View Full Version : Gerets'in en çok istediği isim Servet
crazzy
05.Nisan.2007, 17:19
Ligin flaş ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, basının sorularını yanıtladı... Başarılı çalıştırıcı futbolcularına gelen tekliflere ilginç yanıtlar verdi...
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Galatasaray yönetim kurulu, Servet konusunda çok istekli, özellikle hocası Eric Gerets, Servet'i çok beğeniyor, doğru da yapıyor'' dedi.
Favori Halı Saha Tesislerinde ilköğretim okulları arasında düzenlenen il birinciliği futbol müsabakalarının ödül törenine katılan Uygun, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Uygun, bir soru üzerine, futbolcuları Servet Çetin'e yurt dışından çok sayıda teklif geldiğini belirterek, ''Sezon sonunda Servet'in isteği doğrultusunda
hareket edeceğiz'' dedi.
Galatasaray yönetim kurulunun da Servet konusunda çok istekli olduğunu ifade eden Uygun, ''Özellikle hocası Eric Gerets, Servet'i çok beğeniyor, doğru da yapıyor. Bana göre Türkiye'de bırak Avrupa'da Servet gibi bir stoper daha yok şu anda. Dolayısıyla almak istiyorlar. Doğaldır, ama şu anda bizim alacağımız bir para var. O para kesinleşmeden herhangi bir şekilde oldu diyemeyiz'' diye konuştu.
SİVASSPORLU FUTBOLCULARA TRANSFER TEKLİFLERİ
Mehmet Yıldız'a Fenerbahçe'nin talip olduğu yönündeki soru üzerine ise Uygun, şöyle konuştu:
''Şimdi bizim Petkoviç'ten tutun, Cem Can'ına, Hayrettin'ine, Servet'ine, Murat'ına, Mehmet'ine, Balili'sine hepsine transfer teklifleri var. Dolayısıyla transferle ilgili spekülasyonlar yaratılmasında herhangi bir sakınca yok. Bu futbolcularımızı isteyen kulüpler, Sivasspor'u mutlu edecek olan maddi yardımı yaparsa herkesi satabiliriz. Dolayısıyla fark etmiyor. Onlar iyi oynadığı için bunları hak ediyor.'' Mehmet Yıldız'ın şu anda ligin en formda forveti olduğunu ifade eden Uygun, ''Transfer dedikodularının çıkması doğaldır, ancak bize gelen resmi bir teklif yok. Geldiği zaman değerlendiririz'' dedi.
VESTEL MANİSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI
Vestel Manisaspor maçı hazırlıklarını tamamladıklarını ve bugün uçakla önce İzmir'e gideceklerini, cumartesi günü de Manisa'ya geçeceklerini ifade eden Uygun, Vestel Manisaspor'un ligin ilk yarısında iyi bir başarı yakaladığını, ancak ikinci yarıda alınan başarısız sonuçlarla düşüşe geçerek şampiyonluk havasından uzaklaştığını ve ligde düşme korkusu yaşadığını söyledi.
Çapraz yan bağlarındaki sakatlığı nedeniyle uzun bir süredir sahalardan uzak kalan Hakkı Hocaoğlu, belinden ameliyat olan Michael Petkoviç ile kırmızı kart cezalısı kaleci Akın'ın bu maçta forma giyemeyeceğini anlatan Uygun, kasığındaki eski sakatlığı tekrarlayan golcü oyuncu Mehmet Yıldız'ın ise antrenmanlara çıkamadığını, bu oyuncunun Vestel Manisaspor karşısında forma giyip giymeyeceğinin maç günü belli olacağını ifade etti.
Kaleciler Petkoviç ve Akın'ın yokluğunda 3. kaleci Harun ile PAF takımın kalecisi Bekir'i Vestel Manisaspor maçı kadrosuna dahil ettiğini ifade eden Uygun, kalede Harun'a şans vereceğini kaydetti.
Forma giyecek futbolcuların, sakat ve cezalı oyuncuların eksikliğini hissettirmeyeceğini belirten Uygun, ''Her zamanki gibi Manisa deplasmanında da güzel futbol, iyi mücadele sergileyerek puanla dönmek istiyoruz'' dedi.
