Log in

View Full Version : Renato pazarlığı sürüyor

Emurafu
30.Mart.2007, 11:22
G.Saray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Brezilya'daki transfer turu sürerken, listenin ilk sıralarında bulunan Renato için Flemengo kulübüyle pazarlıklar kıran kırana sürüyor. 2011'e kadar sözleşmesi olan Renato için kapıyı 8 milyon dolardan açan Brezilyalı kulüp, pazarlıklar sonucu 5'e kadar inmiş durumda. Sezgin bu fiyatı daha da aşağı çekmek istiyor ama Flemengo da direniyor.

Kaynak: Sabah

5 milyon oldu ise daha ne bekliyorsunuz hala pazarlik mi yapiyorsunuz hemen anlasin baskasi gelcek kapcak

CeNTeR_TR
30.Mart.2007, 14:28
hahahahaha laylaylaylay

Renato dimi 8 milyon dolar Galatasaray seneye 10 milyon dolat bütçe ayırdı sadece renatoya verecek 8 milyon dolar peki sorarım o kadar isim geçiyor onlar ne ile alınacak

Burak Duran
30.Mart.2007, 14:30
her ismi geçeni almak zorundamıyız??

CeNTeR_TR
30.Mart.2007, 14:33
Hayır ama ismi geçenlerden 1-2 tane bile alsanız bütçe yetmeyecek

Universal
30.Mart.2007, 14:34
hahahahaha laylaylaylay

Renato dimi 8 milyon dolar Galatasaray seneye 10 milyon dolat bütçe ayırdı sadece renatoya verecek 8 milyon dolar peki sorarım o kadar isim geçiyor onlar ne ile alınacak

Haklısın Turgut. :) 5 milton gitti Renato'ya geriye ne kaldı?

Emurafu
30.Mart.2007, 14:52
her ismi geçeni almak zorundamıyız??helal ya cok dogru konusma her oyuncu alincakdiye birsey yok
obur futbolcular ismi geciyor altrenatif yani o olmassa onu alcaklar

Sheriff
30.Mart.2007, 15:32
helal ya cok dogru konusma her oyuncu alincakdiye birsey yok
obur futbolcular ismi geciyor altrenatif yani o olmassa onu alcaklar
10mil. bütce ayrılabileceğine inanıyorsan Burak' a da katılman normaldir..

Emurafu
30.Mart.2007, 15:37
10mil. bütce ayrılabileceğine inanıyorsan Burak' a da katılman normaldir..inanmak zorundayiz 2 senedir fazl;a para harcamadan ligde mucadele ettik sayin ozhan canaydin bu sefer para harciyacakmis

Burak Duran
30.Mart.2007, 17:04
ben mi okuyamıyorum yoksa adamın bonservisi 5milyon dan 10 milyona mı çıktı bi dönemde 15 isim geçer 1-2 si gelir bunu galiba siz daha anlamamışsınız

uAsamet91
30.Mart.2007, 18:10
iyi bir futbolcu yararli olur takimimiza

El Barto
30.Mart.2007, 18:14
Ne kadar çok isim çıkıyor gs ye gelebilir die.mesela her sene İnsua'nın ismi geçer bakarsınız bu sene getirirler İnsua'yı ;)

uAburak89
30.Mart.2007, 18:27
Biz olmasak gazeteler ne yapardı acaba ..

Memedov
30.Mart.2007, 18:38
Biz olmasak gazeteler ne yapardı acaba ..

Gazeteler İşini Bilir Bulurlar Uğraşçak Bişey yine..;)

3838
30.Mart.2007, 18:43
ne medyaymıs ya hep yalan.....

Emurafu
30.Mart.2007, 19:08
gazeteler cokta sallamiyor onlar dogruyu soyluyor ama takim tarafindan alinmayinca yalani oluyorlar

SYLaR
30.Mart.2007, 19:18
İlk sayfada 20 konu var sabit konular dışında 8'i Galatasaray'a ait

Bence bunlar gereksiz.Özhan Canaydın başkan olduğundan beri aylarca adı geçen hangi adamı aldık?Hiçbirini.Yok Pires,yok Gallardao vs.vs.Bu liste uzar gider.
Hep son günlerde nerde futbol oynamayı unutmuş biri varsa gidip onu alırız.

Selman Ozturk
30.Mart.2007, 19:27
Galatasaray'da transfer konusunda titiz adımlar atılmakta. İlgiyle takip ediyorum gelişmeleri.Bu sebepten birkaç cevap yazmak isterim.

hahahahaha laylaylaylay

10mil. bütce ayrılabileceğine inanıyorsan Burak' a da katılman normaldir..

Renato'nun Galatasaray'a maliyet fiyatı şu an itibarıyle 5 milyon dolardır. Pazarlıkların netice vermesi sonucunda bu rakam 4 milyon dolara inebilir. Bugüne kadar ismi geçen oyuncuların çoğu gazete saçmasıydı daha önce de belirttiğim gibi. Galatasaray'ın önümüzdeki transfer dönemi için ilgilendiği oyuncu sayısı 6'dır. Bunların 2'si yabancı 4'ü yerlidir.

