Log in

View Full Version : Beşiktaşlı futbolcu hakem dövdü



crazzy
03.Nisan.2007, 01:49
Gençlerbirliği ile Beşiktaş PAF takımları arasında oynanan maçta olay çıktı. Hakemin penaltı kararına kızan siyah-beyazlı futbolcu maçın hakemini yumrukladı!

Gençlerbirliği, Beşiktaş'ı 2-1 yenerken, maçın sonunda Yiğit Pisin'in kırmızı siyahlılar adına verdiği penaltı kararına sinirlenen siyah beyazlı futbolculardan Gökhan Aydaş hakeme saldırdı.

GENÇLERBİRLİĞİ ile Beşiktaş PAF takımları arasında oynanan maçta olay çıktı. Gençlerbirliği Tesisleri’nde oynanan ve 2-1 başkent ekibinin üstünlüğü ile tamamlanan maçın son dakikalarında hakem Yiğit Pisin, kırmızı-siyahlılar lehine penaltı verdi. Bu esnada Beşiktaş’lı oyunculardan Gökhan Aydaş, hakeme yumruk attı.

Hakem Pisin, bu oyuncuyu kırmızı kartla oyundan atarken, Beşiktaş takım kaptanı Yüksel, hakeme yumruk atan arkadaşının üzerine yürüdü. Beşiktaş alt yapı sorumlusu Halim Aydın, Gökhan Aydaş’a ağır ceza vereceklerini belirterek, “Antrenör Fikret Demirer’den rapor isteyeceğiz” dedi.

Kaynak : HÜRRİYET

lewo41
03.Nisan.2007, 02:23
gençlik ateşi :D

El Comandante
03.Nisan.2007, 03:04
Bu futbolcunun kariyeri baslamadan biter...

Fıratcan Alçınkaya
03.Nisan.2007, 04:36
Muhammed biraz büyüsünde oynsın paf ta... Baksana işimiz zor yoksa...

Emurafu
03.Nisan.2007, 17:48
dovduye ver bakim 7 veya 10 mac

Memedov
03.Nisan.2007, 17:52
Daha paf takımda böyle yapan oyuncu ileride A Takımda Neler yapmaz ki

uAburak89
03.Nisan.2007, 22:13
Yuh artık, bu yaşta ne bu sinir .. Spor bu sonuçta ..

crazzy
06.Nisan.2007, 03:13
Beşiktaş Kulübü, PAF takımı oyuncusu Gökhan Çalışır'ı, Gençlerbirliği maçında hakeme etik olmayan ifadeler kullandığı için sezon sonuna dek kadro dışı bıraktı.

Beşiktaş Kulübü'nün altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Halim Aydın,
kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, 2 Nisan'da Ankara'da oynanan Gençlerbirliği-Beşiktaş PAF maçında, Gökhan Çalışır'ın, hakeme karşı fiili bir eylemde bulunmamasına ve kırmızı kart görmemesine karşın, etik olmayan ifade kullandığının tespit edildiğini belirterek, ''Değerlerine bağlı Beşiktaşlı duruşumuz gereği, tüm camiamıza örnek teşkil etmesi açısından, Gökhan sezon sonuna kadar kadro dışı bırakılmıştır'' dedi.

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) da bugün
yaptığı toplantıda, Gökhan'a, maçın hakemine yönelik sözlü ve eylemle hakaretten, 4 maç müsabakalardan men cezası vermişti.

Cengo
06.Nisan.2007, 03:19
Sezon sonu geri döner, bu mudur Bjk duruşu?..