View Full Version : İşte O Liste
batuhan673
31.Aralık.2005, 00:03
Bi arkadaşımız başlık açmış ve FB'nin Roberto Carlos'u ve başka starları 100.yılda kadrosuna katacağını yazmış.Bununla ilgili bi haberi sizle paylaşmak istedim:
http://www.onnuke.com/spaw/images/F416CBF49AC01E41B191B8BEa.jpg
F.Bahçe'nin hocasının en çok istediği oyuncu Roberto Carlos. Diğer adaylar Cisse, Morientes, Hamit, Halil ve Nihat.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un yönetime sunduğu ve gelecek sezona kadar alınmasını istediği transfer listesini FOTOMAÇ ele geçirdi. Daum'un kadrosunda görmek istediği adaylar arasında 'dünya yıldızları' var. Alman hocanın rüyalarını süsleyen star, Roberto Carlos.
*Real'den ayrılacak sambacı ile sezon sonu masaya oturulacak.
*Liverpool'un Fransız forvetinin maliyeti yaklaşık 15 milyon euro.
*Liverpool'un golcüsünün bonservisi yüksek ama Fener'e gelebilir.
*Hamit ve Halil Altıntop kardeşler, için görüşmeler devam ediyor.
*Daum, Türkiye'ye dönmek istemeyen Nihat'ı ikna etmeye çalışıyor.
Kaynak:Fotomaç
semih5
31.Aralık.2005, 00:20
ya bunlarin gelecegine inanan varsa solesin ya bu kadarda kendimizi kandirmayalim ya
batuhan673
31.Aralık.2005, 00:22
Abi parayı bastın mı hepsi gelir.İş parada biter.
semih5
31.Aralık.2005, 00:23
ben inanmiyom bunlarin gelecegine en basta nihat ve roberto carlos
batuhan673
31.Aralık.2005, 00:27
Nihat gitti zaten Rusya'ya.Roberto Carlos gelebilir.Madrid ile kontratı 2007'de bitiyo.Cisse Liverpool'da mutsuz ve Anelka bizde(Cisse'nin arkadaşı).Halil ve Hamit ise gelmesi yüksek çünkü Türkler ve FB parayı basar :D
Cengo
31.Aralık.2005, 00:30
Photoshop mu o :))
O oyuncuların tamamı alınsın, Şükrü Saraçoğlu Stadı'na yatak atar, orada yaşarım bundan sonra :D
Fotomaç'tan daha fazlasını beklerim, Ronaldinho ile Zidane de gelmeliydi aynı anda.
Yalnız Roberto Carlos büyük ihtimal sezon sonu Real Madrid'den ayrılıyor ve R.Madrid yerine Ashley Cole'u istiyor.Katar'dan kendisine yanlış hatırlamıyorsam yıllık 8 Milyon Euro'luk teklif gelmiş.Roberto Carlos'un kabul edeceğini pek sanmıyorum, ülkesine bile dönebilir belki ama bu şartlarda cazip bir telif yaparsa Fenerbahçe, Ş.L.'nin de etkisi ile yeni bir hava değişimi için gelebilir.
Cisse alınmayacak oyuncu değil ama Marsilya da çok istiyor.Bonservis bedeli doğal olarak yükselecektir.
Morientes hayal :) Hayali de geçtim Liverpool bırakmaz, ilk 11 oynuyor zaten.
Halil de seneye büyük ihtimal Shalke 04'e transfer oluyor.Hamit'i bırakacaklarını da pek zannetmiyorum, çok yüksek bedel isterler şu an ama kadroda istenmediği dönem gelirse o zaman transferi düşünülebilir.
Nihat transferinde hiçbir şey belli değil.Beklemek gerekir..
Dip not: Fenerbahçe'liyim ama objektifimdir.Bu yazdıkları oyuncuları tamamını transfer ederseniz ortalama 40-45 Milyon Euro harcamanız gerekir.Çok ilginç olmuş, Photoshop bu resmen :)))
semih5
31.Aralık.2005, 00:31
ben yine soleyeyim bunlardan kimse gelmez fenere ya
Maymuncuk
31.Aralık.2005, 01:41
fotomac deimssin zaten yalan olduu belli ama arasında heerhangi 1 tanesi olabilir..
francesco10
31.Aralık.2005, 01:54
Photoshop mu o :))
O oyuncuların tamamı alınsın, Şükrü Saraçoğlu Stadı'na yatak atar, orada yaşarım bundan sonra :D
Fotomaç'tan daha fazlasını beklerim, Ronaldinho ile Zidane de gelmeliydi aynı anda.
