View Full Version : M.A.YILMAZ; 'Terim Dönemi Bitmiştir !!'
capriceman
02.Ocak.2006, 12:12
Arkadaşlar TFF Başkan adaylarından eski spor bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ı dün gece bir spor programında dinledim. Türk futbolunun özerkleşmesinde, Avrupa Standartlarında bir konuma gelmesinde büyük etkisi olan Yılmaz, seçildikten sonra, Fatih Terim ile göreve devam etmeyeceklerini, İsviçre maçı önce ve sonrası Terim'in davranışlarının affedilemez olduğunu söyledi.
Benim kişisel görüşürüm, büyük ihtimalle TFF başına Mehmet Ali Yılmaz gelecek ve sanmıyorum ki lafınıda yesin.
Sanırım Milli Takımda Terim dönemi bitiyor.
Neron_FB
02.Ocak.2006, 12:18
Umarım Mehmet Ali Yılmaz gelmez ve Fatih Terim takımda kalır...
apaydin2148
02.Ocak.2006, 12:28
Türk futboluna ihanet olur diye düşünüyorum.
capriceman
02.Ocak.2006, 12:29
Umarım Mehmet Ali Yılmaz gelmez ve Fatih Terim takımda kalır...
Mehmet Ali Yılmaz Türk futboluna ilk tesisi kazandıran, kendi elindeki yetkileri TFF özerkleşsin diyerek devreden, basketbol fdr.'nun başına Turgay Demirel'i getirip bugün ki noktalara gelmesini sağlayan, ilk naklen yayın gelirini Türkiye'de ki futbol düzenine sokan insandır.
Ayrıca Ali Şen'in dediği gibi Türk Futbolunu şuan kurtaracak tek adamdır. Lobisi, işbilirliği Türk futbolunu girdiği kaostan çıkaracak kişisel görüşüm.
Ayhan Bermek gelirse, şuan ki sistemin altından kalkamaz. Çünkü son 3 yıldır inanılmaz siyasi baskı var TFF'ye, Bıçakcı'da bundan götüremedi işi.
Yılmaz'da diyor bunu, eğer kanuni hüküm kalkar da Haluk Ulusoy aday olursa, kendisi adaylıktan çekilecek. Ama aday olmazsa Ulusoy, Yılmaz'dan daha iyisinin çıkacağını düşünmüyorum.
Zaten Ulusoy'da gelse, Yılmaz'da Mustafa Denizli'yi düşünüyorlar Milli Takım için.
Neron_FB
02.Ocak.2006, 12:41
Yok, Ben M.A Yılmaz'ın gelmemesini istemekten çok F.Terimin gitmemesini istiyorum..
Yoksa adam akıllı iş yapacak biri gelsin de kim olursa olsun..
emirduman
02.Ocak.2006, 13:13
Ben de M. Yılmaz gelsin isterim ama Fatih Terim kesinlikle gitmemeli bence....
meddah
02.Ocak.2006, 13:39
Kulüpler, otoriter başkan istemezler; parmaklarının ucunda oynatabilecekleri bir federasyonu tercih ederler.
Yılmaz'ın en büyük handikapı bu..
m.ali yılmaz'ın bu açıklamalarından sonra zaten kal desede fatih hoca kalacağını sanmıyorum.
yılmaz en büyük favori başkanlık için ama ali şen'ide biliyoruz bu tiplerin etkisinde kalacaksa hiç gelmesin. ilk tesis kazandırmış olabilir, ilk naklen yayını getirmiş olabilir ama burada örnek aldığı avrupa'dır zaten. Türk futbolu mafya ve siyasi kökenli insanlardan kurtulmadan nasıl kurtulacak ?
dinaMYt
02.Ocak.2006, 18:19
seçilse geçen seçim zaten seçilirdi.ben m.ali yılmazın seçimi kazanabileceğini zannetmiyorum zira kulüplerin büyük çoğunluğu laflarını geçirebilecek bir başkan çıkarmak isteyecektirler.o yüzden haluk ulusoy kanadının çıkaracağı aday bir hayli önemli.eğer davasını kazanabilirse haluk ulusoy kazanamazsa destekleyeceği aday ön plana çıkacaktır(örneğin ata aksu).birde fatih terim milli takımdan kovmak yürek ister.bu ülkeye sayısız hizmet vermiş bir spor adamını bir kalemde silip atamazsınız ister eski devlet bakanı olun ister eski cumhurbaşkanı.ben bu sözün lafta kalacağı inancındayım.