Memedov
05.Nisan.2007, 18:20
Servet Bence Galatasaray'ın İşine yaramaz Tomas,Song,Tolga Seyhan,Emre Aşık Gibi Oyuncular Yeterde Artar Bile..:)
SYLaR
05.Nisan.2007, 18:23
Servet Bence Galatasaray'ın İşine yaramaz Tomas,Song,Tolga Zengin,Emre Aşık Gibi Oyuncular Yeterde Artar Bile..:)
Tolga Zengin mi.Trabzonspor'un kalecisi değil mi o:)
Tolga Seyhan olacak:)
Servet gelse Galatasaray'a mazallah Chelsea ile karşılaşırsak -Shevchenko halen Chelsea'de ise- ikinci bir Shevchenko-Servet vakası yaşanır.Rezil oluruz.
Ne Servet gelsin Galatasaray'a ne de seneye takımın başında Gerets olsun.İkisini de istemiyorum
Memedov
05.Nisan.2007, 18:28
Tolga Zengin mi.Trabzobspor'un kalecesi değil mi o:)
Tolga Seyhan olacak:)
Servet gelse Galatasaray'a mazallah Chelsea ile karşılaşırsak -Shevchenko halen Chelsea'de ise- ikinci bir Shevchenko-Servet vakası yaşanır.Rezil oluruz.
Ne Servet gelsin Galatasaray'a ne de seneye takımın başında Gerets olsun.İkisini de istemiyorum
Evet Aşkın abi Hatasız Kul olmaz..:)
Şaşırmışım Tolga Seyhan olacak;)
Sağol Uyardığın İçin :D
Mirza
05.Nisan.2007, 18:30
Gerets ne yaptigini bilmiyor. Ben TSL acisindan Fenerbahcemin isine gelir diye sevinirim yalniz Galatasarayin bir türk takimi olarak avrupada basari saglamasi icin defans'a Servet'i almalarini istemem. Bizde iken neler yaptigini tüm Türkiye gördü, Gerets görmemis heralde.
Universal
05.Nisan.2007, 19:30
Servet büyük takımlarda oynayamaz. Çünkü Servet'i basın ne zaman iyi yazdığına bakın: Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor maçlarından sonra iyi yorum yapıyorlar onun dışında iyi bir yorum yok.
Diyeceksiniz milli takıma seçildi. Evet seçilebilir çünkü onun kadar uzun boylu ve büyük takımlara karşı başarılı oyuncumuz yok. Diyeceksiniz milli takımda iyi oynuyor mili duygusuda birleşince bende iyi oynarım. Servet büyük takımlarda oynayamaz.
nerazzuri
05.Nisan.2007, 20:19
ya galatasaray serveti ne yapcak abicim ya paşa gibi emre aşık var zaten ikiside aynı :D:D:D
bu oyuncu f.b hariç her yerde başarılı oynuyor sorun f.b de olmasın .... ;)
Memedov
05.Nisan.2007, 21:25
Madem O kadar iyi oynuyor Alın Biz sadece Fikrimizi Söyledik Sen Araya hemen Feneri Katıyorsun..:rolleyes:
Universal
05.Nisan.2007, 21:33
Araya hemen Fenerbahçe'yi sıkıştırdın. Bu konu ile Fenerin ne alakası var? Servet ve Galatasaray lütfen yorumlarınızda daha dikkatli olun. Yoksa bu konu kapanmaya gider.
Madem O kadar iyi oynuyor Alın Biz sadece Fikrimizi Söyledik Sen Araya hemen Feneri Katıyorsun..:rolleyes:
bu adam f.b ye gelmeden önce denizlide iyi oynadı, gittikden sonra sivasda iyi pynuyor, milli takımda iyi oynuyor... oyuncu bitek f.b de kötü oynuyor araya hangi takımı sokayım istek yap hangi takımı istiyosan söyle araya o takımı sokayım ...
