Log in

View Full Version : G.Saray, Akın'ı bitirmek için bekliyor

Emurafu
30.Mart.2007, 13:30
Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'nın biletini kestiği İbrahim Akın'a Galatasaray kancayı taktı... Yıldız isim takımıyla köprüleri atarsa Cimbom transferi bitirecek.

2004-05 sezonunda Altay'dan Beşiktaş'a transfer olurken de genç futboluya talip olan Galatasaray başarılı olamamıştı.

Ancak şimdi Beşiktaş ile bağlarını neredeyse koparan İbrahim'in yeteneklerini G.Saray'da kullanabileceğine inanan sarı-kırmızılılar, genç futbolcunun kesin durumunun netleşmesini bekliyorlar. Eğer Beşiktaş İbrahim'den tamamen vazgeçerse, G.Saray hemen transferi bitirecek.

Kaynak: Sabah

eger gs de adam olacaksa gelsin

y_layta
30.Mart.2007, 13:36
galatasarayın kacıncı transferi ne para var adamlarda.

Emurafu
30.Mart.2007, 13:43
dostum ilgileniyor iste hangisi oluyorsa hepsini kesin aliyordiye birsey yok altrenatif cogu yani

lewo41
30.Mart.2007, 13:48
Akını vermezler bu da hepsi gibi yalan haber galatasaray ilk önce kendi adamlarının parasını ödemeli transfer düşüneceğine :rolleyes:

Emurafu
30.Mart.2007, 14:19
Akını vermezler bu da hepsi gibi yalan haber galatasaray ilk önce kendi adamlarının parasını ödemeli transfer düşüneceğine :rolleyes:
oyle konusmussun ki nedenolmasin cunku akin oynamiyor besiktasda hatirlatirim

kendi adamlarinin parasini mi oduyecek kardesin sporu takip ediyormusun gs busene maas sikintisi hakkinda hic birsey yok butun futbolcularin parasi odeniyor

lewo41
30.Mart.2007, 14:21
abi hep ödeniyor diyor ödenmiyor bunlar boş hayaller beşiktaş ve fenerde oyuncularına para sıkıntısı yaşatıyor

Universal
30.Mart.2007, 14:23
Akın'ın G.Saray'a gideceğini sanmıyorum. Zaten Beşiktaş bırakmayacaktır.

CeNTeR_TR
30.Mart.2007, 14:26
Beşiktaş yönetimi Akını geri çağırdı ve Galatasaray alacak vayyy beee

Emurafu
30.Mart.2007, 14:27
ozaman oyledeme herhalde gs da para sikinti yasiyor ama gecen seneki gibi degil
gs takimi seneye genc ve cok iddiali bir takim kurcak zaten

real_footballer
30.Mart.2007, 14:49
Kaynak: Sabah

bu herşeyi açıklıyor zaten konuşmaya bile gerek yok haber kolpa

lewo41
30.Mart.2007, 14:50
:D l

Emurafu
30.Mart.2007, 14:50
bu herşeyi açıklıyor zaten konuşmaya bile gerek yok haber kolpa
zaten hangi gazete olursa kolpa oluyor ya dogru haber yapan gazete hangisi soyleyin bari

lewo41
30.Mart.2007, 14:52
cunhuriyet :D

real_footballer
30.Mart.2007, 15:02
zaten hangi gazete olursa kolpa oluyor ya dogru haber yapan gazete hangisi soyleyin bari

doğru haber yapan gazete yokki hepsi tirajları artsın diye kolpa haber yapıyolar

Sheriff
30.Mart.2007, 15:39
Beşiktaş'ın İ.Akın' ı bırakacağını sanmıyorum...

El Comandante
30.Mart.2007, 15:45
Gelmesin zaten,isi ne bizim takimda.Sorunlu biri,bencil,cok kazmalik yapiyor.Gelmesini istemiyorum!

lewo41
30.Mart.2007, 16:23
gs de çok doğru gelmemeli 1 tane daha eklenirse kıymaet kopar :D

uAsamet91
30.Mart.2007, 16:31
ins. aliriz ama adam olcaksa gelsin tabi

Nimorsel
30.Mart.2007, 16:40
Alsınlar ya başlarına çalsınlar onu birşeye yaramıyor zaten bizde

Sheriff
30.Mart.2007, 18:18
Oyuncular profesyoneldir. Gitmek isterse ve kulübü izin verirse istediği yere gider..

uAburak89
30.Mart.2007, 18:26
İyi oyuncu ama çok sorunlu, bizde yeterince sorunlu oyuncu var zaten .. Genç oyuncumuz da çok, ne yapalım biz İbrahim Akını ..

Memedov
30.Mart.2007, 18:41
Gazeteler Yine Başlamış Lig Bitmeden Transfer Haberlerine..:D

Yakında Gazetelere Göre Takım Değiştirmeyen Oyuncu Kalmayacak :)

lewo41
30.Mart.2007, 18:42
bi ara zlatan fenere geliyodu haberi vardi ne gulmustum :D harbi bazen abartiyolar

CeNTeR_TR
30.Mart.2007, 18:45
ozaman oyledeme herhalde gs da para sikinti yasiyor ama gecen seneki gibi degil
gs takimi seneye genc ve cok iddiali bir takim kurcak zaten

Demin Başka konuda para sıkıntısı yok diyorsun şimdi var diyosun ama geçen seneki gibi değil diyorsun bravo sana

El Barto
30.Mart.2007, 18:49
Demin Başka konuda para sıkıntısı yok diyorsun şimdi var diyosun ama geçen seneki gibi değil diyorsun bravo sana

:) ................ Böyle olmalıydı.

bjk4ever
30.Mart.2007, 18:53
Birakmamamiz lazim. Kendisi yetenekli bir oyuncu, en iyi cozum onu bir Anadolu kulubune kiralamak. Yoksa mesela Sinan Kaloglu'nda oldugu gibi sonradan pisman oluruz.

