PDA

View Full Version : Colin Kazım'dan süper başlangıç!

19_SeRDiNÇ_05
24.Mart.2007, 17:56
İngiltere'nin Sheffield United takımında forma giyen Colin Kazım Richards, ilk kez çağrıldığı Ümit Milli Takım'da sergilediği performansla beğeni kazandı. Ay yıldızlılarınİsviçre'yi 2-1 yendiği özel maçta ilk golü atan Kazım, ikinci golün de asistini yaptı.

TÜRKİYE: 2 - İSVİÇRE: 1

Stat: Atatürk

Hakemler: Fariz Yusifov xxx, Ramiz Asadov xxx, Mekhman Makhmudov xxx (Azerbaycan)

Türkiye: Ufuk xx, Uğur Uçar xx (Dk. 46 İbrahim xx), Ferhat xxx, Ceyhun xxx, Orhan xxx, Mehmet Topal xxx, Zafer xxx (Dk. 79 Barış xx), Colin Kazım xxx, İlhan xxx, Özer xxx (Dk. 62 Alp xx), Gürhan xxx (Dk. 62 Serdar xx)

İsviçre: Djuik xx, Lambert xx (Dk. 87 Gezim x), Ziegler xx, Ferati xxx, Barmettler xx, Kollar xx, Abdi xx, Schwegler xxx, Esteban xx (Dk. 70 Blumer xx), Rakitic xx, Zambrella xxx

Goller: Dk. 35 Colin Kazım, Dk. 39. Zafer, Dk. 44 Zambrella

İlk yarıda 35'inci dakikaya kadar iki takımın kalecisine de fazla iş düşmedi. Orta sahada geçen karşılaşmada, iki takımın forvetleri de rakip kale önünde etkili olamadı. Futbol hayatını İngiltere'de sürdüren Colin Kazım, Türkiye'nin ilk golünü atarken, ikinci golün de pasını verdi.

Bu dakikada Zafer'in kullandığı serbest atışı iyi takip eden Colin Kazım, kale önünde yükselerek topa kafayla vurdu. Colin Kazım'ın vuruşunda top İsviçre ağlarına gitti: 1-0.

39. dakikada Uğur'un sağdan ortaladığı topu Colin Kazım kafa ile Zafer'in önüne bıraktı. Ceza alanının sol köşesinden topa sert vuran Zafer, takımının ikinci golünü attı.

44. dakikada İsviçre'nin golü geldi. Bu dakikada Esteban'ın ortaladığı topa Zambrella kafa ile vurdu. Zambrella'nın vuruşunda top Uğur'un solundan kaleye gitti: 2-1.

Maçın ikinci yarısı orta saha mücadelesi şekilinde geçti. Her iki takım da rakip kalelere etkili atak yapamadı. Takımlar defanslarında açık vermemek için temkinli oynadı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın da izlediği maçın ikinci yarısında kalecileri rahatsız eden gollük pozisyon olmadı. İkinci yarıda her iki takım da gol atamayınca, maç ilk yarıda atılan gollerle Türkiye'nin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Sheriff
24.Mart.2007, 17:59
İnşalla ileride A Milli takımımız için iyi bir kazanç olur.
Ümit Millilerin performansı beni mutlu etti..

Ahmet_77
24.Mart.2007, 18:02
tebrik ediom ilk maçında gol attı

ve isviçreyi 2-1 yendik

rectangle
24.Mart.2007, 18:02
Henry tarzı güzel bir forvet ileride adını sıkça duyarız

tosunpasa
24.Mart.2007, 18:03
İnşallah istikrarını devam ettirir..

uAburak89
24.Mart.2007, 19:26
Müthiş başlamış gerçekten ... Devamı da gelir umarım ..

deniz.91
24.Mart.2007, 19:31
inşallah dahada yararlı olur

the_imam912
24.Mart.2007, 19:39
gzl bir başlangı..

dick
24.Mart.2007, 19:57
Milli takımda istemiyorum diyenlere kapak olsun

Hugo
24.Mart.2007, 20:10
Bravo kazıım!...İnşallah A Millî de olur..

Milli takımda istememek de ne oluyr? Adamın annesi Türk, Türkçe biliyor. Aurelio'dan iyi Türkçesi var. İstiklal Marşıda ezberledi mi tamamdır ;)) :D

canavar20
24.Mart.2007, 20:27
zaten ben demiştim iyi bir futbolcu

rectangle
24.Mart.2007, 23:55
Bravo kazıım!...İnşallah A Millî de olur..

Milli takımda istememek de ne oluyr? Adamın annesi Türk, Türkçe biliyor. Aurelio'dan iyi Türkçesi var. İstiklal Marşıda ezberledi mi tamamdır ;)) :D

türkçe bildiğini bilmiyordum bak helal olsun adama

TiLiKaMuS
25.Mart.2007, 00:58
türk kanını taşımasına rağmen sırf yurt dışından geliyor, zenci melezi diye ümit milli takıma layık görmeyenlere. rengiyle ya da başka herhangi bir popülaritesi ile değil kalitesi ile geldiğini özellikle ilk yarı ortaya koyduğu müthiş performansla çok iyi bir şekilde gösterdi. harika bir stili var, genellikle uzun ve iri oyuncuların süratli olması beklenmez ama sürati ve hava toplarındaki hakimiyeti ile çok ekstra bir oyuncu. bence kazım'ın performansından bir aksilik olmazsa ve milli takım önümüzdeki sene avrupa kupasına katılabilirse 2008'te isviçre-avusturya'da a-milli takım kadrosunda olması çok yüksek bir oyuncu.

türkçe bildiğini bilmiyordum bak helal olsun adama

birinci sınıfı türk okulunda okumuş ama daha sonra ingiliz okullarında devam etmiş. türkçe konuşması çok iyi değil ama konuşulanları anlayabiliyormuş.

AfYoK03
25.Mart.2007, 01:02
bu ülkede ümit millidekilerden fazla umut beklememek lazım.. Nerde hani 90lardaki ümitler. Gelecegin Türkiyesiydi onlar o zaman..

Bordo61Mavi
25.Mart.2007, 07:02
Ben Kazim'in boyle bi baslangic yapacagini tahmin ediyorum, hizli ve fizik gici yuksek bi futbolcu

uAsamet91
25.Mart.2007, 11:11
Colin Kazim icin iyi bir baslangic ins gelecekte milli takimimiz icin yararli olur

y_layta
25.Mart.2007, 12:52
tebrik ediyorum iyi başladı heralde kapmamız işe yarıtcak dewam eder inş

Emurafu
25.Mart.2007, 17:00
ingilizler kapabilir cunku umit millide oynasa bile baska milli takimi secebiliyor o yuzden bir a mlli macinda kesin oynatmamiz lazim

SaRPeR1903
25.Mart.2007, 20:54
Colin Kazım'ı inşallah ilerde a milli takımda göreceğiz.. Kendini geliştirsin biraz ..

GeNç KaRTaL
25.Mart.2007, 21:11
Kazım gerçekten çok iyi bir futbolcu büyük kazanç bizim için bu arada maçın gollerinin videosu varmı internette

deniz.91
25.Mart.2007, 21:39
colin kazımın bir videosu
http://www.youtube.com/watch?v=k1sgJeQvqIo

ewrim_FB
25.Mart.2007, 22:14
Buda benden bu videoyu izledim hayran kaldım diyebilirim.Bence Anelka'ya çok benziyor sitil olarak...

http://www.youtube.com/watch?v=fJwuhouUJ_A (http://www.youtube.com/watch?v=fJwuhouUJ_A)