View Full Version : Kezman'in Türkiye Saskinligi
Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Mateja Kezman, Türkiye'de oynamadan önce burada çok gol atılabileceğini sandığını belirterek, ''Burada 5-6 ay geçirdikten sonra bir sezonda 15-20 golden fazla atılmayacağını düşünüyorum'' dedi.
Kezman, ''Four-four-two'' dergisinin nisan ayındaki sayısında yer alan röportajında, Türkiye'deki futbolun daha çok İngiltere'ye benzediğini ifade ederek, ''Hollanda futbolu daha çok İspanya'ya benzer. Güzel futbol, paslaşmalar, goller. Komik olan Türkiye liginde oynamadan önce tamamen başka türlü düşünüyordum, çok gol atılabileceğini sanıyordum, şimdi burada 5-6 ay geçirdikten sonra bir sezonda 15-20 golden fazla atılamayacağını düşünüyorum'' dedi.
FENERBAHÇE'NİN BİR PARÇASI OLMAK İSTİYORUM
Fenerbahçe ile uzun süreli bir kontratının olduğunu hatırlatan Kezman, ''Burada şampiyon olmak ve Avrupa'da bir şeyler başarmak istiyoruz. Geleceğin ne getireceğini asla bilemezsiniz, ama burada kalmak istiyorum. Birkaç takviyeyle Avrupa'da başarılar kazanacak bir takım olabiliriz. Burada bir şeyler başarmak, kulübün tarihinin bir parçası olmak istiyorum'' diye konuştu.
Geçtiğimiz aylarda çok eleştirildiğini kaydeden sarı-lacivertli oyuncu, ''Ama futbolda ayakta kalmak için eleştirilere alışmak zorundasınız. Bazen üzülüyorum, ailem de üzülüyor, etkileniyor. Kendini kötü hissediyorsun çünkü bütün bunları hak etmediğini düşünüyorsun, ama gerçekçi olmak ve kafaya takmamak daha iyi. Çünkü biliyorsun ki 2-3 gol attığın ilk maçta yine kahraman olacaksın. Futbolda hayat böyle'' dedi. İngiltere'nin Chelsea takımı forması altında Lig Kupası finalini unutamadığını vurgulayan Kezman, ''Yedekten gelip maçı kazandıran golü attım. Liverpool'u 3-2 yendik. Benim için harika bir hatıraydı. İngiltere'de böyle şeyler unutulmaz, kulüp tarihine geçtim, gerçekten çok güzeldi'' diye konuştu.
kaynak : internethaber.com
Memedov
29.Mart.2007, 20:55
Neden 15-20 Golü geçen Futbolcularda Var..
Biraz daha istekli oynasa kezman Oda Geçer Yeterki İnsanda istek olsun ;;)
Türkiye ligi Kezman'a ağır gelir. Malum biraz sert futbolumuz.
ultraslanerdem
29.Mart.2007, 21:06
Adamın hedefi 15-20 gol.
Nediyelim...
the_imam912
29.Mart.2007, 21:13
Kezman gibi bir oyuncu bunları demiş çok kırıldım bir fb'li olarak..
TR.CaPTaiN
29.Mart.2007, 22:36
Beyler öyle yorumlar var ki sanki Kezman ben bir daha burda gol atamam demiş gibi ;) Ligimiz sert bir lig,zorluk burdan kaynaklanıyor. Kezman golleri sıralayacaktır. Kezman'ın ve Zico'nun belirttiği gibi ülkemizde bir maç kötü oynarsın ıslıklanırsın,diğer maç gol atarsın tribünlere çağrılırsın.
Bordo61Mavi
29.Mart.2007, 23:28
Turk ligini kucumseyenlere kapak olsun. Kezman geldi, ve 15 gol hedefliyor
El Comandante
30.Mart.2007, 00:15
Gol atamiyorya,ligde 16 macta 6 gol attiya basladi yine su üzerine cikma cabalarina ;)
Gecen sene gökhan ünal 25 gol atti.Fatih tekke ondan önceki sezon 31 gol atti.Hoijdoonk geldigi sezon 24 gol atti.Yani eger istersen,mücadele gösterirsen gol atarsin.Bahane aramazsin!
Universal
30.Mart.2007, 00:16
Nedense aynı düşünce bende de var Kezman? Yoksa bu bir tesadüf mü? Bana göre Kezman şimdiye kadar 15 golü geçmesi gerekirdi ki gol kralı Alex'in bile 12 golü var. Ama Alex bir ortasaha oyuncusu.
Bordo61Mavi
30.Mart.2007, 00:51
Gol atamiyorya,ligde 16 macta 6 gol attiya basladi yine su üzerine cikma cabalarina ;)
Gecen sene gökhan ünal 25 gol atti.Fatih tekke ondan önceki sezon 31 gol atti.Hoijdoonk geldigi sezon 24 gol atti.Yani eger istersen,mücadele gösterirsen gol atarsin.Bahane aramazsin!
Bu demektirki Fatih ve Gokhan, Kezman'dan kat kat iyi forvetler.
Memedov
30.Mart.2007, 00:57
Bu Lafına sadece gülüyorum Kezmandan daha iyi forvetlermiş Adamın daha ilk senesi yerden yere vurdunuz.Kezman İstediğini veremedi verdiği zaman herkez gördü neler yaptığını Biraz zamana ihtiyacı var o kadar hemen kıyaslama yaparak tartışma çıkmasın Bu şundan iyidir Bu Daha çok gol atmış Biraz zaman verilmesi Lazım bekleyip sezon sonunda göreceğiz..
Sekopej
30.Mart.2007, 01:00
Birşeyler yazmak isterdim ama herkes kendine göre yorumunu yapmış, nasılsa değişmez bundan sonra ama ben yine de yazayım...
