PDA

View Full Version : Alpay Özalan İncheon'a Transfer Oldu

Koray Düşova
29.Ocak.2004, 15:21
Alpay, G. Kore'de top koşturacak

Yıldız futbolcu Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Lorant'ın çalıştırdığı Güney Kore ekibi ile anlaştı.

Uzun süredir boşta olan yıldız futbolcu, Lorant'ın çalıştırdığı Güney Kore kulübüyle İki yıl için 2 milyon dolar karşılığında sözleşme imzaladı

Terim bekliyordu!

G.SARAY Teknik Direktörü Fatih Terim'in 'Onu bekliyorum. Kendisine kapımız açık' dediği Alpay Özalan Incheon'u takımını tercih etti. Avrupa'daki kulüp arayışlarından sonuç alamayan yıldız futbolcu Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Lorant'ın çalıştırdığı Güney Kore ekibi ile anlaştı.

Desteği unutamadım

INCHEON ile iki yıllık mukavele yapan Alpay Özalan, bu transferden toplam 2 milyon dolar alacak. Yıldız futbolucu imza töreni sonrası yaptığı açıklamada, 'Dünya Kupası'nda Günel Koreliler'in bize gösterdiği inanılmaz destek kalbimde kazılı duruyor' dedi.

Koray Düşova
29.Ocak.2004, 15:25
Alpay Özalan için artık milli takım ve kariyeri bitmiş anlaşılan

Bana hangi defans oyuncusu 2 milyon dolar alıyor şuanda diye sorsalar ben Nesta,Maldini,Rio Ferdinand filan derdim ama görünüşe göre artık Alpay da demek zorundayım.

Cengo
30.Ocak.2004, 04:20
Fanatik Fenerbahçeli Alpay, Galatasaray'a transfer olmaz :!:

TheAnswer
30.Ocak.2004, 11:00
Fanatik Galatasaraylı Fatih Akyel nasıl Fenerbnahçe'ye transfer olduysa o da olurdu da bakma işte.2milyon dolar olunca aylığın bende oynarım korede japonya da

Koray Düşova
30.Ocak.2004, 13:58
Fanatik Fenerbahçeli Alpay, Galatasaray'a transfer olmaz

Alpay gelmez değil Galatasaray almaz çünkü Galatasaray'a başarıya aç oyuncu lazım para için dünyanın bir ucuna giden oyuncu değil.

Frank_Castle
04.Şubat.2004, 01:09
yalnız bülent e de talipmiş lorant ...

çArŞı 21
04.Şubat.2004, 01:57
Fanatik Fenerbahçeli Alpay, Galatasaray'a transfer olmaz :!:
Alpay fenerbahçeli mi?
Beşiktaş'a yıllarını veren Alpay fenerbahçeli?
profesyonellik diye birşey var futbolcular takım tutmaz...
hangi takımdaysa o takımı tutar işte...

soccermaster
13.Şubat.2004, 17:27
Alpay’dan İlhan’a destek ..
G.Kore’nin Incheon United takımıyla Antalya’da kampta bulunan Alpay, Japonya’ya transfer olan İlhan Mansız’a başarı diledi. Alpay, “İlhan çok isabetli bir karar verdi. Kendisine başarı diliyorum. Aramazda da uçakla 45 dakikalık bir mesafe var. Kore’ye dönünce İlhan’la sık sık görüşeceğiz” diye konuştu...

rivas
13.Şubat.2004, 20:35
Alpay için iyi olmuş zaten başka ne yapabildiki.Avrupa da da oynayabilirdi ama uzaklarda olması onun için daha iyi

soccermaster
13.Şubat.2004, 21:06
rivas>>>

Alpay kafa dinlemek icin gitmis olabilir,, fakat bir oyuncu ancak bukadar kendi kariyerini etkiliyebilirdi...

Vakti zamaninda Dunya Kupasindaki En Iyi 11 'de Turkiyemizin oyuncusu olarak gururlandiriyorsun, daha sonra kulubunde astonvillada yakisiksiz davranislarla tepkileri cekiyorsun,daha sonra yedekte bekliyorsun ve hernedense Senol HOcamiz seni mac eksigin olmasina ragmen hayati mac'a cikariyor ingiltere ye karsi ve sonrasi malum,,
, aylarcayerli ve yabanci medyada tepkili bir hayat yasiyorsun, ve klubunden de gonderiliyorusn,,, ardindan klub bulamiyorsun kariyerini kendi kendine sonduruyorasun,,,ve filmin sonu da belli olmustu!! ya Katar ligi ya Kore ligi!

-ve sen git Kore ligine ....
yeni kurulan bir takima transfer ol, ve sonra kendine sor ben nerde yanlis yaptim??...

Basarilar Alpay.... ama maalesef uzucu bir son,,,
Kore Ligi yerine seni SerieA yada La Liga 'da gormeyi yeglerdim....

PhotoGrapher
05.Nisan.2004, 18:52
İyi tam kendine göre bir yer bulmuş

Leqolas
05.Nisan.2004, 19:25
totti_20, haberin üzerinden 2 ay gecmis!