Memedov
05.Nisan.2007, 21:40
bu adam f.b ye gelmeden önce denizlide iyi oynadı, gittikden sonra sivasda iyi pynuyor, milli takımda iyi oynuyor... oyuncu bitek f.b de kötü oynuyor araya hangi takımı sokayım istek yap hangi takımı istiyosan söyle araya o takımı sokayım ...
Sen Lafımı Anlamıyorsun Anlamakta istemiyorsun.
Benim İstek yapmama Gerek kalmamış Fenerbahçeyi Araya Koymuşun..
Madem İyi alın serveti Biz ne karışıcaz Sadecede fenerde kötü oynadı Bakalım size gelirse ne yapacak..
Araya hemen Fenerbahçe'yi sıkıştırdın. Bu konu ile Fenerin ne alakası var? Servet ve Galatasaray lütfen yorumlarınızda daha dikkatli olun. Yoksa bu konu kapanmaya gider.
pardon ya kayseri hariç her yer iyi oynadı ... özür diliyorum .... başka takımdan bahsetmem gerekiyor du galiba :eek:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sen Lafımı Anlamıyorsun Anlamakta istemiyorsun.
Benim İstek yapmama Gerek kalmamış Fenerbahçeyi Araya Koymuşun..
Madem İyi alın serveti Biz ne karışıcaz Sadecede fenerde kötü oynadı Bakalım size gelirse ne yapacak..
ya siz bi f.bli olarak sevinin boşver rahat ol madem kötü oynucak ... tek akıllı sensin sen anlıyosun herşeyden ...
Gerets, en çok isteyeceği başka bir oyuncu bulamadı herhalde. O da yönetime ayak uyduruyor olmalı. :D
Memedov
05.Nisan.2007, 21:44
pardon ya kayseri hariç her yer iyi oynadı ... özür diliyorum .... başka takımdan bahsetmem gerekiyor du galiba :eek:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya siz bi f.bli olarak sevinin boşver rahat ol madem kötü oynucak ... tek akıllı sensin sen anlıyosun herşeyden ...
Tartışmayı Başlatan Sensin Birde Üste Çıkmaya Çalışıyorsun Bu Konuya Son mesajımdı Alında Görün Servet Kimmiş Anlarsınız Biz Gördük Neyin Ne olduğunu ;)
uAburak89
05.Nisan.2007, 21:45
İstemem ben şahsen, gelse de oynayamaz, oynatmazlar .. Zamanında çok dalga geçtik, şimdi kendi takımımda olmasını istemem ..
Mirza
05.Nisan.2007, 22:12
Ben de fikrimi degistirdim Insallah Servet'i alirlarda ne oldugunu görürler.
Servet tabii diger takimlarda iyi oynayacak diger takimlarda oynarken avrupa maclari oynadi mi ?
Sheva'dan sonra biz Fenerbahcelilerin Servete tepkileri büyüdü. Ondan önce hicbir problem yoktu.
Servet tabii diger takimlarda iyi oynayacak diger takimlarda oynarken avrupa maclari oynadi mi ?
Sheva'dan sonra biz Fenerbahcelilerin Servete tepkileri büyüdü. Ondan önce hicbir problem yoktu.
İnşallah almayız ve ne olduğunu görmeyiz. Servet yerinde dursun ve bizim kulüp binasının önünden bile geçmesin. :D Başka adam mı yok?
ya f.b avrupada kaç maç oynadı da böyle konuşuyosunuz anlamadım sanki f.b her oynadığı takım milan ve ayarı gibi konuşuyosunuz .... ayrıca milli takımda gayet başarılı ... ayrıca sheva nın karşısında kötü oynadı diye adam silinmez ... öyle olsaydı hagi nin karşısında ki roberto carlos da futbolu bırakırdı ;) .....
Mirza
05.Nisan.2007, 22:42
Basarili dedigin maclardaki rakiplerini söyleyebilir misin ?
Cengo
06.Nisan.2007, 02:28
Kısmetse Galatasaray alır da, iyi mi oynuyor kötü mü oynuyor zevkle görürüz :D
İstemem ben şahsen, gelse de oynayamaz, oynatmazlar .. Zamanında çok dalga geçtik, şimdi kendi takımımda olmasını istemem ..
kendi düşen ağlamazmış, ne demişler:
Gülme komşuna, gelir başında ...
bol bol kademe hataları, arkaya sarkan forvetler yaşatır ancak Servet..
