PDA

View Full Version : Hakemlerin Traji Komik Tarafları(yazı benimdir)

Yasin Surmeli
05.Nisan.2007, 22:27
Slm arkadaslar bu sıtenızdekı ikinci yazım.
Bu yazıda hakemlerin mactaki hallerine değiniceğim.Biz her zaman hakemleri eleştiririz ama bırde traji komik yanından bakalım.
Mesela bir macta yanlıs hatırlamıyorsam bu hakemimizin fenerli selcuk ıle olan bu fotosu aklıma geldi
http://img159.imageshack.us/img159/9345/hakem0obiv0.th.jpg (http://img159.imageshack.us/my.php?image=hakem0obiv0.jpg)
Bu rastgele birsey ama ole haraketleri olan hakemler varki oyuncuya pandik atan tekme oyuncuya vuran kafa vurup oyuncuyla yere dusen hakemler ve daha nelerde neler :) .
Tabiki onlarında işi zor çünki hakemler tek meslek değil hakemlik dışındaki asıl işleri ilede ilgilendiğinden böle manzaralar zamanla çıkıyor :)
Oyun esnasında bazı hakemlerınde canı isteyip topa vurduğu olmustur mac esnasında e buda artık piskolojik bir sezişten baska bırsey değildir. Artık şöyle bir bakıyor sahaya hakem ve top tepmek isteği ondada doğuyor ve hırsla gidip topa vurduğu oluyor bazen :) . Ama bu dedıgım olay kucuk lıglerde oluyorsa oluyor ıledıgım bır vıdeoda koln takımından bır oyuncu kafa yıyor ama hem hakem dusuyor yere 4. hakem hemde oyuncu dusuyor ve daha neler neler bu top öyle nir felsefeki bir süre sonra siz istemeseniz bile sizi bastan çıkarıyor ben bu konuda hakemleri ele aldım ama çim sahalarda daha neler neler oldu oluyor ve olacak :)
Bugün de yazımın sonuna geldim yarın haftasonu oldugu için birden fazla yazı yazmaya çalışacağım selametle
Yasin
Sürmeli

El Barto
05.Nisan.2007, 22:28
Hocam o yazı tipi ne öyle :( Kimse okumaz bu yazıyı bence böyle gözlerimize yazık...

Böylesi daha iyi olmuş.

uAburak89
05.Nisan.2007, 22:29
Değiştir bencede yazı tipini, okunmuyor ..

Yasin Surmeli
05.Nisan.2007, 22:38
tamam arkadaslar yazı degisti smdi yazı hakkındaki yorumlarınızı beklıyorum

Mirza
05.Nisan.2007, 22:44
Konu cok güzel; ama yazim yanlisi bol. Ilk yazinda oldugu gibi.
Tabii ki bu benim fikrim.

the_imam912
05.Nisan.2007, 22:53
resim çok gzl di ya :D

Yasin Surmeli
05.Nisan.2007, 23:03
Konu cok güzel; ama yazim yanlisi bol. Ilk yazinda oldugu gibi.
Tabii ki bu benim fikrim.

satır baslarına dıkkat etmiyorum bak onu gordum onu yarınkı yazılarımda kaybetcem yorumun ıcın sağol özkan abi

Memedov
05.Nisan.2007, 23:05
Gerçekten Güzel Düşüncelere Sahipsin Arkadaşım Yazılarının Devamı Gelsin :)

Yasin Surmeli
06.Nisan.2007, 00:04
saol mehmet kardes

Cengo
06.Nisan.2007, 02:50
o ne biçim hakem, öpüyor mu ne :))))