View Full Version : Gebzeyle Hazirlik Maci
mustafa35
23.Mart.2007, 17:12
Fenerbahçe, Ankaraspor ile ligin 26. haftasında yapacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Samandıra Tesisleri'nde, antrenörler Edu ve Sant'anna yönetiminde gerçekleştirilen ve 1 saat 15 dakika süren antrenmanda futbolcular, korner ve kanat organizasyonları üzerinde çalıştı. Antrenman yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.
İki gündür salonda çalışan Alex, bugün takımla birlikte idman yaptı. Antrenmana çıkarken antrenör Sant'anna ve futbolcu arkadaşlarıyla tokalaşan Alex, çift kale maçta da oynadı. Brezilyalı futbolcu, idmanın sonunda sahada bir süre Sant'anna yönetiminde depar çalışması yaptı.
Milli takım maçları nedeniyle lige verilen arada Brezilya'ya giden teknik direktör Zico'nun, bugün İstanbul'a döneceği bildirildi.
Antrenmana milli takımlarda bulunan futbolcuların yanı sıra, salonda çalışan Kerim ile kaleci Rüştü katılmadı.
Sarı-lacivertliler, Lig B 3. Klasman Grubu takımlarından Gebzespor ile yarın hazırlık maçı yapacak. Gebze Stadı'nda yapılacak karşılaşma saat 11.00'de başlayacak.
Kaynak : AA
Memedov
23.Mart.2007, 17:17
Arkadaşım Maç başladı Bitti Bile sen Konuyu yeni açıyorsun :)
fm_monster
23.Mart.2007, 18:14
Arkadaşım Maç başladı Bitti Bile sen Konuyu yeni açıyorsun :)
mac yarın ;;)
Ahmet_77
23.Mart.2007, 18:27
maç sabahın 11.00inde çok erken
fm_monster
23.Mart.2007, 18:28
ben gitcem walla evin dibinde stad:D:D
Memedov
23.Mart.2007, 18:56
Ben maçı bugün diye biliyodum Meğersem yarınmış :D
İstanbulda Olsaydım giderdim maça ama Mağlum :)
fm26mer
23.Mart.2007, 20:28
yaw bu olsa olsa antemandır 11:00 de maç mı olur
jaku88
23.Mart.2007, 20:52
sabahın köründe maç mı olur herkes uykuda ... mağlum haftasonu:):)
senderson
24.Mart.2007, 14:53
Son dakikada yenen golle 2-1 yenildik Gebzeye...
Ahmet_77
24.Mart.2007, 14:55
kadroda kimler vardı??
y_layta
24.Mart.2007, 15:01
gebze yendi mi fenerin kadrosunu merak ettim
fenerbahce_1907
24.Mart.2007, 15:09
Lig B 3. Klasman Grubu'nda mücadele eden Gebzespor ile Gebze stadında antrenman maçı yapan Fenerbahçe sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı.
Milli futbolcuların yanı sıra Alex, Kezman, Semih, Deniz ve Ümit Özat'ın da forma giymediği maçta 15. dakikada Murat Gebzespor'u 1-0 öne geçirdi. 45. dakikada Deivid skoru eşitledi. 88. dakikada ise Serkan'ın nefis golü Gebzespor'un maçı 2-1 kazanmasını sağladı.
Sarı lacivertli takım ilk yarı sahaya Serdar, Serkan, Can, Önder, Uğur, Mehmet, Selçuk, Kemal, Olcan, Deivid, Alper kadrosu ile çıkarken, ikinci devrede Alper'in yerine Umut, Deivid'in yerine Kutay'la oyuncu değişikliğine gitti.
Teknik Direktör Zico'nun maç öncesi çiçeklerle karşılandığı maçı, Fenerbahçe Kaptanı Ümit Özat tribünden seyretti. Semih'in hamile olan eşiyle birlikte rutin kontroller için Zico'dan izinli olduğu bildirildi.
Gebze Stadı'nda oynanan maça taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.
uAsamet91
24.Mart.2007, 15:21
F.Bahçe'ye Gebze şoku: 2-1
Turkcell Süper Lig'de zirvede yer alan Fenerbahçe, Lig B 3. Klasman Grubu takımlarından Gebzespor ile Gebze'de yaptığı hazırlık maçında 2-1 yenildi.
Milli Takımımızın EURO 2008 Eleme Grubu'nda oynayacağı Yunanistan ve Norveç maçları sebebiyle arayı değerlendiren F.Bahçe, Gebzespor'la bir hazırlık maçı yaptı. F.Bahçe'de bu maçta Milli Takım kampında bulunan futbolcuların dışında Alex ve Kezman gibi yıldızlarında forma giymedi. Maça istekli başlayan Gebzespor 12. dakikada Murat Dilek'in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra canlanan F.Bahçe Deivid ve Mehmet Yozgatlı'yla önemli pozisyonları kaçırdı. İlk yarının son dakikasında Deivid attığı golle takımını beraberliğe taşıdı. İkinci yarının başında ev sahibi Gebzespor 6 oyuncusunu birden değiştirdi. İkinci yarının son dakikalarında Gebzespor'dan Serkan takımını 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Gebzespor maçtan 2-1 galip ayrıldı.
