View Full Version : Ön liberoya yeni aday
Memedov
31.Mart.2007, 13:08
Ön liberoya yeni aday
Transfer harekatını dünyanın her yerinde sürdüren Fenerbahçe, Almanya İkinci Ligi takımlarından Rot Weiss Essen'de forma giyen Barış Özbek'in peşine düştü. Hem kadrosunu güçlendirmek hem de geleceğe yatırım yapmak isteyen sarı-lacivertli kulüp, bu nedenle Alman Ümit Milli Takımı'nda da oynayan 21 yaşındaki genç oyuncuyu listesine aldı. Bu arada, aynı oyuncu için Galatasaray'ın da devrede olduğu iddia edildi. 14 Eylül 1986'da doğan Barış Özbek, Blau-Gleb Schwerin, Wattenscheid ve DJK Tus Hordel takımlarından sonra Rot Weiss Essen'e geçti. Ön libero oynayan Barış, 27 Mart'taki Almanya-Çek Cumhuriyeti ümit maçında ilk kez milli oldu ve tek golün asitsini yaptı. Genç yıldızın sözleşmesi, sezon sonu bitiyor.
Kaynak: Sabah
uAsamet91
31.Mart.2007, 13:51
taninmamis adam ilk defa duydum
Omerdinho
31.Mart.2007, 14:11
gelsin..........
Sheriff
31.Mart.2007, 14:16
Bizim ön libero ya ihtiyacımız olmadığını herkes bilir.. Belki gelecek vaadeden bir futbolcu olduğu için alınabilir..
El Comandante
31.Mart.2007, 14:38
Appiah,aurelio,deniz,Selcuk bunlar varken ön libero transfer etmeyi mi düsünüyorsunuz :rolleyes:
Bu cocuk geldimi zaten oynayamaz,birakin bari oynayabilecegi takimda rahatca oynasin...
uAburak89
31.Mart.2007, 15:19
Gazete de boş bölüm varmış, doldurmak için yazmışlar herhalde ..
CeNTeR_TR
31.Mart.2007, 17:01
Bizim ön libero ya ihtiyacımız olmadığını herkes bilir.. Belki gelecek vaadeden bir futbolcu olduğu için alınabilir..
Bugün gazetede okudum bende Hem Galatasarayın elinden almak hemde ileriye yatırım ;)
El Comandante
31.Mart.2007, 18:20
Bugün gazetede okudum bende Hem Galatasarayın elinden almak hemde ileriye yatırım ;)
Iste tek hedefiniz bu zaten,galatasarayin istedigi genc yetenekleri almak,önder turacidada öyle yapmistiniz.Sonra dostluktan bahsediyorsunuz,gecin bu ayaklari,fenerbahce aziz bey baskan oldugu sürece ebedi düsmanimizdir ;)
CeNTeR_TR
31.Mart.2007, 18:24
Iste tek hedefiniz bu zaten,galatasarayin istedigi genc yetenekleri almak,önder turacidada öyle yapmistiniz.Sonra dostluktan bahsediyorsunuz,gecin bu ayaklari,fenerbahce aziz bey baskan oldugu sürece ebedi düsmanimizdir ;)
Ne diyorsun Baran nasıl yani düşmanımıssınız ben dikkat edersen orda espri ile karışık yazdım orayı yoksa biz sizin elinizden topçu almak isteseydik Revivo,Baliç gibi oyuncuları vermezdik sizlere
Sheriff
31.Mart.2007, 18:25
Ne varki bunda. Buyrun siz alınmı diyecektik?
süper bi yatırım ... galatasary zaten tansffer yapamazdı hani ne gerek var f.b almazsa cimbom yine alamaz .... hem bu oyuncunun peşinde avrupanın sayılı takımları var oraya gider :D ..... maliyeti fazla .... basının uydurması falan filan işte ..... aynı şeyler .....
Memedov
31.Mart.2007, 18:28
Bu işler Rekabet İşidir Biz Daha Çok rekabet Ettik biz Aldık Siz Alsaydınız o zaman Bizde Önder Turacı'yı izliyorduk Siz Araya girdiniz Siz Araya girince Fenerbahçe'de Daha Hızlı Davranıp Önderi Renklerine Bağladı.
El Comandante
31.Mart.2007, 18:28
Ne diyorsun Baran nasıl yani düşmanımıssınız ben dikkat edersen orda espri ile karışık yazdım orayı yoksa biz sizin elinizden topçu almak isteseydik Revivo,Baliç gibi oyuncuları vermezdik sizlere
Revivoyu siz bize vermediniz,biraktiniz onu sonra galatasaray yöneticileri aldi onu hemen.
Balic real madridten geldi bize.
Ya ben taraftarlardan bahsetmiyom,benim en iyi arkadaslarim fenerbahcelidir.Ama iki kulüp birbirine düsmandir.Bak fbli yöneticilerin aciklamalarina bak gsli yöneticilerin aciklamalarina.Biraz realist olursak gercekleri görürüz.
CeNTeR_TR
31.Mart.2007, 18:30
Revivoyu siz bize vermediniz,biraktiniz onu sonra galatasaray yöneticileri aldi onu hemen.
Balic real madridten geldi bize.
Ya ben taraftarlardan bahsetmiyom,benim en iyi arkadaslarim fenerbahcelidir.Ama iki kulüp birbirine düsmandir.Bak fbli yöneticilerin aciklamalarina bak gsli yöneticilerin aciklamalarina.Biraz realist olursak gercekleri görürüz.
