan
22.Mart.2007, 18:48
Aşkın haklı, yöneticisinden üyesine herkes fanatik. Biraz çeki düzen!

Universal
22.Mart.2007, 18:51
Ben bir fanatiklik göremiyorum mesajımda. Galatasaray UEFA'yı aldığı için gurur duyduğumu belli ettim. Ve bu olaydan sonra çıkan sonuçları yazdım. Ayrııca bana niye tavır aldığını anlayamadım?

Eray Dengiz
22.Mart.2007, 19:50
Aşırı derecede fanatikliğe kaçmadan tuttuğun takımı tabi ki savunacaksın. Fakat bunu diğer üyeleri kırarak veya onların takımını kötümseyerek değil. Buna biraz dikkat edersek yeterlidir diye düşünüyorum..

Memedov
22.Mart.2007, 20:43
Gerçekten Son Günlerde Baya Bi Tartışma Çıkmıştı Böyle Olması İyi Oldu Bence Çok Tartışma Çıkıyordu Artık kolay kolay Olmaz diye düşünüyorum :)