Neron_FB
02.Ocak.2006, 18:20
Ben haluk ulusoyla, mehmet ali Yılmaz birbirlerini destekliyo diye okudum gazetede..hatta haluk ulusoy çekilebilirmiş M.Yılmaz için...
Nuri Alco
03.Ocak.2006, 02:03
Fatih Terim ve ekibi göreve gelirken hedeflerinin 2008 ve 2010daki organizasyonlar olduğunu söylemişlerdi zaten. Bu hedef için gereken çalışma başlatılmışken önemli bi yol alınmışken İsviçre maçı bahane edilipte Fatih Terim dönemi bitmiştir demek çok yanlış bir söylem olur. Heleki federasyon başkanlığının bence en büyük adayı olan M.A.Yılmazın bunu söylememesi gerekir. Fatih Terimi gönderipte Mustafa Denizliylemi devam edecekler. Elimizdeki en iyi milli kadrolardan birine yazık etmiş olurlar.
Fatih Terim Dünya Kupası'na katılamayarak dönemini bitirmiştir.Bütün sorumluluk Fatih Terim'e aittir.
Geldiğinde Dünya Kupası'na gidemezsek sorumlusu ben olurum gibi -hatırladığım kadarı ile, tam cümleyi araştırarak bulabilirsiniz.tvde izlemiştim- bir söz söyleyebilen, gidemezsek sorumlusu ben olurum diyebilen bir kişinin istifasını şimdiye kadar sunması gerekirdi.
Fatih Akyel'i, Alpay Özalan'ı kurtarıcı gözü ile çağıran bir teknik direktörden hiç bir şey bekleyemem!
Şenol Güneş de aynısını yaptı, Konfederasyon Kupası'ndaki genç kadro büyük ihtimal Avrupa Şampiyonası'na giderdi.
Artık yabancı, oyun içi taktiksel bilgisi iyi, disiplinli, scouting bilgisi iyi bir teknik direktöre ihtiyaç var! Benim isteğim Rafael Benitez.
Sorun para olamaz.Federasyon'un bütçesi Rafael Benitez'in istediği parayı karşılayabilecek durumda.Jip vaatlerini unutmadık daha..
Fatih Terim klasik bir 4-4-2 oynatıcısıdır, taktik bilgisi yeterli değil bence..
Dere geçerken at değiştirilmez.
Ersun Yanal'ın gönderilme şekli büyük yanlıştı, kalsaydı ve Dünya Kupası'na katılabilseydı neler söylenirdi çok merak ediyorum! Birini bir işe getirdiniz ise sonucunu beklemek zorundasınız, sonucunun ne olacağını nasıl bilebilirsiniz?Ne farketti, katılamadı işte Milli Takım.
Yolun yarısında değişiklik yaparsanız nasıl yüksek bir form düzeyi oluşturabilirsiniz.Her yiğidin farklı bir yoğurt yiğişi vardır şeklinde bir atasözü vardır, herkesin kendi düzenini kurması zaman ister sonuçta..
Hala Galatasaraylı olduğu için Fatih Terim'in her hatasına göz yumanlar var.Milli Takım'da da fanatizm, bunun üzerine daha ne denebilir ki!
Nuri Alco
03.Ocak.2006, 02:35
Fatih Terim dünya kupasına katılamama sorumluluğunu kabul eden bir şey söylemedi benim hatırladığım kadarıyla. Hatta her fırsatta 2008 ve 2010 için geldiklerini söylüyordu. Bu yüzden istifa etmemesi normal bence.
Fatih Akyel ve Alpay olayında tamamen Fatih Terime hakvermek zorundayız eğer elemelerin başında gelseydide takımını kurabilseydi emin ol bunlarla oynamazdı ama önünde kısa bir sürede 3 zorlu maç varkende milli takım tecrübesi olan Alpay gibi Fatih Akyel gibi adamları alması en doğru seçimlerindendir.