Buraya gelmeden önce Hollanda'da olduğu gibi çok gol atabileceğini düşünüyormuş ama gelip oynadıktan sonra görmüş ki mücadele üst düzeyde ve ilk düşüncelerinin değiştiğini belirtmiş. 15 tane attıktan sonra başka atmayacağım dememiş. 20 de atar, belki 30 da. Ama ortalama 15-20 gol atalır, mücadele yüksek diyor.
Buradan Kezman'ın az gol atacağım dediğini veya az gol atmak istediğini nasıl çıkarıyorsunuz anlamadım?;)
El Comandante
30.Mart.2007, 01:01
Bak lafi istedigin yöne cekiyorsun.Amacin tartisma cikarmaksa tartisiriz benim icin sorun yok ;)
Kezman hollanda liginde gol krali olmustur vs.dogru ama hollanda ligi kadar kolay gol atilan bir avrupa ligi yoktur.Kezman chelseaya geldiginde orada nasil bir forvet oldugunu oynadigi 35 macta attigi 4 gol ile göstermistir.Hadi diyelim uyum sorunu vs.Geldi atl.Madride orada her macta ilk 11de oynamasina ragmen 8 gol.Bak bunuda gecelim herseyi gectigimiz gibi.Geldi türkiyeye yer yerinden oynadi,gerci benim icin gereksiz bir transferdi,fbnin burada zararli cikacagini biliyordum.Neyse oynadigi 16 macta 6 gol atti.Simdi sen böyle bir futbolcuya golcü mü dersin?Hayir!iyi futbolcumu?Bazen iyi oynuyor,takimi icin birseyler vermeye calisiyor.Ama fenerbahce bunu neden aldi?Gol yükünü tasiyabilmesi icin.Eger asist yapacak diye alsaydi alex ne güne duruyor?Veya appiahi alexin yanina alirdi,oda cok iyi asistler yapan biriydi.Kezman ise 3-4 asist ve 6 gol ile türkiye liginde bile kalitesini ispat edemedi...
Gelelim gökhan ünal soruna.Bence gökhan ünal iyi bir forvettir,golcüdür ve yeri geldiginde avrupaya gidebilecek bir potansiyeli var.Simdiden onu kezman ile kiyaslamak yanlis.Ama diyorsanki türkiye ligini ele alip degerlendir.Bende derimki havada karada Gökhan ünal Kezmani sollar!
Fatih tekkeyi tartismak bile sacma.O türkiyenin yetistirdigi en iyi golcülerden biridir.Zenitte oynadigina bakmayin,1-2 sene icerisinde ingiltere veya ispanyaya gider orada firtina gibi eser.Fatih tekke mükemmel bir forvettir.
perpetua
30.Mart.2007, 01:37
Kezman bos alan bulunca etkili olan bir forvet. Yani acik oynayan rakiplere karsi ozellikle parlayabilen bir oyuncu. Fenerbahce yilda belki 5-6 macta acik oynayan rakiplerle karsilasiyor..
Turkiye'de bosver pozisyon'a girmeyi, ceza sahasina bile dayak yemeden girmek zor.
ultraslanerdem
30.Mart.2007, 04:06
Fenerbahçe anlamıştır artık isimle başarı olmayacağını
oeh Kezman'ın futbolculuğunu mu tartışıyoruz!!
İsimlerden bir halt olmaz mı?!! haha
Futbol iyi futbolcu ile oynanır, yeter ki taktiğine göre yıldız oyuncu al.
Kezman sezonu en az 14-15 golle tamamlar.Az değil.
Trömsö faciası bomboş pozisyonları değerlendiremeyen forvetler yüzünden olmadı mı?
Galatasaray forvetleri bir işe yarıyor da sanki Kezman'ı küçümsüyorsunuz, karşılaştırıyorsunuz..
Kezman Avrupa maçlarında çok işe yarayacak kontratak futbolcusu, çok fazla pres yapar rakibi bozar.Çok sert şut çekerek her an skoru değiştirebilir.Çoğu gereksiz forvetlereden çok daha yeteneklidir, dribblingi gayet iyidir..
Kezman yerine sıradan isim alacaklar öyle mi?!
Sevinirsiniz buna anca rakip zayıflıyor diye, transfer yapamıyorsanız çekememezlik yaparak küçümsemeyeceksin, hayıflanmayacaksın!..
Futbolcu alıştığı yerde bol gol atar, Gökhan Ünal'ı Chelsea'ye al 1 gol dahi atamaz!!!
Mourinho onu göndermek istemediğini söylemişti!
Önümüzdeki sezon bu lafları yedirdiğinde konuşabilecek misiniz bakalım?
Fattih Tekke'den de şu dk.dan sonra hiçbir şey olmaz, en fazla 1-2 sene daha Rusya'da oynar, döner Türkiye'ye..
Kezman alıştığında kimse durduramaz, Anelka şu an İngiltere'de şov yapıyor.Küçümsediğiniz oyuncu!!
Anelka gibisi bir daha gelmez, şu an Fransa Milli Takımı'nda banko..
Trömsö faciası bomboş pozisyonları değerlendiremeyen forvetler yüzünden olmadı mı?
Galatasaray forvetleri bir işe yarıyor da sanki Kezman'ı küçümsüyorsunuz, karşılaştırıyorsunuz..
Kezman Avrupa maçlarında çok işe yarayacak kontratak futbolcusu, çok fazla pres yapar rakibi bozar.Çok sert şut çekerek her an skoru değiştirebilir.Çoğu gereksiz forvetlereden çok daha yeteneklidir, dribblingi gayet iyidir..
