Log in

View Full Version : "Şampiyon Beşiktaş olsun"

Omerdinho
01.Nisan.2007, 11:07
Ligde artık son viraja girilirken, Üç Büyükler'in yöneticilerinin yaptığı şampiyonluk tahminleri yine polemik yaratacak ve tartışma çıkaracak cinsten. Bilindiği gibi geçen sezon yarışa erken veda eden Beşiktaş'ın başkanı Yıldırım Demirören'in İstanbul'un ünlü restoranı dile getirdiği ve hayata geçen "Kupayı biz alalım. Şampiyon da Galatasaray olsun" temennisi, Fenerbahçeliler'i çok kızdırmıştı. Bu sözlerden sonra Demirören ile Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın Papermoon'da yediği yemek, futbol gündeminin ilk sırasındaki yerini almıştı. Gün oldu, devran döndü ve roller değişti.

"FENER BİZİ GEÇMESİN"

Sabah gazetesinin bugünkü sayısında yer alan habere göreYıldırım Demirören ile yemek yediği Papermoon'da şampiyonluk hakkında içinden geçenleri arkadaşlarıyla paylaşan Adnan Polat'ın, "Biz olamazsak, şampiyon Beşiktaş olsun. Fenerbahçe'nin şampiyonluk sayısında bizi geçmesini istemem" dediği iddia edildi.

Yani aynı Demirören gibi Fenerbahçeliler'i sinirlendirecek bir söze imza attı. Geçtiğimiz sene Beşiktaş Başkanı'nın kişisel isteğine çok sinirlenen Fenerbahçe yönetiminin, bu kez Adnan Polat'ın temennisine ne diyeceği merak ediliyor

nart_susruko
01.Nisan.2007, 12:23
yarın bu saatlerde beraber yemek yiyeceklermiş Demirören & Polat

takipte kalın..

GeNç KaRTaL
01.Nisan.2007, 12:26
Fenerbahçe yönetimi hiç sinirlenmesin bunu kendi harektleriyle hak ettiler

uAburak89
01.Nisan.2007, 12:49
Tüm Galatasaraylılar aynı şeyi istiyor zaten, gerçekleri söylemiş sadece ..

Mirza
01.Nisan.2007, 12:50
Kutsal Ittifak'in oldugunu bilmeyen mi kaldi ? Böyle bir aciklama bekliyordum.

Memedov
01.Nisan.2007, 12:59
Bu sene Sadece İstekleriyle Kalacaklar 2 kupayı birden alacağız ;;)

El Comandante
01.Nisan.2007, 13:42
Besiktas sampiyon olsun.Tüm Galatasaraylilar bunu istiyor.Fenerbahce 100.yilinda tek kupa almasin yeter.Besiktas insallah hem fortis türkiye kupasini hemde lig kupasini alacak.

yatebos
01.Nisan.2007, 14:19
yhaw nedense bu İTTİFAK cılar kendi takımının şampiyon olmasını istemiolar kardesim bırak Beşiktaşı sen kendine baksana bütün maclarımızı kazanacaz şampiyon olacaz fln desene ne besiktası istiorm diosun tek baslarına mucadele edemeyeceklerini anlayınca birleşip ole mucadele ediolar ama bu sene 17'SİNİDE ÜST ÜSTE KOYUCAZ 17. KERE ŞAMPİYON OLUCAZ

CeNTeR_TR
01.Nisan.2007, 14:24
Neyse sene soru tekrar yazarım ben buraya verilmesi gereken cevapı ;)

El Comandante
01.Nisan.2007, 14:25
yhaw nedense bu İTTİFAK cılar kendi takımının şampiyon olmasını istemiolar kardesim bırak Beşiktaşı sen kendine baksana bütün maclarımızı kazanacaz şampiyon olacaz fln desene ne besiktası istiorm diosun tek baslarına mucadele edemeyeceklerini anlayınca birleşip ole mucadele ediolar ama bu sene 17'SİNİDE ÜST ÜSTE KOYUCAZ 17. KERE ŞAMPİYON OLUCAZ

Sen ilk önce düzgün Türkce konus,sonra gel burada Galatasaray´a laf at.

Bizim sampiyonluk umudumuz yok,Besiktas´in sampiyon olmasini istiyoruz.Bu kadar basit!