GEBZESPOR: 2 - FENERBAHÇE: 1
Stat: Gebze
Hakemler: Çağlar Akbudak, Sıtkı Emre Elite, Gündoğdu Yiğit
Gebzespor: Celal (Dk.46 Cihan), Savaş (Dk.46 Yüksel), Özkan, Murat Türkkan, Fikret, Sinan (Dk.46 Oğuz), Ersin (Dk.77 Olcay), Koray (Dk.46 İlker), Murat Dilek (Dk.46 Serkan), Hasan (Dk.46 Yaşar), Hakan
Fenerbahçe: Serdar, Alper (Dk.61 Umut), Can, Önder, Selçuk, Uğur, Kemal, Olcan, Serkan Balcı, Mehmet Yozgatlı, Deivid (Dk.71 Mehmet Kutay)
Goller: Dk. 12 Murat Dilek, Dk. 90 Serkan (Gebzespor), Dk. 45 Deivid (Fenerbahçe
2.Pendik kazasi
fm_monster
24.Mart.2007, 15:44
gebze guzel oynadı
kemal deivid kotuydu
olcan yozgatlı serdar guzeldi
macı bırakmasak son golu yemezdik
bursa_mc
24.Mart.2007, 16:03
tebrik ederim gebzeyi..ikici bir pendik vakası olurdu ama tabii hazırlık maçı olduğu için kımse sallamaz heralde
Bordo61Mavi
24.Mart.2007, 16:11
Helal olsun Gebzeye :D
El Comandante
24.Mart.2007, 16:18
Helal olsun gebzeye :D
Fenerbahce 2.takimi ile cikmis ama genede gebzeye yenilmemeliydi.Fazla sasirmadim ben bu sonuca cünkü daha önceki maclardan aliskinim :)
Sheriff
24.Mart.2007, 16:50
2. takım bile değil 3. takım. Fenerde daha hiç forma giymemiş adamlar oynamış maçta. Hazırlık maçı bu. takımı izlemek için. kimsenin kendisini kasarak yada kazanmak için oynadığını sanmıyorum.
Maç iyi oldu milli maçlar için verilen ara boş geçmemiş oldu.
El Comandante
24.Mart.2007, 16:53
2. takım bile değil 3. takım. Fenerde daha hiç forma giymemiş adamlar oynamış maçta. Hazırlık maçı bu. takımı izlemek için. kimsenin kendisini kasarak yada kazanmak için oynadığını sanmıyorum.
Serdar, Serkan, Can, Önder, Uğur, Mehmet, Selçuk, Kemal, Olcan, Deivid, Alper.
Bu 11den sadece alper ligde oynamadi.Öbürleri en az 5 mac yaptilar ;)
Neyse uzatmayalim,gebzeye tebrikler.
fm_monster
24.Mart.2007, 16:58
gebze yi kucumsemeyim super oynadı;;)
Maksic
24.Mart.2007, 17:03
Helal olsun Gebzeye:cool: Yedekte olsa aldılar
yatebos
24.Mart.2007, 17:06
amaaaan yenilsinler canları saolsun macı izlemek isterdim ama nese napalım bu arada deivid de gol atmıs :D
srkn26
24.Mart.2007, 17:11
Devidin gol kralı olması için bu tür maçların saysını arttırmak lasım Aziz başka uyumaaa devide sahip çık :D
fm26mer
24.Mart.2007, 17:18
Sana katılıyorum Fenerbahceliler Ciddiye almadılar.yoksa fark atardı..
fm_monster
24.Mart.2007, 17:18
deividin ayagına carptı top::D:D:D
Abi neden hemen SAZANLIYORSUNUZ anlamadım ben.Hazırlık maçı bu adı üstünde.Yani hazırlık maçlarında alınan mağlubiyetlere bile sevinecek hale geldiyseniz vay halinize..
Ben maç öncesi zaten söylemiştim kesin yeniliriz diye.Antremanlar bile rölanti şu aralar.Ayrıca Gebze güzel bir oyun sergilemedi bizim takım pas bile yapmadı garip bir maç oldu.Sonucunda son dakikada gelen bir golle maç 2-1 bitti..
RaSenGan
24.Mart.2007, 17:20
Tebrikler Gebze ;;) iyi oynadılar
Sheriff
24.Mart.2007, 17:28
Abi neden hemen SAZANLIYORSUNUZ anlamadım ben.Hazırlık maçı bu adı üstünde.Yani hazırlık maçlarında alınan mağlubiyetlere bile sevinecek hale geldiyseniz vay halinize..
Ben maç öncesi zaten söylemiştim kesin yeniliriz diye.Antremanlar bile rölanti şu aralar.Ayrıca Gebze güzel bir oyun sergilemedi bizim takım pas bile yapmadı garip bir maç oldu.Sonucunda son dakikada gelen bir golle maç 2-1 bitti..
Fenerle ilgili bi konu ya o bakımdan. Fener nerde hemen aynı isimler orda eleştiriyor.. Belli kişiler ne fazla ne eksik..