Sevinirsiniz buna anca rakip zayıflıyor diye, transfer yapamıyorsanız çekememezlik yaparak küçümsemeyeceksin, hayıflanmayacaksın!..
Futbolcu alıştığı yerde bol gol atar, Gökhan Ünal'ı Chelsea'ye al 1 gol dahi atamaz!!!
Fattih Tekke'den de şu dk.dan sonra hiçbir şey olmaz, en fazla 1-2 sene daha Rusya'da oynar, döner Türkiye'ye..
Kezman alıştığında kimse durduramaz, Anelka şu an İngiltere'de şov yapıyor.Küçümsediğiniz oyuncu!!
burda galatasary ı neden sokuyosun hatta tromso yu neden katıyosun onu anlmadım ( aslında anladımda)...madem amacın tartışmak bu verdiğin örnek çok garip senin gibi bi futbol duayeni anlamalıkı galatasaryın elinde ki forvetlerlerin hepsini toplasan fiyat olarak bi kezman yapmaz ama ne iştir içlerinde sadece ü. karan kezmandan fazla iş yapıyor ... avrupada tromso maceralarına dönmemiz gerekirse bu konuda bi f.b li olarak hiç konuşmaman lazım .... avrupda biz başarıları kezmanlarla değil hakanlarla kazandık ;) ... ama siz ortegalarla, anelkalarla, kezmanlarla hiç bişey yapamadınız ;) .... cımbızla çekip tromso olayını koymanın bi manası yok ... bunun gibi başka da bi örnek veremezsin zaten avrupada ....
burda galatasary ı neden sokuyosun hatta tromso yu neden katıyosun onu anlmadım ( aslında anladımda)...madem amacın tartışmak bu verdiğin örnek çok garip senin gibi bi futbol duayeni anlamalıkı galatasaryın elinde ki forvetlerlerin hepsini toplasan fiyat olarak bi kezman yapmaz ama ne iştir içlerinde sadece ü. karan kezmandan fazla iş yapıyor ... avrupada tromso maceralarına dönmemiz gerekirse bu konuda bi f.b li olarak hiç konuşmaman lazım .... avrupda biz başarıları kezmanlarla değil hakanlarla kazandık ;) ... ama siz ortegalarla, anelkalarla, kezmanlarla hiç bişey yapamadınız ;) .... cımbızla çekip tromso olayını koymanın bi manası yok ... bunun gibi başka da bi örnek veremezsin zaten avrupada ....
Neden mi öyle söyledim, çünkü diğer arkadaşlar kendi takımları ile karşılaştırdıklarını düşündüğümden.Yoksa neden öyle söyleyeyim?
Hagi, Popescu, Filipescu, Ilie vs.. kötü yabancılar mıydı?
Onlar olmasan Hakan o kadar gol atabilir miydi? Takım iyi gidebilir miydi?
Alex ne iştir ki orta saha olmasına rağmen bir forvet kadar gol atıyor, gol kralı olmayı kıl payı kaçırıyor, gol krallığında yarışıyor ;)
Trömsö'nün manası var, iyi oyuncular yoksa futbol olmaz anlamında söyledim.
Orta sahası güçlü Gs o dönem bol pozisyon hazırlıyordu, oraya iyi pres yapan bir 'uzun' koydular tabir-i caiz ise :)
Hakan Şükür gibi bir dolu oyuncu vardı, Hakan iyi pres yaptığı için başarılı oldu.
İyi bir santraforu olsaydı Gs'ın her sezon 20 gol daha fazla atardı, bunu da iyice düşünün ...
El Comandante
30.Mart.2007, 15:11
Bizim su anda orta sahamiz sizinkinden kötü ve buna ragmen ümit karan cikip ligde 12 gol atiyorsa,kezmanda appiahli,aureliolu,alexli,tümerli,tuncayli orta sahanin önünde oynamasina ragmen 6 gol atiyorsa o futbolcuyu bir kere bizim forvetlerle kiyaslamayacaksin.
Kezman ingilterede ne yapti?sadece 5 gol.Hemde onun oynayabilecegi bir ligdi,tam istedigi bir yerdi ama 5 gol atti,atl.madride geldi orada her macta ilk 11de oynadi,galletti,petrov,luccinli orta sahanin önünde fernando torresin yaninda oynadi ne yapti?8 gol.Konusmaya bile degmez!
Trömsöyü kat bakalim,ama trömsöye elendigimiz sene sampyion olduk ve sizleri cimlerde aglattik!
Ayrica fenerbahceli oldugun halde nasil avrupadan bahsedebiliyorsun sasiriyorum ve gülüyorum :n:
Siz ilk önce uefada daha 3.tura cikamamissiniz,daha clde 2.tura cikamamissiniz gelmis bana avrupadaki basarilari konusuyon.SACMALIYORSUN!!!
Sheriff
30.Mart.2007, 15:35
Hollanda'da gol kralı olmuş bir adamdan bahsediyorsunuz nasıl bir futbolcu olduğuda ortada. Yeterince gol atamamasının sebebi buraya zor uyum sağlaması ve oyun sisteminin onun oynayabileceği biçimde olmamasıdır.
Konuyu YİNE GS-FB tartışmasına dönüştürmeyelim lütfen..
El Comandante
30.Mart.2007, 15:39
Bizim ligin 2.sinif forvetlerinden birini göndersek hollandaya gol kralliginda yarisir ;)
Neyse sezon sonu yada seneye ocak ayi transfer döneminde hersey cok net belli olacak.Kezman böyle oynamaya devam etsin en gec seneye ocak ayi transfer döneminde postalanir!