Dere geçerken at değiştirilmez demişsin ama Fatih Terimin gitmesini istiyorsun. Fatih Terim 2008 ve 2010 derelerini geçmeye geldi. Fatih Terimin önünde bu iki kupa için gerekli zaman var, ekibini takımını en iyi şekilde kuracaktır. Sabırlı olmak lazım İsviçre maçının gerginliğiyle yaptığı yanlış birkaç davranış yüzünden Fatih Terimi harcamamak lazım.
Fatih Terim dünya kupasına katılamama sorumluluğunu kabul eden bir şey söylemedi benim hatırladığım kadarıyla. Hatta her fırsatta 2008 ve 2010 için geldiklerini söylüyordu. Bu yüzden istifa etmemesi normal bence.
Televizyonda izlemiştim basın toplantısını.
Fatih Akyel ve Alpay olayında tamamen Fatih Terime hakvermek zorundayız eğer elemelerin başında gelseydide takımını kurabilseydi emin ol bunlarla oynamazdı ama önünde kısa bir sürede 3 zorlu maç varkende milli takım tecrübesi olan Alpay gibi Fatih Akyel gibi adamları alması en doğru seçimlerindendir.
Fatih Akyel Paok'tan gönderildi, bilmem anlatabildim mi?
Fatih Akyel ve Alpay'a ne kadar güvenebilirsiniz, üstdüzey oyuncular Paok ve Köln gibi takımlara gitmeyi isterler mi?
O kadar genç yetenek var, onların nesi eksik Fatih Akyel'den?
Geleceği düşünen bir teknik direktör genç oyunculara daha fazla şans tanır.Bu mantığa göre şu an takımı gençleştirmemeli Fatih Terim.Nasıl olsa Dünya Kupası'nda 3. olmuş bir Milli Takım var!
Dere geçerken at değiştirilmez demişsin ama Fatih Terimin gitmesini istiyorsun. Fatih Terim 2008 ve 2010 derelerini geçmeye geldi. Fatih Terimin önünde bu iki kupa için gerekli zaman var, ekibini takımını en iyi şekilde kuracaktır. Sabırlı olmak lazım İsviçre maçının gerginliğiyle yaptığı yanlış birkaç davranış yüzünden Fatih Terimi harcamamak lazım.
2008 ve 2010 dereleri mi :)
2008 ve 2010 elemeleri bile başlamadı, ne deresi ??
O sözün anlamı 'Bir işe başladıktan sonra değişiklik yapılmaz.Sonucunu beklemelisiniz, yoksa çok kötü karıştırırsınız ne yapacağınızı' demektir.
Fatih Terim'in şu an gitmesi gidişatı kısa dönemde pek değiştirmez.Kısa dönemde maç yok zira :)
Nuri Alco
03.Ocak.2006, 03:14
Bende NTV de Güntekin Onay'la yaptığı programı izlemiştim. Orda bundan bahsetmemişti ısrarla 2008 ve 2010 dan bahsediyordu.
Fatih ve Alpay konusunun anlamak istemediğin sanırım bi yönü var. O anda 3 maç kala sadece 3 maç kala takıma genç birini sokamazdı Fatih Terim, değil Fatih Terim kim olursa olsun 3 maç kala görevin başına yeni gelmiş bi adam her zaman tecrübeyi ön planda tutar. Kısa vadeli başarı lazımdı o 3maçta. Üst düzey olmasalarda Alpay'dan daha iyi ve daha tecrübeli bir defans oyuncumuz yok. Fatih Akyel'ide çok büyütmemek lazım kadroya çağırsada oynatmadı sonuçta.
Geleceği düşünen teknik direktör gençlere şans tanır demişsin aynen katılıyorum. Ve Fatih Terim'de geleceği düşünüyor zaten. Ama bu gelecekte oynatacağı oyuncuları Dünya Kupası elemelerinin en kritik son 3 maçında oynatmasını beklemiyodunuz herhalde? Eğer oynatsaydı geleceği düşünen bi teknik direktr olduğunu herkeze gösterirdi ve 3maçtan 1puan alırdık Fatih Terim kovulurdu..
Sözün anlamını biliyorum bende. İlk bölümünü hatırlatayım bir daha : 'Bir işe başladıktan sonra değişiklik yapılmaz'
Fatih Terim bir işe başladı 2008 ve 2010 kupalarına Türkiye'yi hazırlıycak ve henüz bu kupalarda ümidimizi yitirmedik dediğin gibi maçlar başlamadı bile e o zaman hocayı değiştirmek niye? :)
Fatih Terim akıllı bir adam 3maç için görev başına gelmez benim izlediğim kadarıyla gelmediğinide söylüyordu. Fatih Terim başarılı olabileceğini İsviçreye elenmemize rağmen göstermiştir. Fırsat vermek ve önünü kesmemek gerekir.
