PDA

View Full Version : Lugano için Fener'e müthiş öneri

crazzy
25.Mart.2007, 03:40
Alex'in menajeri Figer’in Başkan Yıldırım ile yaptığı görüşmelerde yeni transferlerin de durumunu masaya yatırdığı ve çok çarpıcı tekliflerde bulunduğu öğrenildi...

Alex'in menajeri Figer: “Eğer isterseniz Uruguaylı oyuncuyu Real Madrid’e satarım ve 6 milyon Euro kâr edersiniz.”

F.Bahçe'de çok eleştirilen yeni transferlerle ilgili Alex’in menajeri Juan Figer’den çok çarpıcı değerlendirmeler geldi. Sambacı’nın durumunu görüşmek için İstanbul’a gelen Figer’in Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmelerde yeni transferlerin de durumunu masaya yatırdığı ve çok çarpıcı tekliflerde bulunduğu öğrenildi.

Figer’in Yıldırım ile yaptığı zirvede “Eğer bu oyunculardan memnuniyetsizliğiniz varsa hepsini elinizden çıkartmanız konusunda size yardımcı olurum” diyerek Yıldırım’ın gönlünü rahatlattığı ortaya çıktı.

‘ÇOK CİDDİ TEKLİF VAR’
Başkan Yıldırım’a, Figer’in Lugano, Edu ve Deivid konusunda yaptığı yorumlar şöyle: “Lugano Avurpa’da çok aranan ve istenen bir stoper. Siz bu oyuncuyu 5 milyon Euro’ya aldınız. Gelin ben bu oyuncuyu Real Madrid’e çok büyük bir rakama satayım. 6 milyon Euro’da kâr edin. İsterseniz getirin hemen sözleşmeyi imzalayayım ve Lugano’yu sezon sonunda alıp 11 milyon Euro’ya R.Madrid’e vereyim. Bunu da içinizi rahatlatmak için söylemiyorum. İstek ve ciddi bir teklif var ki söylüyorum.” Figer’in Lugano konusunda alternatif de sunup Real Madrid’e Lugano’yu verip yerine bir forvet oyuncusuyla takas edilebileceği önerisinin geldiği vurgulandı.

‘EDU’DA ACELE ETTİNİZ’
Figer, diğer savunma oyuncusu Edu’yu ise şöyle değerlendirdi: “Siz de çok iyi biliyorsunuz ki Edu konusunda, acele ettiniz. Çok daha uygun bir fiyata alabilirdik. 5 milyon dolara bitirilecek transferi daha yüksek bir rakama bitirdiniz. Ben şu an Edu’nun yüzde 25’ine sahip olduğum için sizden 6 milyon Euro’ya kendim alırım. Beğenmiyorsanız gelin bunun için de bir sözleşme yapalım.”

‘F.BAHÇE’Yİ SEVİYORUM’
Ve çok eleştirilen Deivid konusu: “Lugano ve Edu için yüzde yüz garanti vererim. Ancak Deivid’i aldığınız fiyata satmanız zor. Ancak yine de düşük bir zararla bu oyuncuyu satabiliriz. Diğerlerinden ettiğiniz karla bunu da amorti etmiş olursunuz. 3 milyon Euro’ya da garanti veriyorum, Deivid’i satarım. Ben F.Bahçe’yi çok seviyorum. Birgün Avrupa’da çok önemli başarılar elde edeceğine inanıyorum. Bu yüzden hiç korkmayın, çekinmeyin, sizi zarar ettirmem.”

KARARSIZLIK SÖZ KONUSU
Bu görüşme sonrası Edu ve Lugano’nun altın değerinde olduğunun farkına varan yönetim, bir tek Deivid konusunda kararını kesin vermiş durumda. Edu ve Lugano konusunda da kararını vermeyen ancak ciddi teklifler alabileceklerini hesaplayan yönetim, Figer’in söylediklerini düşünmek için zaman istedikleri öğrenildi. Sezon sonunda Deivid’e iyi bir teklif olması halinde elden çıkarılabileceği ifade edildi.

Kaynak: Vatan-Feridun Niğdelioğlu

Selman Ozturk
25.Mart.2007, 05:32
Menajer dendiği zaman aklımıza ilk gelen şey para olduğu için bu sözlere fazla kanmamak lazım. Figer'in ve diğer tüm menajerlerin sadece kendi çıkarlarını düşündüğüne şüphem yok. Takımı seviyorum sözleri gerçeğin aksidir...

Mirza
25.Mart.2007, 10:57
Luganonun degeri 11 Milyon Euro'dan daha fazla.
Edu ve Deivid'i satabiliyorsa durmasin satsin. Kontenjani doldurmaktan baska bir ise yaradiklari yok.

Wesley Sneijder
25.Mart.2007, 11:09
Hadi Edu tamam da Deivid zarar veriyor takıma.

