PDA

View Full Version : Tugay'a ahlaksız teklif

Bugra19o3
01.Nisan.2007, 13:52
Tugay'a ahlaksız teklif
İngiliz Kulübü, sözleşme yenilemek istediği tecrübeli futbolcunun kapısını akıl almaz bir şartla çaldı: Ya Türk Milli Takımı ya da biz...

19 Kasım 2003'te yaşadığımız Letonya kâbusu sonrası Ay-Yıldızlı formaya veda eden Tugay Kerimoğlu, 7 Şubat 2007'deki Gürcistan karşılaşmasıyla yeniden Milli Takım'a dönmüştü. Fatih Terim ile kariyerinde yeni bir sayfa açan tecrübeli futbolcu, önümüzdeki günlerde yine zor bir seçim yapmak zorunda kalacak. Çünkü Blackburn Rovers, sözleşme yenilemek istediği milli oyuncumuzdan büyük bir fedakârlık talep etti. Bu konuda Kerimoğlu ile görüşen Blackburn Menaceri Mark Hughes, ilginç teklifini şu sözlerle iletti:

Mark Hughes devrede...

"Yola birlikte devam etmek istiyorum. Ancak artık Türk Milli Takımı'nı bırakmalısın. Buradaki programımız zaten yoğun. Sen üstüne bir de kamplar ve maçlar için ülkene gidiyorsun. Yaşın ortada, yoruluyorsun. Blackburn'ü tercih edersen, mukaveleni uzatacağız..." Görüşme sonrası kafası karışan Tugay'ın, kritik Yunanistan ve Norveç maçlarını düşünerek Terim ile görüşmediği, ikilinin kısa süre içinde bir araya geleceği öğrenildi. Terim'in en azından grup maçlarında Tugay'ın tecrübesinden faydalanmak istediği bildirildi.

FANATİK

Ahmet_77
01.Nisan.2007, 13:53
inşALLAH satmaz!!

CeNTeR_TR
01.Nisan.2007, 14:27
İnşallah yapmaz böyle birşey

Memedov
01.Nisan.2007, 14:44
Yapmaz Böyle Bişey..

Sheriff
01.Nisan.2007, 14:54
Fatih Terim'le görüşür Terim uygun görürse imzalar. Sanırım en uygunu bu olur..

y_layta
01.Nisan.2007, 15:02
milli takımı bırakırsa hal affetmeye bilir onun için daha kötü olur

ultraslanerdem
01.Nisan.2007, 15:48
Kaynak ::: Fanatik...

uAsamet91
01.Nisan.2007, 17:08

Bu haber dogru.Dun aksam tv lerdede soylediler

CeNTeR_TR
01.Nisan.2007, 17:09

Erdem Fanatiğin transferleri öyle bu haber doğru :D

Mirza
01.Nisan.2007, 17:53
Ben Mark Hughes'un böyle bir teklif yapmasinda ona hak veriyorum. Tugay Blackburn Rovers'in önemli bir oyuncusu. Mark Hughes'un tarafindan bakarsak o'da kulübü ve kendi iyiligi icin böyle bir teklif yapmis.

canavar20
01.Nisan.2007, 18:26
Ben Mark Hughes'un böyle bir teklif yapmasinda ona hak veriyorum. Tugay Blackburn Rovers'in önemli bir oyuncusu. Mark Hughes'un tarafindan bakarsak o'da kulübü ve kendi iyiligi icin böyle bir teklif yapmis.

aynen katılıyorum

Fıratcan Alçınkaya
01.Nisan.2007, 18:47
Başlık çok güzel... Şu an da Tugay 37yaşında Milli Takımda zaten oynamıyor yedek kalıyor hep... O yüzden T.D teklifini kabul etme ihtimali çok yüksek...

Nocna Mora
01.Nisan.2007, 19:18
yedek kalıyor falan ama neredeyse en fazla isabetli pası da o atıyor... inşallah kabul etmez bir yabancı takım için Ülkeni satmak çok ayıp bir şey bence

Gangster
01.Nisan.2007, 20:36
Başlığı görünce koptum.Olaya gelince bence Tugay'ın yaşı ortada ve Toze abime hak veriyorum..:)

Lucas Neill
01.Nisan.2007, 22:36
bende Tugay'a bir maçlığına 150 bin dolar teklif ettiler sandım:D

GeNç KaRTaL
01.Nisan.2007, 22:38
bende Tugay'a bir maçlığına 150 bin dolar teklif ettiler sandım:D
Espri güzeldi Utku:zuhaha

AfYoK03
01.Nisan.2007, 22:44
bi insan şerefsiz ingiliz olduktan sonra herşeyi yapması beklenir. Menfaatin bittiği yerde dostluğumuzun sürmesi aptalllıktan başka bişey değldir diyen adamlardan ne beklersin.. Tugay ne derse helal olsun doğduğun yere değil doyduğun yere bakcan..

ForsakeN
01.Nisan.2007, 23:33
Tugay ne yaparsa yapsın arkasındayım. Gerçi bu haber doğruluk payıda tartışılır ama.

gorkemyilmazkarasu
02.Nisan.2007, 00:07
ben olsam takımı seçerim ülkeyi satmakla ne alakası var tugay zaten yedek milli takımda gelmiş 36-37 yaşına kaç kere daha milli olucak kaç sene futboldan para kazanacak fatih terimle konuşsa fatih hoca bile git sözleşme imzala der yani...