Her ne kadar gönderilmesini istemesemde, eğer gideceksede vakit kaybetmeden gitmesi gerekir ve yerine Mustafa Denizli değil yabancı ve üst düzey biri getirilmelidir. Tabi birdaha söyliyim Fatih Terim başarılı olacaktır daha öncede olmuştur, gitmesini istemiyorum.
Bende NTV de Güntekin Onay'la yaptığı programı izlemiştim. Orda bundan bahsetmemişti ısrarla 2008 ve 2010 dan bahsediyordu.
'Gidersek başarı bütün takımın, gidemezsek başarısızlığı üzerime alırım' benzeri bir sözünü hatırlıyorum.Basın toplantısı yaparken yanında sanırım Levent Bıçakçı da vardı.
Yanlış hatırlıyor olabilir miyim bilmiyorum, belki yanlış hatırlıyorumdur.Önemli olan Türkiye'nin başarısı.Türk Milli Takımı'nı bu yıl yapılacak Dünya Kupası'nda izleyemeyecek olduğumdan dolayı çok üzgünüm :(
Nuri Alco
03.Ocak.2006, 03:40
Önemli olan Türkiye'nin başarısı.Türk Milli Takımı'nı bu yıl yapılacak Dünya Kupası'nda izleyemeyecek olduğumdan dolayı çok üzgünüm :(
Muhakkak hepimiz üzgünüz ilk defa bi dünya kupasında taraftar desteğiyle oynuycak olabilirdik. Almanyadaki bütün maçlarımızda statlar dolup taşardı ama kısmet olmadı diyelim. 2010da afrikada sanırım orda başarılı oluruz inşalla :)
capriceman
03.Ocak.2006, 15:51
Şimdi Ulusoy ve Yılmaz ortak çalışıyor. Biri gelirse diğeri gidecek.
Ancak işin ilginç yanı var dün bir gelişme yaşandı.
5 yıllık sözleşmesi olan Terim Yılmaz seçilirse kendim istifa ederim dedi. Birde Terim'e yakışan birşey var burada, tazminat falan istemem, Milli takımdan tazminat istenmez dedi.
Buda gösteriyor ki, Yılmaz seçilirse ki Ulusoy'a izin çıkmazsa büyük ihtimalle seçilecek Terim kesinlikle yok.
Zaten Yılmaz yabancı hoca getireceğim diyor.
kral_67
03.Ocak.2006, 18:15
bence m.a.yılmazın devri bitti artık bu tip kurumlarda onun tipinde başkanlık yapılamaz en somut örneği özhan canaydın federasyon ve klüp başlkanlıkları artık tamamen takım işi haline geldi haluk ulusoy tipi m.a.yılmaz tipi bir başkanla bir adım öteye gidemeyiz akıllı bir oluşum federasyonda görev yapmalı f.terim konusuna gelince f.terimin tek hatası artık tamamen umutların tükendiği bir dünya kupası elemesinde takıma ve millete yeniden heyecan katması bence beklemeli ersun yanal gurupda ilk 2.nin dışında kaldığı zaman göreve gelmeliydi ve gençleştirme hususunda unutulan bir şey var şuan da f.terim ve ekibi avrupada ve türkiyede bir çok tesis ve alt yapı organizasyonları kurmuş durumda genç yetenekleri keşfedip klüplere kazandırıyolar oradanda tabiki milli takıma kazandırılacak bundan daha büyük gençleştirme nası olur merak ediyorum...
hucar17
03.Ocak.2006, 18:26
hiç sevmem ama Terim bence başarılı olacak...
gezenti
03.Ocak.2006, 21:36
m.ali yılmaz'ın bu açıklamalarından sonra zaten kal desede fatih hoca kalacağını sanmıyorum.
