View Full Version : Zico'ya teklif var
crazzy
04.Nisan.2007, 15:03
Fenerbahçe'ye geldiği ilk günden beri başarısız olduğu için eleştirilen ve kamuoyunca futbol kariyerinin bir türlü önüne geçemeyen Zico'ya Brezilya'dan teklif var.
Teknik direktör sorununu çözmeyen Brezilya'nın önde gelen kulüplerinden Corinthians, takımın başına Zico'yu getirmek istiyor. Brezilya basınında yer alan habere göre Corinthians'lı yöneticilerin oluşturduğu listede Zico ilk sırada yer alıyor. Internacional takımının başarılı teknik adamı Abel Braga'nın Corinthians'ın teklifini kabul etmemesi üzerine Brezilya kulübünün Fenerbahçe teknik direktörü Zico'ya yöneldiği kaydedildi.
Öte yandan eğer Corinthians Zico'yu takımın başına getiremezse Vasco'nun başında bulunan Renato Gaucho'ya yönelecek. Corinthians'ın 18 Nisan'dan önce yeni teknik direktörün açıklanacağını duyurması ise Fenerbahçe teknik direktörü Zico'nun bu takımın başına gelmesi ihtimalini oldukça azaltıyor.
Ligtv
fmsmyrna
04.Nisan.2007, 15:19
alsınlar hemen verelim
emrecep
04.Nisan.2007, 16:14
istiyorlarsa üstüne deividi de veriririz:D
fm26mer
04.Nisan.2007, 16:55
avrupalı bi teknik tirektor gelsin onu göndersinler
Memedov
04.Nisan.2007, 16:59
Gidene Dur Diyemem Giden Gider Zaten..;;)
Gidecekse onu zorla tutan yok Onun yerine daha İyi bir hoca gelir..
TR.CaPTaiN
04.Nisan.2007, 20:19
Deivid'i de alıp beraber dönsünler ülkelerine.
ForsakeN
04.Nisan.2007, 20:38
Tutan yok.:zuhaha
Fıratcan Alçınkaya
04.Nisan.2007, 21:09
Fenerbahçe liler heralde Şampiyonluktan sonra en çok bu habere sevinirler... :zuhaha
Varonil
04.Nisan.2007, 21:36
Biiiiiiirrrrrrrrrr Gidene kal demem asla
Ikiiiiiiiiiiiiiii Ezdirmem kendimi aska
diye super bir sarki vardi o geldi aklima:D:D:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ustune Deividide alsinlar
senderson
04.Nisan.2007, 21:47
zicoya sahip çıkalım. kalsın..
crazzy
04.Nisan.2007, 21:51
Hele sukur bi tane kalsin diyen cikti.Ne bu ya herkes zico dusmani galiba.Gitmesini cok mu istiyosunuz.;)
Sekopej
04.Nisan.2007, 21:51
Zico büyük bir ihtimalle takımı şampiyon yapacak ve sonrasında da istifa edecek. Benim düşüncem bu yönde ama takımı şampiyon yapacağına inanıyorum.
tnr1907
04.Nisan.2007, 21:52
zicoya sahip çıkalım. kalsın..
neyine sahip çıkalım onun adam ii futbolcuydu ama t.d.lük 0
senderson
04.Nisan.2007, 21:56
neyine sahip çıkalım onun adam ii futbolcuydu ama t.d.lük 0
bizim duruşumuz o yönde olmalı.Bu sezon Vezirde edecek Rezilde edecek Zicodur. O yüzden bu tür konuşmalara gerek yok...
M.Scofield
04.Nisan.2007, 22:00
Fenerbahçe bu yıl şampiyon olursa hiç bir yere gitmez.
Omerdinho
04.Nisan.2007, 22:30
bencede sampiyon olursak göndermezler, gitmesine izin vermezler.
Sekopej
04.Nisan.2007, 22:33
O sonra konuşulacak olay, benim düşünceme göre şampiyon olursak istifa edecek. Kabul edilmezse zaten, güvenoyu almış olur ve önümüzdeki sezon için daha faydalı olur.
Bir maçta istifa diye bağırdılar, daha sonra kaç maç çağırdılar ama Zico gitmedi taraftara. İyi günde herkes destek olur, önemli olan kötü günde de destek vermek. Oradaki duruşuna bakınca istifa eder diye düşünüyorum ben.
TR.CaPTaiN
04.Nisan.2007, 23:21
2 sene üst üste sampiyon yapan Daum bile gönderildiyse Zico'da gider sampiyonluk telafi olamaz Zico için bence.
Memedov
04.Nisan.2007, 23:23
Zico Sene Sonu Gönderilir Onun Yerine Yerli Bir Teknik adam Gelse daha iyi olur.
Takımı iyi tanıyan bir hoca Takımı Ateşler ve Hedeflere Ulaşırız..