View Full Version : F.Bahçe'ye suskun golcü
fenerbahce_1907
05.Nisan.2007, 23:40
F.Bahçe'ye suskun golcü
Bu sezon transferde geç kalan ve yaptığı son dakika transferleri nedeniyle eleştiri alan Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, gelecek sezonun planlarını şimdiden yapmaya başladı. Geldiği günden bu yana istenilen performansı sergileyemeyen forvet oyuncusu Deivid De Souza ile yollar ayrılacak. Bu futbolcunun yerine ise sarı lacıvertliler ilk isim olarak Sevilla forması giyen Uruguaylı Javier Chevanton'u düşünüyor. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu futbolcunun transferi ile ilgili ise menajer Bayram Tutumlu'yu görevlendirdiği ve Tutumlu'nun girişimlerde bulunacağı ifade edildi. Bu sezon başı Monaco'dan Sevilla'ya transfer olan Uruguaylı, bu sezon sadece 1 gol atabildi.
El Barto
05.Nisan.2007, 23:51
hiç olmazsa 1 gol atmış. :)
Memedov
05.Nisan.2007, 23:54
Attığı Golün Önemide Çok büyük Ama Yanılmıyorsam Real Madrid'e Son Dakikalarda Atmıştı 2-1 kazanmıştı o maçı Sevilla.
garydelgadov
05.Nisan.2007, 23:56
vurgu=Bu sezon başı Monaco'dan Sevilla'ya transfer olan Uruguaylı, bu sezon sadece 1GOL ATABİLDİ.
mgokalparslan
06.Nisan.2007, 00:00
gelirse çok iyi olur monaco da iyiydi sevilla da hem yedek kalmaktan hem de formsuzluktan kötü oynuyordu en azından deivid e 10 basar
TR.CaPTaiN
06.Nisan.2007, 00:07
Çok kaliteli bir golcü gelmesini çok isterim.
Memedov
06.Nisan.2007, 00:12
En Azından Deivid'den Daha İyi iş yapar :)
El Comandante
06.Nisan.2007, 00:48
Fenerbahce gene cok para ödeyecek anlasilan bu transfer icin.Milli takiminda 27 yasinda olmasina karsin ciktigi 13 macta sadece 5 gol atabilmis.Cok kaliteli bir golcü icin cok az bir gol sayisi.
Lecce´de ciktigi 88 macta 47 gol atmis.Tabi bunda Seri B de attigi gollerde bulunuyor.Seri a da 2003-2004 sezonunda ciktigi 31 macta 19 gol atmis.10 sari kart görmüs.Seri b de ise 2001-2003 yillari arasi ciktigi 53 macta 28 gol atmis.
Monaco´da 2004-2006 yillari arasinda ciktigi 50 lig macinda 20 gol atmis.
Bu sene sevillada ciktigi 10 lig macinda 1 gol atabilmis sadece!
Ne kadar kaliteli olduguna siz karar verin artik ;)
Omerdinho
06.Nisan.2007, 00:54
chevanton leccede cok iyiydi monacoda adami bitirdiler.
gelmesini istemem.
TR.CaPTaiN
06.Nisan.2007, 00:58
Real Madrid'e attığı gol onun kalitesini,klasını gösteriyor.
http://www.youtube.com/watch?v=2huRDvAbDX8&mode=related&search=
Omerdinho
06.Nisan.2007, 01:05
Real Madrid'e attığı gol onun kalitesini,klasını gösteriyor.
http://www.youtube.com/watch?v=2huRDvAbDX8&mode=related&search=
Ronaldinho'nun Villarreal'e attigi gole benzemis. Ama Ronnie'ninki daha klas :)
TR.CaPTaiN
06.Nisan.2007, 01:09
Ronaldinho'nun Villarreal'e attigi gole benzemis. Ama Ronnie'ninki daha klas :)
Merak ettim izledim şimdi. Gerçekten R10 çok başka bir alem. :)
El Comandante
06.Nisan.2007, 01:10
Her voleyle gol atan kaliteli golcü olsaydi Necati ve Ümit Karan Avrupanin en iyi kulüplerindeydiler...;)
Fıratcan Alçınkaya
06.Nisan.2007, 01:59
Her voleyle gol atan kaliteli golcü olsaydi Necati ve Ümit Karan Avrupanin en iyi kulüplerindeydiler...;)
Yalniz ufak bir fark var Necati Ankaragücüne... O adam Real Madrid e attı vole golünü...