Yalnız Roberto Carlos büyük ihtimal sezon sonu Real Madrid'den ayrılıyor ve R.Madrid yerine Ashley Cole'u istiyor.Katar'dan kendisine yanlış hatırlamıyorsam yıllık 8 Milyon Euro'luk teklif gelmiş.Roberto Carlos'un kabul edeceğini pek sanmıyorum, ülkesine bile dönebilir belki ama bu şartlarda cazip bir telif yaparsa Fenerbahçe, Ş.L.'nin de etkisi ile yeni bir hava değişimi için gelebilir.
Cisse alınmayacak oyuncu değil ama Marsilya da çok istiyor.Bonservis bedeli doğal olarak yükselecektir.
Morientes hayal :) Hayali de geçtim Liverpool bırakmaz, ilk 11 oynuyor zaten.
Halil de seneye büyük ihtimal Shalke 04'e transfer oluyor.Hamit'i bırakacaklarını da pek zannetmiyorum, çok yüksek bedel isterler şu an ama kadroda istenmediği dönem gelirse o zaman transferi düşünülebilir.
Nihat transferinde hiçbir şey belli değil.Beklemek gerekir..
Dip not: Fenerbahçe'liyim ama objektifimdir.Bu yazdıkları oyuncuları tamamını transfer ederseniz ortalama 40-45 Milyon Euro harcamanız gerekir.Çok ilginç olmuş, Photoshop bu resmen :)))
walla güsel tespitler arkadaşm zaten fener bunlardan 1 ini alabilir
nihat ın transferi kendi açıklamasıyla büyük ihtimal bitti rusyaya gidio yazık oldu ben bi bjk li olarak üzüldm açıkçası ve alcağı para 4 yıl için 11,5 mil euro
bu isimlerden en oluru r. carlos ama dediğin gibi katardan teklif almış ve yıllık 6 mil euro bence zor bu durumda feneri seçmesi ama hayırlısı olsn
hucar17
31.Aralık.2005, 13:15
ya zaten hepsi alınacak diyen yok.bunlar listede ve uygun olan birini almaya çalışacaklar.alınabilirmi ayrı konu ama şu da varki bu oyunculardan bir tanesi bile Türkiye de bir takıma gelse,bu takım kesinlikle Fenerbahçe olur...
Neron_FB
31.Aralık.2005, 13:29
şu da var.. hedefi hep ekonomik oyuncularda tutmamalıyız... Alınmasa bile bu oyuncuların istenmesi bile iyi...Tabi ciddi olarak istenmesi..ayrıca ben fenerbahçe'nin çok ii oyuncular almasını hayal olarak görmüyorum..Mesela şu an anelkayı beğenmeyen kişiler olabilir ve büyük oyuncu olduğu kabul edilmiyo olabilir..ama eminim fenere değilde liverpool'a fln gitmiş olsaydı aynı düşünceler olmicaktı....
Kısacası hiç bir şey hayal diil..Ancak fotomaçın bu haberi balon..çünkü fenerin devre arasında transfer yapmayacağını tüm türkiye biliyo fotomaç dışında :D
hucar17
31.Aralık.2005, 13:31
fotomaç ın hangi haberine inanalım.o kadar sayfayı sırf spor haberleriyle nasıl dolduracaklar.tabiki balon haber yapacaklar normaldir...
Maymuncuk
31.Aralık.2005, 13:34
fb sadece bnları ister klupleri de imzalı formlarını werir.. arkadaslar yapmayalaım ya bu kluplerin su anda as ve ii oyuncuları nie satsınlar..
hucar17
31.Aralık.2005, 13:36
valla bunlar gelirmi bilmem ama seneye de yine en iyi transferleri kimin yapacağı zaten belli...
Neron_FB
31.Aralık.2005, 13:42
@MAYMUNCUK:
niye satsınlar diyosun da, o zaman hiç bi iyi futbolcu kariyerinde 2 takıma gitmesin hep aynı takımda kalsın..olacak iş mi??? ;) Futbolcular da değişik ortamlar ister heralde...Ve tabii para da önemli..
hucar17
31.Aralık.2005, 13:45
ya abi burda takım kadar ülkede önemli.eğer adam türkiye ye gelmeyi göze alırsa takımla birşekilde anlaşır ama sonuçta adam bu ülkede yaşayacak.onun için burda para ve takım kadar ülke de önemli
Maymuncuk
31.Aralık.2005, 13:47
neron tamam roberto carlos sanırım9 snedir real 'de hali ve hamit gencliinde yakaladıkları bu cıkısı nie turkiye ye gelerek geri aadım atsın cisse ve morients ikisi de yeni takmda ve ilk onbir de harika performans gosterio morientes..anlatmak istdiim bu mesela dusun simdi fener'in alex'i satması gibi dusun alex fener için onemli bi oyuncu ok anladın mı?.