El Comandante
06.Nisan.2007, 02:37
Bu gerets Song´u gönderip Servet´i alirsa kesinlikle kabul etmez kimse bunu.Zaten gerets seneye kalmayacak Galatasaray´in basinda bunu herkes biliyor.
Servet iyi bir yedek olabilir,tolga seyhan´in yerine alinabilir.
Emurafu
06.Nisan.2007, 14:54
konuyu hemen dagirtmayin aralara fenerbahce sokmayin
sever gelirse yedek olur
Cengo
06.Nisan.2007, 15:06
konuyu hemen dagirtmayin aralara fenerbahce sokmayin
sever gelirse yedek olur
Servet yedek olmayı kabul etmediği için gitti Fenerbahçe'den..
Gs'ye giderse yedek olmayı kabul etmez ki zaten Song yerine düşünüyormuş galiba yönetim..
Emurafu
06.Nisan.2007, 16:13
yonetim brezilyada genc savunmada arastiriyor
Cengo
06.Nisan.2007, 17:45
Servet Gs'ye yedek olmak için gitmeyecektir, yedeklik konusunu aklınızda çıkarın..
ya f.b avrupada kaç maç oynadı da böyle konuşuyosunuz anlamadım sanki f.b her oynadığı takım milan ve ayarı gibi konuşuyosunuz .... ayrıca milli takımda gayet başarılı ... ayrıca sheva nın karşısında kötü oynadı diye adam silinmez ... öyle olsaydı hagi nin karşısında ki roberto carlos da futbolu bırakırdı ;) .....
Abi bi GS'li nasıl Servet'in gelmesini ister bana söyler misin yahu? Ben bir GS'li olarak Servet'in adını duyunca bizden uzak olsun diyorum yani. Adam şu an ki yerinde iyi, oynamaya gerek yok. Onun yerine Gerets'imiz EN ÇOK İSTEYECEĞİ başka isimler düşünsün. :)
Omerdinho
06.Nisan.2007, 21:00
galatasaray alisti zaten servetide alsinlar...
uAburak89
09.Nisan.2007, 00:51
Tüm Galatasaraylı arkadaşlara geçmiş olsun .. Adnan Polat az önce %100 futbolda Servet'le ve kulübü ile anlaştık dedi .. Ayrıca başka sürpriz transflerde olacakmış ..
Maksic
09.Nisan.2007, 00:54
Evet bende izliyorum Servet gelecek sezon bu saatten sonra hayırlı olsun demek düşer... Bu arada 3 ya da 4 transfer yapıcakmışız hadi hayırlısı
Abi bi GS'li nasıl Servet'in gelmesini ister bana söyler misin yahu? Ben bir GS'li olarak Servet'in adını duyunca bizden uzak olsun diyorum yani. Adam şu an ki yerinde iyi, oynamaya gerek yok. Onun yerine Gerets'imiz EN ÇOK İSTEYECEĞİ başka isimler düşünsün. :)
bu adam için herkez ön yargılı fakat gittiği her takımda buna milli takımda dahil başarılı maçlar çıkarıyor ... sadece f.b de kötü oynadı diye bu adamı yerden yere vurmanın bi manası yok ... umarım gelir .... herkez zamanında toması da eleştiriyordui istemiyorlardı ama sonuç ortada ... ayrıca servet yedek kalmasını aklımızdan silcekmişiz ... servet dünya çapında bir oyuncumuda yedek kalmıyacak ..... ben o kadar da ön yargılı değilim ... bence sizde ön yargılı olmayın ....
