PDA

View Full Version : Arda: Ölene kadar Galatasaraylıyım

crazzy
04.Nisan.2007, 20:11
Galatasaray'ın genç futbolcusu Arda Turan, sarı-kırmızılı kulüpte yetiştiğini belirterek, ''Galatasaray benim yuvam. Ölene kadar Galatasaraylıyım" diye konuştu.

Galatasaray'ın genç futbolcusu Arda Turan, sarı-kırmızılı kulüpte yetiştiğini belirterek, ''Galatasaray benim yuvam. Ölene kadar Galatasaraylıyım. Bir gün Metin Oktay, Hakan Şükür gibi anılmak istiyorum'' dedi.

Arda, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, Avrupa'ya transfer olacağı şeklinde çıkan haberlerle ilgili, ''Böyle şeylerin çıkması güzel, ama son zamanlarda yanlış anlaşıldım. Galatasaray forması giymekten inanılmaz mutluyum. En büyük hayalim Galatasaray formasıydı. Ölene kadar da giymeye devam edeceğim. Ancak kulübümün şartlarına uygun, inanılmaz bir para teklif edilir, kulübüm de izin verirse o zaman böyle bir şey olabilir. Yoksa ben sonuna kadar Galatasaraylıyım'' diye konuştu.

Avrupa'ya gitse bile çok üzüleceğini, Galatasaray'da, Metin Oktay ve Hakan Şükür gibi anılmanın en büyük hayali olduğunu vurgulayan Arda, sakatlık durumuyla ilgili de bilgi verdi. Doktorların, adalesini zamanından önce toparladığını söylediğini anlatan Arda, diz kapağında ise biraz problem olduğunu kaydetti. Genç futbolcu, 2-3 hafta içinde sahalara dönmeyi umduğunu, en kötü olasılıkla Fenerbahçe maçında oynamayı hedeflediğini dile getirdi.

Arda, Galatasaray'ın şampiyonluk yarışıyla ilgili düşüncelerini de şöyle açıkladı:

''Galatasaray'a yakışan, geçen sezonki gibi sonuna kadar kovalamak. Önemli olan, 8 maçımızı kazanıp 24 puan almak. Bazen çok iyi oynadığımız maçları bile kazanamadık. Ankaragücü maçında futbol çok önemli değildi, ama ikinci yarıda ağabeylerim çok iyi oynadı. Oyuna giren Hasan ve Necati ağabey, çok iyi performans gösterdiler. Takımda bir dayanışma vardı. Puan kaybedeceğimize hiç inanmadım. Takımda o arzu ve istek vardı. Nitekim, Necati ağabey çok güzel 2 gol atıp hem kendi moralini düzeltti, hem de kalan 8 hafta için bir umut verdi.

fm26mer
04.Nisan.2007, 20:18
Ben Sanmam seneye avrupaya gider

Memedov
04.Nisan.2007, 20:25
Tabiki Arda Galatasaraylıdır Sevebilir Ölene Kadar da Galatasaraylı Kalabilir ama kendini düşünüyorsa Avrupaya Gitmeli Kanımca Çok büyük yetenek..

RaSenGan
04.Nisan.2007, 20:27
Aslanım benim :) ;;)

Nedvedmania
04.Nisan.2007, 20:35
Helal olsun

GsDoruk
04.Nisan.2007, 22:41
Koçumsun Arda(dd) (dd) (dd) (dd) :s_galatasaray: :s_galatasaray:

El Barto
04.Nisan.2007, 22:52
Çok duyduk bu lafları.Bir vatandaşta kefen giyerimde demişti hatırlayın....

Nocna Mora
05.Nisan.2007, 00:15
olsun arkadaşım ARDA bu saygılı efendi çocuk

El Barto
05.Nisan.2007, 20:18
olsun arkadaşım ARDA bu saygılı efendi çocuk

Ona lafımız yok zaten...

uAburak89
05.Nisan.2007, 21:59
Kaliteli, efendi bir genç oyuncumuz .. İzlerken keyif alıyorum .. O da bizim gibi ölene kadar demiş, içindeki taraftar hala duruyor demek ki ..

Universal
05.Nisan.2007, 22:03
Şimdi Galatasaray'da kalmak istiyor ama Avrupa'ya açık kapı bırakıyor. Arada'ya iyi bir klupten gelse hemen gider verdiği mesajdan bu anlam çıkıyor.

El Comandante
06.Nisan.2007, 00:57
Şimdi Galatasaray'da kalmak istiyor ama Avrupa'ya açık kapı bırakıyor. Arada'ya iyi bir klupten gelse hemen gider verdiği mesajdan bu anlam çıkıyor.

"Ben kulübümün menfaatleri dogrultusunda hareket ederim.Eger iyi bir kulüpten cok iyi bir transfer teklifi gelirse kulübümde buna razi olursa giderim.Yok eger izin vermediler buna karsi cikmam,ama ilerde kulübüme cok para kazandirarak avrupaya gitmek isterim" diyor Arda.Siz lafi nasil anliyorsunuz vallahi pes diyorum.

Emurafu
06.Nisan.2007, 14:55
Illa gitmek istemiyor buyukleri izin verirse gidecek

Omerdinho
06.Nisan.2007, 16:09
Illa gitmek istemiyor buyukleri izin verirse gidecek

hadi ya..
menacerligini yapiyosun galiba :)

Emurafu
06.Nisan.2007, 16:11
hadi ya..
menacerligini yapiyosun galiba :)Ne diyon ya sen kendisi dedi izlemedin galiba spor
araba fuarinda konustular hatta

GeNç KaRTaL
06.Nisan.2007, 17:53
Bende ölene kadar beşiktaşlıyım:)