View Full Version : Forvet nasıl olmalı?
anil luque
06.Nisan.2007, 21:44
arkadaslar başlığa bakıp hemen bu konu wardı demeyelim lütfen ama kapatılacaksa kapatılsın..
benım ogrenmek ıstedıım forwetınızde aradıgınız bellı baslı ozellıkler nelerdır?
a)buldugunu atmalı
b)hem gol atmalı hem de attırmalı
c)pozıtıf oynamalı(pres,top kapma vb.)
d)zor anımda benı kurtarsın yeter
e)ünlü olmalı
f)agresif olmalı
g)takımı ateşlemeli
ewet eklemek istediğiniz warsa lütfenn buyrunuz..
submarine_18
06.Nisan.2007, 21:50
c)Pozitif oynamalı
Yani Defansı Yıpratmalı
Ben ekliyorum
h)Rakip defansın korkulu rüyası olmalı:D
anil luque
06.Nisan.2007, 21:51
güzel :d o allah'ın emri zaten onu yazmadım :)
T_A_N_E_R
06.Nisan.2007, 22:48
yakisikli olmali :P
ölümüne_mokoko
06.Nisan.2007, 23:40
hızlı çevik atik kuvettli karşı karşıya pozisyonları kaçırmayan bide maçı gerektiğinde kurtarması lazım :D
mgokalparslan
07.Nisan.2007, 00:01
bence 2 tür olmalı biri i**uinta,luca toni gibi sürekli gol atmalı takıma öyle katkı sağlamalı
diğeri de henry,torres gibi golün yanısıra asist yapmalı maçı kurtarabilmeli hiç gol atamasa bile çok iyi rating ile oynamalı
aysem
07.Nisan.2007, 00:20
capkin olmali/3
BeeTLeJuiCe
07.Nisan.2007, 00:31
tüm bunların bir arada oldugu adam eddie johnson :D:D
-buldugunu atıyo
-hem gol atıyo hemde attırıyo
-karsı takımı prese boguyo top kapıyo hızlı oynuyo defansı yıpratıp cift forvet oynuyosa partnerine yer acıyo
-zor anlarda uzaktanda sut cekip gol atıyo
-gol attıkca takımı atesliyo daha cok gol oluyo
her mactan once johnson a dikkat edilmeli gibi mesajlarşa karsılasmamızı saglıyo
raytingi 8in altına kolay kolay inmiyo cogu zaman yenildiginizde bile 8 oluyo
World Hollow o1
07.Nisan.2007, 00:32
ğ) Hiç biri :D
a ve b olsun yeter...
Fıratcan Alçınkaya
07.Nisan.2007, 00:41
Bitiriciligi 20 olmalı..
Universal
07.Nisan.2007, 00:54
Forvet oyuncuları akıllı ve çevik olması gerekir. Çünkü kolay yıkılmayan forvetler ve ne zaman ne yapması gerektiğini bilenler her zaman başarırı. Bunların üstüne teknik özellikler gelince çok rahat gol atabilir.
bherdogdu
07.Nisan.2007, 09:38
e)ünlü olmalı (ı)
g)takımı ateşlemeli (/1)
Bu ikisi olmalı.
tmac_91
07.Nisan.2007, 10:01
en önemlisi top sürme ve takım oyunu özellikleri yüksek olmalı böyle oyuncular boştaki arkadaşına çok gol attırıyo boş kaleye bende cangele var tekniq süper top sürme süper hız süper kafa süper bitiiiriş süper ama takım oyunu 1 bu yüzden hiç pas vermiyor kendi bir sezonda 25 gol atıyor ama attırsa 15 de asist yapar
nuridinho
07.Nisan.2007, 10:11
tamamda bidebunlarla ilgli oyuncuda önerseniz
tmac_91
07.Nisan.2007, 10:15
tamamda bidebunlarla ilgli oyuncuda önerseniz
1-sultan cem
2-Ekrem kahraman
3-franco cangele
4-Fatih şen
5-Eddie jonhson
6-wason renteira
7-schumacher
8-can parlayan
9-halil altıntop
10-hasan kabze
11-furkan bastan
a.arıcı-11
07.Nisan.2007, 11:07
Zeki,Çevik ve Ahlaklı olmalı
anil luque
07.Nisan.2007, 11:59
-buldugunu atıyo
-karsı takımı prese boguyo top kapıyo hızlı oynuyo defansı yıpratıp cift forvet oynuyosa partnerine yer acıyo
her mactan once johnson a dikkat edilmeli gibi mesajlarşa karsılasmamızı saglıyo
abi eddie johnson o kadar iyi biri mi? alalım yani takıma bobo'nun yanına
BeeTLeJuiCe
07.Nisan.2007, 12:07
eddie johson ustune golcu tanımıyorum bole diyim fenerde eddie johson asamoah gyan 2lisi harikalar yaratıyo bende 2sinide oneririm
crazysebo
07.Nisan.2007, 12:20
takımı zor durumda kurtarmalı ve buldugu fırsatları iyi degerlendirmeli diye dusunuyorum.ozellik olarakda tekniği 16 dan yuksek sogukkkanlılıgı en az 13 hızı en az 17 ,bitiricilik 15 den yuksek olsun yeter:D bu tip forvetler pahalı ama takımınızın dusuk bir butcesi var ise sogukkanlılık, bitiricilk top surme ve hız ozellikleri olan bir forvet alırsaniz iyi olur.
