View Full Version : TSL 27.HAFTA Beşiktaş-Ç.Rizespor
Bugra19o3
03.Nisan.2007, 19:18
beşiktaşı galibiyete daha yakın görüyorum....:rolleyes:
Emurafu
03.Nisan.2007, 19:28
erken acilmis bir konubence once bir soluklanalim ya
El Barto
03.Nisan.2007, 19:35
Beşiktaş kazanacak.
deniz.91
03.Nisan.2007, 20:05
maçları niye çok erken açıyosunuz kardeşim ya nolcak erken açınca bence artık maçları modlardan biri açmalı
uAsamet91
03.Nisan.2007, 21:16
Bence berabere biter
Bugra19o3
06.Nisan.2007, 23:54
beşiktaşım alır!!!!
RoNNiE91
07.Nisan.2007, 00:22
Galatasaray kaybetmişken bu maçı kazanmalıyız.Kazanacağımıza inanıyorum.
senderson
07.Nisan.2007, 00:36
Rizeye güvenim sonsuz.bjk yenilecektir..
Fıratcan Alçınkaya
07.Nisan.2007, 00:36
Maç sahamızda kesin de kazanıcaz...
Universal
07.Nisan.2007, 00:51
Gönül ister Rize yensin. Ama bu sahadan Rize'nin galibiyet imkanı olmadığını çok rahat söylerim ama ummadık taş baş yararmış.
ewrim_FB
07.Nisan.2007, 00:54
Rize geçen seneki gibi bir sürpriz yapabilir.Ama bence BJK alır...
Memedov
07.Nisan.2007, 00:55
Beşiktaş Maçı Alır..
Ama Gönlüm Tabi ki Rize'den Yana..
anil luque
07.Nisan.2007, 12:07
abicim ayda yılda bır maca gıdıyorum o da bu maca onda da yenılırsek bır daha maca gıtmem ewde ızleyınce super oynuyorlar maca gıdıyorum tık yok bende mı bır sey war acaba :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş Maçı Alır..
Ama Gönlüm Tabi ki Rize'den Yana..
rizeli misin yoksa fenerli mi? (ben rizeliyim o yuzden sordum yanlıs anlama)
GeNç KaRTaL
07.Nisan.2007, 12:49
Yav nedense benim içimde puan kaybedecekmişiz hissi var ama inşallah kazanırız
Cengo
07.Nisan.2007, 13:45
Zor da olsa Bjk 0 -1 Rize diyorum, çünkü düşme potasındaki Rize'nin mutlak puan çıkarmaıs şart..
Memedov
07.Nisan.2007, 13:47
rizeli misin yoksa fenerli mi? (ben rizeliyim o yuzden sordum yanlıs anlama)
Yok Fenerliyim :)
rize dusme potasina yakin ama bu puan bizim icin daha onemli o yuzden alacagimizi dusunuyorum gene de korkmuyor deilim
SaRPeR1903
07.Nisan.2007, 16:14
Bugün maçta olacağım her zamanki gibi :) Beşiktaş 3-0 alır diyorum
y_layta
07.Nisan.2007, 17:35
beşiktaş 2.liği istiyosa almalı fakat almasın bizde puan almışken
uAburak89
07.Nisan.2007, 21:39
Fener'in puan kaybından sonra, Beşiktaş seyircisinin de desteği ile maçı kesin kazanır ..
IcedEarth
07.Nisan.2007, 22:19
maç noldu saat kaçta olduğunuy kimse yazmamış :n:
Memedov
07.Nisan.2007, 22:20
Maç daha yeni başladı...:)
barahir
07.Nisan.2007, 22:21
maçın başlamış olması lazım ya..
Memedov
07.Nisan.2007, 22:25
Bu Kadar Olur Al işte penaltı..:(
Beşiktaş penaltı kullanıyor..
El Barto
07.Nisan.2007, 22:29
Beşiktaşımızın gölü geldi.Rico paşa (penaltıdan).........
barahir
07.Nisan.2007, 22:29
Ya eğer hakiki penaltıysa versin abi ona bişi demem..
nerazzuri
07.Nisan.2007, 22:30
forvette km war ??? bjk de
Memedov
07.Nisan.2007, 22:30
1-0 oldu Rico Attı :(
Penaltıdan..
El Barto
07.Nisan.2007, 22:36
Runje müthiş bir top çıkardı ....
fenerbahce_1907
07.Nisan.2007, 22:36
Off muthiş cıkardı Runje..
M.Scofield
07.Nisan.2007, 22:37
Beşiktaş kazanırs fenerbahçeyle arasında kaç puan fark olacak?
Memedov
07.Nisan.2007, 22:38
Runje Süper Bir Kurtarış yaptı...
fenerbahce_1907
07.Nisan.2007, 22:38
Beşiktaş kazanırs fenerbahçeyle arasında kaç puan fark olacak?
4............
Universal
07.Nisan.2007, 22:39
Rize iki dk. önce gol kaçırdı olsun Rize geliyor Rize... :)
El Barto
07.Nisan.2007, 22:39
Ya alakasız ama bu konular niye yukarı çıkmıyo bilgisi olan var mı?
deniz.91
07.Nisan.2007, 22:53
helal sana bjk şampiyon sen olur arkabdayım
Bugra19o3
07.Nisan.2007, 22:57
Victoria uzun oynadı Serdar'da kaldı top... Serdar derinlemesine oynadı Nobre'ye... Nobre ceza sahasına doğru hareketleniyor... Nobre yerde kaldı... Frikik... Ricardinho topun başında...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaleye 20 metre uzaklıkta bir mesafe... Ricardinho vurdu barajdan döndü top...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barajdan dönen top Koray'da kaldı... Beşiktaş atağı devam ediyor... Koray'ın pası Baki'ye... Baki'den bir pas hatası...
fenerbahce_1907
07.Nisan.2007, 23:05
İlk yrı bitti.
