PDA

View Full Version : Fener idmanında kavga

19_SeRDiNÇ_05
04.Nisan.2007, 21:49
Fenerbahçe'nin Kayserispor maçı öncesi yaptığı antrenmanda kavga çıktı

Halep'te El İttihad takımı ile dün akşam dostluk maçı yapan Fenerbahçe, izin yapmadan Kayserispor maçı hazırlıklarına bu akşam başladı. Antrenmanda Deivid ile Uğur kavga etti.

Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertli futbolcular, pas çalışmasının ardından yarım alanda çift kale maç yaptı. Sakatlığı geçen Appiah da bugün takımla birlikte antrenmana çıkıp, çift kale maçta oynadı.

Dünkü maçta sağ ayak üst baldırından sakatlanan Kezman, antrenmanda takımdan ayrı koşu yaparken, hasta olan Tümer çalışmaya katılmadı. Kezman'ın önemli bir sakatlığının bulunmadığı, önlem amacıyla takımdan ayrı çalıştığı öğrenildi.

ANTRENMANDA KAVGA

Antrenman maçı sırasında Deivid ile Uğur, bir ikili mücadelenin ardından birbirleriyle kavga etti. Takım arkadaşları hemen araya girerek iki futbolcuyu güçlükle birbirinden uzaklaştırdı. Daha sonra iki futbolcu maçta yer almayıp, çalışmayı kenardan izledi. Antrenman bitiminde tesislere girerken, teknik direktör Zico, iki futbolcuyu barıştırmak amacıyla yanına çağırdı.

Bu arada Rasathane İlköğretim Okulu'ndan gelen bir grup öğrenci, antrenman sonrası Tuncay'a çiçek ve baklava verdi. Öğrenciler daha sonra Tuncay'dan imza aldılar.

Sarı-lacivertliler, yarın yapacakları antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Mirza
04.Nisan.2007, 21:51
Deivid'in o takimda yeri yok. Giderayak kalanlara zarar vermesin.

M.Scofield
04.Nisan.2007, 21:53
Hangı nedenden dolayı tartiştıklarını bilmiyoruz belkide deivid haklıdır

Universal
04.Nisan.2007, 22:28
Bu habeler bence medya tarafından uydurulan haberler baktılar klup iyi gidiyor bölmek için böyle asılsız haberler uyduruyorlar ama her yalanın %1 doğru payı vardır. O yüzden böyle bir olay varsa güle güle Deivid.

Omerdinho
04.Nisan.2007, 22:32
ikisinede ihtiyacimiz yok takimdaki huzuru bozmasinlar..

Memedov
04.Nisan.2007, 22:33
Deivid Gider Ayak Ortalığı Geriyor Ugur boral Uzun Seneler Oynar Bu Takımda Ama Deivid'in Artık yeri yok..

fm26mer
04.Nisan.2007, 23:23
deivid çıkarmıştır kavgayı

TR.CaPTaiN
04.Nisan.2007, 23:27
Ugur Fenerbahce'de en cok sevdiğim futbolculardan biridir. Deivid defol.

Nocna Mora
05.Nisan.2007, 00:16
Deivid sadece kafa topların da iyi bence o kalsın KEZMAN gitsin..

Memedov
05.Nisan.2007, 00:20

Kafa Toplarında İyi olmak yetmiyor..

Kezman Gitsin diyorsun Neye Dayanarak Dedin onuda bilmiyorum ama Kezman'a Bir Bak Deivid'e Bir Bak geldiğinden beri neler yapmış.;)

Deivid'in 1 tane iyi maç oynadığını Hatırlıyorum oda Bir maçta 3 tane Gol Attığı maç Geri kalan Maçlarda hiç bir varlık gösteremedi Onun için deivid'in gitmesi lazım Yerine Türk Bir Forvet (Santrafor) Sol Tarafa ise Bir yabancı Transfer Şart.

nekop
05.Nisan.2007, 00:20
Hemen suçlu bulundu cezası kesildi yargısız infaz bu olsa gerek...;)

ewrim_FB
05.Nisan.2007, 01:33

Deivid'in nasıl oynadığını görmüyormusun arkadaşım ne demek kalsın ya...

Universal
05.Nisan.2007, 14:31

Kezman mı gitsin? Türkiye'de ki en forvete ahibiz acaba şuan ülkemizde bulunan hangi futbolcunun böyle bir kariyeri vardır. Kezman'ı asıl seneye görün.

El Comandante
05.Nisan.2007, 14:47
Kezman böyle devam ederse en gec seneye ara transferde satilir!

Türkiyedeki en iyi kariyere sahip futbolcu Hakan Sükür´dür!