Türk futbolu mafya ve siyasi kökenli insanlardan kurtulmadan nasıl kurtulacak ?
aynen katılıyorum sana mehme ali yılmaz gelirse akçaabat sebat spor ordu spor gibi klupler süper lige çıkacak trabzonun maçları yanlı yönetilecek bunları herkes biliyor ama en önemli nedeni yılmaz çok büyük bir mafyadır bunu herkes biliyor böyle bir adam başa gelirse işler karışır...
aynen katılıyorum sana mehme ali yılmaz gelirse akçaabat sebat spor ordu spor gibi klupler süper lige çıkacak trabzonun maçları yanlı yönetilecek bunları herkes biliyor ama en önemli nedeni yılmaz çok büyük bir mafyadır bunu herkes biliyor böyle bir adam başa gelirse işler karışır...
Lütfen kanıtlayamayacağınız iddialarda bulunmayın.
gezenti
03.Ocak.2006, 23:16
Lütfen kanıtlayamayacağınız iddialarda bulunmayın.
ya aboo kimin ne mal olduğunu heerkes biliyor bu ülkede ama hadi sözümüzü geri alalım bakalım.
RoCCo_42
03.Ocak.2006, 23:51
MEHMET ALİ YILMAZ gidipde secilmeden söle yaparim böle asarim böle keserim dicegine uzun vadeli bir proje yapsında su karanlıkdan cıkalım.Bunun ilk adımlarını Levent Bıcakcı degil ama FATİH TERİM yapmisdi.en son milli takıma cagrilanlar bunun örnegi.Ama heralde M.A.YILMAZ ülkedeki kaosu az gördügünden biraz daha karamsarlıga itmek istemekde hepimizi.MUSTAFA DENİZLİ Gelse ne olur bari MOURİNHO yu getirmeyi düsüüom de kardesim.FATİH TERİM benim sahsi fikrim her kulvarda MUSTAFA DENİZLİ'den daha yetenekli basarılı vasıflı bir insandir.
Zaten M.A.YILMAZ'in o laflarına FATİH TERİM Gerekli kurnazlıkla cevabı verdi Anlayan anladı ben genede yazayı o lafida konu o zaman dahada acıkca anlasılır "Kisilik düzeyleri mizaçlari uymayan insanlar zaten bir arada yapamazlar" sen anladın M.A.YILMAZ Helal olsun FATİH TERİM'e adamdaki dobralıga bitiyorum.
10_Osmanozc
04.Ocak.2006, 23:30
ya aboo kimin ne mal olduğunu heerkes biliyor bu ülkede ama hadi sözümüzü geri alalım bakalım.
Bilip bilmeden çok konuşuyorsun sen.Babamın bana söylediği kadarıyla Mehmet Ali Yılmaz'ın spor bakanlığı dönemin Trabzonspor'un sahası 2 maç haksız yere kapatılmış.Kendi mantalitenizi başkalarına yüklemeyin.
RoCCo_42
05.Ocak.2006, 00:11
tehditvari konusulacaksa bu konuyu kilitleyelim arkadaslar ne dersiniz kimse biri istedi diye onun düsündüklerini düsünecek diye bi kaide yok.
capriceman
05.Ocak.2006, 00:58
Türkiye'de her daim futbolun üzerine siyasi baskı yapılacaktır. Bu sadece Türkiye'ye özgü birşeyde değil, görüyorsunuz FIFA'da bile lobiler, siyaset ve siyasetçiler dans ediyor.
Bugün MHK başkanı çıktı, Fenerbahçe ilk yarı kollandı dedi düşünün, düşünün ya bunu MHK başkanı dedi, kulaklarımla duydum. Böyle bir Federasyon yapısı düzeni olurmu? Bugün FIFA kokartlı bir hakem çıktı MHK ile dalga geçti daha neler neler.
Siyasi baskı birşeyleri ellere yüzlere bulaştırdı.
Zamanında Fenerbahçe'de yönetici olan Kığılı TFF başkanı oldu, bugün de Trabzonspor'da başkanlık yapmış birinin TFF koltuğuna oturmasında bir abes durum görmüyorum.
Çokda sammi diyorum GS, FB, BJK kollanacağına Trabzonspor kollansın, İstanbul Mafyası böylece direncini yitirir.
Görüyorsunuz Dünya'da ki sistem böyle. Bıçakçı geldiğinde hatırlıyorum herkes süper diyordu burada, ütopik düşüncelerle olmaz arkadaşlar bazı şeyler.