Memedov
07.Nisan.2007, 23:07
İlk yarı bitti..
Bjk 1 Rize 0
Universal
07.Nisan.2007, 23:19
Rize'nin penaltısı verilmedi yok böyle olay.
Memedov
07.Nisan.2007, 23:23
Alıştık artık hakemler Bunları Hep Yapıyor Her maçta Böyle Olaylar oluyor Yadırgamamak Lazım..
fenerbahce_1907
07.Nisan.2007, 23:24
Hakemler müthiş bugün.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş'da Delgado'nun yerine Bobo oyunda...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oyun hakimiyeti tamamen Rize'de su anda.
Bugra19o3
07.Nisan.2007, 23:47
Çıldırt Bizi Deilrt Bizi Kartalım Bu Stadı Başlarına Yıkalım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
72' Savunmasında büyük boşluklar var Ç.Rizespor'un... Beşiktaş kontraataklarla golü bulabilir kalan dakikalarda...
Nocna Mora
07.Nisan.2007, 23:51
valla maçı izleyemedim oyun oynuyodum ama demin NObre 2 metreden topu dışarı attı
fenerbahce_1907
08.Nisan.2007, 00:17
Mac bitti.:(
Bu arada Ç.Rizespor'da Futbol Şubesi Yılmaz Zehiroğlu kırmızı kart görerek oyun dışına yollandı...
RoNNiE91
08.Nisan.2007, 00:20
Mac bitti.:(
Bu arada Ç.Rizespor'da Futbol Şubesi Yılmaz Zehiroğlu kırmızı kart görerek oyun dışına yollandı...
Hayır Bashir El Tabei gördü.Saha dışında olduğu için kırmızı kart onun yerine kaptan Altan'a gösterild.Beşiktaş'ımı tebrik ediyorum :D :D
fenerbahce_1907
08.Nisan.2007, 00:21
O nasıl oluyor ya Bashr yerine,Altan'a ilk defa duydum böyle birşey.:D
Hakemede tebrikler.(anlayan anladı)
RaSenGan
08.Nisan.2007, 00:21
Ricardinho Beşiktaş'a geldiğinden sonra Beşiktaş hep penaltı kazanmaya başladı :)
Sekopej
08.Nisan.2007, 00:24
Ricardinho'dan değil o Nobre'den. Bugün de gördük ki hakemlerimiz neden Avrupa'da maç yönetemiyor. Rize'ye yazık oldu, en azından 1 puan almalıydılar, oynadıkları oyun 3 puanlıktı ama hiç puan aldılar. Şampiyonluk için artık önemli olan derbiler, biran önce gelsin artık derbiler.
Maksic
08.Nisan.2007, 00:25
Beşiktaşı tebrik ediyorum
Nocna Mora
08.Nisan.2007, 00:26
doğru söylüyorsun
Omerdinho
08.Nisan.2007, 00:31
hakem rezaletti.
macin hakki beraberlikti bjk nin kaleyi tutan 1 tane pozisyonu bile yoktu.
RoNNiE91
08.Nisan.2007, 00:35
Pozisyona,şuta ve oynanan oyuna puan verilmiyor.Beşiktaş kötü oynamasına rağmen kazanmayı bilen bir takım.Burdan bu anlaşılıyor.
fm26mer
08.Nisan.2007, 00:35
maç yarın değil miydi yahu
fenerbahce_1907
08.Nisan.2007, 00:38
:zuhaha mac bitti ömer 1-0 Bjk kazandı.
El Comandante
08.Nisan.2007, 00:41
Tebrikler besiktas.Madem biz olamiyoz bjknin sampiyon olmasini tüm kalbimle istiyorum.Besiktas sampiyonlugu %60 garantiledi.Biz fbyi kesin yenecegimizden bjk eger fbyi kendi sahasinda yenerse ki bana göre yenecek ozaman sampiyon besiktas diyebiliriz.
fm26mer
08.Nisan.2007, 00:42
:zuhaha mac bitti ömer 1-0 Bjk kazandı.
maç yarın değilmiydi :confused: :confused: :(
RaSenGan
08.Nisan.2007, 00:43
hakem rezaletti.
Golü nasıl attılar :D
fenerbahce_1907
08.Nisan.2007, 00:46
Tebrikler besiktas.Madem biz olamiyoz bjknin sampiyon olmasini tüm kalbimle istiyorum.Besiktas sampiyonlugu %60 garantiledi.Biz fbyi kesin yenecegimizden bjk eger fbyi kendi sahasinda yenerse ki bana göre yenecek ozaman sampiyon besiktas diyebiliriz.
:zuhaha:zuhaha Adnan Polat hesabi yapmaya basladınız yine.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Penatıdan attılar olm o sut sayılmaz:D
Omerdinho
08.Nisan.2007, 00:49
Penaltidan.
adamlar size 90 dakika küfür etti ona ragmen bjk sampiyon olsun diyosun hayret vallaha..
demek size böyleleri yaraniyomus...
El Comandante
08.Nisan.2007, 01:04
Ayhana küfür ettiler dogru,ama sizden daha iyi muamele gördük bjkden,ayrica ben bjkyi cok seviyor degilim,bjk sampiyon olsun istiyorum.Kötünün iyisi olsun yani ;;).Sizin mi bide sampiyon olmanizi isteyecegiz :rolleyes:
Neyse,simdi ortam gergin fazla kizistirmayalim,söyleyeceklerimi söyledim.Bjk sizi yendimi sampiyon yanliz bunu unutmayin ;;)
Omerdinho
08.Nisan.2007, 01:06
Bize küfür ettiler dogru,ama sizden daha iyi muamele gördük bjkden.Sizin mi bide sampiyon olmanizi isteyecegiz :rool:
Neyse,simdi ortam gergin fazla kizistirmayalim,söyleyeceklerimi söyledim.Bjk sizi yendimi sampiyon yanliz bunu unutmayin ;;)
sadece bu mac olsa iyi , her mac galatasaraya küfür ediyorlar. iyi muamele bu mu..
