View Full Version : Alex 3 yıllık sözleşme imzalayacak!
fenerbahce_1907
30.Mart.2007, 01:29
Alex 3 yıllık sözleşme imzalayacak!
(SPORX ÖZEL) F.Bahçe'nin sezon sonu sözleşmesi sona erecek Brezilyalı yıldızı Alex de Souza sözleşmesini yeniliyor.
Önceki akşam F.Bahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve menajeri ile birlikte üçüncü kez görüşen Alex ile sarı-lacivertli yönetim ile prensipte 3 yıllık sözleşmeye imza atmak üzere anlaştı.
Alex'in sezon sonu bitecek sözleşmesi öncesinde medyada Alex'in Türkiye'den ayrılıp Brezilya'ya döneceğine dair söylentiler artmış ve en son Almanya'nın Hertha Berlin ekibi Alex'in transferi için girişimlerde bulunmuştu.
Prensipte F.Bahçe ile sözleşme yenilemeyi kabul eden ve kendisini 3 yıl daha F.Bahçeli olacak kontrata imza atacak yıldız ismin bir son dakika aksiliği olması ve karar değiştirmesi söz konusu olursa beklenilenin aksine ilk tercihi ülkesi Brezilya değil Almanya'dan aldığı teklif olacak.
30 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusu 2004 yılında Cruzeiro'dan 5 milyon dolar bonservis bedeliyle F.Bahçe'ye transfer olmuş ve Türkiye serüvenini başlatmıştı. Bu süreç içerisinde F.Bahçe formasıyla 79 maçta forma giyen Alex attığı 51 golle taraftarın gönlünü kazanmıştı.
ultraslanerdem
30.Mart.2007, 04:07
Bu adamında ne yaptığı belli değil...
Bu adamında ne yaptığı belli değil...
Kimin belli değil?
Asist kralının mı? :) :)
Parada anlaşamıyorlardı, Alex zaten kalacaktı..
Kimin belli değil?
Asist kralının mı? :) :)
Parada anlaşamıyorlardı, Alex zaten kalacaktı..
yok asist kralı değil f.b taraftarıın kendi tribününüden ıslıkladığı ....
yok asist kralı değil f.b taraftarıın kendi tribününüden ıslıkladığı ....
herkes ıslıklayabilir, asist kralı olmasını değiştirir mi? :)
Necati'ye uçakta yapılanlara girersek hiç çıkamayız, istiyorsan tartışalım ama bir yere varmaz, karşılıklı uzayıp gider..
Mirza
08.Nisan.2007, 11:12
Alex, kararını verdi
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, ülkesindeki güvenlik probleminin kendisini korkuttuğunu, bu nedenle şimdilik ülkesine geri dönmeyi düşünmediğini açıkladı.
Brezilyalı oyuncu, resmi internet sitesinde (www.alex10.com.br) yaptığı
açıklamada, geleceğiyle ilgili kararı kesin olarak verdiğini ve şu an için
Brezilya'ya dönmeyeceğini bildirdi.
Bunun için geçerli nedenleri olduğunu ifade eden Fenerbahçeli futbolcu,
ailesiyle ülkesine dönmek istememesinin nedenlerin bazılarını şöyle anlattı:
''İlk olarak CBF (Brezilya Futbol Federasyonu) tarafından hazırlanan
takvim...
Bir ara incelemiştim, bu takvimi beğenmedim. Çok fazla yolculuk yapmam gerekecek ve çok uzun süre ailemden ayrı kalacağım. Şu anda Türkiye'de böyle bir problem yaşamıyorum. Çünkü Süper Lig 10 ay sürüyor ve Türkiye Kupası'nı ve Avrupa arenalarını dahil etsek bile çok rahatsız edici bir süreç içermiyor.
Ayrıca, Brezilya'da güvenlik problemi beni korkutuyor. Çünkü meşhur
futbolcular, çok sıkıntılarla karşılaşıyor ve endişeli hayat yaşıyorlar. Bundan
dolayı, ya Fenerbahçe'de devam edeceğim, olmazsa Avrupa'dan bir kulübe gideceğim.
Brezilya futboluna ise daha sonra döneceğim..''
Hazir Alex ile konu varken yeni konu acmak gereksiz diye düsündüm.
TR.CaPTaiN
08.Nisan.2007, 20:35
Brezilya çok ilginç bir ülke. Adam korkudan ülkesine gidemiyor ya kardeşini kaçırıyorlar ya annesini ya çocuğunu sonrada ver bize fidye. Alex zaten kendini kanıtlamış bu ligin en iyi orta saha oyuncusudur. Daha iyisi gelecekse yol verilebilir,getirilemeyecekse Alex kesinlikle takımda kalmalıdır.
bjk4ever
08.Nisan.2007, 20:38
Herkes Alex'ten bahsediyor ama nedense Tuncay'i unutuyor. Bece Tuncay meselesi daha onemli ve hayati.
Sheriff
08.Nisan.2007, 20:45
Herkes Alex'ten bahsediyor ama nedense Tuncay'i unutuyor. Bece Tuncay meselesi daha onemli ve hayati.