Emurafu
30.Mart.2007, 15:40
kezman tabiki iyi bir futbolcu ama nasil hakan bittiyse bence kezmanda eskisi gibi degil zaten chelsea takimina trnasfer olunca cok buyuk dusus oldu
bu arada Aboo kardes yine tartisma yaratiyon tromso nerden cikti ya hayret ustelik hic bir mesajlarda gs den bahsedilmiyor ve sen yine her zamanki gibi gs yi araya sokuyorsun birakin artik sunlari ya tartismadan biktim
Sheriff
30.Mart.2007, 15:47
Ayrıca İngiliz oyun sistemine uyar demişsin. Ama İngiliz forvetleriyle Kezman'ı bir kıyasla istersen.. Birbirleriyle en ufak bir benzerlikleri yok. İngilterede futbol hıza dayanır. Son dönemlerdede uzun forvet moda oldu. Ama Kezman ne uzun nede İngiliz forvetleri kadar hızlı.. Ayrıca Chelsea gibi büyük bir kulübün onu transfer etmesi bile onun kalitesini gösterir..
Çok iyi oynadığını idda etmiyorum.. Ama çok kaliteli olduğunu idda ediyorum..Zaten Atletico ve Chelsea' de oynamış olması bunu kanıtlar.(Bide PSV)
Bizim ligimizde zaten birinci sınıf bir forvet yok. Sadece Bobo ve Kezman kalite olarak öne çıkıyor. Belki bide Ümit Karan..Bunların dışında birini Hollanda'ya gönderirsek değil gol krallığı oynamaları bile onlar için şans olur..
Omerdinho
30.Mart.2007, 15:51
Mesajina %100 katiliyorum
Bazilari f.tekke demis adam 29 yasinda ne avrupasi kariyerini zenitte noktalar fatih. Gökhan Ünal diyosunuz gökhan ancak anadolu takimlarinda banko oynar 4 buyuklerde yedek oturur belki trabzonda ilk 11 oynar. Türkiye liginde anadolu takimlari buyuk kuluplere karsi asiri defansif oynuyorlar bu yuzden kezman ileride cok yalniz kaliyor bos alan bulursada degerlendirmeye calisiyor kezman bu sezonu tahminim 14 15 golle tamamlar seneye yanina iyi bir forvet alindimi sov yapar.. merak etmeyin. kezman cok yerinde bir transfer.
uAburak89
30.Mart.2007, 18:44
Şaşırmamak lazım ..
TR.CaPTaiN
30.Mart.2007, 19:57
Kezman'ın futbolculuğu da tartışılıyorsa bizim ligimiz dünyanın en kaliteli ligini bile 3'e katlar demektir. Beğenmeyenlerin takımında zaten Fernando Torres,Eto'o ikilisi forvet hattını oluşturuyor;)
Gol sayisina gelince Alex diyorum gol sayisi önemli degil diyorsunuz. Kezmana gelince gol sayisini söylüyorsunuz. Cogu üye kendisiyle celisiyor. Hakan milli maclarda oynuyor. Gol atmak icin mi ? Hayir. Adamin bir ismi var. Rakip defansi alt üst ediyor. Yani bir forvetin görevi sadece gol atmak degil bunu belirtmek istiyorum.
Kezman'ın futbolculuğu da tartışılıyorsa bizim ligimiz dünyanın en kaliteli ligini bile 3'e katlar demektir. Beğenmeyenlerin takımında zaten Fernando Torres,Eto'o ikilisi forvet hattını oluşturuyor;)
yani kezman ın bir üstü f.torres veya etoo mu :D .... yoruma bak yani kezmanı beğenmemek için elinde etoo veya torres olacak ... benim elimde hiç forvet olmasada kezman ı beğenmiyebilirim ... ama ben şunu diyorum kezman çok iyi bi futbolcu beğeniyorumda ama öyle sizin abarttığınız kadar değil ... hollanda da psv veya ajax da oynuyorsan gol kralı olmak zor iş değil ... gol kralı olmak demek o oyuncunun kalitesini gösteriyosa okan koç gökhan ünal da çok yi oyunculardır ... ama herkez bu oyuncuların anadolu takımlarında oynayacağını savunuyor ... bende kezmanın chelsea veya buna benzer takımlarda oynayamıyacağını savunuyorum ancak avrupanın orta sınıf takımlarında oynayabilir çünkü sizin abarttığın kadar iyi değil .... ki kezman bunu ıspatladı bence ....
Memedov
30.Mart.2007, 21:29
yani kezman ın bir üstü f.torres veya etoo mu :D .... yoruma bak yani kezmanı beğenmemek için elinde etoo veya torres olacak ... benim elimde hiç forvet olmasada kezman ı beğenmiyebilirim ... ama ben şunu diyorum kezman çok iyi bi futbolcu beğeniyorumda ama öyle sizin abarttığınız kadar değil ... hollanda da psv veya ajax da oynuyorsan gol kralı olmak zor iş değil ... gol kralı olmak demek o oyuncunun kalitesini gösteriyosa okan koç gökhan ünal da çok yi oyunculardır ... ama herkez bu oyuncuların anadolu takımlarında oynayacağını savunuyor ... bende kezmanın chelsea veya buna benzer takımlarda oynayamıyacağını savunuyorum ancak avrupanın orta sınıf takımlarında oynayabilir çünkü sizin abarttığın kadar iyi değil .... ki kezman bunu ıspatladı bence ....
Okan Koç Forvet mi ?
Psv Ve Ajaxta Oynayan her oyuncu Gol kralı olur demişin Hollanda Ligi Küçümsenecek Bir Lig mi Hayır Bence Bizim Ligimizden Çok HoLLanda Ligi daha Çekişmeli geçiyor Tek Sorunu Kezmanın Bizim Ülkede Sert Futbol oynanıyor Hollanda'da ise böyle Değil..