El Comandante
08.Nisan.2007, 01:08
Yahu ben bjkyi seviyormuyum saniyorsun?
Sadece kötünün iyisi sampiyon olsun.Hem bjk oynadigi futbol ile sampiyonlugu en cok hakeden takim.Bunu fanatik insanlar haric herkes söylüyor ;;)
fenerbahce_1907
08.Nisan.2007, 01:08
Bjk bizi yensin fark 1 e indi.Bizde her zamanki gibi Gs'yi yenicez puan farkı 1 olarak lig biticek şampiyon biz olcaz.
Sekopej
08.Nisan.2007, 01:09
Ben GS'li olsam rakiplerimi düşünmem, BJK nasıl puan kaybeder de ŞL'ye kalırım onu düşünürüm. Mesela bugün kaybetmeliydi ama kaybetmedi.
Maçtan sonra Rıza Çalımbay çok sinirliydi, benim gibi sakin biri bile bu kadar sinirleniyorsa neler oldu siz düşünün diyordu.
fenerbahce_1907
08.Nisan.2007, 01:09
Sadece kötünün iyisi sampiyon olsun.Hem bjk oynadigi futbol ile sampiyonlugu en cok hakeden takim.Bunu fanatik insanlar haric herkes söylüyor ;;)
:zuhaha bugün oynadıgı futbol ilemi hakediyor.
Omerdinho
08.Nisan.2007, 01:10
Hem bjk oynadigi futbol ile sampiyonlugu en cok hakeden takim.Bunu fanatik insanlar haric herkes söylüyor ;;)
sen maci izlememissin galiba kaleyi bulan 1 sutlari bile yok... penaltidan gol atip üstüne yattilar resmen..
Sekopej
08.Nisan.2007, 01:11
Baran yapma, BJK kaç maçtır hep kötü oynayıp kazanıyor, iyi oynuyor deme yahu. En az hata yapan şampiyon olacak bu sene, ayrıca maç harici konuşmalar dönmesin, konu kapatılacak seviyeye gelmesin.
El Comandante
08.Nisan.2007, 01:11
Bjk bizi yensin fark 1 e indi.Bizde her zamanki gibi Gs'yi yenicez puan farkı 1 olarak lig biticek şampiyon biz olcaz.
Hayaller kurardik biz yillar önce...:rolleyes:
Siz 5 senedir bizi yenemiyordunuz ASY´de.Gecen sene bala mala attiniz 1 gol yendiniz.Sonra FTK rövans macinda biz sizi ASY´de 3-2 yenmedik mi?
Hani hep yeniyordunuz?:rolleyes:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Baran yapma, BJK kaç maçtır hep kötü oynayıp kazanıyor, iyi oynuyor deme yahu. En az hata yapan şampiyon olacak bu sene, ayrıca maç harici konuşmalar dönmesin, konu kapatılacak seviyeye gelmesin.
3 büyükte kötü oynuyor ama bjk kötünün iyisi diyorum.Anlamiyorsunuz ki?
Bjk öyle böyle 2.yarinin en basarili takimi.Kötü oynasa da kazaniyor.Sonucta rize maci cok zordur.Hatirlayin sizde rizeye yenilmistiniz bizde yenilmistik ;;)
fenerbahce_1907
08.Nisan.2007, 01:12
Asy'den bahsetedim sadece:D.Genel olarak söyledim.Neyse 33. hafta görüşürüz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Besiktas daha Antalyasporla,Sivassporla,Bursasporla,Kayserisporl a ve Ankaraporla mac yapıcak bu macların en az ikisini kaybeder bence yani son haftaya kadar hibirsey belli olmaz.
SaRPeR1903
08.Nisan.2007, 01:29
Maçtan döndüm şimdi.Penaltı dışında pek pozisyonumuz yoktu Nobre'nin şutu dışında,iyi oynamadık ama kazandık ;).Penaltıyı attıktan sonra 80 dakika maçı diken üzerinde izledik.Taraftar muhteşemdi her zamanki gibi.Bu arada bazı arkadaşlar benim bu üstte yazdıklarımı yazmış ama belirteyimki Rize'de hiç oynayamadı..Neyse taraftar olarak Çarşamba Fener'i İnönü'ye bekliyoruz :D
TR.CaPTaiN
08.Nisan.2007, 01:34
Ben GS'li olsam rakiplerimi düşünmem, BJK nasıl puan kaybeder de ŞL'ye kalırım onu düşünürüm. Mesela bugün kaybetmeliydi ama kaybetmedi.
Maçtan sonra Rıza Çalımbay çok sinirliydi, benim gibi sakin biri bile bu kadar sinirleniyorsa neler oldu siz düşünün diyordu.
Saat durdu ;) bu yüzden önemli değil UEFA,ŞL falan onlar için :)
Puan farkı 4 artık ligin kaderini büyük ihtimal İnönü'de ki maç belirleyecek.
ewrim_FB
08.Nisan.2007, 01:47
BJK bayadır kötü oynayarak kazanıyor ama birgün bu ŞANS bozulacak...