Terim konusunda bende üzüldüm ancak, Türkiye'de ki sistemi kaldırabilecek, sırtlayabilecek isimler başkan olmalı. Gerekirse mafya olsun, o kişinin sorunudur, futbola hizmet versin yeter. Abramovic'de mayfa ama Chelsea'yi hayran hayran izliyoruz.
Bu ülkeyi Ali Şen, Mehmet Ali Yılmaz gibi adamlar kurtarır şu halinden.
Kişiliğini falan tartışmıyorum. Gerçeğide kabul etmek lazım...
Ligin ismini satarak, Milli Takım maçlarını TV'lere yüksek paraya satarak, güzel dizan edilmiş logolar çizerek başarılı bir TFF olunmuyor, bu işleri bir danışmanlık firması yada CEO'da yapabilirdi.
Hakem satın alarak da olsa Dünya Kupasına gidilebilseydi, herkeste ayakta alkışlardı. Kimse demezdi böyle böyle. Ulusoy döneminde 2-0'lık maçta Azerbeycandan maç almadık mı? Makedonya yeneceği maçta bir anda bize anlamsız merhamette bulunmadımı? Dünyada işler böyle yürürken, FIFA bir ülkeyi Adidas forma giyiyor diye Dünya Kupasından Final'den men ederken, etik değerler kovalamak mantıksız olur. Kural nasılsa bizde öyle oynamalıyız. Bunun herkes farkında ama demeye korkuyor.
Başkanlık İsviçre maçından önce Davut Dişli, Terim ve medyaya susun artık demekle olur, o olayları engellemekle olur, FIFA kurulundan cezasız ülkeyi kurtarmakla olur. Son 2 büyük kupaya neden gidemediğini anlamaya çalışmakla olur.
Kabul edin, böyle gelmiş böyle gider. Her 20 yılda bir Yılmazlar, Şenler gelir, ülkeyi Milli Takımı İsviçre'den, Galatasaray'ı N.Xamac'dan kurtarır. Bir sonraki 20.yıla kadar da geriye çekilirler...
gezenti
05.Ocak.2006, 01:32
Bilip bilmeden çok konuşuyorsun sen.Babamın bana söylediği kadarıyla Mehmet Ali Yılmaz'ın spor bakanlığı dönemin Trabzonspor'un sahası 2 maç haksız yere kapatılmış.Kendi mantalitenizi başkalarına yüklemeyin.
ya bırakya böyle olucağını herkes biliyor adam kaç sene trabzonun başkanlığını ypamış tabi kendi takımını tutacak.mesela ben başkan olsam bende bursayı tutarım.bu arada haluk ulusoy zamanında akçaabatın süper lige nasıl çıktığını herkes biliyor.kimse üstüne alınmasın lafım ortaya.süper ligde kallmasıda aynı şekilde..daha isteyen varsa son maçını açabilirim.
10_Osmanozc
05.Ocak.2006, 16:17
ya bırakya böyle olucağını herkes biliyor adam kaç sene trabzonun başkanlığını ypamış tabi kendi takımını tutacak.mesela ben başkan olsam bende bursayı tutarım.bu arada haluk ulusoy zamanında akçaabatın süper lige nasıl çıktığını herkes biliyor.kimse üstüne alınmasın lafım ortaya.süper ligde kallmasıda aynı şekilde..daha isteyen varsa son maçını açabilirim.
Güzel kardeşim Bursa'da oturuyorsun sanırım oradan bi antipatin var Sebatspor'a ve Karadeniz takımlarına değil mi?
Öyle olacak diye bişey yok.Olmasını isteyen de yok.MAY Trabzonspor'un Onursal Başkanı'dır ancak vakti zamanında Fenerbahçe formasını elinde tutup dergi ve gazete herneyse ona poz vermiş biridir bütün takımlar benim takımımdır gibisinden.Haluk Ulusoy'un kökeni de Trabzon Of'tandır aynı MAY gibi kendisi bilindiği üzere Galatasaray sempatizanıdır kendisini de sevmem dedesi Trabzonspor'un kurucularındandır ama ben Trabzonspor'a herhangi bir eyyamı olduğunu görmedim istemem de.Ayrıca o senesi Sebat'ın çıktığını herkes biliyordu evet 1 sene bekledi sonraki sene bileğinin hakkıyla çıktı.Nasıl kaldığı da belli.Hakketti ve kaldı sonraki sene niye düştü o zaman.Sebat'lara gelmeden önce kendi ağzınızı çalkalayın önce.Bursa'da zorla Rizespor'u döve döve nası yendiğinizi anlatın Altay'ı nasıl düşürdüğünüzü anlatın neyse.Aç son maçını bakalım.