Sheriff
30.Mart.2007, 21:30
Okan Koç Forvet mi ?
Psv Ve Ajaxta Oynayan her oyuncu Gol kralı olur demişin Hollanda Ligi Küçümsenecek Bir Lig mi Hayır Bence Bizim Ligimizden Çok HoLLanda Ligi daha Çekişmeli geçiyor Tek Sorunu Kezmanın Bizim Ülkede Sert Futbol oynanıyor Hollanda'da ise böyle Değil..
Okan Yılmaz demek istedi sanırım.
Son kez uyarıyorum kişisel polemiğe girmeyin...
Okan Koç Forvet mi ?
okan yılmaz demek istedim ....
ayrıca psv de oynayan veya ajax da oynayan her futbolcu gol kralı oluyor demedim ... oralarda oynayan oyuncular için bu zor olmasa gerek dedim yazımı bi kere daha oku istersen ... izah etmek istemiyorum ayrıca o yazıda yazan bir sürü şey vardı ....
Iste paco benim belirtmek istedigimi söylemis. Gol sayisina göre futbolu degerlendirirseniz Alex su an da Türkiyenin en iyi oyuncusu oluyor. Ama bazi arkadaslarimiziz isine gelmedigi icin kendileriyle celisme ugruna bunu kabul etmiyorlar.
TR.CaPTaiN
30.Mart.2007, 22:44
Kezman'ın futbolculuğunu beğenmeyip,sıradan futbolcular göklere çıkarılınca bu yorumda bir anormallik olmuyor;)
Chelsea bu oyuncuyu aldıysa bir bildiği vardır.Tek başına biri karar vermiyor ki transfer edilirken tartılıyor ediliyor öyle transfer ediliyor demek ki bu Kezman'da bir şeyler var ki Chelsea'nin 9 numarasını sırtına geçirmiş. Ayrıca Kezman'ın kariyerini ortaya koymaya gerek yok cünkü Batman denildiğinde iş bitiyor;)
Memedov
30.Mart.2007, 22:49
Kezman'ın futbolculuğunu beğenmeyip,sıradan futbolcular göklere çıkarılınca bu yorumda bir anormallik olmuyor;)
Chelsea bu oyuncuyu aldıysa bir bildiği vardır.Tek başına biri karar vermiyor ki transfer edilirken tartılıyor ediliyor öyle transfer ediliyor demek ki bu Kezman'da bir şeyler var ki Chelsea'nin 9 numarasını sırtına geçirmiş. Ayrıca Kezman'ın kariyerini ortaya koymaya gerek yok cünkü Batman denildiğinde iş bitiyor;)
Bu Yorumuna Katılıyorum Kardeşim Batman Lakabını Acaba Hangi Takım Taktı Adam Bu Kadar Sevilmeseydi Bu Lakabı Hiç Kimse Kimseye Durduk yere Takmaz Sevdikleri İçin..
Kezmanın Kariyerini Ortaya Dökmeye Çalışanlar Psv Gibi Chelsea Gibi Bir Klüpte Oynamış Bir Futbolcu 9 numarasını Giydiği Taraftarların Gönlünde Taht Kuran Bir Fubolcu Hakkında Nasıl Böyle Konuşuyorsunuz Anlamış Değilim.
Nasıl Böyle Konuşuyorsunuz Anlamış Değilim.
Mehmet kardesim anlamayacak ne var. Kezman iyi bir futbolcu demek belki de islerine gelmiyor. Su forumda kac kullanici objektif ki ?
Omerdinho
30.Mart.2007, 23:49
Bu Yorumuna Katılıyorum Kardeşim Batman Lakabını Acaba Hangi Takım Taktı Adam Bu Kadar Sevilmeseydi Bu Lakabı Hiç Kimse Kimseye Durduk yere Takmaz Sevdikleri İçin..
Kezmanın Kariyerini Ortaya Dökmeye Çalışanlar Psv Gibi Chelsea Gibi Bir Klüpte Oynamış Bir Futbolcu 9 numarasını Giydiği Taraftarların Gönlünde Taht Kuran Bir Fubolcu Hakkında Nasıl Böyle Konuşuyorsunuz Anlamış Değilim.
PSV de oynarken taraftarlar ona Batman lakabini takmislar kendisi basin toplantisinda söylemisti hatta o gol atinca Batman filmindeki muzik caliyormus stadta :D
Bugra19o3
31.Mart.2007, 01:00
hasan SAS dan sonra Kezman SAS :):):):):):):)
Memedov
31.Mart.2007, 01:01
hasan SAS dan sonra Kezman SAS :):):):):):):)
Bize Diyorsun Ama Senin espirilerin Çok güzel :rolleyes:
ya o zaman conceiçao türkiye ye gelmiş geçmiş en iyi oyuncu ... real madrid adamı 40 milyon dolar a aldı brezilya formasını çok giydi ... bizim inamoto arsenal dan geldi o da iyi bir oyuncu olmalı yoksa arsenal formasını boşuna giyemeyez değil mi ... adamların bi bildiği var yani ... ama işin tuhaflığına bak türkiye de batman deninlince iş bitmiyor .... veya ingilterede veya ispanya da ... çünkü oralarda hiç bişey yapmadı galiba sadece hollanda ve f.b cumhuriyetinde iş bitiyor .... bi kaç arkdaş objektif olun demiş ... hayır kezman gollerini sıralıyorda biz inkar mı ediyoruz .... ben tekrarlıyorum kezman kötü bir ouncu değil sadece fazla abartmayın o kadar ve birazda siz objektif olun ...