Alex kerzhakow ve İvıca olic bence en ideal forvetler Olic hem hızlı hemde iyi kafalar atiyor.kerzhakow tam bir maradona desem yeridir.topu cok iyi tasıyor ve iyi sut cekiyor.Gs ye aldım bu ikiliyi bir sezonda 2kez yenildim,6 krez beraberlik aldim. Kerzhakow u 8.25$ ,Olic'i belese kaptim.
anil luque
07.Nisan.2007, 12:36
eddie johson ustune golcu tanımıyorum bole diyim fenerde eddie johson asamoah gyan 2lisi harikalar yaratıyo bende 2sinide oneririm
sagolasın ama eddie johnson yeter gyan asamoah ıcın yer yok yabancı kontenjanı full yanı o bakımdan ama ılerde onu da alırım belkı .. pekı ıyı asıst yapan bırı gereklı mı bu oyuncular ıcın yoksa kendılerı pozısyona kolayca gırebılıyorlar mı?? onu yazarsan sewınırm mesela delgado rıcardınho gıbı adamlar yeter dımı?
QaaN-07
07.Nisan.2007, 12:46
Eddie Johnson ve Jo süper..
Bitirici ve süratli olmalılar
canavar20
07.Nisan.2007, 13:01
bence konunun sahibi rooney(isimi yanlış yazdım belki ama) anlattı
the_imam912
07.Nisan.2007, 13:21
çapkin ve yakışıklı olmalı :D:D:D:
nerazzuri
07.Nisan.2007, 13:24
sprinter tipi bi forvetim olsun gerii yalan :D:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
MORİENTES VE DAVİD VİLLA gibi olmalılar :D:D:D buda Z şıkkı :D:D
mista7fb arkadaşa katılıyom tartışmasız takımına en faydalı striker eddie johnson
5 senedir takmımda adamın standartı hiç düsmüyo en 20 gol ve 10 asistle oynadı ingiltere liginde...
Sheriff
07.Nisan.2007, 16:52
Hava hakimiyeti+ tekniği+ hızı+ bitiriciliği olmalı..
Adriano
İbrahimovic
Fernando Torres
Fred
Kezman
Ernesto Farias***
Hernan Crespo
UCAkkus
07.Nisan.2007, 17:32
-buldugunu atıyo
Bu özellikler Cafercan Aksu'da da mevcut
anil luque
07.Nisan.2007, 18:23
bence konunun sahibi rooney(isimi yanlış yazdım belki ama) anlattı
hocam konunun sahibi benim :) rooney değil
BeeTLeJuiCe
07.Nisan.2007, 18:55
sagolasın ama eddie johnson yeter gyan asamoah ıcın yer yok yabancı kontenjanı full yanı o bakımdan ama ılerde onu da alırım belkı .. pekı ıyı asıst yapan bırı gereklı mı bu oyuncular ıcın yoksa kendılerı pozısyona kolayca gırebılıyorlar mı?? onu yazarsan sewınırm mesela delgado rıcardınho gıbı adamlar yeter dımı?
johnson onlarlada gol atar onlarsızda ama sunu soleyim cift forvet oynarsan daha faydalı olur ;) en onemli nokta bu johnson icin;)
ThersoN
07.Nisan.2007, 19:05
bence ayagına her nerde top alırsa alsın etkili olmayı becermeli zaten oyle olursa gol her sekilde gelir :)
KaRDiNaL
07.Nisan.2007, 19:33
oynadıgı mac sayısının 1.5 katı gol atmalı..
cevap veriyorm..
Fenerbahçe - Mateja Kezman..
ForeverGs
07.Nisan.2007, 21:55
ç)genc ve ateslı olcak
darthrevan
07.Nisan.2007, 22:31
1- sağ gösterip sol vuran
2- reklamlarda oynayıp forma sattıran
3- gece o bar senin bu bar benim deyip gezen
4- saçı her maç jöleli olan(Örnek Galatasaray lı Cihan)
5- genç teknik direktorune ortamlarda tanıştığı ablaları ayarlayan
tipte olmalıdır yoksa ben ne yapayım her mac gol atan adamı....