hucar17
31.Aralık.2005, 13:50
neron tamam roberto carlos sanırım9 snedir real 'de hali ve hamit gencliinde yakaladıkları bu cıkısı nie turkiye ye gelerek geri aadım atsın cisse ve morients ikisi de yeni takmda ve ilk onbir de harika performans gosterio morientes..anlatmak istdiim bu mesela dusun simdi fener'in alex'i satması gibi dusun alex fener için onemli bi oyuncu ok anladın mı?.
abi senin dediğine katılıyorum zaten Türkiye ye gelen yıldızlar genelde bu şekilde geliyorlar.ya takımıyla sorunu var yada hocasıyla falan.istisnalarda olsa bu genelde böyle.bence de sezon sonunda takımından ayrılmak isteyen biri gelir büyük ihtimal...
Maymuncuk
31.Aralık.2005, 13:51
bak neron anlatmak istediim su: roberto carlos sanırım 9 senedir real'de ona bişi diemem belki gelşir ama yaslı dienlerde hagi'yi dusunsunler ama geri kalan isimler hayatta olmaz neden mi??nedeni su:halil ve hamit gencliin basarılı cagında mnie turkiye ye donerek geri adım atsınlar cisse ve morientes muthis bi performans ciziolar...sey gibi dusun alex fnerden ayrılıo onun gibi dusun deerli ve ise yarayan oyuncu zor satılır we bnlar parayal halladilcek iş diil tabii para da onemli ama yine bi ornek hagi'yi dusunun..yani dmek istdiim bnce bu transferlerin hiç biri olmz fotomac yine sallamıs...gecen gun totti falan diolardı zaten gallardo falan diolardı cok sallıolar...
batuhan673
31.Aralık.2005, 13:52
Cisse Liverpool'da mutsuz ve oynatılmıyo.Bu oyuncuya para basıldığı zaman seve seve gelir.Gelmemesi için hiç bi neden yok.Hem arkadaşı ve vatandaşı Anelka biz de onla oynamıyo çoğu yıldız oyuncu ister hem de parası tıkır tıkır verilince niye oynamasın FB'de.
Maymuncuk
31.Aralık.2005, 13:53
bu arada pardon bnm pc'de msj gitmemis gibi gozuktu bi tane daha aynı msjdan cektm..
Neron_FB
31.Aralık.2005, 13:53
ya abi bu böyle devam etmez işte benim anlatmak istediğim de bu..iyi o zaman bi 50 yıl daha hiç ii oyuncu gelmicek türkiyeye nasıl olsa deyip bunları bi kenara atalım, almaya bile çalışmayalım...
Neron_FB
31.Aralık.2005, 13:54
Cisse Liverpool'da mutsuz ve oynatılmıyo.Bu oyuncuya para basıldığı zaman seve seve gelir.Gelmemesi için hiç bi neden yok.Hem arkadaşı ve vatandaşı Anelka biz de onla oynamıyo çoğu yıldız oyuncu ister hem de parası tıkır tıkır verilince niye oynamasın FB'de.
Katılıyorum..
Maymuncuk
31.Aralık.2005, 13:54
fenerbahce cisse'ye wercei parayı(misal)turk weya yabancı genc oyuncculara alsın.
Neron_FB
31.Aralık.2005, 13:56
fenerbahce cisse'ye wercei parayı(misal)turk weya yabancı genc oyuncculara alsın.
Ama önemli olan oyuncuların fenere katkısı.."2007 de başarı" diye bas bas bağırıyo aziz amca :D
batuhan673
31.Aralık.2005, 13:59
Abi bi yıldız vardır hem size kupalarda yardımcı olur hem de forma satımı vs.den para kazandırır(bakınız Anelka markalı giysi vb. şeyler Fenerium'da kapış kapış satılıyo) bi de genç oyuncular vardır.FB'nin amacı öncelikle yıldız ve tecrübeli oyuncu almak.Çünkü artık amacımız Avrupa.Ama bu arada genç yetenekler alınıp Paf'a eklenmicek mi?Tabi ki de eklencek.Zaten CL'de Paf'tan oyuncu zorunluluğu var.Zaten genç yetenek almayan bi takımın geleceği yoktur bence.