TR.CaPTaiN
31.Mart.2007, 00:59
İbrahim Akın kaliteli kumaştır ama Tigana ile bir türlü yıldızları barışmadı bundan sonra da zor barışır gibi. Ayrılık İbrahim Akın için iyi,Beşiktaş için kötü olur.

nart_susruko
31.Mart.2007, 02:29
Oyuncular profesyoneldir. Gitmek isterse ve kulübü izin verirse istediği yere gider..
hikaye

____
klübüyle her soru yaşayan bizde onu anladıkta bizde sorun yaşayanları niye diğerlerine transfer etmiyor bu basın :)

Noz
31.Mart.2007, 02:32
ne geldiyse basimiza zaten tigana yuzunden geldi once sergeni yolladi sezon basi simdi de ibrahim akini yollicak ha bi de tabi dier antrenorler de suclu eger ibrahim iyi durumda deilse yani tigananin yardimcilari falan yani berbat bi yola doru gidiyoruz bobo zaten sakat

paco
31.Mart.2007, 03:47
bi ara zlatan fenere geliyodu haberi vardi ne gulmustum :D harbi bazen abartiyolar

harbiden çok iyi bir örnek verdin zlatan ın f.b ye transferi ne kadar zorsa i.akın ın da tranferi o kadar zor değil mi ... bak şimdi bende çok güldüm .....

Fıratcan Alçınkaya
31.Mart.2007, 04:02

Öyle bir gazete yok sayın abim... Ama dogru haber istersen Cumhuriyet okuyabilirsin... Ama onda da spor yok...

-Gallardo
-Kallon
-Lincoln
-Hamit
-Ze Roberto(10aydırMünihte özel uçak bekletiliyor)

Ve daha 10larca asılsız transfer haberi her gün gazatede yayınlanıyor...O yüzden bu tarz haberlere inanmayın diyorlar...

Cengo
31.Mart.2007, 04:43
Basının palavralarını konu olarak açmayın, böyle giderse yasaklayacağım ve yazanlara da ceza vereceğim..

Basından -ildi eki içeren transfer haberleri duymak istemiyorum!..

lewo41
31.Mart.2007, 12:56
harbiden çok iyi bir örnek verdin zlatan ın f.b ye transferi ne kadar zorsa i.akın ın da tranferi o kadar zor değil mi ... bak şimdi bende çok güldüm .....

İ.akının gs ye degil trabzona bile parayı verdiğin zaman gider onların tek derdi para

Memedov
31.Mart.2007, 13:03
İ.akının gs ye degil trabzona bile parayı verdiğin zaman gider onların tek derdi para

Yapma Gözünü Seveyim İbrahim Akın Para İçin Mi Gider Her Takıma..

Beşiktaşı Çok Sevdiği İçin Altaydan Beşiktaşa Transfer Oldu Rıza Çalımbay Döneminde Mutluydu Ama Tigana Gelince Aralarında Bir Takım Problemler Oldu Ve Tigana Onu Oynatmamaya Başladı Sen Olsan Sana Hiç Şans Verilmiyor Sana Güvenilmiyor Bu Takımda Dururmusun ?

lewo41
31.Mart.2007, 13:08
Yapma Gözünü Seveyim İbrahim Akın Para İçin Mi Gider Her Takıma..

Beşiktaşı Çok Sevdiği İçin Altaydan Beşiktaşa Transfer Oldu Rıza Çalımbay Döneminde Mutluydu Ama Tigana Gelince Aralarında Bir Takım Problemler Oldu Ve Tigana Onu Oynatmamaya Başladı Sen Olsan Sana Hiç Şans Verilmiyor Sana Güvenilmiyor Bu Takımda Dururmusun ?

Tigana belki pek şans vermiyor ama verdiği şansları kendi kullanamadı i.akın kaliteli futbolcu fakat akıl hocası yok. ona doğru yolu göstermezler ise sonu sergen yalçın gibi olacak (sergen yalçında kalitesi 1 numara idi fakat hiç bir avrupa klubünde oynayamadı. )

GeNç KaRTaL
01.Nisan.2007, 11:11
Bizim İbrahim Akın'ı heleki Galatasaraya bırakmamız imkansız

Ayrıca Tigana gençleri yetiştirmede bir numaradır (bkz. trezeguet,henry,saha,giuly...) kendiside dedi bir türlü Akın'ı adam edemedi ama İbrahim'de hem yılmamalı dahada hırslı bir şekilde dönmelidir diye düşünüyorum

Omerdinho
01.Nisan.2007, 11:17
-Ze Roberto(10aydırMünihte özel uçak bekletiliyor)

Ne 10 ayi? 2003/2004 sezonundan beri geldi gelecek adam..

uAburak89
01.Nisan.2007, 12:55
Fener'e de geliyordu Ze Roberto ..