Emurafu
09.Nisan.2007, 14:44
servet ile anlasildi buyuk ihtimal bize geliyor bu arada server iyi oyuncu ama servetle avrupa maclarina cikilmaz sadece
ayrica gerets gidecek onun istedigin topcuyu ne yapalim
Cengo
09.Nisan.2007, 14:52
bu adam için herkez ön yargılı fakat gittiği her takımda buna milli takımda dahil başarılı maçlar çıkarıyor ... sadece f.b de kötü oynadı diye bu adamı yerden yere vurmanın bi manası yok ... umarım gelir .... herkez zamanında toması da eleştiriyordui istemiyorlardı ama sonuç ortada ... ayrıca servet yedek kalmasını aklımızdan silcekmişiz ... servet dünya çapında bir oyuncumuda yedek kalmıyacak ..... ben o kadar da ön yargılı değilim ... bence sizde ön yargılı olmayın ....
Önyargı falan değil bu, kafanda 'Gs'ye gelen herkes iyidir, bu böyledir, yorumlar önemli değil' diye kurduğun için doğaldır.
Servet'i Milli maçlar dışında hiç izlediğini de sanmıyorum..
Servet inanılmaz ağırdır, sonradan hızlanabilmesi tek artısı.
Ayrıca "Çekin çekin, bir yıldız sönüyor.." diyebilecek kadar şımardığı dönemleri de olan biridir.
Fenerbahçe'den gidişi yedek kalmaya isyan etmesi!
Gece hayatında zaman zaman görüldüğü söylenen biridir, başkalarını yalancısıyım..
Uzun, ağır, hamlesi yavaşlığından yetersiz kalan biri.
Sürekli uzun pas yapıyor, bazen bu pasları gereksiz kalabiliyor.
Hızlı forvetleri tutamıyor, yanında seri bir stoper yoksa çok geride oynamak zorunda, kademeyi yakalayamıyor.
Hava topunu asla vermez, aslında uzun santraforunun markaj ederken de ilk topu kolay vermez ama hızdan dolayı sarkık libero tarzı tampon görevini görecekse darmadağın olur Galatasaaray.
Song belki tutabilirdi o defansı ama o da gidiyor.
Kabul etsen de etmesen de Servet yedek kalmaz, Servet - Tomas ikilisi innaıulmaz berbat bir sezon yaşatırlar!
Tomas ile Servet aynı tip oyuncular, Song gibi sarkık oynayabilen, alanı kontrol edebilen bir oyuncu pek gelmedi Gs'ye.Son dönemde az çok Popescu ve Bülent o işi yapıyorlardı, özellikle Bülent'ten sonra sarkık oynyabilecek Türk olarak pek fazla üst düzey isim kalmadı..
Şu sıralar o işi Beşiktaş'ta İbrahim Toraman, Fener'de Lugano yapıyor.
Bir stoperin yanında, hızlı stoper+libero birini oynatmazsa defans yol geçen hanına döner ...
Dip not: Bunların hepsini ofansif oynayan Gs'ın önde durması gereken savunmasına bağladım, Gs defansif ve gömülü, kalecinin önünden hiç ayrılmayan savunma ve önlerinde gömülü önliberolar ile oynayacak ise durum değişir..
Emurafu
09.Nisan.2007, 15:12
servet turkiye liginde ilk on bir oynasın ama avrupa maclarında kesin yedek olsun
ayrıca fenerbahce takımı servetintekrar pesinde idi ama vazgecti
Omerdinho
09.Nisan.2007, 15:17
servet turkiye liginde ilk on bir oynasın ama avrupa maclarında kesin yedek olsun
ayrıca fenerbahce takımı servetintekrar pesinde idi ama vazgecti
Onlar basinin uydurmasi Fenerbahce'nin sattigi oyuncuyu geri aldigini ne zaman gördün???
Sheriff
09.Nisan.2007, 15:31
Tüm Galatasaraylı arkadaşlara geçmiş olsun .. Adnan Polat az önce %100 futbolda Servet'le ve kulübü ile anlaştık dedi .. Ayrıca başka sürpriz transflerde olacakmış ..
Son 1 hafta içerisinde duyduğum en mükemmel haber :zuhaha :zuhaha
Emurafu
09.Nisan.2007, 15:38
baska sürprizlerde mehmet topuz, gökhan ünal, volkan yaman,
bunlar olabılır
El Comandante
09.Nisan.2007, 15:41
Eger Song´u satip Servet´i alacaklarsa yaziklar olsun bu yönetime!