Ayrıca İspanya nın 2.sırasında Uefa da en büyük favori Sevilla dan ayrılıp Fenerbahçe ye gelecegini hiç zannetmiyom...
Cengo
06.Nisan.2007, 02:25
Fenerbahce gene cok para ödeyecek anlasilan bu transfer icin.Milli takiminda 27 yasinda olmasina karsin ciktigi 13 macta sadece 5 gol atabilmis.Cok kaliteli bir golcü icin cok az bir gol sayisi.
Lecce´de ciktigi 88 macta 47 gol atmis.Tabi bunda Seri B de attigi gollerde bulunuyor.Seri a da 2003-2004 sezonunda ciktigi 31 macta 19 gol atmis.10 sari kart görmüs.Seri b de ise 2001-2003 yillari arasi ciktigi 53 macta 28 gol atmis.
Monaco´da 2004-2006 yillari arasinda ciktigi 50 lig macinda 20 gol atmis.
Bu sene sevillada ciktigi 10 lig macinda 1 gol atabilmis sadece!
Ne kadar kaliteli olduguna siz karar verin artik ;)
Hala fanatiksin!
Javier Chevanton Türkiye'ye gelmez, İtalya'da patlama yaptığında Juve almayı çok istiyordu.
Çok büyük bir isim, çok yetenekli ama çok da uyumsuz biri.
Attığı goller müthiş goller, sürekli takım değiştiriyor.Ne bekliyorsunuz ki?
FUTBOL=GOL DEĞİLDİR!!!!
Chelsea 1-0 1-0 alıyor maçları??
Günümüz defans futbolunda tek pozisyonları teknik vuruşlarla kulanan, kontratağı tekniği ile zorlayan isimler gerekiyor.
Ne kadar korkuyorsun böyle?!
Fenerbahçe alamaz merak etme.Aslında biliyorum seni Gs alsa 360 derece tersi yorumlarını göreceğim ya neyse..
Fakat şunu iyi bil (!) piyasadaki en iyi ama az da olsa gözden düşmüş forvetlerden biridir kendisi..
Çok çok fazla hızlı (rüzgarın oğlu), çok atletik, çok çabuk yön değiştiren, çok sert şutları olan biri.
Bilmiyorsan sus ki birşey zannetsinler diye bir laf var, kimseyi kötülemeden önce kibirlerinizi bir kenara bırakmayı öğrenin.
Ayrıca Fenerbahçe yabancı forvet almayacak Deivid'den boşalan kontenjan yerine!.
El Comandante
06.Nisan.2007, 02:30
Yalniz ufak bir fark var Necati Ankaragücüne... O adam Real Madrid e attı vole golünü...
Ayrıca İspanya nın 2.sırasında Uefa da en büyük favori Sevilla dan ayrılıp Fenerbahçe ye gelecegini hiç zannetmiyom...
Necati Schalke 04´ede atti rövesata golü ;;)
Sevilla´da zaten oynayamiyorki öyle son dakikalarda ara sira maca giriyor okadar.
Luis Fabiano,Alexander Kerzhakov,Frédéric Kanouté var yahu ne gerek var Chevantona ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hala fanatiksin!
Javier Chevanton Türkiye'ye gelmez, İtalya'da patlama yaptığında Juve almayı çok istiyordu.
Çok büyük bir isim, çok yetenekli ama çok da uyumsuz biri.
Attığı goller müthiş goller, sürekli takım değiştiriyor.Ne bekliyorsunuz ki?
FUTBOL=GOL DEĞİLDİR!!!!
Chelsea 1-0 1-0 alıyor maçları??
Günümüz defans futbolunda tek pozisyonları teknik vuruşlarla kulanan, kontratağı tekniği ile zorlayan isimler gerekiyor.
Ne kadar korkuyorsun böyle?!
Fenerbahçe alamaz merak etme.Aslında biliyorum seni Gs alsa 360 derece tersi yorumlarını göreceğim ya neyse..
Fakat şunu iyi bil (!) piyasadaki en iyi ama az da olsa gözden düşmüş forvetlerden biridir kendisi..
Çok çok fazla hızlı (rüzgarın oğlu), çok atletik, çok çabuk yön değiştiren, çok sert şutları olan biri.