Sekopej
01.Nisan.2007, 14:36
Benim şampiyonluk umudum olmasa, şu takım şampiyon olsun, bu takım şampiyon olsun diye bir açıklama yapmam. Kendim olmaya çalışırım, olamıyorsam da, başkalarını değil ilerde nasıl şampiyon olacağımı düşünürüm. Ben olamadıktan sonra kim olursa olsun.

Fener yerinde GS olsaydı, yapacağım açıklama Kayserispor şampiyon olsun olurdu. Eğer bir açıklama yapmam şartsa.;) Ne Beşiktaş'ı isterim, ne de GS'yi.

lewo41
01.Nisan.2007, 17:42
yine başladı 20:45 polemiği

BianCoNeRo
01.Nisan.2007, 23:37
türkiyede fenerbahçe dünyada inter.yönetiliş biçimleri aynı.a aziz yıldırım a moratti.aziz yıldırıma bişe söylemek istemiyorum ama söyleyeceklerimini az çok tahmin edersiniz.moratti nin insanlıkla uzaktan yakından alakası yoq.bunlar kötü insanlar ve futbolu çirkinleştiriyorlar ve futbola ihanet ediyorlar.şunu da söyleyeyim türkiye de temiz takım yoq denecek kadar az herkes bunu kabul etsin.ve son olarak aziz yıldırım sergilediği davranışlarla türkiye de çok büyük bir antigrup oluşturdu bir an önce futboldan ellerini çekmesini isterim ama nerdeee

yatebos
01.Nisan.2007, 23:42
Sen ilk önce düzgün Türkce konus,sonra gel burada Galatasaray´a laf at.

Bizim sampiyonluk umudumuz yok,Besiktas´in sampiyon olmasini istiyoruz.Bu kadar basit!

1.Nasıl Türkçe konuşacağımı sana sormam;;)
2.Şampiyonluk şansımız yok dediğin takımın su anda maç fazlası ile Beşiktaş'la aynı puanda yarın Beşiktaş kaybederse şampiyonluk şansınız aynı oluyor;;)

Memedov
01.Nisan.2007, 23:45
1.Nasıl Türkçe konuşacağımı sana sormam;;)
2.Şampiyonluk şansımız yok dediğin takımın su anda maç fazlası ile Beşiktaş'la aynı puanda yarın Beşiktaş kaybederse şampiyonluk şansınız aynı oluyor;;)

Baran Yanlış bişey söylemedi Sadece 'v'leri 'w' Yapıyorsun Kanımca Bunun İçin Sana Türkçe Konuş Dedi..:)

GeNç KaRTaL
01.Nisan.2007, 23:46
Bir kere Fenerbahçe'liler iki takımın neden kendilerine karşı ittifak kurduklarını düşünsünler

TR.CaPTaiN
01.Nisan.2007, 23:46
Kimse meraklanmasın hesap kitap işine girmesin. Şampiyon belli. İkinci kim ?

yatebos
01.Nisan.2007, 23:48
Bir kere Fenerbahçe'liler iki takımın neden kendilerine karşı ittifak kurduklarını düşünsünler

sence neden olabilir?

El Barto
01.Nisan.2007, 23:48

Fenerbahçe olacak gibi :)

yatebos
01.Nisan.2007, 23:50

yok be kardeşim şimdiden bu iddialı laf çok erken olmuş ama inşallah dediğin gibi olur...ikincide Kayserispor olsun;;)

Memedov
01.Nisan.2007, 23:51

Emre Abi ben mi yanlış anladım sen mi yanlış söyledin Galiba Fenerbahçe 2. olacak dedin..:zuhaha

El Barto
01.Nisan.2007, 23:52
Emre Abi ben mi yanlış anladım sen mi yanlış söyledin Galiba Fenerbahçe 2. olacak dedin..:zuhaha

ben fb 2. olacak demedim soruya cevap verdim :)

nart_susruko
01.Nisan.2007, 23:54
Ulusoy İstifa

: )

Memedov
01.Nisan.2007, 23:54
ben fb 2. olacak demedim soruya cevap verdim :)

Ben yanlış anladım abi Kusura bakma Senin msjın üstünde şampiyon belli 2. kim yazıyodu Sende Fenerbahçe olacak gibi deyince yanlış anladım :)

GeNç KaRTaL
02.Nisan.2007, 00:01
Yav bırakın kardeşim bu işleri şampiyon belliymiş oynamadan maçmı kazanılıyor:rolleyes: hele daha geçen sene yaşanılan bir olay var hiçmi ders almadın:)