Emurafu
09.Nisan.2007, 15:48
song kendisi gider yeni sezonda baran ama yerine sanırım brezilyadastoper arastırıyorlar
Önyargı falan değil bu, kafanda 'Gs'ye gelen herkes iyidir, bu böyledir, yorumlar önemli değil' diye kurduğun için doğaldır.
Servet'i Milli maçlar dışında hiç izlediğini de sanmıyorum..
gs ye gelen herkez iyidir falan dediğim yok diğer yorumlarımı da okusaydın anlardın .... ben serveti milli maçlar dışında da çok izledim ... özelliklede denizli de oynarken çok beğenirdim ... şimdi sivasda denizlide oynadığı futbolun aynısını oynuyor ve yine beğeniyorum ... dediğim gibi milli takımda da başarılı ... bu oyuncu sadece f.b de kötü oynadı diye kötü ilan etmek olmaz... ayrıca bunun f.b ilede alakası yok galatasarayda çok kötü oynayıp diğer takımlarda çok iyi olan oyuncularda var ...
Mesela bjk deki ronaldo 4 lü defans oynadığı zaman başarasız oluyodu 3 lü oynadığı zaman başarılı oluyodu onun gibi birşey ...
Mc.Speedy
09.Nisan.2007, 21:10
Ben Gerets'i istemiyorum ama.
BianCoNeRo
11.Nisan.2007, 02:57
servet i niye bu kadar eleştiriyorsunuz anlamıyorum adam giydiği formanın hakkını veriyor.yetenek de biryere kadar.o hataları yapmasaydı zaten avrupada oynardı.
ultraslanerdem
11.Nisan.2007, 12:41
Son 1 hafta içerisinde duyduğum en mükemmel haber :zuhaha :zuhaha
Aynen benimde.Servet gibi bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için sevindim..:)
El Comandante
11.Nisan.2007, 17:00
Sivasspor'un başarılı savunma oyuncusu Servet Çetin, NTVSpor.net'e yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon için Galatasaray ile anlaştığını ve transferin sadece imzaya kaldığını söyledi.
Sezon başında Fenerbahçe'den Sivasspor'a transfer olan ve burada sergilediği performansla yeniden A Milli Takım'a seçilen Servet Çetin, çok büyük bir aksilik olmazsa önümüzdeki yıl Galatasaray forması giyecek.
Geçtiğimiz haftasonu NTV'de yayınlanan % 100 Futbol programında Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat'ın "Servet ile anlaştık" açıklamasının ardından, milli futbolcu da transferi doğruladı. NTVSpor.net'e açıklamalarda bulunan Servet Çetin, Galatasaray yönetimiyle sözleştiğini ve işin imzaya kaldığını belirtti.
Denizlispor'da oynadığı dönemde de sarı-kırmızılıların kendisiyle ilgilendiğini ifade eden Servet, "Ben o dönemde de Galatasaray ile anlaşmıştım. Ancak daha sonra Fenerbahçe devreye girdi ve şartları daha iyi olduğu için oraya transfer oldum" diye konuştu.
Mirza
11.Nisan.2007, 17:03
Hayirli olsun. Song kesin gidecek o zaman.
uAburak89
11.Nisan.2007, 17:13
Gerets giderse, Song kalır ..
El Comandante
11.Nisan.2007, 17:14
Song kalacak yahu.Gerets %100 kovulacak sezon sonu.Song-Servet ikilisi defansta kalacak.Tomas gönderilebilir.Devre arasinda zaten Tomas gönderilecekti ama bizimkiler iyi defans bulamadiklarindan Tomas ile idare ettiler.Cok hata yapiyor Tomas.Sezon sonu Tomas yolcu.
Omerdinho
11.Nisan.2007, 17:20
Dua edinde Sampiyonlar Ligine felan katilirsaniz Chelsea ile karsilasmayin :)
Sheriff
11.Nisan.2007, 17:26
Chelsea ile karşılaşmayı kim isterki..?
Her neyse polemik yaratmayın durduk yere..
El Comandante
11.Nisan.2007, 17:30
Chelsea ile karşılaşmayı kim isterki..?