o kadar cok gol kacirirsan tabi atamazsin
ya o zaman conceiçao türkiye ye gelmiş geçmiş en iyi oyuncu ... real madrid adamı 40 milyon dolar a aldı brezilya formasını çok giydi ... bizim inamoto arsenal dan geldi o da iyi bir oyuncu olmalı yoksa arsenal formasını boşuna giyemeyez değil mi ... adamların bi bildiği var yani ... ama işin tuhaflığına bak türkiye de batman deninlince iş bitmiyor .... veya ingilterede veya ispanya da ... çünkü oralarda hiç bişey yapmadı galiba sadece hollanda ve f.b cumhuriyetinde iş bitiyor .... bi kaç arkdaş objektif olun demiş ... hayır kezman gollerini sıralıyorda biz inkar mı ediyoruz .... ben tekrarlıyorum kezman kötü bir ouncu değil sadece fazla abartmayın o kadar ve birazda siz objektif olun ...
Conceiçao'un yaşına bak, Kezman'ın yaşına bak ;)
Hagi de 2. Lig'de oynadı, Barca'da tutunamadı..
Avrupa'nın en iyi forvetlerinden birini ne kadar rahat küçümsüyorsun?
Daha kaç ay oldu geleli? Seneye alıştığında bu kadar rahat konuşabilecek misin?..
Conceiçao'un yaşına bak, Kezman'ın yaşına bak ;)
Hagi de 2. Lig'de oynadı, Barca'da tutunamadı..
Avrupa'nın en iyi forvetlerinden birini ne kadar rahat küçümsüyorsun?
Daha kaç ay oldu geleli? Seneye alıştığında bu kadar rahat konuşabilecek misin?..
yuh ya daha kaç ay gelmiş diyosun sezon bitti ....;) avrupanın en iyi forvetlerinden biri falan demeyin bana icraat gösterin ....
seneye alışırsa hadi bilemedin gelecek senede alışamaz belki 2 sene sonra alışırsa ben çok rahat konuşurum kezman çok iyi oynuyor çok güzel goller atıyo diye merak etme sen ;)
eGowiCh
31.Mart.2007, 13:42
Aynı şeyler Anelka için de söyleniyordu, biz Fenerbahçeliler her seferinde Anelka'nın çok klas bir futbolcu olduğunu, Brezilyalılar ile sorun yaşadığından iyi performans gösteremediğini, takıma %100 adapte olsa şov yapacağını söylüyorduk.
Anelka şimdi Bolton'da şov yapıyor. 2006 Dünya Kupası'nda Cisse'nin sakatlanmasına rağmen Domenech kadroya Anelka'yı almayıp Govou'yu aldı. Çünkü Anelka'nın faydalı olacağını düşünmüyordu, hatta söz dalaşına da girdiler bu yüzden. Ama şimdi görüyoruz ki Anelka Premier Lig gibi dünyanın en kaliteli liginde muhteşem bir performans sergiliyor, Arsenal'a 2 gol atıyor, takımını sırtlıyor ve bu muhteşem performansının ödülü olarak da Domenech'e rağmen Fransa Milli Takımı'na çağırılıyor. Ve daha bitmedi! Euro 2008 elemeleri Litvanya - Fransa maçında 2 kişiyi çalımladıktan sonra sert bir şutla muhteşem bir gol atıyor. Bu da demek oluyor ki, artık Anelka için Fransa Milli Takımı kapısı tamamen aralanmıştır.
Sizin beğenmediğiniz, Fenerbahçe'de oynarken sürekli eleştirdiğiniz Anelka'nın bu yaptıklarına laf edemiyorsunuz herhalde. Aynı şekilde Kezman için de şimdi sıralayın sözlerinizi, takıma tamamen adapte olduktan sonra izlersiniz gollerini :) Aynı PSV'deki, Chelsea'deki, At. Madrid'deki gibi...
Ahmet Çakar Santra'da bir şey söylemişti, hiç unutmam : "Kezman Mourinho'nun, yani dünyanın en iyi futbolcu izleme komitesinin beğenip transfer ettiği bir golcü. Mourinho Chelsea'nın başına geldiğinde transfer ettiği ilk santrafor Kezman'dır."
Ligin bitimine 8 hafta kalmış, gol krallığında zirvede Alex var 12 golle. Bilmem farkında mısınız ama ligimiz bu sene çok kalitesiz ve gol krallığında zirvede bulunan oyuncunun da gol sayısı bu yüzden az. Birçok golcü var ligimizde kendini kanıtlamış, gol kralı olabilecek olan... Hakan Şükür, Ümit Karan, Umut Bulut, Ersen Martin, Gökhan Ünal, Bobo, Nobre... Bunlara bakıyorsunuz gol krallığında zirvede değil, istenilen rakamlara, beklenen rakamlara hala ulaşamamışlar. Bu sanırım ligin kalitesizliğinden kaynaklanıyor. Tek bir oyuncu sırtlamıyor takımlarını, takım kendini sırtlıyor, 11 kişi sırtlıyor. Kezman şu an gol krallığında birinci olsaydı, bu Fenerbahçe'nin her şeyinin Kezman olduğunu, diğer oyuncuların gol anlamında bir şey yapmadığını gösterirdi ve takımı Kezman tek başına sırtlamış olurdu. Şimdi Fenerbahçe'nin çeşitli oyuncuları farklı sayılarda goller atmışlar, bu da gösteriyor ki Fenerbahçe'de takım oyunu var ve çorbada herkesin farklı sayılarda tuzu var. Hatırlarsanız İtalya Milli Takımı 2006 Dünya Kupası şampiyonu olduğunda, neredeyse her oyuncu gol atmış. Materazzi, Grosso, Toni, Del Piero... Bu gösteriyor ki İtalya Milli Takımı defansından forvetine takım oyunu oynuyor ve herkesin çorbada tuzu farklı. Fenerbahçe de aynen bu şekilde.