Baran zaten düşman olsak ne işimiz var msn de ? :D Ben senin dediğini anladım zaten ama farklı yorumlayacak arkadaşlar olabilir :)
Bu işler Rekabet İşidir Biz Daha Çok rekabet Ettik biz Aldık Siz Alsaydınız o zaman Bizde Önder Turacı'yı izliyorduk Siz Araya girdiniz Siz Araya girince Fenerbahçe'de Daha Hızlı Davranıp Önderi Renklerine Bağladı.
yanlış biliyorsun siz mücadele etmediniz ... siz ö.turqacı ile ilgilenmiyordunuz bile i.tormanı istiyodunuz bjk den alamayınca gittiniz direk ö.turacıya talip oldunuz ... ki galatasaray kimse talip değil diye fiyat indirmeye çalışıyodu ... siz o sırada fazla para verdiniz aldınız ... ha bence yanlış mı değil ... bende yönetici olsam aynısını yapardım ... laf aramızda bizim başkan biraz becereksizde ... pardon biraz abartılıoldu baya bi becereksiz .....
El Comandante
31.Mart.2007, 18:37
Sen nereden bilecen ozamanin transferini allah askina,kac yasindasinki sen böyle cok sey biliyon?3 sene önce geldi önder turaci ;)
Önder turaci icin biz girisimlerde bulunduk ilk,fenerbahceli yöneticilerde dediler peki siz alin önder turaciyi,sonra 360 derece döndüler ve önder turaciya gereginden fazla para vererek siz transfer ettiniz.Hatta ozaman ergun gürsoy falan cok sinirlenmisti.Bunlar olurken birde dost kulüpmü olacaz?Palavra...
Sheriff
31.Mart.2007, 18:38
yanlış biliyorsun siz mücadele etmediniz ... siz ö.turqacı ile ilgilenmiyordunuz bile i.tormanı istiyodunuz bjk den alamayınca gittiniz direk ö.turacıya talip oldunuz ... ki galatasaray kimse talip değil diye fiyat indirmeye çalışıyodu ... siz o sırada fazla para verdiniz aldınız ... ha bence yanlış mı değil ... bende yönetici olsam aynısını yapardım ... laf aramızda bizim başkan biraz becereksizde ... pardon biraz abartılıoldu baya bi becereksiz .....
Bu neyi değiştirirki. İstediğimiz futbolcuyu alırız. Kimseden izin alma gibi bir durumumuz yok.. Düşman olarak değil rakip olarak karşı karşıyayız..
Bu neyi değiştirirki. İstediğimiz futbolcuyu alırız. Kimseden izin alma gibi bir durumumuz yok.. Düşman olarak değil rakip olarak karşı karşıyayız..
sen yazımı sonuna kadar okumadın heralde bi heyecanla başını okuyup cvp verme ihtiyacı duydun sonunun oku .... bencede ben f.bli yöneticileri haklı buluyorum dedimz zaten ....
CeNTeR_TR
31.Mart.2007, 18:40
Parayı veren düdüğü çalar :D desek mantıklı olacak bu eski transferler için
Parayı vereb düdüğü çalar :D desek mantıklı olacak bu eski transferler için
para evet çok önemli ama, yönetiminde h.bilal kutlualp veya a.albayrak gibi kişilerin olmasıda çok önemli ......
Sheriff
31.Mart.2007, 18:46
sen yazımı sonuna kadar okumadın heralde bi heyecanla başını okuyup cvp verme ihtiyacı duydun sonunun oku .... bencede ben f.bli yöneticileri haklı buluyorum dedimz zaten ....
Benim yazdığımdan ne anladın çok merak ediyorum..
Benim yazdığımdan ne anladın çok merak ediyorum..
benim açıklamamın altına bu neyi değiştiri ki demişsin rekabet eder alırız demişsin bende zaten onu dedim .... yani olayları anlattım ve bunların bişiy değiştirmiyeceiğini söyledim ....
Bugra19o3
31.Mart.2007, 18:54
bu fenerbahçe de her gün birisiyle anlaşıyo ama...ben geldiklerini hiç görmedim....:D:D:D:D:D:D
bu günde ze roberto yu almış.....:D:D:D:D:D:D
Sheriff
31.Mart.2007, 18:56
benim açıklamamın altına bu neyi değiştiri ki demişsin rekabet eder alırız demişsin bende zaten onu dedim .... yani olayları anlattım ve bunların bişiy değiştirmiyeceiğini söyledim ....
Neyse boş tartışmaya gerek yok..
Farklı şeylerden bahsetmiyoruz.. Bir heycanla fln yazmadım hepsini okudum yazının..
Memedov
31.Mart.2007, 18:56
bu fenerbahçe de her gün birisiyle anlaşıyo ama...ben geldiklerini hiç görmedim....:D:D:D:D:D:D
bu günde ze roberto yu almış.....:D:D:D:D:D:D
Geldiklerini Hiç Görmedin Mi O zaman Senin Gözlerinde Bir Problem Var..
Hem Daha Transfer Sezonu Başlamadı Onun İçin Geldiklerini Göremezsin ;)
Sheriff
31.Mart.2007, 19:23
Anlaşıldı. Bu konuda kapanacak. Ben ne yapsam ne etsem bir fayda etmiyor. Nekadar ceza versem nekadar mesaj silsem yok. Ne yapmam gerekiyor daha..
Neyse Zamanlar kişisel görüşlere saygı duymayı öğreneceksiniz. En azından bu forumda..