View Full Version : Gerets'e 10 milyon dolarlık bütçe!..
Emurafu
30.Mart.2007, 11:20
G.Saray yönetimi, gelecek sezon yapılması planlanan yerli ve yabancı oyuncu transferi için kesenin ağzını açtı. Başkan Özhan Canaydın, bir araya geldiği teknik direktör Gerets'e 10 milyon dolarlık transfer bütçesi sözü verdi. Belçikalı hoca, bir araya geldiği Canaydın'a “Sizi transfer konusunda bir gün sıkıştırmadım. Ancak gelecek sezon iyi bir takım kurmak istiyorum. Sizlerden fedakarlık bekliyorum” dediği öğrenildi.
Canaydın'ın da Gerets'e iki dünya yıldızı alma sözü verdiği ifade edilirken Başkan'ın ayrıca kendisini eleştiren muhaletefeti de bu şekilde susturmayı planladığı kaydedildi. Canaydın'ın Belçikalı hocayla yaptığı görüşmeden sonra yöneticilerle bir araya geldiği ve Riva'nın satışından gelecek 10 milyon doları transfere ayırmak istediğini söylediği ifade edildi.
Kaynak: Yeni Şafak
Hala gerets diyorlar ya bu gerets seneye buyuk ihtimal gidecek hala gerrets
Bir ön libero ve sol kanat şart. Ayrıca bir de defans oyuncusu alınmalı.
Bir ön libero ve sol kanat şart. Ayrıca bir de defans oyuncusu alınmalı.
İlhan kardeşim onlardan önce iyi bir başkan bir de teknik direktör şart:)
Bunlar değişmedikten sonra bu kulüb birşey yapamaz
Emurafu
30.Mart.2007, 11:36
Bir ön libero ve sol kanat şart. Ayrıca bir de defans oyuncusu alınmalı.sol kanatta arda var on libero konusunda haklisin
bence sol ve sag bek te lazim ama duyduguma gore bir cok oyuncu gidecek takimdan
song-carusca-inamoto-ilic gidecek
stoper sanirim serveti dusunuyorlar
10 numara dusunuyorlar
onlibero
sol bek adaylar arasinda hakan balta ve hayrettin var
sag bek
ultraslanerdem
30.Mart.2007, 11:37
Ön libero mutlaka şart.10M dolar iyi para.
Eray Dengiz
30.Mart.2007, 11:58
Neyle bu 10 milyon doları sağlıyorlar anlamıyorum.. Yine bana Riva demeyinde..
ultraslanerdem
30.Mart.2007, 12:27
Neyle bu 10 milyon doları sağlıyorlar anlamıyorum.. Yine bana Riva demeyinde..
Riva'nın satışından gelecek 10 milyon doları transfere ayırmak istediğini söylediği ifade edildi.
Maalesef Eray Riva satisindan...
El Barto
30.Mart.2007, 12:30
bu rivada neymiş böyle ya stad inşaatı borçlar transferler hepsini karşılıyor helal olsun vallaha :p
Emurafu
30.Mart.2007, 12:53
mondragon yasli ama bu sene gitmesine gerek yok seneye aliriz belki sakarya kume duserse martinez alirlar
CeNTeR_TR
30.Mart.2007, 14:27
İnandınızmı siz bu habere İlk önce aktif olarak oynayan oyuncuların paraları verilsin
Burak Duran
30.Mart.2007, 14:31
riva nın satışından vazgeçildi...
neymiş o riva dediğin arası trilyon dolarlık bir gelir sağlayacak 3. köprünün yapımıyla
Universal
30.Mart.2007, 14:33
Gerets bu parayı doğru kullanırsa G.Saray ile başarılı olabilir.
Emurafu
30.Mart.2007, 14:53
İnandınızmı siz bu habere İlk önce aktif olarak oynayan oyuncuların paraları verilsin
offf lutfen kardes para sikintisi yok busene gs de paralari veriliyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ekonomik darboğazdan dolayı özellikle de Terim döneminden sonra transfere yüksek rakamlar harcamaktan kaçınan Başkan Özhan Canaydın’ın fikrini Gerets değiştirdi.
Belçikalı hocanın Canaydın’la yaptığı görüşmede “Göreve geldiğim günden bu yana sizi bir gün bile sıkıştırmadım. Ancak gelecek sezon iyi bir takım oluşturmak istiyorum. Bunun için de sizin fedakârlıkta bulunmanız gerekiyor. Ben burada olsam da olmasam da transfer yapılmalı. Büyümekten korkmamalıyız. Taraftar artık aynı isimleri izlemek istemiyor. Tribünlerin doluluk oranı her geçen gün biraz daha azalıyor. Öyle futbolcular almalıyız ki rakiplerimiz bizi kıskanmalı” dediği öğrenildi.
Canaydın’ın da Gerets’in bu sözlerini yöneticilerine ilettiği ve 10 milyon dolara iki yıldız alınmasına karar verildiği belirtildi.
Memedov
30.Mart.2007, 16:33
Başkan Özhan Canaydın, bir araya geldiği teknik direktör Gerets'e 10 milyon dolarlık transfer bütçesi sözü verdi.
Eğer Özhan Canaydın Gerçekten Böyle Bir Açıklama Yaptıysa Seneye Gerets ile Devam..;)
uAburak89
30.Mart.2007, 18:42
10 milyon doların 5 milyon dolarını Özhan, 3 milyon dolarını Adnan Polat, 2 milyon dolarını da Gerets alsın, takımı rahat bıraksınlar .. Hiç transfer yapmalarına gerek yok ..
CeNTeR_TR
30.Mart.2007, 18:43
offf lutfen kardes para sikintisi yok busene gs de paralari veriliyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ekonomik darboğazdan dolayı özellikle de Terim döneminden sonra transfere yüksek rakamlar harcamaktan kaçınan Başkan Özhan Canaydın’ın fikrini Gerets değiştirdi.
