View Full Version : Ümit Milli Takım kadrosu açıklandı
crazzy
05.Nisan.2007, 16:54
Ümit Milli Futbol Takımı, 10 Nisan Salı günü Lüksemburg ile özel maç yapacak...
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Ümit Milli Takımı'nın 10 Nisan'da Lüksemburg ile deplasmanda özel maç yapacağını bildirildi.
Karşılaşmanın, Hautcharage Stadı'nda yapılacağı bildirildi.
Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın, Lüksemburg ile yapılacak maç için belirlediği kadroda şu oyuncular bulunuyor:
İbrahim Kaş (Beşiktaş), Mehmet Topal, Ferhat Öztorun (Galatasaray), Uğur Uçar, İlhan Parlak, Özgürcan Özcan (Kayserispor), Gürhan Gürsoy (Sivasspor), Eray Birnican, Uğur Yanıkdemir (Konyaspor), Özer Hurmacı, Ediz Bahtiyaroğlu (Ankaraspor), Orhan Şam (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor), Barış Ataş (Diyarbakırspor), Volkan Babacan (İstanbulspor), Alp Ergin (Altay), Eyüp Kadri Ataoğlu (Sarıyer), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Zafer Yelen (Hansa Rostock), Ceyhun Gülselam (Unterhaching), Mevlüt Erdinç (FC Sochaux).
8 Nisan Pazar günü Holiday Inn Marina Oteli'nde toplanacak milliler, 9 Nisan Pazartesi günü Lüksemburg'a gidecek...
Su fenerbahceden hic oyuncu cagrilmamasina dogrusu cok sasiriyorum.:confused:
El Comandante
05.Nisan.2007, 18:06
Gürhan gürsoy ve Volkan babacan=Fenerbahce´nin futbolculari,baska takimlara kiralik verildiler ;)
Bizden 4 tane futbolcu gitmis ama ben Erkan ferinin,cafercanin,oguz sabankayin da ümit milli takimda olmasi gerektigini düsünüyorum.
Memedov
05.Nisan.2007, 18:26
Su fenerbahceden hic oyuncu cagrilmamasina dogrusu cok sasiriyorum.:confused:
Gürhan Gürsoy Fenerbahçe'nin oyuncusudur ( Sivasspor da Kiralık Oynamaktadır.)
Volkan Babacan Fenerbahçe'nin Oyuncusudur ( İstanbulspor da Kiralık oynamaktadır.);)
Omerdinho
05.Nisan.2007, 18:27
colin kazimi niye almamis :)
fenerbahce_1907
05.Nisan.2007, 22:31
Mehmet Topal'mı:zuhaha
El Comandante
06.Nisan.2007, 00:59
Mehmet Topal'mı:zuhaha
Neden gülüyorsun ki?Mehmet topal kötü bir futbolcu mu?Sen ilk basta Mehmet Topal´in oynadigi maclari izle,sonra gel burada yorum yap.Komik duruma düsüyorsun cünkü.Futboldan cakmadigin anlasiliyor ;)
gorkemyilmazkarasu
06.Nisan.2007, 01:08
*hazırlık maçı olduğu için colin kazımı çağırmamıştır heralde.
*mehmet topal yaş grubunda türkiyedeki en iyi önliberolardan biridir.
*ben bu takımdaki yedek kaleci kim onu meraK ettim :)
walla topal gelisim gosterdiyse bilemem ama gs formasiyla ciktigi bikac macta gayet vasat oynadi onun yas grubunda selcuk inan var iyi ama zaten hazirlik maci diye deisik oyuncular deneniyor arkadasin dedigi gibi
Emurafu
06.Nisan.2007, 16:55
colin kazimi niye almamis :)premier lig maclari oldugu icindir
ozgurcan
ferhat
mehmet topal
ugur ucar
bunlar da bizden
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gürhan Gürsoy Fenerbahçe'nin oyuncusudur ( Sivasspor da Kiralık Oynamaktadır.)
Volkan Babacan Fenerbahçe'nin Oyuncusudur ( İstanbulspor da Kiralık oynamaktadır.);)
suanki mevcut kadrodan cagrilmadigi icin oyle diyordur
fm26mer
06.Nisan.2007, 20:36
Yaa 19 yaşında Eskişehirin kalecisi Sinan Ören alınmazmı ya
World Hollow o1
07.Nisan.2007, 15:58
Gürhan Gürsoy (Sivasspor), Volkan Babacan (İstanbulspor),
Milli Takım'a Oyuncu alınırken kimde kiralık diye bakılmıyor şu an hangi takımda oynuyorsa oradan çağrılıyor.:)
crazzy
13.Nisan.2007, 13:36
Avrupa Şampiyonası Elemelerine hazırlanan Ünal Karaman yönetimindeki Ümit Milli Takımımız deplasmanda Lügsemburg ile oynadığı özel maçı 1-0 kazandı.
Hautcharage Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın golünü 76. dakikada Özgürcan Özcan kaytetti.
Ümit Milli Takımmızın kadrosunda şu oyuncular bulunuyordu;
İbrahim Kaş (Beşiktaş), Mehmet Topal, Ferhat Öztorun (Galatasaray), Uğur Uçar, İlhan Parlak, Özgürcan Özcan (Kayserispor), Gürhan Gürsoy (Sivasspor), Eray Birnican, Uğur Yanıkdemir (Konyaspor), Özer Hurmacı, Ediz Bahtiyaroğlu (Ankaraspor), Orhan Şam (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor), Volkan Babacan (İstanbulspor), Alp Ergin (Altay), Eyüp Kadri Ataoğlu (Sarıyer), Zafer Yelen (Hansa Rostock), Ceyhun Gülselam (Unterhaching), Mevlüt Erdinç (FC Sochaux
Emurafu
13.Nisan.2007, 13:51
Yaa 19 yaşında Eskişehirin kalecisi Sinan Ören alınmazmı ya
alinmaz baska genc kaleci var superligde
El Barto
13.Nisan.2007, 14:10
alinmaz baska genc kaleci var superligde
Milli takıma seçilmek için süper ligde mi oynamak gerekiyor Allah aşkına???:eek:
Ozaman neden Ümit Milli diyorlar???
Çok enteresan bir yorum gerçekten...:confused:
fm26mer
13.Nisan.2007, 22:59
Milli takıma seçilmek için süper ligde mi oynamak gerekiyor Allah aşkına???:eek:
Ozaman neden Ümit Milli diyorlar???
Çok enteresan bir yorum gerçekten...:confused:
demek istediği bence;"sinandan daha iyi kaleciler var"demek istedi herhalde
El Barto
13.Nisan.2007, 23:01
Enteresan bir anlatım şekli.