RoNNiE91
08.Nisan.2007, 01:47
Fener TS,BJK,GS ile üst üste oynayacak.Bu maçlardan en az ikisni kaybedecektir bence eğer Kayseri maçındaki gibi oynarsa.Gs daha da kötü olmamak için bastıracak,Bjk şampiyonluk için.Ts mağlüm İntertoto yada UEFA için bastıracak.Şampiyonluk düğümü bu haftalarda çözülecek bence.
Fıratcan Alçınkaya
08.Nisan.2007, 05:25
Herkes kötü oynuyor zaten ne bjk ne fb ne de gs iyi futbol oyunuyor... Dün akşam kazandık kaldı 4...
World Hollow o1
08.Nisan.2007, 10:31
Fener TS,BJK,GS ile üst üste oynayacak.Bu maçlardan en az ikisni kaybedecektir
Oldu gözlerim doldu...
Beşiktaş ı tebrik ediyorum,ama böyle kötü maçlarla nereye kadar gider Beşiktaş tartışılır.
Memedov
08.Nisan.2007, 10:58
Arkadaşlar Fenerbahçe Puan Kaybederken Beşiktaş Tüm Maçlarını Kazanacak mı ?
Birde Olaya Bu yönden Bakın Bakalım Beşiktaşın da Zor Geçecek Maçları var..
Bugra19o3
08.Nisan.2007, 13:05
Arkadaşlar Beşiktaş Puan Kaybederken Fenerbahçe Tüm Maçlarını Kazanacak mı ?
Birde Olaya Bu yönden Bakın Bakalım Fenerbahçe'nin de Zor Geçecek Maçları var..
Cengo
08.Nisan.2007, 14:14
Arkadaşlar Beşiktaş Puan Kaybederken Fenerbahçe Tüm Maçlarını Kazanacak mı ?
Birde Olaya Bu yönden Bakın Bakalım Fenerbahçe'nin de Zor Geçecek Maçları var..
Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a göre daha iyi, daha uyumlu, daha istikrarlı bir kadrosu var.
Beşiktaş'ta taktik bile yok, kimse nerde oynuyor bilemiyorsun.
Can alıcı soruyu da sorayım:
Beşiktaş'ın önliberosu kim?
Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a göre daha iyi, daha uyumlu, daha istikrarlı bir kadrosu var.
Beşiktaş'ta taktik bile yok, kimse nerde oynuyor bilemiyorsun.
Can alıcı soruyu da sorayım:
Beşiktaş'ın önliberosu kim?koray ile serdar tabi ki kim olucak bi de fener savunma olarak bjk kadar uyumlu deil hucum olarak ise zaten tuncay gibi adaminiz var bu arada bjk butun maclarini kazanicak mi diyorsunuz fener ve kayseri disinda hepsi zaten kolay mac (sivas ta biraz tehlikeli tabi) fenerin fiksturu cok zor su anda puan farki olsa bile fikstur olarak bjk daha avantajli bi de ek olarak bjk her hafta kotu oynicak diye bi kural yok
El Comandante
08.Nisan.2007, 14:27
Oldu gözlerim doldu...
Beşiktaş ı tebrik ediyorum,ama böyle kötü maçlarla nereye kadar gider Beşiktaş tartışılır.
Sen yeniden fblimi oldun hani carsinin bir üyesi diyodun kendine:rolleyes:
Besiktas´a kötü oynuyorsunuz diyen takim ilk önce kendi takiminin maclarina baksin...
Besiktas´in maclari fbden daha kolay.Tabiki Besiktas´in zor maclari var ama fbnin 2 tane derbisi 2 tane zor maci var.Trabzonspor ve ankaragücü.Derbileri deplasmanda oynayacak.Yani fb bu derbilerden en fazla 1 puan alir.;;)Trabzon macinda mutlak puan kaybeder.
Besiktas´in antalya,sivas,fb ve kayseri maclari zor.Ama sampiyon olmak istiyorsa bu maclardan 3ünü alir.fbde puan kaybederse kayseri macina müthis hirsli cikarlar ve yenerler kayseriyi.Bizim de gecen sene kayseri maci son macti ve mükemmel oynayip almistik maci.
Bjk eger fb macini kazanirsa iste ozaman sampiyondur diyebiliriz.
fenerbahce_1907
08.Nisan.2007, 14:40
Trabzn ve Ankaragücü'nü stadımızda yeneriz.
Beşiktas ve Gs maclarındanda beraberlikle ayrılırız ve şampiyon oluruz.;;)
Cengo
08.Nisan.2007, 14:41
Sen yeniden fblimi oldun hani carsinin bir üyesi diyodun kendine:rolleyes:
Besiktas´a kötü oynuyorsunuz diyen takim ilk önce kendi takiminin maclarina baksin...
Besiktas´in maclari fbden daha kolay.Tabiki Besiktas´in zor maclari var ama fbnin 2 tane derbisi 2 tane zor maci var.Trabzonspor ve ankaragücü.Derbileri deplasmanda oynayacak.Yani fb bu derbilerden en fazla 1 puan alir.;;)Trabzon macinda mutlak puan kaybeder.
Besiktas´in antalya,sivas,fb ve kayseri maclari zor.Ama sampiyon olmak istiyorsa bu maclardan 3ünü alir.fbde puan kaybederse kayseri macina müthis hirsli cikarlar ve yenerler kayseriyi.Bizim de gecen sene kayseri maci son macti ve mükemmel oynayip almistik maci.
Bjk eger fb macini kazanirsa iste ozaman sampiyondur diyebiliriz.
Hangi Trabzon maçını kaybetti Fenerbahçe
Trabzon derbi değil ve berbat durumdalar.O maçı saymıyorum bile!
5 önlibero ile oynadılar geçen maç :s
Seozn sonuna doğru kopmuş bri Galatasaray olacak.