Haydi kerlon cıkıyoruz gene dışarı sus bak hala yarın mac var diyo
Aşk-ı Şehir
07.Nisan.2007, 23:25
wanderley,branamir kostadinov ve cem sultan derim ben ( kostadinov çıkmayabilir)
anil luque
08.Nisan.2007, 13:17
johnson onlarlada gol atar onlarsızda ama sunu soleyim cift forvet oynarsan daha faydalı olur ;) en onemli nokta bu johnson icin;)
abı sagol walla forwette sıkıntı wardı eyw.
Deadly_manager
08.Nisan.2007, 21:56
Van nisteroy gibi olmali. Fm de favorim klose ile birlikte.
BJKLEE38
10.Nisan.2007, 00:06
Kesınlıkle zlatan ıbrahımovıc gıbı olmalı tek gecerım uzerıne tanımam :DDd:d:
Mr.CordiaL
11.Nisan.2007, 18:02
bnce soğukkanlılığı 20 olmalı. 20 olmayan forvetler 1e 1 de bişi yapamıolar çok saç baş yolduruyolar
sabri35
11.Nisan.2007, 18:12
gol atsın ve estetık oynası yeter
GameOver
11.Nisan.2007, 19:41
ilk temasyüksek olmalı teknık takım oyunu yaratıcılık kafa iki ayağınıda kullanabılmelı depar atmalı defalarca adam gecmelı profilde mevkıler bölümünde yazar .bitiricilik de olucak adebayor hakan sukur boy olucak zıplayacak cok sey lazım hepsı olmasada coğu bulunmalı.
byozy43
12.Nisan.2007, 00:44
bence hizli ve sogukkanli olmali tabii bitiricilikte onemli
anil luque
12.Nisan.2007, 20:55
arkadaslar bir şey daha aklıma geldi bilmem katılır mısınız? bence forvet (ya da herhangi bir oyuncu) ufak problemler yüzünden sorun cıkarmamalı. yani gol atamadıgı zamanlarda veya kotu oynadıgında elestırıldıgınde hemen takıma kusmemelı teknık dırektorunden sogumamalı değil mi?
salihs83
16.Nisan.2007, 10:04
b-atmalı ve attırmalı tabiki takımı ateslemelide :)
eXcitinG
16.Nisan.2007, 12:18
Soğukkanlı,bitirciliği iyi ve süratli olması benim için yeterli.
mummy
17.Nisan.2007, 13:59
bence bir kere asla 26 yaşından küçük olmamalı değeride 3m den aşşağı olmamalı o zaman kim olursa olsun farketmez
palacio
17.Nisan.2007, 20:08
rodrigo palacio favorim ve zlatan ljunglic (yanlış olabilir) sobis ve floro flores bugüne kadar en çok satın aldığım forvetler palacio ve floro özellikle manyak ikili:D
Melanelf
18.Nisan.2007, 03:49
carlos vela - higuain cok iyi uyum sagladılar bende
KaRDiNaL
19.Nisan.2007, 00:46
26 yaşından küçük olabilir bence..bende her oyunda hearts'de bi oyuncu açılıyor..7.02 yamasına ilk başladığımda fm scout ta şans eseri keşfettiğim bi adam..(eski fenerli kostadinov vardı çok severdim onun hatrına aldım) dedim 1 sene oynatırım..Ne 1 senesi bee..adam deli bisey cıktı..müthiş hızlı..eğer doğru şekilde geliştirirseniz süper adam oluyo..
İsmimi ne ? Tüm stad bu sesle yankılandı :D
Branamir Kostadinov..
hollygun
19.Nisan.2007, 19:54
bence forvetteki
bir oyuncunun hızı,top sürmesi,orta yapması ii olcak
diğerinin kafa,bitiricilik ii olcak bunun en ii örneği de fredle tevez:D
fm_monster
19.Nisan.2007, 20:08
hiz bitiricilik teknik kafa sogukkanlilik yeter
OgUzHaN10
21.Nisan.2007, 15:22
Forvet en başta golcü olmalı ( Kezman )
Forvet hızlı olmalı ( Messi )
Forvet iyi şut atmalı ( Adriano )
Forvet Agresif olmalı ( Rooney )
Forvet Çevik olmalı ( C.Ronaldo )
Ve de Forvet Adam Olmalı Adam :D
kebogunduz92
08.Mayıs.2007, 20:16
Zeki çevik ve ahlaklı olmalı :D
BJKKKKK
08.Mayıs.2007, 21:28
Golcü dediğin Drogba ya da Klose gibi olmalıdır bence. ;;)
Hele şu an Werder Bremen'i çalıştırıyorum, Klose biyonik adam gibi, resmen gol makinası. Her maç 9-10 form puanı alıyor mübarek :) Favori personeli de benim :cool:
http://img359.imageshack.us/img359/8987/adszjr9.jpg
batuhan007
08.Mayıs.2007, 21:57
bulduğunu atmalı ve defensı yıldırmalı
yorukefe
10.Mayıs.2007, 18:55
anıl bu oyunu uzun zamandan beri oynarım hileli hilesiz her yönlü oynadım. Sana şukadarını söğliyim iyi bir forveti almak için şu özellikleri asla ess geçme.