Galatasaray'ın transfer bütçesi henüz açıklanmamıştır ve muhtemelen de transferler bitinceye dek net bir açıklama yapılmayacaktır. Yapılacak olan açıklamalar ise tamamen basın malzemesi olarak sunulacak "şeffaf" açıklamalardır.

Galatasaray Futbol A.Ş., komite takip raporlarında görülen yıllık kâr oranına göre transfer bütçesi belirleyecektir. Şu anki raporlarda -ki resmi kayıttır tamamı- 2006-2007 sezonu kâr oranı %37'lere varmaktadır. Kabataslak bir hesap yaptığımızda Galatasaray'a ödenecek transfer yahut kiralık taksitlerini de hesaba kattığımızda Galatasaray önümüzdeki yıl ortalama olarak 15 ila 20 milyon dolar arası transfere para harcayacaktır. Şu an söylenen 10 milyon dolar Galatasaray'ın transfere harcayacağı nakit paradır. Geriye kalan 10milyon dolar civarı rakam ise taksitlendirme yolu ile ödenecektir.

Bu durumda Galatasaray'ın Renato'yu aldığında yaklaşık olarak 15 milyon dolarlık bütçesi kalacaktır. Bu 15 milyon doların 5 milyonu ile bir kaliteli yabancı transferi yapılabilir. Geriye kalan 10 milyon dolar ise 4 yerli oyuncu için yeterli bir rakamdır...

Dipnot: Galatasaray 2003 yılından bu yana ilk kez bu sezon düzenli kâr girdisi sağlamıştır.

Emurafu
30.Mart.2007, 19:31
Sagol selman abi bizi ayditlattigin icin valla millet dalaga geciyor hep yok bunu alamaz falan diye

uAburak89
30.Mart.2007, 21:29
Selman abi sen hep yazsana böyle .. :)

Sheriff
30.Mart.2007, 21:36
Galatasaray'ın transfer bütçesi henüz açıklanmamıştır ve muhtemelen de transferler bitinceye dek net bir açıklama yapılmayacaktır. Yapılacak olan açıklamalar ise tamamen basın malzemesi olarak sunulacak "şeffaf" açıklamalardır.

Galatasaray Futbol A.Ş., komite takip raporlarında görülen yıllık kâr oranına göre transfer bütçesi belirleyecektir. Şu anki raporlarda -ki resmi kayıttır tamamı- 2006-2007 sezonu kâr oranı %37'lere varmaktadır. Kabataslak bir hesap yaptığımızda Galatasaray'a ödenecek transfer yahut kiralık taksitlerini de hesaba kattığımızda Galatasaray önümüzdeki yıl ortalama olarak 15 ila 20 milyon dolar arası transfere para harcayacaktır. Şu an söylenen 10 milyon dolar Galatasaray'ın transfere harcayacağı nakit paradır. Geriye kalan 10milyon dolar civarı rakam ise taksitlendirme yolu ile ödenecektir.

Bu durumda Galatasaray'ın Renato'yu aldığında yaklaşık olarak 15 milyon dolarlık bütçesi kalacaktır. Bu 15 milyon doların 5 milyonu ile bir kaliteli yabancı transferi yapılabilir. Geriye kalan 10 milyon dolar ise 4 yerli oyuncu için yeterli bir rakamdır...

Dipnot: Galatasaray 2003 yılından bu yana ilk kez bu sezon düzenli kâr girdisi sağlamıştır.

Selman tabiki sen daha iyi bilirsin. Kulüple iç içesin. Ancak ben bu miktarı gerçekci bulmuyorum.İçinde olduğumuz sezonda uzun bir süre aramalarına rağmen kaliteli bir ön libero bulamamışlardır. Eğer bu başarılırsa Yönetim büyük iş başarmış olur.

Selman Ozturk
30.Mart.2007, 21:49
Selman tabiki sen daha iyi bilirsin. Kulüple iç içesin. Ancak ben bu miktarı gerçekci bulmuyorum.İçinde olduğumuz sezonda uzun bir süre aramalarına rağmen kaliteli bir ön libero bulamamışlardır. Eğer bu başarılırsa Yönetim büyük iş başarmış olur.

Yazının altına da dipnot olarak düştüğüm gibi kulüp 2003'ten bu yana ilk defa kâr girdisi sağlamıştır. Üstelik oran da azımsanacak derecede değil. O yüzden rakamları şaşırtıcı bulmamak gerekir. Bahsettiğim gibi 10 milyon dolar nakit yine bu rakama yakın miktarda taksitlendirme olmak üzere istediği futbolcuları alabilecek bir maddi imkana sahip Galatasaray. Ayrıca yukarıda bahsettiğim transfer bütçesine ek olarak satılacak oyunculardan gelecek olan paralar da gösterilebilir. Özetlemek gerekirse Galatasaray önümüzdeki sezon için kaynağını kendi imkanları dahilinde yaratmayı başarmıştır. Bu bütçe 2009 yılına kadar sabit oranda artış gösterebilir. Ancak 2009 sonrası transfer bütçesinin çok daha artacağını tahmin ediyorum...