O maç da o kadar zor geçmeyecek, sonuçta derbi ama..
Ankaragücü sıradan bir takım, iyi oynamıyorlar..
Antalyaspor müthiş oynuyor, Çoşkun çok formda..
Beşiktaş'ın Kayseri maçı inanılmaz zor geçecek, Beşiktaş iyi de oynamıyor futbol olarak darmadağın olur.Sonuçu göreceğiz..
Sivas iyi kontratak futbolu oynuyor, formdalar, çok zorlanacaklar.
Hangisi zorlu??
SON KEZ UYARIYORUM:
Fb'nin baş harifini büyük yaz!
Cengo
08.Nisan.2007, 14:44
koray ile serdar tabi ki kim olucak bi de fener savunma olarak bjk kadar uyumlu deil hucum olarak ise zaten tuncay gibi adaminiz var bu arada bjk butun maclarini kazanicak mi diyorsunuz fener ve kayseri disinda hepsi zaten kolay mac (sivas ta biraz tehlikeli tabi) fenerin fiksturu cok zor su anda puan farki olsa bile fikstur olarak bjk daha avantajli bi de ek olarak bjk her hafta kotu oynicak diye bi kural yok
Esas Bjk'nin savunması uyumsuz.
Biri oynuyor, sakatlanıyor başkası geliyor.
Sürekli değişiyor 4lü defans.
Sağ bek kim, sol bek kim?
Serdar sağ bek değil miydi ne zaman sağ bek oynadı, ne zaman önlibero oynadı.
Gerçek bir önlibero var mı?
Ne önlibero var ne bekler, stoperler sürekli oynamıyor.
Diğer tarafta sayayım:
Ümit (Uğur) - Edu - Lugano - Önder
önliberolar : Aurelio ve Appiah
Deniz'in oynaması da Zico'nun saçmalaması ama Tigana'nın gerçek önliberosu bile yok..
Fenerbahçe ligin en az gol yiyen ekibiydi, bu mu savunması uyumsuz takım?
FeYYaz1989
08.Nisan.2007, 14:47
Oncelikle Besiktas'in iyi oynamadigini soyliyeyim.
Besiktas'in taktigi hala tam olarak oturmadi,Fenerbahce gercekten biraz daha sistemli ama onlarda son zamanlarda bir bocalama donemine girdi.Kotude olsa bir sekilde kazanarak puan farkini 4'e kadar indirdik.Artik olay psikolojik zaten yavas yavas herkes aciklamalarla vs. diger takimlari,hakemleri,federasyonu falan etkilemeye,baski altina almaya calisiyor.
Besiktas icin onemli olan Inonu'de oynayacagi Besiktas macina kadar puan kaybetmemesi(Fenerbahce SK butun maclarini kazandigini varsayarak konusuyorum) eger bunu basarabilirse Besiktas biraz daha avantajli fiksture baktigimizda ama su son dakika golu bence ipleri Fenerbahce'nin eline verdi.O gol olmasa puan farki 3 olacakti ve iki takiminda kaderi Istanbul Inonu'de ki maca kadar kendi ellerinde olacakti ama simdi Besiktas Inonu'de kazansa bile Fenerbahce'nin puan kaybetmesini bekleyecek.
Sunuda soyliyeyim,eger Inonu'de ki maca kadar 4 puanlik fark korunursa Besiktas o maci kazanamaz.Sampiyon olmasak bile bu seneki ikincilik bir basaridir bence,sonunda tekrar Sampiyonlar Ligine gidebilecegiz(Elemeler vs. gectigimizi ve benim icin cok buyuk bir supriz olmazsa ikinci oldugumuzu farz ederek konusuyorum)
Esas Bjk'nin savunması uyumsuz.
Biri oynuyor, sakatlanıyor başkası geliyor.
Sürekli değişiyor 4lü defans.
Sağ bek kim, sol bek kim?
Serdar sağ bek değil miydi ne zaman sağ bek oynadı, ne zaman önlibero oynadı.
Gerçek bir önlibero var mı?
Ne önlibero var ne bekler, stoperler sürekli oynamıyor.
Diğer tarafta sayayım:
Ümit (Uğur) - Edu - Lugano - Önder
önliberolar : Aurelio ve Appiah
Deniz'in oynaması da Zico'nun saçmalaması ama Tigana'nın gerçek önliberosu bile yok..
Fenerbahçe ligin en az gol yiyen ekibiydi, bu mu savunması uyumsuz takım?23 golle biziz en az gol yiyen. bi de ote yandan koray gercek bi onlibero serdar da olmayi basardi olaya oyle bakarsan ugur da umit ozat da serkan da bek deillerdi eskiden. bizde uzulmez vardi iste o gidince sikinti cekiyoruz baki orda berbat :D (gobekte iyi) bi de adam gibi sag bek yok ama gene de ben zanla toramana cok guveniyorum ondan boyle soyluyorum
Omerdinho
08.Nisan.2007, 14:53
23 golle biziz en az gol yiyen. bi de ote yandan koray gercek bi onlibero serdar da olmayi basardi olaya oyle bakarsan ugur da umit ozat da serkan da bek deillerdi eskiden. bizde uzulmez vardi iste o gidince sikinti cekiyoruz baki orda berbat :D (gobekte iyi) bi de adam gibi sag bek yok ama gene de ben zanla toramana cok guveniyorum ondan boyle soyluyorum
ABOOO zaten ligin en az gol yiyen takimiydik demis iyi oku :)
El Comandante
08.Nisan.2007, 14:53
Hangi Trabzon maçını kaybetti Fenerbahçe
Trabzon derbi değil ve berbat durumdalar.O maçı saymıyorum bile!