Omerdinho
25.Mart.2007, 11:31
Edu Ile Lugano dursun Devid kesinlikle gitmeli

Selman abiyede katiliyorum. Figer kendi cikarlarini düsünen bir menejer. Sadece Figer degil dünya üzerindeki bütün menejerler kendi cikarlarini düsünür :)

Memedov
25.Mart.2007, 11:32
Edu ile Deivid Gitmesi lazım ama lugano kalsın lugano gibi bir defans oyuncusunu birdaha zor bulabiliriz onun için lugano kalsın Diğer 2'si gitsin.

y_layta
25.Mart.2007, 13:40
bence fener edu ve deividi kesin
satmalı

yatebos
25.Mart.2007, 14:18
bence deivid kesinlikle gonderilmeli edu ise yerine onun kadar ii bi oyuncu bulunursa gonderilmeli

maRLa sinqeR
25.Mart.2007, 14:31
para için Lugano satılacaksa tabii ki de satılmasın. zaten Fener in defansları pek ii deil, Lugano gidrse işler dha da kötü olr. ama arkadslarnda dediği gibi Edu ve Deivid satılacaksa satılsn. ;)

paco
25.Mart.2007, 15:46
r.madrid de saftı luganayo o kadar para vercek ... r.madrid gibi kulüpleri manejerler kandıramaz ... kaldı ki ellerinde luganadon çok daha iyi oyuncular varken ... haber sallamasyon olduğuda kaynağından belli .... hiç bir kulüp o parayı luganoya vermez ... ayrıca her defasında eleştirdiğiniz kolpa bassının haberlerine bu sefer herkez inanmış ... f.b nin lehine olan bi durum olduğu için mi ....;)

Sheriff
25.Mart.2007, 16:03
Bence 3üde gitsin. Bir ihtimal Lugano kalabilir. Yanına hızlı bir savunma oyuncusu alındığı taktirde..

uAburak89
25.Mart.2007, 18:01
Bence Lugano etmez bu kadar .. Abartılıyor ..

El Comandante
25.Mart.2007, 18:39
Lugano bu kadar etmez yahu.En fazla 4 milyon € eder.Ne eksik ne fazla.Ayrica real madrid luganoya verecegi 11 milyon euro ile luganodan kat ve kat daha iyi defans oyuncularindan birini alir.Kolpa haber ;)

ultraslanerdem
26.Mart.2007, 10:29
Lugano 11M Euro ise Önder'de 20M Euro'dur heralde.Önder katkat daha iyi...

rectangle
26.Mart.2007, 16:26
Menajer sektörüne bakarmısınız adam 6 Milyon Euro verip kendisi alacakmış Edu'yu :S

AfYoK03
26.Mart.2007, 16:33
Lugano dan 6 milyon kar edeceksek hiç etmesinler.. o adam ilerde Avrupada çokk iyi olacak koskoca güney amerikanın en iyi oyuncusu o.. koly gitmemeli

mustafa35
26.Mart.2007, 20:13
Kesinlikle satılmamalı..

Universal
26.Mart.2007, 20:42
Bu Figer Fenerbahçe'nin genel menejeri mi oldu. Bütün transferserlerle ilgileniyor haftalardır figer aşağı figer yukarı ama Fenerbahçe yönetimi bu menejer ile bir gün görüştü o kadar.

fbkraltolga
27.Mart.2007, 19:57
bence deivid ve edu gitmeli edunun yerine luciano.deivid'in yerine serhat akın alınmalı

Del Piero_10
27.Mart.2007, 20:28
Lugano dan 6 milyon kar edeceksek hiç etmesinler.. o adam ilerde Avrupada çokk iyi olacak koskoca güney amerikanın en iyi oyuncusu o.. koly gitmemeli

İlerde çok iyi olacak derken sanki genç bir yetenekmiş gibi söylemişsin.

güney amerikanın en iyi oyuncusumu?

eGowiCh
27.Mart.2007, 20:59
Deivid hariç tüm yabancılar kalmalı. Deivid'in yerine gerekli mevkilere transferler yapılmalı, sol bek, orta saha, forvet gibi.

Lugano ve Edu kesinlikle kalmalı, çok daha iyi olacaklar. Brezilya milli takımının ve Uruguay milli takımının defans oyuncuları, bunları satarsak büyük yara alırız, ne de olsa ikisi de Güney Amerika'nın en iyi oyuncularından :)

EL-Hadji
31.Mart.2007, 00:05
Bence Edu ve Lugano kalmalı iki güney amerikalı bir daha ki sezon iyice birbirlerin alışırlar neden bir uche hogh olmasın iki stoper çok önemli yanyaana oynadıkça alışacaklar böle küt diye alışmazlar özellikle Lugano Appi gibi olacak Appi de geldiğinde pek beğernilmemişti ama soradan açıldı Lugano' nun klası tartışılmaz bence