Bilmiyorsan sus ki birşey zannetsinler diye bir laf var, kimseyi kötülemeden önce kibirlerinizi bir kenara bırakmayı öğrenin.
Ayrıca Fenerbahçe yabancı forvet almayacak Deivid'den boşalan kontenjan yerine!.
Banane yahu fenerbahce istedigini alsin.Beni ne ilgilendirir.Zaten aldiklarinizda meydanda 2 sene kalmadan gidiyorlar ;)
Gene abartiyorsun,bazen futbolculari okadar abartiyorsunki diyorum peh ya bu kadar da olmaz yahu!Chevantonuda mükemmel olaganüstü forvet yaptin ya ne diyeyim?
Forvet=Goldür!Gol atamayan forveti hicbir kulüp istemez.Forvet istedigi kadar cirpinsin sonucta kendini attigi gollerle ispatlamasi lazim.
Ben cok sey biliyorum,fanatiklik de yapmiyorum hani,kimin fanatizm yaptigini merak mi ediyorsun?Bak aynaya ;;)
Cengo
06.Nisan.2007, 02:40
Necati Schalke 04´ede atti rövesata golü ;;)
Sevilla´da zaten oynayamiyorki öyle son dakikalarda ara sira maca giriyor okadar.
Luis Fabiano,Alexander Kerzhakov,Frédéric Kanouté var yahu ne gerek var Chevantona ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Banane yahu fenerbahce istedigini alsin.Beni ne ilgilendirir.Zaten aldiklarinizda meydanda 2 sene kalmadan gidiyorlar ;)
Gene abartiyorsun,bazen futbolculari okadar abartiyorsunki diyorum peh ya bu kadar da olmaz yahu!Chevantonuda mükemmel olaganüstü forvet yaptin ya ne diyeyim?
Forvet=Goldür!Gol atamayan forveti hicbir kulüp istemez.Forvet istedigi kadar cirpinsin sonucta kendini attigi gollerle ispatlamasi lazim.
Ben cok sey biliyorum,fanatiklik de yapmiyorum hani,kimin fanatizm yaptigini merak mi ediyorsun?Bak aynaya ;;)
ben hep bakıyorum demek ki sen hiç bakmıyorsun ;)
bak ne güzel söylemişsin, Necati de Shalke 04'e attı rövaşa golünü.
Fakat Necati Chevanton'un 10'da biri etmez!.. ;)
Hani gol=forvetti?
Sorun nerede?! :)
Neymiş futbol kalitesi golle değil teknik, vücut yapısı, dribbling yeteneği, şut yeteneği gibi bir çok değerler ölçülüyormuş..
Ümit Karan neyse de Necati için 1 M $ bile değmez..
El Comandante
06.Nisan.2007, 02:50
Peki ben necatiyi kiyasladimmi chevantonla?Ben necatiye deger bictimmi?Hayir!Peki öyleyse neden necatiyi kiyasliyorsun birileriyle:rolleyes:
Ama herkes bilirki necati formda oldugu zaman durdurulamaz bir forvettir :)
Forvet=Gol bu kadar!Sorun falan yok ;;)
Neymiş futbol kalitesi golle değil teknik, vücut yapısı, dribbling yeteneği, şut yeteneği gibi bir çok değerler ölçülüyormuş..
Tamamen haklisin,futbolcu kalitesi bu degerlerle ölcülüyor.Peki bir forvetin en önemli degeri ne olmali?Bitiricilik!
Cengo
06.Nisan.2007, 02:55
Peki ben necatiyi kiyasladimmi chevantonla?Ben necatiye deger bictimmi?Hayir!Peki öyleyse neden necatiyi kiyasliyorsun birileriyle:rolleyes:
Ama herkes bilirki necati formda oldugu zaman durdurulamaz bir forvettir :)
Forvet=Gol bu kadar!Sorun falan yok ;;)
Tamamen haklisin,futbolcu kalitesi bu degerlerle ölcülüyor.Peki bir forvetin en önemli degeri ne olmali?Bitiricilik!
hahahah forvet=gol falan değil!!
Bitiricilik; iyi şut çekme, iyi bir top tekniği ile topu doğru yumuşatma, tekniği ile topun yönünü belirleme, topu teknik ile markajcıyı yanıltarak saklama ile olur.
O pozisyonları da anca teknik isen yaratabilirsin, dribbling dünyada en çok aranılan şey şu sıralar ;)
sorunu kendin yaratıyorsun :)))
çok konuşan doğru söyleyen de değildir ayrıca, çok yazmanın alta cevap yetiştirmenin haklı olmayı getiren bir tarafı da yok..
