PDA

View Full Version : G.Saray Avrupa'da Futbolcu Avında

Ahmet_77
28.Mart.2007, 18:15
G.Saray, Almanya'daki yetenekli oyuncuları altyapı kadrosuna katacak.

Sarı-kırmızılılar, Almanya'daki seçmelerle yetenekli oyuncuları bünyesine katacak.

Galatasaray, altyapısında yetiştirmek üzere Avrupa'da futbolcu avına çıkıyor.

Galatasaray Futbol Altyapı Sorumlusu Ali Yavaş ve Altyapı İdari Menajeri Fatih İbradı danışmanlığında Almanya'nın Berlin, Düsseldorf, Mannheim ve Münih kentlerinde yapılacak organizasyonlarda yetenekli oyuncuların seçilerek altyapı kadrosuna dahil edileceği ifade bildirildi.

Kulübün internet sitesinde yapılan duyuruda, seçmelere katılmak için son başvuru tarihinin 20 Mayıs 2007 olduğu ifade edilerek, "Türk futbolunun Avrupa'daki yüz akı Galatasaray, altyapıda yetiştirmek üzere yeni Arda'larını, yeni Sabri'lerini, yeni Aydın'larını, yeni Ferhat'larını, yeni Uğur'larını, yeni yeteneklerini arıyor" denildi.

ultraslanerdem
28.Mart.2007, 18:27
Artık söyleyecek söz kalmadı.GS onu alacak bunu alacak...

El Comandante
28.Mart.2007, 18:33
Artık söyleyecek söz kalmadı.GS onu alacak bunu alacak...

Dogru haber bu,sportürkte,galatasaray resmi sitesinde de cikti.Galatasaray mayis ayinda almanyanin bu belirtilen kentlerinde türk genc yetenekleri kesfetmeye cikiyor.Yani yalan haber falan degil.

Nocna Mora
28.Mart.2007, 21:20
zaten Türkiye'de en iyi Altyapı onlarda yani bizde bizim içi,n iyi olur

Memedov
28.Mart.2007, 22:02
Haber Doğru Bu Olayla Adnan Sezgin'de İlgileniyormuş

paco
29.Mart.2007, 04:25
bu tek almanyada yapılmamalı bence ... hollanda belçika fransa gibi ülkelerde de bir sürü gurbetçimiz var ....

y_layta
29.Mart.2007, 13:51
ben gsnin iyi bir yasancı getirebileceğine ininmıyorum

ultraslanerdem
29.Mart.2007, 15:19
ben gsnin iyi bir yasancı getirebileceğine ininmıyorum

Haberi dikkatlice okumanı tavsiye ederim...

altyapıda yetiştirmek üzere yeni Arda'larını, yeni Sabri'lerini, yeni Aydın'larını, yeni Ferhat'larını, yeni Uğur'larını, yeni yeteneklerini arıyor" denildi.

uAsamet91
29.Mart.2007, 15:26
Genc bulurlarsa iyidir

Ahmet_77
29.Mart.2007, 15:44
zaten genç arıyorlar

y_layta
29.Mart.2007, 16:00
Haberi dikkatlice okumanı tavsiye ederim...

okudum merak etme yanlışlık oldu işte.okuldan girdiğim için gelişi güzel okuyup yazıyorum özur genede
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
her an turksportalda olmak istiyorum

Selman Ozturk
29.Mart.2007, 18:14
Birkaç hafta önce Galatasaray 2009 takımı için çalışmaların başladığını, bu çalışmalar kapsamında birçok ülkede scoutların görevlendirildiğini, genç ve yetenekli oyuncuların takıma kazandırılarak geleceğin takımının oluşturulacağını duyurmuştuk. Almanya ayağı bu çalışmalardan sadece biri. Almanya haricinde birçok ülkede -özellikle Güney Amerika ülekelerinde- oyuncu araştırmaları sürüyor ve daha uzunca bir zaman devam edecek.

uAburak89
29.Mart.2007, 18:50
İyi bir haber .. Alt yapımızla döneriz eski günlere ..

Emurafu
29.Mart.2007, 20:13
her haberde dogru olcak diye birsey yok

nart_susruko
29.Mart.2007, 23:20
her haberde dogru olcak diye birsey yok
her ava giden avlayacak diye de bişey yok

;;)