Bos keseden sallamayin!

barahir
05.Nisan.2007, 14:54
Onun böle devam etmiyeceğini herkes biliyo.. Bu yüzden Uyuyan devi uyandırmayın derim ben.. Siz zararlı çıkarsınız..

Noz
05.Nisan.2007, 14:56
kariyere ne bakiyorsunuz oyuncu su anda nasil istikrarli mi ona bakin kariyer sadece oyuncunun kredisini uzatir daha fazla sans verilmesini saglar bi oyuncu efsane bile olsa dususteyken kendini toparlamakta gec kalmamali

El Comandante
05.Nisan.2007, 15:00
Onun böle devam etmiyeceğini herkes biliyo.. Bu yüzden Uyuyan devi uyandırmayın derim ben.. Siz zararlı çıkarsınız..

Bence seneye kezman gene aynen böyle devam edecek.Hatta belki dahada kötü olacak.Buna adim gibi eminim.Kezman avrupanin 3.sinif futbolcusu,ne uyuyan devi;)

Mirza
05.Nisan.2007, 15:34
Bence seneye kezman gene aynen böyle devam edecek.Hatta belki dahada kötü olacak.Buna adim gibi eminim.Kezman avrupanin 3.sinif futbolcusu,ne uyuyan devi;)

Kac sinif üzerinden 3. sinif ?

El Comandante
05.Nisan.2007, 15:59
Kac sinif üzerinden 3. sinif ?

Sen benim ne demek istedigimi cok iyi anladinda lafi ceviriyon ;)

Omerdinho
05.Nisan.2007, 16:02

HAHAHAH bu yoruma bi yerlerimle gülerim iste...

Mirza
05.Nisan.2007, 16:09
Sen benim ne demek istedigimi cok iyi anladinda lafi ceviriyon ;)

Anlasam cevap verirdim yahu. Niye laf cevireyim.

IcedEarth
05.Nisan.2007, 17:17
beyler konunun kezman la ne alakası var deivid uğur la kavga etti kezman golleri sıraladı gibi bi alaka var da ben mi bilmiyorum

Mirza
05.Nisan.2007, 17:43
Iste biz de senin düsündügün gibi düsündük ve uzatmadik.

ForsakeN
05.Nisan.2007, 18:01
Konu Deivid ve Uğur hakkında ama konu Kezmana gelmiş..Yani şu yorumlara bi bakın.Yok Hakan Şükür'ün kariyeri Kezman'ınkinden daha iyiymiş,yok Kezman 3.sınıfmış.Olaylara biraz objektif bakın lütfen.Kezman'ın kariyeri başarılarla dolu Hollanda'da gol krallığı,Sırbistanda gol krallığı.Hakan'ın ise Türkiye'den başka başarısı yok.Şimdi diyeceksiniz sende Fb'lisin diye Kezmanı tutuyosun ama Kezman'ı BJK de olsa bile savunurum.Çünkü gerçekler ortada.

Konuya gelecek olursak.Deivid oynatılmadığı için sorunlu günler geçiriyor.Gönderilecekti eğer bu olay gerçekse bavulunu toplamaya başlamıştır umarıım.

El Comandante
05.Nisan.2007, 18:04
Konu Deivid ve Uğur hakkında ama konu Kezmana gelmiş..Yani şu yorumlara bi bakın.Yok Hakan Şükür'ün kariyeri Kezman'ınkinden daha iyiymiş,yok Kezman 3.sınıfmış.Olaylara biraz objektif bakın lütfen.Kezman'ın kariyeri başarılarla dolu Hollanda'da gol krallığı,Sırbistanda gol krallığı.Hakan'ın ise Türkiye'den başka başarısı yok.Şimdi diyeceksiniz sende Fb'lisin diye Kezmanı tutuyosun ama Kezman'ı BJK de olsa bile savunurum.Çünkü gerçekler ortada.

Konuya gelecek olursak.Deivid oynatılmadığı için sorunlu günler geçiriyor.Gönderilecekti eğer bu olay gerçekse bavulunu toplamaya başlamıştır umarıım.

Yorum bile yapmayacam senin bu mesajina.Okadar sacmaladin yani ;)

Memedov
05.Nisan.2007, 18:06

Hakan Şükürün Dünya 3.lüğü Var Türkiyede Gol Krallığı Var İnterde Oynamışlığı Parmada Oynamışlığı Var..

Sen Millete Diyosun ama Kendin Kıyaslama Yapmışsın..;)

ForsakeN
05.Nisan.2007, 18:07
Yorum bile yapmayacam senin bu mesajina.Okadar sacmaladin yani ;)

Zaten FB ile ilgili her mesaja yorum yapman gerekmiyor.Okuman yeterli.Madem yorum yapmayacaksın neden yazıyorsun :rolleyes: .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Hakan Şükürün Dünya 3.lüğü Var Türkiyede Gol Krallığı Var İnterde Oynamışlığı Parmada Oynamışlığı Var..