1- Bitiricilik (15 ten aşşağı almamaya çalış)
2- Fizik ( İyi bir golcum olsun diyosan günümüz futbolunda 1.80-190 arası süper olur 1.88 ideal forvet boyudur)
3- Kafa ( Buda 15 ten aşşağı olmamalı)
4- Mental özellikler ( unutmaki oyuncuya teknik veya benzeri özellikleri öğretmek mental konuları öğretmekten çok daha kolaydır, mental zor gelişir)
5- Yine fiziksel ama budafa oyundaki verilere göre yazıcam
hız 14 ten az olmamalı, denge 10 dan az olmamalı, güç 14 ten az olmamalı, zıplama 14 tan az olmamalı
Dikkat ettiğsen top sürme, uzun şut gibi özelliklere hiç girmedim gerçek hayatta olsa bu özellikler çok önemli ama oyunda olmasada olur özelliklerdir. Sana bir örnek hatta 2 örnek dallasta eddie jounsen mı nevar adını yanlış yazmış olabilirim biri bu, diğeride Nikola Zikic diye bir oyuncu olması lazım Bak bu 2 oyuncu incele tm ona göre genç futbolcu almaya çalış. Henry nin bile biticilik max 17 dir, eğer 20 olan birini bulursan gol manyagı yaparsın örnek luqinta bak bu adam ilerde manyak golcu oluyor ama dengeden kaybediyor az :D iyi oyunlar...
izmer96
11.Mayıs.2007, 11:59
gunumuz futbolunda 2 cesit forvet var ilk olarak uzun olmayan yerden oynayan hizli teknik forvetler ornek aguero ,messi , martins ,makinwa , torres gibi ve bence boyle bir forvet ariyorsaniz kesinlikle hizlanma(accelariton) , dribling ,topa ilk dokunus(first touch) hiz(pace) ve bitiriciligi 15 ustu olmali mesela ben atletico ile oynuyorum aguero bu ozelliklere tam uyan hatta cok cok ustunde bir adam ve her 2 macdan birinde topu aliyor 2-3 adam gecip super 1 gol atiyor sezon basi en assa 40 golu var benim forvet tercihim budur
GEWEZE
11.Mayıs.2007, 12:29
Abİ Bu Oyunda Forvet Hizla Direk Kaleye Gidebilen Sert Sut Atabilen Biri Olmali.eskiden Bi Fikrim Yoktu Ama Rafael Sobisi Gordukten Sonra.. Tek Favorim Sobis..........
NisRoc
12.Mayıs.2007, 14:30
Forvet "Zuniga" gibi olmali :)
VahdeTrabzon
13.Mayıs.2007, 12:13
forvet kafa toplarını ıyı kullanmalı ıyı top surup drıbblıng yapmalı bide karsı karsıya oldugu zaman sogukkanlılıgını yıtırmemeli
taachinardi
13.Mayıs.2007, 17:16
D ve F ben hep oylelerinden secerim ..
faay14
13.Mayıs.2007, 23:55
vurucu olmali:D
puskas
15.Mayıs.2007, 11:37
bence biri kısa biri uzun olması yeterli ve tabi bitiricilikte çok önemli yuksek olmalı
ugrtmzyrk
20.Mayıs.2007, 19:04
zeki yani nerede durması gerektiğini bilenn,,,çevik yani savunmacıları yıkmalı gücüyle,,tabikide son olarak topu yollaması gereken köşeye yollaması,, süratide 15 üstü olsa yeter =)
nerazzuri
20.Mayıs.2007, 19:28
sprinter tipi bir forvet kosan mucadeleci hirsli
jacksparow
20.Mayıs.2007, 22:15
1- Bitiriciligi yuksek olmali
2- Top surmesi ii olmali
3- Hizi ve hizlanmasi yuksek olmali
4- Yetenek yuksek olmali
Bu kosullara uyan iki adam taniyorum biri gonzalo higuain ikincisi fernando torres
yigitssah
21.Mayıs.2007, 12:09
arkadaşlar marcelo diye bir adam var brazılya mıllı takıma giriyo 18 yasına dr oynuyo ama kendi takımınıza alırsanız forvet koyun 10 maç yaptırdım 26 golu var bence deneyin btiricilik ve top surme 18 sonra gelişiyo