Şahsen Mehmet Ali Yılmaz'ı sevmem Trabzonspor başkanlığı döneminde bence yararı değil zararı olmuştur.Federasyon başkanlığına gelsin mi gelmesin mi derseniz kim iyi olacaksa o gelsin derim.Haluk Ulusoy geleceğine o gelsin derim.Ayhan Bermek'i de tanımıyorum.Ama ondan daha iyi birisi varsa çıksın gelsin tabii ki de.Trabzonspor'a eyyam yapmasını hiçbir zaman istemem ve istemeyiz.
10_Osmanozc
05.Ocak.2006, 16:22
Haluk Ulusoy'un kökeni de Trabzon Of'tandır aynı MAY gibi kendisi bilindiği üzere Galatasaray sempatizanıdır.
Cümlesinde bir anlam kargaşası var Haluk Ulusoy ve Mehmet Ali Yılmaz Of'ludur.Ama Mehmet Ali Yılmaz Galatasaray sempatizanı değildir.
gezenti
05.Ocak.2006, 18:48
Güzel kardeşim Bursa'da oturuyorsun sanırım oradan bi antipatin var Sebatspor'a ve Karadeniz takımlarına değil mi?
Öyle olacak diye bişey yok.Olmasını isteyen de yok.MAY Trabzonspor'un Onursal Başkanı'dır ancak vakti zamanında Fenerbahçe formasını elinde tutup dergi ve gazete herneyse ona poz vermiş biridir bütün takımlar benim takımımdır gibisinden.Haluk Ulusoy'un kökeni de Trabzon Of'tandır aynı MAY gibi kendisi bilindiği üzere Galatasaray sempatizanıdır kendisini de sevmem dedesi Trabzonspor'un kurucularındandır ama ben Trabzonspor'a herhangi bir eyyamı olduğunu görmedim istemem de.Ayrıca o senesi Sebat'ın çıktığını herkes biliyordu evet 1 sene bekledi sonraki sene bileğinin hakkıyla çıktı.Nasıl kaldığı da belli.Hakketti ve kaldı sonraki sene niye düştü o zaman.Sebat'lara gelmeden önce kendi ağzınızı çalkalayın önce.Bursa'da zorla Rizespor'u döve döve nası yendiğinizi anlatın Altay'ı nasıl düşürdüğünüzü anlatın neyse.Aç son maçını bakalım.
Şahsen Mehmet Ali Yılmaz'ı sevmem Trabzonspor başkanlığı döneminde bence yararı değil zararı olmuştur.Federasyon başkanlığına gelsin mi gelmesin mi derseniz kim iyi olacaksa o gelsin derim.Haluk Ulusoy geleceğine o gelsin derim.Ayhan Bermek'i de tanımıyorum.Ama ondan daha iyi birisi varsa çıksın gelsin tabii ki de.Trabzonspor'a eyyam yapmasını hiçbir zaman istemem ve istemeyiz.
ya sen beni çok yanlış anlamışssın benim en fazla bu ülkede sevdiğim topluluk lazlardır.benim şu anda en yakın arkadaşımda lazdır.o yanlış anlamayı ortadan kaldıralım.benim karadenize karşı bir antipatim yok.
gelelim son maç meselesine biz sizi sahada yenerek intikamımızı aldık(dikkat et sahada)o maçtada sebat 1 saat geç maça çıktı.herkesin siniri bozuldu futbolcuların konsantrasyonu bozuldu ama genede yendik.aççabat sebatsporun bursasporun küme düştüğü sene son maçında bir beraberlik bile bursaya yeterken devre arasında 1-0 gerideyken soyunma odasına hiçbir basun mensubu sokulmadı ve ankaragüçlü futbolculara silah çekildi.bunu belki yalanlayabilirsin ama gerçek budur.
maç sonunda bazı ankaragüçlü futbolcuların röportajları
ender alkan(eski bursasporlu)=bilseydik böyle olucağını kendimizi korumak için bizde silah alırdık
yılmaz=benim sağ ayağımı kullanmamam için çok ser t bir cisimle vurdular.
not:bunlar olay tv arşivinde vardır inanmayan açıp bakabilir.
federasyon seçimine gelince kim en iyi yapacaksa o gelsin başa.