Maymuncuk
31.Aralık.2005, 13:59
fener zaten hep bole yapıo..nası diim hazıra konmak gibi bişi bu genc alıp yetistir4bilecek kapasitesi olan bi takım ama o bska takımlar yıldızlastırdıı kisileri alıp ole transfer yapıo ama her ulkeye manager gomnderip ouyuncu aratıp genc yetenek bulup yetstirse fb'ye daa da katkı saglar..
hucar17
31.Aralık.2005, 14:01
abi şimdi senin milyon dolarların olsa,3 büyük klüpten biri olsan ve avrupada az çok biliniyosan ve cl ye katılıyosan avrupa çapında kaliteli oyuncular yerine neden yerli oyuncular alıp onları yetiştirmekle uğraşasın.sistem olarak genç oyuncular anadolu kulüplerinde kendilerini gösterirler ve büyük takımlara giderler.anadolu takımlarının misyonu Türkiye'ye oyuncu yetiştirmek,3 büyük takımınki ise avrupa çapında birşekilde biryerlere gelmek.bunun içinde kaiteli oyuncular şart...
Neron_FB
31.Aralık.2005, 14:01
fener zaten hep bole yapıo..nası diim hazıra konmak gibi bişi bu genc alıp yetistir4bilecek kapasitesi olan bi takım ama o bska takımlar yıldızlastırdıı kisileri alıp ole transfer yapıo ama her ulkeye manager gomnderip ouyuncu aratıp genc yetenek bulup yetstirse fb'ye daa da katkı saglar..
O zaman Dünya devleri hep hazıra konuyo...Hata mı bu?? Bu futbol abi.. ;)
batuhan673
31.Aralık.2005, 14:02
Ama Demin de söylediğim gibi FB Avrupa'ya açılmak istediği için öncelikli olarak belli tecrübesi olan yıldız oyuncuları alıyo.Bunun hazıra konmakla alakası yok.O zaman çoğu büyük klüp hazıra kondu ve CL'de başarılı.Futbolda yıldız oyuncun yoksa belli bi noktadan sonra zorlanırsın.Buna hazıra konmak dense hiç bi yıldız oyuncu transfer edilmez hep aynı takımda kalırdı.
Maymuncuk
31.Aralık.2005, 14:03
abi once diosun sen fb mesela alex'i anelka'yı appiah'ı aldı o zman nerde gencler...dunya devleri hazıra bazen konuo ama unutma onlarda cok genc transfer yapıo
bu arada bi gs'li veya bjk'li bana yardm etsn 2 fenerli arasında kaldim:D
hucar17
31.Aralık.2005, 14:04
ya maymuncuk senin milyon dolarların olsa ve büyük hedeflerin olsa genç oyuncu mu alırsın yoksa yıldız oyuncu mu?
Maymuncuk
31.Aralık.2005, 14:06
ben ikisinden de alırım...
batuhan673
31.Aralık.2005, 14:06
Maymuncuk ben de varım 3 fenerli arasındasın unutma!..Ayrıca BJKlilerden niye yardım istiyosun?Onlar kardeş takım mı ki?
Büyük takımlar genç alıyo tamam da FB de kendi yetiştiriyo..Semih,Can,Olcan bunlar çok yetenekli gençler unutma!..
hucar17
31.Aralık.2005, 14:08
abi tamam sakin yaw ne bu asabiyet yavaş:)
Maymuncuk
31.Aralık.2005, 14:08
bjk'li onlar da olur die veya ts'li farketmez işte:D
war ama oynatılmılar son 10 dk belki semih,in oynama nedeni de sakat forvetler olduu için..
Neron_FB
31.Aralık.2005, 14:10
abi once diosun sen fb mesela alex'i anelka'yı appiah'ı aldı o zman nerde gencler...dunya devleri hazıra bazen konuo ama unutma onlarda cok genc transfer yapıo
bu arada bi gs'li veya bjk'li bana yardm etsn 2 fenerli arasında kaldim:Dzaten ikisini birden alsak biz şuan dünyanın en ii klübüydük barcelona chelsea misali..... :D
batuhan673
31.Aralık.2005, 14:10
Abi yıldız oyuncularım varken niye maçı riske atıp da gençleri oyuna sokayım?
Maymuncuk
31.Aralık.2005, 14:12
işte bole yapa yapa turkiyenin basarısı dusuo..zaen en basta yapılsa bole seyler genclere guywen gelcek we yeteneklerini tam sergiliyebilecek..
Neron_FB
31.Aralık.2005, 14:12
ama bu sırada maçlar kaybedilecek ve takımın iddiası gidecek...
hucar17
31.Aralık.2005, 14:16
abi sende de anelka alex olsa tutup saidou altan gibi adamları oynatmazsın dimi?