Tuncay kesin imzalayacak gözüyle bakılıyorda o yüzden..
Universal
08.Nisan.2007, 20:55
Alex'in kalacağı belliydi zaten onu bırakmak istemiyoruz. Gol kralı daha önce iki sezon asist kralı daha ne olsun. Buldukda bunuyoruz. Türkiye'de ki en iyi oyuncu.
Emurafu
08.Nisan.2007, 21:16
egrt alex kalirsa fenerbahce hala riquelma yi alirsa gulerim onlara yada baska forvet arkasi
JunkChorn
08.Nisan.2007, 22:43
Alex 30 yaşındaymış.İlginç bir bilgi bilmiyordum yani adamın hayatını bilmeme rağmen.Herneyse bencede kalacak.
Cengo
09.Nisan.2007, 01:23
27-28 yaşında gibi geldi zaten..
CeNTeR_TR
09.Nisan.2007, 17:02
İyi olur gol kralı asist kralı her ne kadar eleştirilsede gerçi eleştiri sebebide bilniyor ama neyseeee
Omerdinho
09.Nisan.2007, 17:05
Alex 30 yaşındaymış.İlginç bir bilgi bilmiyordum yani adamın hayatını bilmeme rağmen.Herneyse bencede kalacak.
Alex 26 yasinda Fenerbahce'ye transfer oldu su anda 29 yasinda seneye 30'una girecek.
El Comandante
09.Nisan.2007, 17:10
Fenerbahce Alex´in kontratini yenilmekle büyük hata yapiyor bence.Appiah gibi mükemmel bir adam var orada ama siz onu hic playmaker olarak denemiyorsunuz.Adamin mevkisi amc.10 numara adam.Dünya kupasinda herkes Appiah´a hayran kalmisti.Cünkü 10 numara da oynuyordu.Bir deneseniz Appiah´i alexin mevkisin de ertesi gün alexi satarsiniz.Tümer de var o mevkide.
Mirza
09.Nisan.2007, 18:03
Appiah gibi mükemmel bir adam var orada ama siz onu hic playmaker olarak denemiyorsunuz.Adamin mevkisi amc.10 numara adam.Dünya kupasinda herkes Appiah´a hayran kalmisti.Cünkü 10 numara da oynuyordu.
Söylediklerin ile alakali oldugu icin buraya koyma geregi düsündüm.
Appiah sıkıntısını dile getirecek
FENERBAHÇE’de orta sahanın sağında oynamaktan şikayetçi olan Appiah bu sıkıntısını bir kez daha teknik direktör Zico’ya iletecek.
2006 Dünya Kupası’nda Gana Milli takımının orta sahasının ortasında görev yapan ve gösterdiği performans ile beğeni kazanan Appiah, Fenerbahçe’de bu sezon gösterdiği performansı ile hayal kırıklığı yaratıyor.
Buna sebep olarak ise Brezilyalı teknik adam Zico’nun, Ganalı yıldızı orta sahanın sağında oynatması olarak gösteriliyor.
Bir türlü geçen seneki performansına ulaşamayan Stephen Appiah daha önce bir çok kez sağ kanatta oynamaktan dolayı sıkıntılı olduğunu ifade etmiş ancak son kararın yine de Zico’ya ait olduğunu söylemişti.
Son olarak Kayserispor maçının ikinci yarısında çıkarılmasına sinirlenen Appiah teknik direktör Zico ile bir görüşme yapacak.
Sağ kanatta oynamaktan dolayı bir türlü kendi yeteneklerini sergileyememekten şikayetçi olan Ganalı, Zico’ya artık son kez "Sağ kanatta değil orta sahanın ortasında oynamak istiyorum" diyecek ve Zico’dan bu işe bir çözüm bulmasını isteyecek.
El Comandante
09.Nisan.2007, 18:13
Gördügünüz gibi appiah bile bu durumdan sikayetci.Nerede gecen seneki muhtesem appiah?Bu sene vasat appiah.Nedeni Zico!Adam böyle kaliteli birini harciyor.Yazik oluyor gercekten appiaha.Fenere falan üzüldügümden degil,appiaha üzülüyorum.Cünkü sevdigim bir futbolcudur ve böyle göz göre göre düsmesine göz yumulmamali.
TR.CaPTaiN
09.Nisan.2007, 19:02
Zico, akrabası Deniz'i oynatmak için Appiah'ı harcıyor.
Omerdinho
09.Nisan.2007, 19:25
Appiah'i Deniz'in oynadigi bölgede oynatsa Appiah ondan daha yararli olur bundan eminim..
mustafa35
09.Nisan.2007, 22:16
sonunda yani..
anlamadım appiah alex den daha mı iyi 10 numara olur ... türkiyede alex gibi oyuncu var ve değerini bilmiyoruz adam her sene kaç asist yapıyor kaç gol atıyor ki adam st oynamıyor .... appiah alex in işini yapamaz bence ... o kadar teknik ve yumuşak bi bileği yok ....