TR.CaPTaiN
02.Nisan.2007, 00:03
Yav bırakın kardeşim bu işleri şampiyon belliymiş oynamadan maçmı kazanılıyor:rolleyes: hele daha geçen sene yaşanılan bir olay var hiçmi ders almadın:)

Beşiktaş'ın yöneticisine özendim ;;)

Memedov
02.Nisan.2007, 00:03

Şemsi Çok haklı Geçen seneden ders çıkarmalıyız Daha lig bitmedi. 34. Hafta Sonunda Herkez Burda Kim şampiyon görüceğiz..:)

yatebos
02.Nisan.2007, 00:04

bence de doğru sölüyorsun kesinlikle şampiyonluğumuzu matematiksel olarak garantileyene kadar şampiyon değiliz önce futbolcular sonrada biz taraftarların ayaklarının yere basması lazım...geçen seneden hepimiz kendimize ders çıkarmalıyız

TR.CaPTaiN
02.Nisan.2007, 00:04

Sakla kenara sözünü,lig bitince cıkar (:

El Barto
02.Nisan.2007, 00:07
Sakla kenara sözünü,lig bitince cıkar (:

sözümüzün arkasındayız arkadaşım...ama geçen seneyi unutmadan da 2. kim diye sormayalım sonra saklanacak çok söz olur...

GeNç KaRTaL
02.Nisan.2007, 00:07
Beşiktaş'ın yöneticisine özendim ;;)
Bana sorarsan yeni yönetim kurulundan bazı isimler benim hiçde hoşuma gitmeyen isimler ve bundan dolayı onların sözleri beni bağlamaz senin nasıl düşüneceğinede ben karar veremem senin düşüncendir saygı duyarım

Fıratcan Alçınkaya
02.Nisan.2007, 00:17
yok be kardeşim şimdiden bu iddialı laf çok erken olmuş ama inşallah dediğin gibi olur...ikincide Kayserispor olsun;;)

O biraz zor be kardeş kayseri sivasa yenildi bugün... Ayrıca 2004de Aziz Yıldırım 17maçımızı kazanıp şampiyon olucaz dedi... Ve lider beşiktaşın ilk maçında 4kırmızı kart çıktı... Yani yöneticiler bu tarz konuşmalarda bulunabilir... Bunda birşey yok... İsteyen istedigini destekler...

EreN
02.Nisan.2007, 00:19
Adnan polatın işi gücü acıtasyon.Ah nerde eski GS'liler.Abdurrahim Albayrak gibi GS'liler Gsyi ileriye taşır.Gsyi gerçekten SEVEN insanlar.

yatebos
02.Nisan.2007, 00:19
O biraz zor be kardeş kayseri sivasa yenildi bugün... Ayrıca 2004de Aziz Yıldırım 17maçımızı kazanıp şampiyon olucaz dedi... Ve lider beşiktaşın ilk maçında 4kırmızı kart çıktı... Yani yöneticiler bu tarz konuşmalarda bulunabilir... Bunda birşey yok... İsteyen istedigini destekler...

:D:D bende biliyorum Kayseri'nin 2. olamayacağını ama hem anadolu takımları ilerlesin hemde Kayseri'li olduğum için öyle söledim...

Omerdinho
02.Nisan.2007, 00:52
türkiyede fenerbahçe dünyada inter.yönetiliş biçimleri aynı.a aziz yıldırım a moratti.aziz yıldırıma bişe söylemek istemiyorum ama söyleyeceklerimini az çok tahmin edersiniz.moratti nin insanlıkla uzaktan yakından alakası yoq.bunlar kötü insanlar ve futbolu çirkinleştiriyorlar ve futbola ihanet ediyorlar.şunu da söyleyeyim türkiye de temiz takım yoq denecek kadar az herkes bunu kabul etsin.ve son olarak aziz yıldırım sergilediği davranışlarla türkiye de çok büyük bir antigrup oluşturdu bir an önce futboldan ellerini çekmesini isterim ama nerdeee

Moratti konusunda haklisin Aziz Yildirim konusunda sana katilmiyorum..
Adamin yaptiklari ortada.... Ölene kadar Türk Futbolundan Fenerbahceden elini cekmesin...!

Sekopej
02.Nisan.2007, 00:54
Konumuz Aziz Yıldırım ya da Moratti değil. Sonuçta yine bir tartışma çıkacak, sen iyisin, ben iyiyim, o kötü tarzında. Elimize ne geçecek? Hiç. O zaman konuyu kapatıyorum.;;)