Belçikalı hocanın Canaydın’la yaptığı görüşmede “Göreve geldiğim günden bu yana sizi bir gün bile sıkıştırmadım. Ancak gelecek sezon iyi bir takım oluşturmak istiyorum. Bunun için de sizin fedakârlıkta bulunmanız gerekiyor. Ben burada olsam da olmasam da transfer yapılmalı. Büyümekten korkmamalıyız. Taraftar artık aynı isimleri izlemek istemiyor. Tribünlerin doluluk oranı her geçen gün biraz daha azalıyor. Öyle futbolcular almalıyız ki rakiplerimiz bizi kıskanmalı” dediği öğrenildi.
Canaydın’ın da Gerets’in bu sözlerini yöneticilerine ilettiği ve 10 milyon dolara iki yıldız alınmasına karar verildiği belirtildi.
Ya tamam ya tamam sen haklısın Galatasaray bu sene herkesi alacak hatta 10 milyon dolar yerine 100 milyon dolar ayrılacak tamam sen haklısın
Emurafu
30.Mart.2007, 19:11
tabiki herkezi almicak her halde busene daha iyi transferler yapacaklar yani 2.bir inamoto gelmicek
ewrim_FB
30.Mart.2007, 22:40
tabiki herkezi almicak her halde busene daha iyi transferler yapacaklar yani 2.bir inamoto gelmicek
Ben yine pek umutlu değilim sizin adınıza sizde bu yönetim varken iyi bir transfer yapmanız zor...
Fıratcan Alçınkaya
30.Mart.2007, 22:46
Özhan Canaydın ın verdigi sözleri şimdi buraya yazsam sayfa biter... Nerden bulucaklar 10m$... Daha futbolcuların paralarını veremiyorlar... Transfer yapılcaksa bile Yıldıza gerek yok Wederson Sevet gibi oyuncular alınmalı...
Memedov
30.Mart.2007, 22:52
Galatasaray Taraftarı Yıldız Transfer Bekliyor Wederson ve Servetle Olacak İş Değil Bunlar Bu Parayla Ne oyuncular Alınır Yeterki Para Meydanda Olsun ;)
Sheriff
30.Mart.2007, 22:53
Galatasaray'ın transfer bütçesi henüz açıklanmamıştır ve muhtemelen de transferler bitinceye dek net bir açıklama yapılmayacaktır. Yapılacak olan açıklamalar ise tamamen basın malzemesi olarak sunulacak "şeffaf" açıklamalardır.
Galatasaray Futbol A.Ş., komite takip raporlarında görülen yıllık kâr oranına göre transfer bütçesi belirleyecektir. Şu anki raporlarda -ki resmi kayıttır tamamı- 2006-2007 sezonu kâr oranı %37'lere varmaktadır. Kabataslak bir hesap yaptığımızda Galatasaray'a ödenecek transfer yahut kiralık taksitlerini de hesaba kattığımızda Galatasaray önümüzdeki yıl ortalama olarak 15 ila 20 milyon dolar arası transfere para harcayacaktır. Şu an söylenen 10 milyon dolar Galatasaray'ın transfere harcayacağı nakit paradır. Geriye kalan 10milyon dolar civarı rakam ise taksitlendirme yolu ile ödenecektir.
Bu durumda Galatasaray'ın Renato'yu aldığında yaklaşık olarak 15 milyon dolarlık bütçesi kalacaktır. Bu 15 milyon doların 5 milyonu ile bir kaliteli yabancı transferi yapılabilir. Geriye kalan 10 milyon dolar ise 4 yerli oyuncu için yeterli bir rakamdır...
Dipnot: Galatasaray 2003 yılından bu yana ilk kez bu sezon düzenli kâr girdisi sağlamıştır.
Burada Selman gerekli açıklamayı yapmış. Bir göz at istersen..
10 milyon doların 5 milyon dolarını Özhan, 3 milyon dolarını Adnan Polat, 2 milyon dolarını da Gerets alsın, takımı rahat bıraksınlar .. Hiç transfer yapmalarına gerek yok ..
pa$am bitiriyorsun sen beni yahu .. (:
nart_susruko
31.Mart.2007, 02:37
ruhani liderimiz naylon bütçe mi oluşturmuş ?
e peki..
ruhani liderimiz naylon bütçe mi oluşturmuş ?
e peki..
aa lütfen öyle bi konuşuyosun ki ruhani liderimiz hiç bir sözünü tutmamış gibi :rolleyes: 10 milyon dolar istemiyorum hatta transferde istemiyorum sadece yeni bir başkan istiyorum ... hepsi bu ya ...... çok mu şey istiyorum ....
Melanelf
31.Mart.2007, 04:06
interde dünyanın en iyi frikikcilerinden alvaro recoba var onun onu baya kesildi bonservisi indi galatasarayada serbest vurustan ve inanılmaz yerlerden gol atip taraftarın gonlunu feth edicek bir adam lazım bence buna yuklenirlerse 2. bir hagi olur garanti .ibrahimovic crespo adriono cruz daha seneye ftboolcular gelicek intere ee recoba bosta belki 1 maç oynar ama yönetim dymoki bizi gider 2. bi inamoto alır :D
uAburak89
31.Mart.2007, 15:31
aa lütfen öyle bi konuşuyosun ki ruhani liderimiz hiç bir sözünü tutmamış gibi :rolleyes: 10 milyon dolar istemiyorum hatta transferde istemiyorum sadece yeni bir başkan istiyorum ... hepsi bu ya ...... çok mu şey istiyorum ....
Çok şey istiyorsun .. Koltuk sevdası kolay kolay vazgeçilmez ..