5 önlibero ile oynadılar geçen maç :s
Seozn sonuna doğru kopmuş bri Galatasaray olacak.
O maç da o kadar zor geçmeyecek, sonuçta derbi ama..
Ankaragücü sıradan bir takım, iyi oynamıyorlar..
Antalyaspor müthiş oynuyor, Çoşkun çok formda..
Beşiktaş'ın Kayseri maçı inanılmaz zor geçecek, Beşiktaş iyi de oynamıyor futbol olarak darmadağın olur.Sonuçu göreceğiz..
Sivas iyi kontratak futbolu oynuyor, formdalar, çok zorlanacaklar.
Hangisi zorlu??
SON KEZ UYARIYORUM:
Fb'nin baş harifini büyük yaz!
Fb,Galatasaray´dan puan alacak ha :n:
Diyorum Galatasaray ligden kopsa bile 7.siraya düsse bile Fb macini alaaaacak!
Mac sonunda görüsecegiz zaten,buradaki Fblilerle uzun uzuun.Kolay yenersiniz ha:rolleyes:
Trabzon sonucta iyi bir takim.2 maglubiyet üst üste almalarina karsin ondan önce 4 galibiyet almislardi üst üste.Ve simdi genclerbirligine gol yagdirdilar.Ziya dogan su cok ön liberolu sistemini degistirse ozaman Ts Fbden puan alacak.
Ya sasiriyorum sana...Nedense kendi takiminin maclarini kolay yapiyorsun bjknin maclarini zor yapiyorsun.Fb Galatasaray,Bjk ve Ts maclarinda en fazla 2 puan alir.Demedi demeyin...
Cengo
08.Nisan.2007, 14:55
23 golle biziz en az gol yiyen. bi de ote yandan koray gercek bi onlibero serdar da olmayi basardi olaya oyle bakarsan ugur da umit ozat da serkan da bek deillerdi eskiden. bizde uzulmez vardi iste o gidince sikinti cekiyoruz baki orda berbat :D (gobekte iyi) bi de adam gibi sag bek yok ama gene de ben zanla toramana cok guveniyorum ondan boyle soyluyorum
bakayım tekrar puan tablosuna, en son Fener'di ama 2-3 haftadır çok yediler doğru Bjk önde şu an..
ama uyumlu demek pek mantıklı değil :)
Zan ile Toraman fena değiller ama heryerde eksiği var Bjk'nin.rakip kolay geldikçe defans iyi de olsa hata yapar rahatlıkla..
El Comandante
08.Nisan.2007, 14:56
Sonucta besiktas öyle böyle,tsl nin en az gol yiyen takimi.Fb ise Bjkden daha cok gol yedi.Yani bjk daha iyi defans yapiyor.
Ugur borali dün gördük,sol bek olmaz ondan.Ilk goldeki akilalmaz hatasi yüzünden Fb puan kaybetti.Ondan sol bek felan olmaz.Gecin onu...
Edu-Lugano=:n:
ABOOO zaten ligin en az gol yiyen takimiydik demis iyi oku :)neyse iste su an icin konustum :p hem ben fenerin savunmasi kotu diye bisey de demedim sadece besiktas savunmasi daha iyi dedim yirtiniyorlar resmen sahada. fenerde ise lugano muthis yirtiniyor bi tek hirsina hayran oldum onun
Edit : Tigana adam gibi sag bek bulsaydi iddia ediyorum trabzondan o 3 golu yemezdik kanatsiz bi bjk var
fenerbahce_1907
08.Nisan.2007, 14:57
Trabzon gol yagdırdı dıyorsun ama dıkkat edersen 3 gol yedılır yanı kolay gol yıyebılen bır takım son dakıkada penaltı kacırdı Genclerbirliği bir tane mac berabere bitcekti nerdeyse.
Trabzon son 2 haftadır iyide oynamıyor Tolga sayesınde kazanıyorlar.
Cengo
08.Nisan.2007, 14:57
Fb,Galatasaray´dan puan alacak ha :n:
Diyorum Galatasaray ligden kopsa bile 7.siraya düsse bile Fb macini alaaaacak!
Mac sonunda görüsecegiz zaten,buradaki Fblilerle uzun uzuun.Kolay yenersiniz ha:rolleyes:
Trabzon sonucta iyi bir takim.2 maglubiyet üst üste almalarina karsin ondan önce 4 galibiyet almislardi üst üste.Ve simdi genclerbirligine gol yagdirdilar.Ziya dogan su cok ön liberolu sistemini degistirse ozaman Ts Fbden puan alacak.
Ya sasiriyorum sana...Nedense kendi takiminin maclarini kolay yapiyorsun bjknin maclarini zor yapiyorsun.Fb Galatasaray,Bjk ve Ts maclarinda en fazla 2 puan alir.Demedi demeyin...
2 puan mı alır?
iddiasını girebilir misin :D ;)
Omerdinho
08.Nisan.2007, 15:01
fener o 3 mactan en az 2 tanesini alacaktir...
fenerbahce_1907
En az 5 puan alıcaz cok eminim.
Sekopej
[B]Fb,Galatasaray´dan puan alacak ha :n:
Geçen seneyi hatırla, ASY'deki lig maçını hatırla. Geçen sene 1 kez yenildi Fener GS'ye o da skor yeterli olduğu için sıkmadı. Diyorum ve bu tartışmadan çekiliyorum.
El Comandante
08.Nisan.2007, 15:05
ASY´deki lig macini hatirliyorum biz daha iyiydik.Fener bala mala gol atti galip geldi.
Öyledir tabi,kedini sıkmadı ha...