Her neyse polemik yaratmayın durduk yere..
Burak abiye katiliyorum.Kimse Chelsea ile karsilasmak istemez.Ne fb,ne Galatasaray ne de bjk...
Emurafu
11.Nisan.2007, 17:31
omerdinho soyle desen daha iyi olmazmiydi chelsea ile hic bir turk takimi eslesmesin ama eger avrupada biz turkler basari istiyorsak kim gelirse gelsin yenmek zorundayiz
Sheriff
11.Nisan.2007, 17:33
omerdinho soyle desen daha iyi olmazmiydi chelsea ile hic bir turk takimi eslesmesin ama eger avrupada biz turkler basari istiyorsak kim gelirse gelsin yenmek zorundayiz
Sanırım Chelsea hızlı oynadığı için onları örnek verdi ve Servet' te ağır olduğu için sizi örnek verdi.
Artık uzamasın pls..
Maksic
12.Nisan.2007, 01:26
Sivasspor'un başarılı savunma oyuncusu Servet Çetin, NTVSpor.net'e yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon için Galatasaray ile anlaştığını ve transferin sadece imzaya kaldığını söyledi.
http://www.ntvspor.net/Images/12545.jpg
NTVSPOR
Güncelleme: 13:16 TSİ 11 Nisan 2007 Çarşamba
l Nermin KARTAL ÖRKMEZ
Sezon başında Fenerbahçe'den Sivasspor'a transfer olan ve burada sergilediği performansla yeniden A Milli Takım'a seçilen Servet Çetin, çok büyük bir aksilik olmazsa önümüzdeki yıl Galatasaray forması giyecek.
Geçtiğimiz haftasonu NTV'de yayınlanan % 100 Futbol programında Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat'ın "Servet ile anlaştık" açıklamasının ardından, milli futbolcu da transferi doğruladı. NTVSpor.net'e açıklamalarda bulunan Servet Çetin, Galatasaray yönetimiyle sözleştiğini ve işin imzaya kaldığını belirtti.
Denizlispor'da oynadığı dönemde de sarı-kırmızılıların kendisiyle ilgilendiğini ifade eden Servet, "Ben o dönemde de Galatasaray ile anlaşmıştım. Ancak daha sonra Fenerbahçe devreye girdi ve şartları daha iyi olduğu için oraya transfer oldum" diye konuştu.
"DERBİ MAÇLAR ŞAMPİYONU BELİRLER"
Şampiyonluk yarışına da değinen tecrübeli futbolcu, ligin bitimine 7 hafta kalan Fenerbahçe'nin puan, Beşiktaş'ın ise fikstür avantajına sahip olduğunu söyledi.
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe-Galatasaray çekişmesinin puan puana geçtiğini, ancak bu sene Fenerbahçe'nin 4 puan önde olmasının futbolcuların üzerindeki baskıyı azaltacağını ifade eden Servet, yine de sarı-lacivertlilerin 3 büyük takımla yapacağı maçların şampiyonu belirleyeceğini söyledi.
Fıratcan Alçınkaya
12.Nisan.2007, 02:23
Çok büyük ihtimalle Servet gelecek sezon GS forması giyicek... Daha önceki konu açıldıgında tam belli degildi galiba ama şimdi kesin gibi...
deniz.91
12.Nisan.2007, 11:50
Adnan Polat'ın, 'Önprotokol yaptık' dediği Sivassporlu Servet Çetin, yeni sezonda Galatasaray forması giyeceğini doğruladı.
NTV’nin sorularını yanıtlayan genç oyuncu, “İş imzaya kaldı. Ben Denizlispor’da oynarken de Galatasaray’la anlaşmıştım ama Fenerbahçe devreye girdi ve şartları daha iyi olduğu için oraya transfer oldum” diye konuştu. Servet, şampiyonu derbilerin belirleyeceğini de ifade edip, “Fenerbahçe’nin 4 puan önde olması tabii ki çok büyük avantaj” yorumunu yaptı.