Maymuncuk
31.Aralık.2005, 14:16
ole yapınca da turkiyenin basaarısı da gidecek..bole yapa yapa turkiye yavas yavas cokuo ve kimse buna dur demio...
ben galatasaray da ii yapıo demiorm o da oynatmıo genc ama goruosunuz ugur'u nası ilerledi sabri'yi bi ara baya yukselise gecti sabri ama simdi formsuz oynayamıo..
Bir alttaki mesajınız, üsttekiyle birleştirilmiştir.
Cristiano Ronaldo
batuhan673
31.Aralık.2005, 14:18
Alakası yok.
Maymuncuk
31.Aralık.2005, 14:18
bu arada tek tek gelin yahu:D
Alakası yok.
nası alakası yok ya..
Bir alttaki mesajınız, üsttekiyle birleştirilmiştir.
Cristiano Ronaldo
hucar17
31.Aralık.2005, 14:19
benim anlatmak istediğim o değil.yıldız varsa oynatırsın,yoksa tek çare oraya gençleri hazırlamak .Gs de bunu yaptı ve ortaya sabri ve uğur çıktı...
batuhan673
31.Aralık.2005, 14:20
Her neyse konu kapansın!!!
Maymuncuk
31.Aralık.2005, 14:22
ewet konu kapansın..
hucar17
31.Aralık.2005, 14:23
bencede.....
gezenti
31.Aralık.2005, 16:42
ya bu pas fotomaç beni güldürdü allahta onları güldürsün bu günde crespo ve geremiyi eklemişler ne diyim bir gazete bu kadar mı yalan konuşur:
hucar17
31.Aralık.2005, 17:08
ya bu pas fotomaç beni güldürdü allahta onları güldürsün bu günde crespo ve geremiyi eklemişler ne diyim bir gazete bu kadar mı yalan konuşur:
e onlarda bi şekilde sayfaları doldurmak zorunda
Laz_Asker_61
31.Aralık.2005, 18:05
amma liste olmuş be crespo ile geremi ile birlikte fener rüya takım olur
benim anlamadığım konu şu bu kadar oyuncu alıcaz diyonuz da yabancı kontenjanınız varmı eğer yoksa bu takımdan nobre ve luciano haricinde kimi gönderebilirsiniz
ha şu da var yabancı kontenjanının fazlasını alırsınız adamlar sadece avrupada oynar
hucar17
31.Aralık.2005, 19:52
amma liste olmuş be crespo ile geremi ile birlikte fener rüya takım olur
benim anlamadığım konu şu bu kadar oyuncu alıcaz diyonuz da yabancı kontenjanınız varmı eğer yoksa bu takımdan nobre ve luciano haricinde kimi gönderebilirsiniz
ha şu da var yabancı kontenjanının fazlasını alırsınız adamlar sadece avrupada oynar
sağol abi bunu öğrendiğimiz iyi oldu eminim yöneticilerde bunu göz önüne alırlar
capriceman
01.Ocak.2006, 13:31
Fotomaç Malatya'ya İsviçreli Degen'i getirmişti. Bunlar ne ki? =)
smnfrh
12.Ocak.2006, 20:12
boş ver abi salla gitsin hep gelir hep gider bu türk futbolu türk medyası kendini aştı gelenler boş gelir gidenler cebi dolu gider aradaki fark bu
Selman Ozturk
16.Ocak.2006, 22:16
flaş flaş flaş...Ronaldinho dün öğle saatlerinde ayaküstü yaptığı röportajda en büyük hayalinin futbolu fenerbahçede bırakmak olduğunu açıkladı....KAYNAK:FOTOMAÇ :):):) arkadaşlar daha ne kadar birbirimizi kandırabiliriz ki..ama onlar da haklı hayaller olmadan yaşanmaz bu dünyada....
Neron_FB
16.Ocak.2006, 22:20
neeee???? abi ok ben daha o gazeteye elimi sürmem :D
son dakika ronaldinho bjk ye yeşil ışık yaktı...DECO gsde seve seve oynarım dedi ve ekledi samiyende oynamak her insanın hayalidir ....ataturk havalimanında basına konusan henry:cok buyuk bi camia ya geldigim icin mutluyum, en buyuk fb dedi... yarınlarda gastelerde bunlarıda goruyorum:D.....yakında bunlarıda tartısırız...
dertuncay
17.Ocak.2006, 00:26
yaw bunların hepsi gelse 100.yılda uçarız ama sonrası cimbomun haline döner valla borçtan kurtulamayız
hucar17
17.Ocak.2006, 03:30
yaw bunların hepsi gelse 100.yılda uçarız ama sonrası cimbomun haline döner valla borçtan kurtulamayız
+1907............
meddah
17.Ocak.2006, 12:53
Konu sapmaya başlamış..