Sekopej
08.Nisan.2007, 15:09
Bu maça dönelim, BJK'nin kazandığı penaltı sizce doğru mu? Rize'nin verilmeyen penaltıları doğru mu? Baki'nin 2. sarı karttan atılmaması doğru mu? Ve dünya tarihinde bir ilk maç tarihi açıklanır, sonra 2 kez değiştirilir mi?
Bu sorulara vereceğiniz cevapları merak ediyorum.
El Comandante
08.Nisan.2007, 15:12
Besiktas´in kazandigi penalti yanlisti.Baki kirmizi görmeliydi bunlarda haklisin.
Besiktas ile Fbnin maclarini ayni gün oynamasi gerekiyordu.Bu karari begenmeyebilirsiniz ama adil olan buydu!
bjk4ever
08.Nisan.2007, 15:18
Bu maça dönelim, BJK'nin kazandığı penaltı sizce doğru mu? Rize'nin verilmeyen penaltıları doğru mu? Baki'nin 2. sarı karttan atılmaması doğru mu? Ve dünya tarihinde bir ilk maç tarihi açıklanır, sonra 2 kez değiştirilir mi?
Bu sorulara vereceğiniz cevapları merak ediyorum.
Nobre'nin pozisyonu net penalti, rakibinde hizli davranip topa dokunuyor ve rakibinin mudahelesi Nobre'ye geliyor, net bir penalti. Rize'li oyuncunun kendine yere atmasi penalyi degil, arka kameradan cok net olarak gozukuyor zaten, temas yok. Gokhan'in pozisyonu da penalti degil, elini geri cekiyor, yani kasit yok, ustelik top gogusune geliyor, eline degil. Baki'nin pozisyonu net sari kartti, kirmizidan atilmaliydi. Ayrica Bobo karsi karsiya yakalamisken hakem yanlis karar verip pozisyonu kesti, belki Bobo 2. golu atacakti karsi karsiya. Yani hakem sonucta bir tarafin cok net lehine duduk calmadi, iki hatali dudugu var ve ikisi de diger takimin lehine. Yani o kadar itiraz edilecek duduk calmadi. Ayrica hakem hakkinda hic yorum yapmayan FB'lilerin agzi bir anda acildi, siz her hafta voleybol oynarken hic konusmuyordunuz nedense? Simdi yusuf yusuf atmaya basladiniz herhalde.:rolleyes: :D
Sekopej
08.Nisan.2007, 15:18
Besiktas´in kazandigi penalti yanlisti.Baki kirmizi görmeliydi bunlarda haklisin.
Besiktas ile Fbnin maclarini ayni gün oynamasi gerekiyordu.Bu karari begenmeyebilirsiniz ama adil olan buydu!
İlk yorumun için teşekkürler. Riza'nin penaltıları hakkındaki fikrini alabilir miyim?
Aynı saat olmadıktan sonra aynı günün olmasının ne anlamı var. Ben yayıncı kuruluşu düşünemem, aynı gün yapıyorsan koy aynı saate.;)
Sekopej
08.Nisan.2007, 15:24
Nobre'nin pozisyonu net penalti, rakibinde hizli davranip topa dokunuyor ve rakibinin mudahelesi Nobre'ye geliyor, net bir penalti. Rize'li oyuncunun kendine yere atmasi penalyi degil, arka kameradan cok net olarak gozukuyor zaten, temas yok. Gokhan'in pozisyonu da penalti degil, elini geri cekiyor, yani kasit yok, ustelik top gogusune geliyor, eline degil. Baki'nin pozisyonu net sari kartti, kirmizidan atilmaliydi. Ayrica Bobo karsi karsiya yakalamisken hakem yanlis karar verip pozisyonu kesti, belki Bobo 2. golu atacakti karsi karsiya. Yani hakem sonucta bir tarafin cok net lehine duduk calmadi, iki hatali dudugu var ve ikisi de diger takimin lehine. Yani o kadar itiraz edilecek duduk calmadi. Ayrica hakem hakkinda hic yorum yapmayan FB'lilerin agzi bir anda acildi, siz her hafta voleybol oynarken hic konusmuyordunuz nedense? Simdi yusuf yusuf atmaya basladiniz herhalde.:rolleyes: :D
Bak ne güzel yorum yapmışsın, açıklamalarıyla anlatmışsın. Seviyeli bir şekilde ama sonunu hiç de seviyeli bitirememişsin. Hakem hakkında yapılan onca hata olmasına rağmen FB yönetimi bu sene hiç konuşmamıştır, üstelik konuşmadığı halde bazıları FB hakemleri etki altına alıyor demiştir. Sinevizyonda göstermeyince hakem hataları yapılmamış mı sayılıyor?
Bir maç vardı hatırlatırım Sakarya maçı, FB gol atmıştı ofsayt diye verilmedi, %100 ofsayt değildi. Sakarya gol attı, %100 ofsayttı ve gol verildi. Ama FB bunu daima gündeme getirmediği için unutuldu gitti. Yani konuşmamak kendimize yapılırken değil, her zaman konuşmama olayı.
Sonuçta biz şampiyonluktaki rakibimizle oynamayacak mıyız? Oynayacağız. Niye yusuf yusuf olalım, çıkarız oynarız kazanırız geliriz. Kaybedersek de eğer hakediyorsa rakibimizi tebrik ederiz.
Konu maç üzerinden devam etsin, etmeyecekse kapatalım.:)
bjk4ever
08.Nisan.2007, 15:27
Bak ne güzel yorum yapmışsın, açıklamalarıyla anlatmışsın. Seviyeli bir şekilde ama sonunu hiç de seviyeli bitirememişsin. Hakem hakkında yapılan onca hata olmasına rağmen FB yönetimi bu sene hiç konuşmamıştır, üstelik konuşmadığı halde bazıları FB hakemleri etki altına alıyor demiştir. Sinevizyonda göstermeyince hakem hataları yapılmamış mı sayılıyor?
