Log in

View Full Version : Bir Futbolcu Ne Zaman Biter?

ukat
05.Nisan.2007, 01:00
Sahip olduğumuz futbolculardan bazıları 34'üne kadar taş gibi kalıp oynarken bazıları ise 31'inde çöküyor. Ne bize yarıyor ne de iyi bi fiyata satabiliyoruz.

Bir futbolcunun ne zaman güçten düşebileceğini anlayabilir miyiz? Ya da nereden anlarız?

perpetua
05.Nisan.2007, 07:58
Sahip olduğumuz futbolculardan bazıları 34'üne kadar taş gibi kalıp oynarken bazıları ise 31'inde çöküyor. Ne bize yarıyor ne de iyi bi fiyata satabiliyoruz.

Bir futbolcunun ne zaman güçten düşebileceğini anlayabilir miyiz? Ya da nereden anlarız?

Bizlere tam olarak gorunmeyen gizli profesyonellik ozelligi var. Bir oyuncu ne kadar profesyonel ise, o kadar isini ciddiye alir ve kendisine iyi bakar. Eger profesyonel degilse, genc yasta ozellikleri dusebilir.

Bunun yaninda natural fitness (Saglik) ozelligi de onemlidir. Oyuncu ne kadar saglikli ise, sakatliklari o kdar cabuk atlatir ve uzun sure ust duzey performans gosterebilir.

delififaci
05.Nisan.2007, 10:10
perpetua bilgiler için saol....

ukat
05.Nisan.2007, 14:26
Bizlere tam olarak gorunmeyen gizli profesyonellik ozelligi var. Bir oyuncu ne kadar profesyonel ise, o kadar isini ciddiye alir ve kendisine iyi bakar. Eger profesyonel degilse, genc yasta ozellikleri dusebilir.

Bunun yaninda natural fitness (Saglik) ozelligi de onemlidir. Oyuncu ne kadar saglikli ise, sakatliklari o kdar cabuk atlatir ve uzun sure ust duzey performans gosterebilir.

bilgiler için sağol

Wesley Sneijder
05.Nisan.2007, 16:37
Van der Vaart kendine iyi bakmıyor. Özelliklerine bir bakayım.

Saboteur
05.Nisan.2007, 18:34
Ben 30 yaşı sınır alıyorum çünkü 30 yaşı geçtikten sonra oyuncuyu formda tutmak çok zor ikincisi hiç kimse oyuncuyu almak istemiyor.

ozziee
05.Nisan.2007, 19:18
walla ronaldinho'yu man utd'ye aldım 35 yaşında hala oynatııyorum, ayağı kırılsa gene oynatırım :)

Universal
05.Nisan.2007, 19:20

Bu oyuncular içinde saklı olan bir durum tam olarak bir özelliğe bağlı yani bünye gibi bir şey. Meela bir yemek yeriz birisi zehirlenir diğeri zehirlenmez. Bünye ile alakalıdır. İşte burada da bir durum var. Oyuncuya ve ülkesine göre değişiyor.

KaRDiNaL
05.Nisan.2007, 22:46
scholes mesela..32 yaşında man da oynattım..her sene cok iyi oynadı fakat 35 yaşında gösterdiği performas süperdi..20'nin üzerinde gol attı ve rating'i de cok iyidi..bu birazda takımdaki durum ve taktikle de alakalı..

ukat
06.Nisan.2007, 17:45
valencia'yı yönetirken arsenal'den gelen kolo toure 34'üne kadar taş gibi kalıp formayı kimseye kaptırmadı. 34'ünde salamanca'ya sattım.

Jo**uin ise 31'inde çöktü. Beleşe verdim kimse almadı. Bi sene kadroda yattı. sözleşme bitince saldım.

no easy way out
06.Nisan.2007, 17:53
32 gibi satmakta fayda var bence.

sergioagüero
07.Nisan.2007, 09:15
kanat oyuncularının erken yaşta çökmeleri doğal çünkü fiziksel özelliklerini yoğun olarak kullandıkları için yaşlandıklarında bu özellikler azalıyor.ama istisnalar var giggs...

tmac_91
07.Nisan.2007, 10:12
ben 30 a kadar oynatıom sonra 1 sene bench den gelio katkı yapıo daha sonrada 1 senelik kontrat yapıyorum 32 de gödneriyorum

Noz
07.Nisan.2007, 10:14
ozellikleri surekli dusuyorsa anlarsiniz