El Comandante
06.Nisan.2007, 03:00
Tartisiyoruz surada sorun falan yok ;;)(Sevdim bu smileyi :))
Yahu okadar yetenegi olan bir futbolcunun zaten türkiyede isi ne :D Okadar özeligi olan birisi zaten avrupanin 1.sinif takimlarinda oynar.
Bitiricilik; iyi şut çekme, iyi bir top tekniği ile topu doğru yumuşatma, tekniği ile topun yönünü belirleme, topu teknik ile markajcıyı yanıltarak saklama ile olur.
O pozisyonları da anca teknik isen yaratabilirsin, dribbling dünyada en çok aranılan şey şu sıralar
Jardel diyorum sadece sana ABOOO ;;)
Cengo
06.Nisan.2007, 03:05
Tartisiyoruz surada sorun falan yok ;;)(Sevdim bu smileyi :))
Yahu okadar yetenegi olan bir futbolcunun zaten türkiyede isi ne :D Okadar özeligi olan birisi zaten avrupanin 1.sinif takimlarinda oynar.
Jardel diyorum sadece sana ABOOO ;;)
Porto ve Gs dışında doğru düzgün takımı yok Jardel'in..
Jardel bir çok isimden daha teknikti ayrıca, Hakan Şükür vs.. hikaye..
Sevilla bu sene lig lideriydi İspanya'da..
El Comandante
06.Nisan.2007, 03:12
Porto ve Gs dışında doğru düzgün takımı yok Jardel'in..
Jardel bir çok isimden daha teknikti ayrıca, Hakan Şükür vs.. hikaye..
Sevilla bu sene lig lideriydi İspanya'da..
1999, 2000 ve 2002 yılında Avrupa liglerinde en çok gol atan oyuncu Jardel idi. Portekiz'de beş kere gol kralı olmayı başardı, 2000 yılında ise UEFA Şampıyonlar Lig'inde gol kralı olmayı da başardı. kariyerinde Avrupa'nin önde gelen Real Madrid, Bayern Munih ve Hamburg gibi takımlardan teklif almasına rağmen, anlaşılan anlaşmalara uymamak ya da görüşmelere geç kalmak nedeniyle hiçbir zaman öyle bir takımda oynayamamıştı. Bu yüzden Jardel'in yeraltı Dünya'sı ile bağlantıları olduğunu yazmıştı. Bunların tümünü kendisi doğrulamıştı. ;;)
Sociedad ta bi aralar lig lideriydi,hatta son haftada sampiyonlugu kacirmislardi.Simdi küme düsmemeye oynuyorlar :)
hahahah forvet=gol falan değil!!
O pozisyonları da anca teknik isen yaratabilirsin, dribbling dünyada en çok aranılan şey şu sıralar ;)
aboooow naptın sen ya forvet buysa türkiyede forvet yok ..... bana bunların hiçbirini yapmasın sadece gol atsın bitirici vuruşları iyi olsun yeter ... adamın r.madrid e attığı bir golun videosunu izleyipde yorum yapmanında bi anlamı yok ... necati den kaliteli olduğu kesindir bunu tartışmaya bile gerek yok ... ama f.b ile adı geçen her oyuncuyu dünya çapında bir oyuncu yapmanında bi manası yok ... f.b ye gelir mi bence gelebilir öyle çok zor bir transfer değil hele f.b için hiç zor değil ....
walla o kadar az gol atmasina ragmen cok yetenekli oldugunu biliyorum gene de biraz kumar olur bu :)
Edit : ilginc yaw fm de p.a sini dusurmusler (kezman in altinda) :D demek ki bu forvetin guzel gunleri geride kalmis
Nocna Mora
06.Nisan.2007, 08:49
arkadaşlar yaklaşık olarak SEmih, Kezman, Tuncay, Alex ve TÜmer gibi forvette oynayailen oyuncularınız var ve Alex ve TümeR'i çıkartırsak KEzman ile ileride oynayacak gibi görünüyor ne diyimö hasyırlısı olur inşallah
Mirza
06.Nisan.2007, 10:40
Forvet = Gol ise Hakan Sükür'ün kariyerini hice sayarak hicbir ise yaramaz diyebiliriz, senin degimin ile 3.sinif bile degil 20. sinif düzeyinde bir futbolcu derim.