10_Osmanozc
06.Ocak.2006, 03:18
Laz ile Karadenizlileri ve Karadeniz takımlarını karıştırmayalım lütfen.Ben Lazlar diye birşey demedim.
Sahada bizi yendiniz evet ama taraftarınızın ne kadar pislik yaptıkları da aşikardı.Ben hatırlamıyorum Sebatspor'un 1 saat geç çıktığını falan neden çıkmadı açıklar mısın?
Ankaragücü maçını ben de hatırlıyorum.Soyunma odasında olanları yalanlayamam döndü orada birşeyler.Ama Ankaragücü ve Bursaspor arasındaki dosluğu bilmeyen yok.Ankaragücü'nün orayı 3 puan almak için değil Bursaspor'u ligde bırakmak için gittiği de belliydi.
Ama MAY gelince bu ülkede Trabzonspor şampiyon olacak.İkinci Samsun olacak üçüncü Rizespor dördüncü Sebatspor olacak diye birşey yok.Bunla bizi suçlayazsın ve suçlama.
gezenti
06.Ocak.2006, 22:18
Laz ile Karadenizlileri ve Karadeniz takımlarını karıştırmayalım lütfen.Ben Lazlar diye birşey demedim.
Sahada bizi yendiniz evet ama taraftarınızın ne kadar pislik yaptıkları da aşikardı.Ben hatırlamıyorum Sebatspor'un 1 saat geç çıktığını falan neden çıkmadı açıklar mısın?
Ankaragücü maçını ben de hatırlıyorum.Soyunma odasında olanları yalanlayamam döndü orada birşeyler.Ama Ankaragücü ve Bursaspor arasındaki dosluğu bilmeyen yok.Ankaragücü'nün orayı 3 puan almak için değil Bursaspor'u ligde bırakmak için gittiği de belliydi.
Ama MAY gelince bu ülkede Trabzonspor şampiyon olacak.İkinci Samsun olacak üçüncü Rizespor dördüncü Sebatspor olacak diye birşey yok.Bunla bizi suçlayazsın ve suçlama.
Ya bizim taraftarımızın yaptığı sizinkileri yanında devede kulak kalır.kendin itiraf ediyorsun biz dürüst bir şekilde lgde kalmadık diye.inşallah mehmet ali yılmaz değilde halıkm ulusoy yeniden başkan seçilir...
Neron_FB
07.Ocak.2006, 10:24
Zaten son durumkara göre Haluk Ulusoy çok büyük ihtimal alıcak seçimleri...Klüpler birliğindeki 17 takımın 8'i ulusoy'u desteklemiş, 8'i için fark etmiyormuş, 1'i de çekimsermiş..
10_Osmanozc
07.Ocak.2006, 13:01
Ya bizim taraftarımızın yaptığı sizinkileri yanında devede kulak kalır.kendin itiraf ediyorsun biz dürüst bir şekilde lgde kalmadık diye.inşallah mehmet ali yılmaz değilde halıkm ulusoy yeniden başkan seçilir...
Kendim itiraf etmedim bilinen şeylerdi bunlar ayrıca soyunma odasında yapılanları bizim taraftarımız yapmadı olayı saptırma.Bursaspor'un yaptıkları ejderhada kulak kalır.
10_Osmanozc
07.Ocak.2006, 13:03
Zaten son durumkara göre Haluk Ulusoy çok büyük ihtimal alıcak seçimleri...Klüpler birliğindeki 17 takımın 8'i ulusoy'u desteklemiş, 8'i için fark etmiyormuş, 1'i de çekimsermiş..
Benim bildiğin 8 takım desteklemiş 8 takım çekimser kalmış 1'i(Özhan canaydın) oy kullanmamış ve bunların dışında bir de Fenerbahçe.
Neron_FB
07.Ocak.2006, 13:43
İşte öyle bişe..Yani oy verenler H.Ulusoy'a veriyo..Doksan küsür oyu garantideymiş..(gazeteye göre)