Log in

View Full Version : Mehmet Topal idmanlarda fırtına gibi

crazzy
03.Nisan.2007, 16:25
Galatasaray'ın genç yıldız adayı Mehmet Topal, antrenmanlardaki üstün formu ve gayreti ile takım arkadaşlarının takdirini kazanmış durumda.

Çanakkale Dardanelspor’dan transfer edildiğinden beri teknik direktör Eric Gerets’in güvenini bir türlü kazanamayıp, kadroda kendisine yer bulamayan Mehmet Topal son antrenmanların gözdesi durumunda.

Öyle ki geçen hafta antrenmanda iki süper gol atan Mehmet Topal’ı takım arkadaşları antrenmanda alkışladılar. Bu olay sonrasında da Gerets, haftalar sonra Mehmet Topal’ı maç kadrosuna aldı ve Ankaragücü maçının son 10 dakikasında Mehmet Topal’a yer verdi.

Mehmet’in 10 dakikalık performansı bile takım arkadaşlarını etkilemiş durumda. Bunların başında da İnamato geliyor. Gerets’in bankosu olan İnamato, yakın dostları ile yaptığı sohbette, Mehmet Topal ile oynaması durumunda çok daha faydalı olacağını söyledi.

Mehmet oyuna girdikten sonra hücuma destek bile verdiğini belirten, İnamato bu sezon ilk kez böyle oynama fırsatı bulduğunu ve devamlı Mehmet Topal ile birlikte oynamak istediğini yakın dostlarına söylediği öğrenildi.

El Comandante
03.Nisan.2007, 16:28
Ahh gerets ahhh,su mehmet topali 4-5 mac oynatsan inamotodan daha iyi,yararli oldugunu görecen ama bitiriyon cocugu...

ultraslanerdem
03.Nisan.2007, 16:36
Bence Mehmet hiç güzel oynamıyor.Boşuna aldık...

Bugra19o3
03.Nisan.2007, 16:37
Mehmet Topal idmanlarda fırtına gibi

Maçlarda..............

Fıratcan Alçınkaya
03.Nisan.2007, 16:44
Adam Liverpool maçında hata yaptı diye kayboldu... Aslında 3-4 maç arka arkaya oynatılması lazım... Öyle 5 ayda bir oynatılırsa tabi başarılı olamaz...

Memedov
03.Nisan.2007, 16:50
İdmanda İyi ama Maçlarda Pek bir varlık gösteremedi..

Emurafu
03.Nisan.2007, 17:44
Ahh gerets ahhh,su mehmet topali 4-5 mac oynatsan inamotodan daha iyi,yararli oldugunu görecen ama bitiriyon cocugu...tabiki hatta fatih terim haber yollamisti bu cocugu oynatin bir kac mac yakinda milli takima alacagim diye ama sans verilmiyor

ya inamoto yerine okan niye oynamadi alla alla

İdmanda İyi ama Maçlarda Pek bir varlık gösteremedi..adam oynamiyor ki hangi macta oynadi ankaragucu macinda bir hele bir topa vurdu nerdeyse goldu zaten o golu atsda ilk onbirde idi

Bence Mehmet hiç güzel oynamıyor.Boşuna aldık...ya dostum hangi macta oynadi:confused: :confused:adam umit milli de bile kazim ile macin yildizi idi

Euphrates
03.Nisan.2007, 19:57
Bir oyuncunun başarılı olabilmesi için oynaması gerekmekte, oynatılmadıktan sonra 15-20dk. lık performansa göre yorum yapmak çok yanlış..

Liverpool maçında Mehmet Topal'a gelene kadar kötü denecek en az 5 oyuncu vardı sahada..

Son maçta da 10 dakika oynadı ama 90dk. oynayan bir kaç oyuncudan daha iyi iş yaptı..

uAsamet91
03.Nisan.2007, 21:17
Mehmet Topal idmanlarda fırtına gibi

Maçlarda..............

Haklisinn cok kotu

M.Scofield
03.Nisan.2007, 21:25
Gelecek yıl takıma kesin faydalı olur.

TiLiKaMuS
05.Nisan.2007, 03:57
ümit milli takımın isviçreyi yendiği maçtada 90 dakika oynayıp, özellikle defansif anlamda harika bir maç çıkardığını yazmıştı gazeteler. potansiyel var kesinlikle ama bunu bir an önce gs lig maçlarınada yansıtması gerekior. ben en azından önümüzdeki sene için mehmet topal'dan çok umutluyum.

Nocna Mora
05.Nisan.2007, 08:46
OYNATMIYORLAR Kİ OYNATsalar yansıtır

fm26mer
05.Nisan.2007, 10:11
Ben mehmeti bir tek liverpool maçında oynarken gördüm bidahada hiç görmedim