Sen Millete Diyosun ama Kendin Kıyaslama Yapmışsın..;)

Kezman'ın 2 farklı ligte 5-6 gol krallığı,UEFA kupası,Chelsea PSV Atletico Madrid'te oynamışlığı var.Ayrıca kıyaslama yapmayın demedim.Kıyaslama yapmaya gerek bile yok demeye çalıştım ;)

El Comandante
05.Nisan.2007, 18:10
Zaten FB ile ilgili her mesaja yorum yapman gerekmiyor.Okuman yeterli.Madem yorum yapmayacaksın neden yazıyorsun :rolleyes: .

Yorumunun ne kadar sacma oldugunu belirtmek icin senin mesajina yorum yaptim ;)

Anladin mi simdi?

Hakan sükür ile sen kezmani kiyasliyorsan ben senin ne kadar sacmaladigini söylerim.

Mirza
05.Nisan.2007, 18:10
Sakin olalim arkadaslar. Tamam yahu.

ForsakeN
05.Nisan.2007, 18:14
Yorumunun ne kadar sacma oldugunu belirtmek icin senin mesajina yorum yaptim ;)

Anladin mi simdi?

Hakan sükür ile sen kezmani kiyasliyorsan ben senin ne kadar sacmaladigini söylerim.

:D Kezmanı Hakan la ilk sen kıyasladın. :D Neyse uzatmayalım.Tartışma büyüyecek yoksa ;) :)

Memedov
05.Nisan.2007, 18:18
Kezman'ın 2 farklı ligte 5-6 gol krallığı,UEFA kupası,Chelsea PSV Atletico Madrid'te oynamışlığı var.Ayrıca kıyaslama yapmayın demedim.Kıyaslama yapmaya gerek bile yok demeye çalıştım ;)

Kezman ve Hakan Şükür Arasında Hiç Kıyaslama Yapmaya Gerek Yok İkiside Bir Birinden Üstün Futbolcular.

Tartışma Uzayacak Kıyaslama Devam Ederse Biri Kezmanın Biri Hakan Şükürün Kariyerini Koyacak Yoksa :)

the_imam912
05.Nisan.2007, 18:21
deivid gitsin tabiki giderayak zrar vermesin ya defol!

paco
05.Nisan.2007, 18:35
ya ne kezmanmış ya ... konun başlığına bak yorumlara bak ... şu kezmandan bahsettiğiniz kadar o iş yapıyor mu acaba çok merak ediyorum ....

bjk4ever
05.Nisan.2007, 18:51
Kezman mı gitsin? Türkiye'de ki en forvete ahibiz acaba şuan ülkemizde bulunan hangi futbolcunun böyle bir kariyeri vardır. Kezman'ı asıl seneye görün.

Nasil bir kariyeri varmis Kezman'in? Hollanda ligi gibi vasat bir ligde 2x gol krali oldu, onun disinda Avrupa'da ne yapti? Basarili oldu mu?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Neye gore en iyi forvet? Sahada son derece silik, adam gecemiyor, fazla pres yapmiyor, ondan daha fazla gol atmis bir suru forvet var, neye gore en iyi forvet? Bu sene Turkiye liginde herseyiyle en iyi forvet Umit Karan'dir, en cok gelisim gosteren ise Bobo ve Umut'tur...

TR.CaPTaiN
05.Nisan.2007, 19:11
Kezman 3.sınıf futbolcuymus komedi ;) Cekememezlik olur da bu kadar olmaz.
.
.
.

Nasil bir kariyeri varmis Kezman'in? Hollanda ligi gibi vasat bir ligde 2x gol krali oldu, onun disinda Avrupa'da ne yapti? Basarili oldu mu?

Neye gore en iyi forvet? Sahada son derece silik, adam gecemiyor, fazla pres yapmiyor, ondan daha fazla gol atmis bir suru forvet var, neye gore en iyi forvet? Bu sene Turkiye liginde herseyiyle en iyi forvet Umit Karan'dir, en cok gelisim gosteren ise Bobo ve Umut'tur...

Vasat dediğin Hollanda Ligi takımlarından PSV her sene Sampiyonlar Ligi'nde ceyrek final oynuyor. AZ ve Ajax'ta UEFA'da yoluna devam ediyor. Kezman'a adam gecemiyor diyorsan bu ligde calım atmayı bilen oyuncu yok.

perpetua
05.Nisan.2007, 19:24
Anlasildi...

Yine kavga'ya gidiyoruz.. Bir gun insanlarin fikirlerine saygi gostermeyi ogrenince tekrar acilir bu konu...