Log in

View Full Version : Beşiktaş Hakan'ın peşinde!

crazzy
05.Nisan.2007, 15:58
Gelecek sezon yerli bir kaleci almak isteyen Beşiktaş, Ankaraspor'dan kaleci Hakan Arıkan'ı istedi. Fatih Terim tarafından Türkiye A Milli Takım kadrosuna da çağırılan 25 yaşındaki kaleci için Beşiktaş yönetimi, Ankaraspor yönetimi ile bir görüşme yaptı. Hakan Arıkan'a Beşiktaş dışında başka takımlardan da teklifler geldiği ifade edildi. Mavi-beyazlı yönetimin, Beşiktaş'a Hakan'ın bir bedeli olduğunu ve bu bedeli ödemesi durumunda transferin gerçekleşebileceğini belirttiği kaydedildi. İki takım arasında yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği ve iki kulübün anlaşması durumunda Hakan Arıkan'ın gelecek sezon Beşiktaş forması giyeceği bildirildi. Geçen sezon Kocaelispor'dan transfer edilen Hakan Arıkan, gösterdiği performansla dikkatleri çekmiş ve milli takıma kadar yükselmeyi başarmıştı. Hakan Arıkan ile ilgilenen kulüpler arasında Fenerbahçe'nin de bulunduğu iddia ediliyor.

Memedov
05.Nisan.2007, 16:37
Kaynak Nedir ? ;)

crazzy
05.Nisan.2007, 16:52
Kaynak : İHA

Ahmet_77
05.Nisan.2007, 16:55
bir ara Luis Martinez Beşiktaş'a gelecek diyordu medya

fm26mer
05.Nisan.2007, 19:01
Beşiktan napıcak onu yaa.Runje varya..

TR.CaPTaiN
05.Nisan.2007, 19:06
Kurtardığı iki penaltıdan sonra taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan cok kaliteli bir kaleci.

bjk4ever
05.Nisan.2007, 19:09
2 penaltiya bakilarak abartilan vasat kaleci. Ankaragucu'nun kalecisi Serkan ondan 1000 kat daha yetenekli ve kaliteli. Bizim zaten ikinci bir kaleciye ihtiyacimiz yok, Murat gitse bile Ramazan var, ki Ramazan 2. kaleci olabilecek duzeyde bana gore.

Universal
05.Nisan.2007, 19:28
Runje'yi gönderip Hakan'ı alabilirler. Çünkü Runje yabancı sınırlaması dolduruyor. Ve Hakan ile Runje arasında hiçbir fark göremiyorum. Zaten Hakan'da milli takıma seçildi.

fm26mer
05.Nisan.2007, 19:31
Cordobayı göndermeseydiler;bütün bunlar olmazadı

RoNNiE91
05.Nisan.2007, 19:34
Runje daha iyi bence.Hakan'a gerek yok.

lewo41
05.Nisan.2007, 20:12
hakan 2. kaleci olarak iyi olur beşiktaşa martinez gelip runje de giderse tam olur.
şu an bjk nin 2. kalecisi murat şahin ve ben açıkcası hiç güvenmiyorum ;)

Fıratcan Alçınkaya
05.Nisan.2007, 20:15
Runje Runje... Türkiye nin en az gol yiyen kalecisi Runje iyi gerenk yok başka kaleciye...

uAburak89
05.Nisan.2007, 22:02
Bir kalecinin iyi olduğu kurtardığı penaltılara bakarak anlaşılmaz, bence vasat bir kaleci ..

Universal
05.Nisan.2007, 22:04
Bir kalecinin iyi olduğu kurtardığı penaltılara bakarak anlaşılmaz, bence vasat bir kaleci ..

Haklısın zaten Kaleci penaltı kurtaramaz kaleci şıçrar top ya üstüne gelir ya gelmez. Kaçıran her zaman topu atan oyuncu olur.

GeNç KaRTaL
06.Nisan.2007, 18:01
Bana göre serkan kırıntılı'yı alalım yoksa kalsın murat iyidir

Noz
06.Nisan.2007, 18:08
bu adam iyi harbi runje su anda zaten iyi ama kontenjani acip baska yabanci adam almak isterlerse o zaman yollarlar hakan da iyi bence gerci serkan da iyi ikisi de iyi olur :) sirf penaltiya bakarak hakan iyi demiyorum bu arada

gorkemyilmazkarasu
06.Nisan.2007, 21:02
zaten Kaleci penaltı kurtaramaz kaleci şıçrar top ya üstüne gelir ya gelmez. Kaçıran her zaman topu atan oyuncu olur.

bazı kaleciler hariç...mesela taffarel penaltıda topa bakardı topun gittiği köşeyide her zaman tuttururdu...genelde bunu reflekslerine güvenen kaleciler uygular...

mgokalparslan
06.Nisan.2007, 21:20
hakan normalde de gayet iyi bir kaleci bence maçlarını izledim refleksleri felan gayet iyi ligdeki iyi kalecilerden genç olması da avantaj

Omerdinho
06.Nisan.2007, 21:34
Besiktasa giderse harcanir.

ForsakeN
06.Nisan.2007, 22:02
FB maçında oynadı.Bu seferde o transfer dedikodularına girdi.Bakalım bu hafta 3 büyüklerin oynadığı takımlardan hangi oyuncuları transfer ettiricek gazateler :D