M.Scofield
31.Mart.2007, 13:48
İyi bir oyuncu ama performansıda ortada
Omerdinho
31.Mart.2007, 13:52
Inamoto arsenalden gelmedi.. 99-2000 sezonunda arsenalde kiralik olarak oynadi.
Sheriff
31.Mart.2007, 14:11
Birkaç senedir sakatlıkları yüzünden oynayamayan bir adam..
Arsenal'de de tam anlamıyla oynadığı söylenemez..
Omerdinho
31.Mart.2007, 14:12
zaten iyi bir oyuncu olsaydi arsene wenger gibi bir yetenek avcisi onu kacirmazdi.
inamoto galatasaraya arsenaldan gelmedi ... onu biliyoruz 3.5 milyon pound karşılığında 2001 yılında arsenal a geldi ... yani kiralık değildi ... burda sakın yanlış anlamayın inamoto yu beğendiğim için demiyorum yani her büyük takımda oynayan iyi bir oyuncu olacak demiyorum ... kaldı ki kezman iyi bir oyuncu sadece öyle avrupanın sayılı golcülerinden falan değil .....
Sheriff
31.Mart.2007, 14:14
inamoto galatasaraya arsenaldan gelmedi ... onu biliyoruz 3.5 milyon pound karşılığında 2001 yılında arsenal a geldi ... yani kiralık değildi ... burda sakın yanlış anlamayın inamoto yu beğendiğim için demiyorum yani her büyük takımda oynayan iyi bir oyuncu olacak demiyorum ... kaldı ki kezman iyi bir oyuncu sadece öyle avrupanın sayılı golcülerinden falan değil .....
Bırak herkesin görüşü kendine kalsın..
Sence değil bence öyle..
Birkaç senedir sakatlıkları yüzünden oynayamayan bir adam..
Arsenal'de de tam anlamıyla oynadığı söylenemez..
arsenalda tam anlamıyla değil hiç forma şansı bulamadı ... yani hiç bir resmi maçta forma giymedi .....
hayır kezman gollerini sıralıyorda biz inkar mı ediyoruz ....
paco arkadasim gecen mesajini takdir etmistim bir seyin farkina vardigindan dolayi ama bu yazdiginla anladimki farkina varmamissin .. Bir santraforun görevi sadece gol atmak mi ?
paco arkadasim gecen mesajini takdir etmistim bir seyin farkina vardigindan dolayi ama bu yazdiginla anladimki farkina varmamissin .. Bir santraforun görevi sadece gol atmak mi ?
hayır tabikide sadece gol atmak değil ama kezman türkiyede ne yapıyor ben anlamıyorum .... sen memnunsan bi f.b li olarak bişiy demiyorum ... ben kezman transfer olduğunda vay be dedim hatta f.b ye gelmez falan demiştim ama şimdi kezmandan bi galatasaraylı olarak çok memnunum ... umarım bu formunu kaybetmez hep böyle devam eder ve futboluda f.b de bırakır ...
hayır tabikide sadece gol atmak değil ama kezman türkiyede ne yapıyor ben anlamıyorum
Ben sana Kezmanin ne yaptigini tam olarak aciklayayim istersen.
Milli maclarda takimimizda en cok kimi begeniyorum biliyor musun ?
Hakan Sükür'ü. Neden diyeceksin. Cünki adamin bir ismi var. Defans futbolculari bu isimden cekiniyor. Karsi takimin sistemini alt üst ediyor.
Kezman da böyle. Van Gaal'in Hollanda macindan önce Kezman hakkinda yaptigi aciklamalari hatirliyorsan sen de bana hak vereceksin. Adamin bir ismi var ve karsi takim bu isme yogunlasiyor.
uAburak89
31.Mart.2007, 19:44
Ben sana Kezmanin ne yaptigini tam olarak aciklayayim istersen.
Milli maclarda takimimizda en cok kimi begeniyorum biliyor musun ?
Hakan Sükür'ü. Neden diyeceksin. Cünki adamin bir ismi var. Defans futbolculari bu isimden cekiniyor. Karsi takimin sistemini alt üst ediyor.
Kezman da böyle. Van Gaal'in Hollanda macindan önce Kezman hakkinda yaptigi aciklamalari hatirliyorsan sen de bana hak vereceksin. Adamin bir ismi var ve karsi takim bu isme yogunlasiyor.
Bu yorumu okuyunca Kezman gibi şaşırdım bende .. :) Bir Fenerbahçelinin Hakan Şükür'ü beğeniyor olması çok şaşırttı beni ..
Hakkini vermek lazim. Bu Hakan Sükür hakkinda ilk yazdigim mesaj degil. Yeteri kadar objektif davranmaya calisiyorum.
TR.CaPTaiN
31.Mart.2007, 19:49
Inamoto Arsenal formasını giyemedi ki ;) Conceiçao Galatasaray'a kaç yaşında geldi ? Türkiye'de defans oyuncularına bir anket yapsalar en çok hangi forvetten korkarsın diye eminim bu sorunun cevabı Kezman olacaktır. Van Gaal gibi Kurt hoca bile Kezman'dan ne kadar korktuğunu AZ macından önce belirtmisti(Kezman AZ macında bi sey yaptı mı belki hayır ama sakatlıktan yeni cıkmıstı) Kezman adı hiç Fenerbahce ile anılmadan önce bile Atletico Madrid maclarını izlediğimde top Kezman'a gelince heyecanlanırdım. Kezman bir markadır Batman'de onu anlatır.