Konuya gelince Chevanton Fenerbahcede is yapamaz. Bu adama vereceginiz parayi verin Gökhan Ünal'a yahu para boldu bosami harcamak istiyorsunuz.
Omerdinho
06.Nisan.2007, 11:48
sanane ise neden yorum yazma geregini duydun?
Forvet = Gol ise Hakan Sükür'ün kariyerini hice sayarak hicbir ise yaramaz diyebiliriz, senin degimin ile 3.sinif bile degil 20. sinif düzeyinde bir futbolcu derim.
Konuya gelince Chevanton Fenerbahcede is yapamaz. Bu adama vereceginiz parayi verin Gökhan Ünal'a yahu para boldu bosami harcamak istiyorsunuz.
ya allah aşkına bırakın şu hakan şükürü artık ya .... iinizi gücünüz galatasaraylı bir futbolcu konunun ne alakası var hakanla ... ayrıca hakan şükür kaç sene türkiyede gol kralı olmuş ... gol diyince hakan şükür atamıyormuş falan diyorsun hakan atmasa kaç sene nasıl gol kralı olacak ... sizin çok takdir ettiğiniz oyuncular sezonu yatarak geçirirken hakan onların yaşındayken gol kralı oluyordu avrupada kaç maçta kaç golu var bakın allah aşkına .... sonra gelin diğer oyuncularla hakanı karşılaştırın ....
fmsmyrna
06.Nisan.2007, 15:54
sevilla'yı içten çökerteceğiz galiba bi gazete kanoute'yi yazıyor biri chevanton2u.şimdi bunlara nasıl inanalım
the_imam912
06.Nisan.2007, 16:19
yararlı olur deivid 'den ama gelmez ki..
Mirza
06.Nisan.2007, 17:07
paco yazdiklarimi dikkatle oku ve sirf bana muhalefet olmak icin yazma.
Hakan Sükürün kariyerine söz ettim mi bir bak sonra bana yaz.
bjk4ever
06.Nisan.2007, 17:15
Arkadaslar, yazdiklarinizin farkindamisiniz? Bahsettigimiz adam Chevanton! Bir videoya gore yorum yapilmaz, yapilmasina da gerek yok. Avrupa liglerini takip edenler Chevanton'un nasil muthis ve yetenekli bir oyuncu oldugunu bilir. Evet, belki bu sene fazla forma sansi bulup cok etkili olmadi, ama o bunun yetenegini azaltmaz. Chevanton= Nobre+Kezman+Umit Karan, cok net olarak soyluyorum. FB alirsa inanilmaz faydali ve muthis bir transfer olur, o kadarini soyleyeyim....
eGowiCh
06.Nisan.2007, 17:20
Arkadaslar, yazdiklarinizin farkindamisiniz? Bahsettigimiz adam Chevanton! Bir videoya gore yorum yapilmaz, yapilmasina da gerek yok. Avrupa liglerini takip edenler Chevanton'un nasil muthis ve yetenekli bir oyuncu oldugunu bilir. Evet, belki bu sene fazla forma sansi bulup cok etkili olmadi, ama o bunun yetenegini azaltmaz. Chevanton= Nobre+Kezman+Umit Karan, cok net olarak soyluyorum. FB alirsa inanilmaz faydali ve muthis bir transfer olur, o kadarini soyleyeyim....
Helal olsun, Beşiktaşlı biri olarak böylesine objektif yorumlar yaptığın için. Seni örnek almalılar ;;)
Chevanton hakkında yorumum yok, gerekli yorumu ABOOO ve bjk4ever yapmış. Deivid yerine başkası gelsin yeter :)
bjk4ever
06.Nisan.2007, 17:25
Helal olsun, Beşiktaşlı biri olarak böylesine objektif yorumlar yaptığın için. Seni örnek almalılar ;;)
Chevanton hakkında yorumum yok, gerekli yorumu ABOOO ve bjk4ever yapmış. Deivid yerine başkası gelsin yeter :)
Subjektif olmami gerektiren birsey yok, sonucta adam daha imza atmadi, atsa ve FB'li olsa bile bu oyuncunun kalitesini azaltmaz veya arttirmaz. Avrupa liglerini tkaip edenler Chevanton'u bilir, baska soze gerek yok. Keske bize gelse, 10 numara transfer olur.