Log in

View Full Version : save_game_could_not_be_loaded hatası

local1907
01.Nisan.2007, 19:02
Bir kaç sezon oynadıktan sonra böyle bir hata vermesi hiç hoş değil. Hatta son versiyonu yükledikten sonra böyle hataların çıkması hiç hoş değil. Şimdi birileri çıkar senin oyun gerçek değildi falan der.

Baştan söyleyeyim yardımcı olacaksanız cevap yazın saçma sapan şeyler yazacaksanız hiç yazmayın. Oyunun save game'i ftp ile sigames'e gönderdim oradaki forumda da bu gibi başlık çok fazla neden acaba? Bütün ingiliz alemi bedavacı mı?

Memedov
01.Nisan.2007, 23:39
Bizi Uyardığın İçin Sağol Sen Söylemeseydin Biz Saçma Sapan Yorumlar Yapacaktık :)

Burdaki herkez sana yardımcı olur sen merak etme ;;)

local1907
02.Nisan.2007, 23:03
Merak etmiyorum zaten. Edemeyeceklerini biliyorum sadece. Eskiden bura iyi bir forumdu. Yani 2000 lerde falan. O zaman site bu kadar gelişmiş değildi. hatta volkan baros ile msn de falan görüşebiliyorduk. Şimdilerde büyüdü arkadaşlık ortamı yerini paralı arkadaşlığa dönüştü. Sorun değil bizlerin çizgisi aynı biz aynen devam ederiz.

Oyundaki hata için sizlere şunu diyeceğim. Sigames sitesinde bu sorun eskiden azdı şimdilerde neredeyse herkezin başına geliyor. Nedeni basit. Oyun 7.0.2 versiyonu yüklendikten sonra eski database ile çakışmalar oluyor. Oyun eski database ile eski exe ile yapıldığından yeni exe ile problem yaratıyor.

Sizlere tavsiyem Oyunu 7.0.2 ile yeniden kurunuz. Yoksa savegame hatası alırsanız sigames ftp'sine oyunu atıp düzeltmelerini beklerseniz benim gibi bir hiç ile karşılaşabilirsiniz.

SAYGILARIMLA......

Universal
03.Nisan.2007, 15:38
Kayıtlı oyunun bulamamış. Oyunu oynadığın süre içerisinde elektirik kesilmesi veya bilgisayarının yeniden başmamış olması kayıtlı oyunlarını bozmaktadır. Bu yüzden olmuş olabilir. Eğer bu olmamışsa çözümün tam olarak bilmiyorum.

Bu arada şaçma sapan yorumlar yapılırsa da biz o mesajları siliyoruz.

canarya
04.Nisan.2007, 13:21
Kayıtlı oyunun bulamamış. Oyunu oynadığın süre içerisinde elektirik kesilmesi veya bilgisayarının yeniden başmamış olması kayıtlı oyunlarını bozmaktadır. Bu yüzden olmuş olabilir. Eğer bu olmamışsa çözümün tam olarak bilmiyorum.

Bu arada şaçma sapan yorumlar yapılırsa da biz o mesajları siliyoruz.

e yani bi elektrik kesilirse oynarken gidiyo mu oyun bi daha oynayamiyomuyuz.

o zaman 3 rolling save falan diyor o ne ise yariyor.