Inamoto Arsenal formasını giyemedi ki ;) Conceiçao Galatasaray'a kaç yaşında geldi ? Türkiye'de defans oyuncularına bir anket yapsalar en çok hangi forvetten korkarsın diye eminim bu sorunun cevabı Kezman olacaktır. Van Gaal gibi Kurt hoca bile Kezman'dan ne kadar korktuğunu AZ macından önce belirtmisti(Kezman AZ macında bi sey yaptı mı belki hayır ama sakatlıktan yeni cıkmıstı) Kezman adı hiç Fenerbahce ile anılmadan önce bile Atletico Madrid maclarını izlediğimde top Kezman'a gelince heyecanlanırdım. Kezman bir markadır Batman'de onu anlatır.
ya evet kezman bi marka bunu inkar eden yok ... ünlü avrupada tanınmış bir oyuncu ... onu türkiye ye getirmek bi başarı ... kezman fb. ye gelmeden önce galatasaraya gelmesinide isterdim ... iyi de bir oyuncu ... ama ben bi galatasaraylı olarak kezmanın şu an ki performansından memnunum .... umarım hep böylede devam eder ... olduğundan daha iyi olma ihtimali yok mu? var ... umarım daha iyi olmaz bu seneki performansını devam ettirir ... ama abartmayın lütfen ... avrupda her takımda oynayamaz ki zaten oynayamadı ....
Sekopej
31.Mart.2007, 20:27
İstediği alanları bulduğunda neler yapabileceğini son maçta gördük. 2 asist 1 gol. Daha birçok da pozisyona girdi. Sahada, yüreğini koyup mücadele etmesi bile yetiyor bana onu izlerken. Sakatlıklar ve cezalar üst üste geldi ve bir türlü istediği formu tutturamadı. Karşıda kapanan bir takım olmazsa çok etkili, FB'ye karşı da çoğu takım kapandığı için önemli olan ilk golü atmak. Fenerbahçe kalan maçlarda erken öne geçerse Kezman da kalitesini ortaya koyacaktır.
TR.CaPTaiN
31.Mart.2007, 20:42
ya evet kezman bi marka bunu inkar eden yok ... ünlü avrupada tanınmış bir oyuncu ... onu türkiye ye getirmek bi başarı ... kezman fb. ye gelmeden önce galatasaraya gelmesinide isterdim ... iyi de bir oyuncu ... ama ben bi galatasaraylı olarak kezmanın şu an ki performansından memnunum .... umarım hep böylede devam eder ... olduğundan daha iyi olma ihtimali yok mu? var ... umarım daha iyi olmaz bu seneki performansını devam ettirir ... ama abartmayın lütfen ... avrupda her takımda oynayamaz ki zaten oynayamadı ....
Şu an ki performansının iç açıcı olmadığı doğru yalnız bence Avrupa'nın coğu dev kulübünde rahatlıkla oynar. Adebayor'un oynadığı bir Arsenal'de neden oynayamasın.
Mirza
01.Nisan.2007, 08:50
Adebayor'un oynadığı bir Arsenal'de neden oynayamasın.
Bu mesajindan sonra gelecek mesajlari dur tahmin edeyim.
Neee sen ne diyorsun yahu Adebayor ile Kezman kiyaslanir mi ?
Hah dedigin lafa bak Adebayor oynar tabi, Kezmandan daha iyi
vs. vs. :rolleyes:
yatebos
01.Nisan.2007, 10:19
Bu mesajindan sonra gelecek mesajlari dur tahmin edeyim.
Neee sen ne diyorsun yahu Adebayor ile Kezman kiyaslanir mi ?
Hah dedigin lafa bak Adebayor oynar tabi, Kezmandan daha iyi
vs. vs. :rolleyes:
bnce kezman adebayordan daa ii bi oyuncu...su anda form dusukluu yasıor ama tam oynadıı saman neler yapabileceini PSV'de gosterdi
bnce kezman adebayordan daa ii bi oyuncu...su anda form dusukluu yasıor ama tam oynadıı saman neler yapabileceini PSV'de gosterdiadebayoru da amma kuculttun ha bi ciddi anlamda izle bence... bu arada kezman psv den ayrildigindan beri formunu bi yukseltmedi umarim bunu fb de basarir (aslinda basarmamasi daha iyi bjk liyim ben :zuhaha) bence gol vuruslarini mukemmel yapiyor normalde ama tr de izliyorum karsi karsiya bin tane gol kacirdi sanssizlik dersiniz ama cok kacirdi cidden son macta 2 gol atana kadar belki de cok yoruldugu icin gol pozisyonunda yorgunluktan vuramiyor olabilir kezman mucadele gucu yuksek liglerde napabilecegini tam anlamiyla gosteremedi henuz
Omerdinho
01.Nisan.2007, 11:21
adebayoru da amma kuculttun ha bi ciddi anlamda izle bence... bu arada kezman psv den ayrildigindan beri formunu bi yukseltmedi umarim bunu fb de basarir (aslinda basarmamasi daha iyi bjk liyim ben :zuhaha) bence gol vuruslarini mukemmel yapiyor normalde ama tr de izliyorum karsi karsiya bin tane gol kacirdi sanssizlik dersiniz ama cok kacirdi cidden son macta 2 gol atana kadar belki de cok yoruldugu icin gol pozisyonunda yorgunluktan vuramiyor olabilir kezman mucadele gucu yuksek liglerde napabilecegini tam anlamiyla gosteremedi henuz
normalde karsi karsiya pozisyonlarda affetmeyen bir oyuncu ama senin yorumuna katiliyorum cok yoruluyor..