Bir maç vardı hatırlatırım Sakarya maçı, FB gol atmıştı ofsayt diye verilmedi, %100 ofsayt değildi. Sakarya gol attı, %100 ofsayttı ve gol verildi. Ama FB bunu daima gündeme getirmediği için unutuldu gitti. Yani konuşmamak kendimize yapılırken değil, her zaman konuşmama olayı.
Sonuçta biz şampiyonluktaki rakibimizle oynamayacak mıyız? Oynayacağız. Niye yusuf yusuf olalım, çıkarız oynarız kazanırız geliriz. Kaybedersek de eğer hakediyorsa rakibimizi tebrik ederiz.
Konu maç üzerinden devam etsin, etmeyecekse kapatalım.:)
Hatirlarsan, o mactan sonra Nihat Ozdemir hakem hakkinda baya aciklamalar yapmisti ve elestirmisti. Yine Buragin elle attigi bir gol sonrasinda FB yonetimi hakemler hakkinda aciklamalar yapmisti. Yani konusmuyorsunuz degil, herkes kadar sizin yonetim de konusuyor ve hakkini korumasi kadar dogal birsey yok.
Ama ben su sene hakemlerden memnunum, gecen senelere nazaran cok adil duduk caliyorlar, en azindan eyyam yapmiyorlar. Son derece adilce ve guzel bir yaris oluyor, keyfini cikaralim.:)
El Comandante
08.Nisan.2007, 15:28
Hayir,rizenin pozisyonu penalti degildi.Buna eminim.Kendini yere atti adam.
Ikinci düsüncende hakli olabilirsin.Madem son haftalarda ayni saat maclar oynaniyor,bu önemli macida ayni saatte oynatmasi lazimdi.Yok yapmadiysa ozaman 2 saat geriye almaliydi maci ve bunu yapti.Sonucta Bjk-Fb maci var ve bunlarin oynayacaklari maclar ayni gün olmaliydi.
Bugra19o3
08.Nisan.2007, 15:31
arkadaşlar neden hep tartışıyorsunuz....
Bir Krdeş Bir Kardeşle Tartışıyor Ne Diye!!!!
rizenin penaltisi falan yoktu bi kere (gokhan in koluna carpmasi ve rizelinin kendini yere atmasi) nobreninki de deildi ama gorur ya da gormez hakemin takdiri. bence en ciddi hata bakiyi atmamasiydi keske atsaydi zaten gol yemicektik ki
GeNç KaRTaL
08.Nisan.2007, 17:15
Şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan aldık kötü oynamamıza rağmen ama golün erken gelmesi kötü oynamamıza neden oldu diye düşünüyorum nede olsa galibiyeti korma düşüncesi ağır basıyor şampiyonluk yolunda
Ayrıca şimdiden şu maç şu olur falan demek yanlış bakarsınız fenerbahçe seri yakalar ve şampiyon olur ama bakalım ne olacağını hep beraber göreceğiz
Ama ben takımıma güveniyorum ve inanıyorum imzamdada belirttiğim gibi:)
hakem rezaletti.
Hak edene değil gol atana 3 puan veriyorlar:)
adamlar size 90 dakika küfür etti ona ragmen bjk sampiyon olsun diyosun hayret vallaha..
demek size böyleleri yaraniyomus...
90 Dakika değil 53 saniye:) ona bakarsan herkes birbirine küfür ediyor
Allah aşkına son haftanın maçına şimdiden yorum yapıyorsun yaa....:rolleyes: o zamana kadar kim öle kim kala:)
RaSenGan
08.Nisan.2007, 17:22
Penatıdan attılar olm o sut sayılmaz:D
Penaltidan.
O penaltıyı yaptırırkende bir atak yapmış oluyorlar ;;)
Omerdinho
08.Nisan.2007, 18:26
O penaltıyı yaptırırkende bir atak yapmış oluyorlar ;;)
biz atakmi diyoruz ?:D kaleyi tutan 1 tane sutlari bile yok diyoruz... ona bakarsan rizede atak oynadi hatta bjkden daha cok etkiliydi.
GeNç KaRTaL
08.Nisan.2007, 18:29
Ya bırak Allah aşkına maç bitmiş kazanmışız sen hala Rize'nin hakkıydı falandı diye konuşuyorsun
barahir
08.Nisan.2007, 18:38
Şu konuyu okudum en baştan.. O kadar gereksiz kişilerin o kadar gereksiz mesajları varki.. Şampiyonluk yarışı Fenerbahce ile Beşiktaş arasında... GS artık 2. liğe TS ise UEFA ya oynuyo bunu herkes biliyo..
bjk4ever
08.Nisan.2007, 19:09
Ya bırak Allah aşkına maç bitmiş kazanmışız sen hala Rize'nin hakkıydı falandı diye konuşuyorsun
Rize'nin kac pozisyonu var diye sorarim ben? Ciliz 2 kafa vurusu disinda hicbirsey yok. Adamlari ustumuze cektik, 70% topla oynadilar ama pozisyona giremediler. BJK 8 dakika top oynadi ve aradigi golu bulup riske girmedik, gerekmiyordu zaten. Kimse merak etmesin, o gol o kadar erken gelmese yine BJK bastirip alirdi maci zaten, herkes bunu biliyor zaten. Sonucta takim goze hos gelen top oynamadi, ama iyi top oynayana degil kazanana 3 puan veriyorlar. Iyi top oynayip her hafta gol yiyip puan kaybedecegime kotu top oynarim, disiplinli oynarim ve 4 hafta gol yemeden 12 puan toplarim daha iyi.