Sheriff
30.Mart.2007, 21:55
Yazının altına da dipnot olarak düştüğüm gibi kulüp 2003'ten bu yana ilk defa kâr girdisi sağlamıştır. Üstelik oran da azımsanacak derecede değil. O yüzden rakamları şaşırtıcı bulmamak gerekir. Bahsettiğim gibi 10 milyon dolar nakit yine bu rakama yakın miktarda taksitlendirme olmak üzere istediği futbolcuları alabilecek bir maddi imkana sahip Galatasaray. Ayrıca yukarıda bahsettiğim transfer bütçesine ek olarak satılacak oyunculardan gelecek olan paralar da gösterilebilir. Özetlemek gerekirse Galatasaray önümüzdeki sezon için kaynağını kendi imkanları dahilinde yaratmayı başarmıştır. Bu bütçe 2009 yılına kadar sabit oranda artış gösterebilir. Ancak 2009 sonrası transfer bütçesinin çok daha artacağını tahmin ediyorum...
Neyse hayırlı olsun bakalım. Türk kulüplerinin Avrupa'da etkili olabilmesi için maddiyat da çok önemli.. Galatasaray'da bir Türk kulübü olduğuna göre buda sevindirici bir haber..
Birşey daha bunlar kesin verilermi?

Selman Ozturk
30.Mart.2007, 22:08
Neyse hayırlı olsun bakalım. Türk kulüplerinin Avrupa'da etkili olabilmesi için maddiyat da çok önemli.. Galatasaray'da bir Türk kulübü olduğuna göre buda sevindirici bir haber..
Birşey daha bunlar kesin verilermi?

Yukarıda "resmi kayıtlar" diye belirtmiştim :)

Galatasaray Futbol A.Ş., komite takip raporlarında görülen yıllık kâr oranına göre transfer bütçesi belirleyecektir. Şu anki raporlarda -ki resmi kayıttır tamamı- 2006-2007 sezonu kâr oranı %37'lere varmaktadır.

Cengo
30.Mart.2007, 23:33
Selman Song Rus kulüplerinden birine satılacak mı? :)

El Comandante
31.Mart.2007, 00:19
Gerets sezon sonu inamotoyuda alip tatile gidecekler ve bir daha geri dönemeyecekler insallah :)

Galatasaray bu sene sportif acidan basarili olamadiysa da finansal acidan basariliyiz.Ilerki senelerde artik fakir takim galatasaray olmayacak.Zengin bir kulüp olacagiz insallah.Ama bazilari gibi her önümüze gelene milyonlarca dolar savurmayacagiz,bu isi bilenlerle calisip,iyi bir scout kadrosu kurup parayi belki az belki biraz fazla ama öz olarak harcayacagiz.

Selman Ozturk
31.Mart.2007, 00:24
Selman Song Rus kulüplerinden birine satılacak mı? :)

Hiç haberim yok Cengiz :):)

Cengo
31.Mart.2007, 00:40
Hiç haberim yok Cengiz :):)

o tarz kulağıma çalınan birşeyler vardı o yüzden..

Cengo
31.Mart.2007, 00:42
Gerets sezon sonu inamotoyuda alip tatile gidecekler ve bir daha geri dönemeyecekler insallah :)

Galatasaray bu sene sportif acidan basarili olamadiysa da finansal acidan basariliyiz.Ilerki senelerde artik fakir takim galatasaray olmayacak.Zengin bir kulüp olacagiz insallah.Ama bazilari gibi her önümüze gelene milyonlarca dolar savurmayacagiz,bu isi bilenlerle calisip,iyi bir scout kadrosu kurup parayi belki az belki biraz fazla ama öz olarak harcayacagiz.

Sadece umut olmuş, o kadar büyük konuşmaya istersen.Özhan Canaydın gitmedikten sonra umutlu konuşmanın bir yararı olmaz sana..

El Comandante
31.Mart.2007, 00:50
Sadece umut olmuş, o kadar büyük konuşmaya istersen.Özhan Canaydın gitmedikten sonra umutlu konuşmanın bir yararı olmaz sana..

Özhan canaydin 2008de gidiyor zaten.Demisti bu benim son dönemim diye.

Stadta 2009 yilinda yapiliyor,yeni yönetim ile beraber galatasaray yükselise gececek.Bizim icimizde mecburen umut olmali.Umut olmadan birsey basarilamaz.

paco
31.Mart.2007, 03:08

aynen katılıyorum ..... gitmeden hiç bişey olmaz ......