PDA

View Full Version : Antreman Tesislerinin Yararı?

sabri35
07.Nisan.2007, 15:28
arkadaşlar bana antreman tesıslerının yararı ne acaba soylermsınız?? ben bı kacını bılıoym mesela sanırsam oyuncuların antreman sakatlıkları azalıyo başka??:confused: :confused:

the_imam912
07.Nisan.2007, 15:35
adı üstünde antreman tesisleri oyuncular antreman yapıyor

World Hollow o1
07.Nisan.2007, 15:39
İdman yapma olanağı,
Oyuncuların daha güzel çalışma yapmaları topla,kondisyon vs.

Maç sahasına hazır olmaları.:)

ukat
07.Nisan.2007, 19:56
antreman tesisleri yararsız yerlerdir.

bunun için ya tesisi olmayan takımlar seçin ya da başkandan yıkmasını isteyin.

yıkma özelliği yok diyosanız hep birlikte sigames'i protesto edelim

:) :)

darthrevan
07.Nisan.2007, 22:25
bence cok yararı var antreman tesıslerın üst düzey olursa o kadar iyi genç yetenekler cıkartabilirsin.

Ahmet_77
08.Nisan.2007, 08:43
yararıda var zararıda
futbolcular antremanda hem gelişliyor hem sakatlanıyor

ronaldo98
08.Nisan.2007, 18:58
alt yapıdan oyuncu çıkmasınıda sağlıyo

dakara
08.Nisan.2007, 20:30
kaliteli takımların hepsinin antreman tesisleri iyi oluyor ve bence yüksek olması önemli

LaKe
08.Nisan.2007, 21:20
Kaliteli olan antrenman tesislerinde, oyuncular daha iyi şartlarda çalışır + düşük seviyedeki tesislere göre oralarda daha çok olanak vardır. Düşük seviyedeki antrenman tesislerinde ise olanaklar az olduğundan, oyuncular sınırlı şekilde antrenman yapabilirler.

Ralph
09.Nisan.2007, 16:43
Antreman sahaların nekadar iyi olursa okadar iyi oyuncular yetişir.

Mr.CordiaL
09.Nisan.2007, 17:32
örnegin bir oyuncun 2 ay sakatlandı özellikleri de doğal olarak bayaa düştü eğer ant. tesisin ii ise o oyunucu 2-3 hafta içinde eski haline dönebilir eğer en üst düzeyde ant. tesisin varsa o oyucunun özellikleri yükselmeye dewam eder tabi bu ii bi ant. uygulamana da bağlı

ultraslanerdem
09.Nisan.2007, 17:35
Antrenman tesislerinin iyi olmasının sana faydası büyüktür.Buralarda yapılacak antrenman programı iyi ise eğer oyuncularının özellikleri bir hayli artar...

Saboteur
10.Nisan.2007, 23:54
Genç akademisi ve tesislerin iyiyse süper yetenekler çıkıyor alt yapıtan (pa-185-190-195 gibi ) Galatasaray ve Fenerbahçe gibi takımlardan bile çıkıyor gerçekte çok üstün yetenekli oyuncular bizim takımlardan çıkmıyor da :D

sabri35
11.Nisan.2007, 18:00
saolun arkadaşlar

Universal
11.Nisan.2007, 19:00
Hazrıladığın antereman paketi ne kadar iyi bir tesisde uygulanırsa oyuncuların o kadar iyi yetişebilir. Özellikle genç oyuncular için çok önemli. Ne kadar iyi tesis o kadar iyi oyuncu demek diyebiliriz.

fatiherkol
13.Nisan.2007, 13:49
CA özelliğini kısa sürede çıkarmayada karar mı acaba?

sabri35
14.Nisan.2007, 17:14
arkadaşlar CA ozelliği TAM olarak nedır bı soylermsınız??

sivaslizoro
27.Haziran.2007, 20:15
hiç bişeye yaramıyo

amorti
27.Haziran.2007, 21:19
Antreman sahasinin kalitesi onemlidir...

*Soguk kis gunu antreman yaptiktan sonra sicak suyla dus alabilen oyuncu hem daha rahat gevser hem de hastalanmaz!
*Tesislerde atari salonu varsa iki antreman arasi oyuncular oyun oynayip stres atabilirler hem takim ici arkadaslik da gelisir.. Ne o oyle diger takimlar gibi para maci mi yapsinlar!
*Arabalarini koyacak daha genis otoparklari olur hatta ustleri kapali olur boylece futbolcu herdakka arabasini yikatmak zorunda kalmaz o zamanini antremana harcar!
*Daha genis olur boylece daha cok oyuncu birarada calisabilir.Birileri frikik calisirken digerleri gidip de duz kosu yapiyo ayagina saha kenarindaki kizlari kesebilir!
*Kaliteli tesislerin yemekleri de ascilari da kalitelidir.. Boylece sahada arkadaslarinin kafasina yumurta un atarak pasta yapmak yerine girerler iceriye ascinin yaptigi pastalari yemekleri pasa pasa yerler...Pasta yapcam diye hem saha kirlenmez hem de zaman kaybi olmaz!

Yaa! bunlari bilin de oyle oynayin arkadaslar... :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

arkadaşlar CA ozelliği TAM olarak nedır bı soylermsınız??

CA o oyuncunun o donemdeki yetenek puanidir..200 puan uzerinden degerlendirilmesidir.

CA özelliğini kısa sürede çıkarmayada karar mı acaba?

O CA degil PA dir.. Oyuncunun ileride ulasmasi muhtemel -potansiyel- yetenek degeridir.

sehzadee
28.Haziran.2007, 19:20
örnegin bir oyuncun 2 ay sakatlandı özellikleri de doğal olarak bayaa düştü eğer ant. tesisin ii ise o oyunucu 2-3 hafta içinde eski haline dönebilir eğer en üst düzeyde ant. tesisin varsa o oyucunun özellikleri yükselmeye dewam eder tabi bu ii bi ant. uygulamana da bağlı
Ewet ! aynen katılıyoru

sivaslizoro
28.Haziran.2007, 19:20
hiç değilse havan olur

nesilerciyas
03.Temmuz.2007, 17:19
Transferlerde Kolaylik Saglio Mesela Brini Alinca Gelme Sebebi Yazio Bunlardan Biride Antreman Tesisleri

zzzeeeggg
03.Temmuz.2007, 22:13
Ben erzurumsporu 6 sene yönettim.. Gençlik tesisim 1 di PA sı 178lik bir oyuncum çıktı. Ayrıca erzurumda 9 ay kış, 3 ayda yaza benzer günler geçer. Antreman tesisin ben pek öneminide göremedim. Başkan hiçbir zamanda gençlik tesisini büyütmedi. O kadar parayı ne yapacaksa. 17 yaşında damien mcmillan diye bir oyuncu aldım. Gençlik tesisinde bıraktım. CA 148 oldu PA 198di pek birşey degişmiyor.