Log in

View Full Version : Anelka'dan itiraflar!

Omerdinho
01.Nisan.2007, 10:37
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Fransız yıldız Nicolas Anelka, Dünya Futbol Federasyonları Birliği FIFA'nın resmi sitesi fifa.com'a verdiği röportajda, kendisini Fenerbahçe'de "yeniden keşfettiğini" söyledi.

Fenerbahçe'den geçtiğimiz sezon sonunda ayrılarak kariyerine İngiltere Premier Ligi'nde Bolton Wanderers kulübünde devam eden ünlü futbolcu, Dünya futbolunun beşiği İngiltere'ye dönebilmesinde Türkiye macerasının önemli rol oynadığını belirtti, "Formumun zirvesine kesinlikle Fenerbahçe'de kavuştum.

Fenerbahçe'de orta sahada görev almam, oyunu daha iyi görebilmemi ve takım arkadaşlarıma daha etkili bir biçimde pozisyon yaratabilmemi sağladı. Futbol tarzım bu sayede çok değişti ve gelişti. Şu anda futbol kalitesi olarak çok daha iyi durumdayım. Özellikle de kanatlarda etkili oluyorum" dedi.

Anelka'nın, Henry ve Saha'nın sakatlıkları sonrası Milli Takım için de daha önemli bir statüye kavuştuğu ifade edilen haberde, siyahi oyuncunun Fenerbahçe sayesinde, golcü özelliğinin yanına pozisyon hazırlayıcı forvet özelliğini eklediği ve otoriteler tarafından da, bu statüdeki santrforlara yapılan "9,5" yakıştırması yapıldığı ifade edildi.

'Zevk aldığım Anelka'

Zidane'ın boşluğunu doldurabilecek oyuncu gözüyle de bakılan Anelka'nın, bu pozisyonda başarılı olabileceğine de dikkat çekilen röportajda, Milli Takım Teknik Direktörü Raymond Domenech'in, 1 - 0'lık Avusturya maçı sonrası söylediği "İşte izlemekten zevk aldığım Anelka bu. Böyle formda oynarsa asla kesilemez" sözlerine de yer verildi.

Noz
01.Nisan.2007, 10:44
bize attigi golu unutamamistir herhalde :) o gol ozguvenini arttirmistir. bjk li olsam da bence koray i gecip attigi goldeki hizlanmasi gercekten iyiydi

Memedov
01.Nisan.2007, 13:18
Fenerbahçeye Gelmeseydi Kendini Toparlayamazdı zaten Ama Burda Biraz Daha istekli Olsaydı Tek Başına feneri Sırtlardı Sırtladığı maçlarda Oldu..

Sheriff
01.Nisan.2007, 13:33
Çok kaliteli bir futbolcu.. Onu izleme şansını yakalamak beni çok sevindirdi şahsen.. Fransa Milli Takımında' da rekabettte olduğu birçok futbolcudan daha iyi..

CeNTeR_TR
01.Nisan.2007, 14:22
Fransız milli takımının oyuncusuna zaten kötü demek akıllı işi olamaz kanımca :)

Sekopej
01.Nisan.2007, 15:07
Anelka bir başkaydı. Geçen seneki GS maçında herhalde en iyi oyununu oynamıştı. Kaliteli oyuncu olduğunu yaptığı hareketlerle belli ediyordu zaten. Onu kendi takımımda izlemiş olmak gerçekten çok güzeldi. Bir maçta ne kadar kötü oynasa da ayağına top geldiğinde ben yine heyecanlanıyordum.:) Sahada olması bile yetiyordu yani.;;)

Umarım yine kötü tercihler yapmaz ve daha iyi yerlere gelir...