12.04.2007
Kaynak : Fanatik
uAsamet91
12.Nisan.2007, 18:32
Sivasspor'un milli futbolcusu Servet Çetin, gelecek sezon için Galatasaray ile kesin olarak anlaşmaya vardığını belirterek, "Seneye Galatasaray forması giyeceğim" dedi.
Fenerbahçe'den ayrılarak sezon başında Sivasspor'a transfer olan ve performansıyla yeniden milli takıma seçilerek dikkat çeken Servet Çetin transfer dedikodularına son noktayı koydu. Milli oyuncu, Galatasaray ile anlaşma sağladığını ve detaylar konusunda menajerinin sarı kırmızılılar ile görüşmeleri sürdürdüğünü söyledi. Artık ligde kalan 7 haftada Sivasspor'un başarısını düşündüğünü söyleyen Çetin, "Transfer hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. Gerekli görüşmeleri zaten menajerim sürdürüyor. Şu anda zorlu 7 maçımız daha var. Rahatlamak için en az 1 galibiyete daha ihtiyacımız var. Ondan sonra çok zorlu maçlar oynayacağız. Gaziantep maçından sonra Denizli ile yapacağımız maç rakibimiz açısından çok önemli olacak. Önümüzdeki 2 haftada istediğimiz puanları alırsak peş peşe oynayacağımız Galatasaray ve Beşiktaş maçlarından da iyi neticeler alabiliriz" dedi.
Galatasaray yönetimi ile kendisinin de görüştüğünü belirten Servet, "Yeni sezonda Galatasaray forması giyeceğim" şeklinde konuştu. Servet Fenerbahçe'nin de kendisiyle yeniden ilgilendiği şeklindeki haberlerin doğru olmadığını belirterek, bu konuda kimseyle görüşmediğini dile getirdi. Servet Çetin, "Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılıp Sivasspor'a geldikten sonra herkesin 'Neden gitti' dediğini duymak beni mutlu etti. Burada da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Sivasspor'a gelerek doğru bir karar verdiğimi gördüm" diye konuştu.
Haber DHA
Haber Dogrudur Arkadaslar Servet Cetin Seneye Galatasarayda Hayirli Olsun
Omerdinho
12.Nisan.2007, 18:34
servetin transfer haberleride artik baydi 20 tane konu var servet Galatasaray'da diye... keske konuyu acmadan bir arama yapsaydin..
fm26mer
12.Nisan.2007, 18:43
Galatasaray bakan 2 aydır alıyo hep serveti..
Del Piero_10
12.Nisan.2007, 19:12
Servet ile ilgili tüm gelişmeleri buraya yazın lütfen.
nart_susruko
12.Nisan.2007, 19:21
sheva - servet ikilisinden dolayı denilmiş bi söz herhalde.
herkes chelsea'nin gücünden bahsetmişte :D
Emurafu
12.Nisan.2007, 19:51
servet gelecek ama canınızı sıkmayın savunmaya daha tecrubelı kalıtelı bır yabancı trnasfer edılecek ozellıkle popescu olayında oldugu gıbı savunmayı toparlıyacak bırı tomas ve song kesın gıdıyor
Nocna Mora
12.Nisan.2007, 21:04
Servet Bence Galatasaray'ın İşine yaramaz Tomas,Song,Tolga Seyhan,Emre Aşık Gibi Oyuncular Yeterde Artar Bile..:)
Servet TOmas ile çok iyi oynar.....Song'U göndereceğiz, Emre yedek olacak...Tolga Seyhan'da ga'ba gidecek
İlk adım Servet
"Gelecek yılın transferlerini lig bitene kadar tamamlayacağız Servet’in transferi Song’dan vazgeçtiğimiz anlamına gelmez".
İMZA PERŞEMBE
G.Saray Kulübü Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, gelecek yılın transferlerini lig bitene kadar tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Sezgin, "Yoğun çalışma içindeyiz. Servet perşembe günü imza atacak. Birkaç oyuncu ile daha aynı aşamadayız" dedi. Servet'i iyi olduğu için istediklerini
belirten Sezgin, "Bu transfer Song'dan vazgeçtik demek değildir" ifadesini kullandı.
perşembe günü nasıl imzalıyor anlamadım ....