PDA

View Full Version : Gerets'ten Futbolculara Ceza

Ahmet_77
07.Nisan.2007, 17:06
Gerets, maçlardan sonra oyunculara verdiği 2 günlük izinleri kaldırdı.

Turkcell Süper Lig'de Kayseri Erciyesspor'a 1-0 mağlup olarak şampiyonluk iddiasından uzaklaşan Galatasaray'da, teknik direktör Erik Gerets oyuncularına ceza verdi.

Gerets yenilgi sonrasında aldığı kararla, genelde lig maçlarından iki gün sonra futbolcularına verdiği izinleri sezon sonuna kadar kaldırdı. Antrenör Erdal Keser, basın mensuplarına bu kararı açıkladı.

Sarı-kırmızılılar, 13 Nisan Cuma günü deplasmanda oynayacakları Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına mağlubiyetin getirdiği moral bozukluğu içinde başladı.

Gerets, antrenman öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde futbolcularıyla yaklaşık 10 dakika süren bir toplantı yaptı.

Yaklaşık 1 saat süren idmanda ise Erciyesspor maçında oynayan futbolcular koşu yapmakla yetinirken, diğer oyuncular fizik-kondisyon çalışması gerçekleştirdiler.

Antrenmana, sakatlıkları bulunan Arda, Aykut ve Aydın katılmazken, sakat olan Inamoto ile Carrusca ise koşu yapmakla yetindiler.

Maksic
07.Nisan.2007, 17:28
Asıl cezayı Gerets'e vermeliydiler

fm26mer
07.Nisan.2007, 17:29
Asıl cezayı Gerets'e vermeliydiler

100 de 100 haklısın

Euphrates
07.Nisan.2007, 18:51
Bence tam tersi olmuş, Gerets oyunculara verdiği cezayı kaldırmış..

Bütün avrupada maçtan sonraki gün de idmanlar devam eder, ciddi takımların maç sabahı bile idmana çıktığı görülebilir bazen.. Bizde ise maçtan sonra 2-3 gün yatar oyuncular..

İyi oldu böyle.. Maçtan sonra tatil yapmak sadece bizim ülkemizde görülen birşey.. 1 gün tatil bile çok diye düşünürken bizim hoca 2 gün tatil yaptırıyor üstelik..

Nelere kaldık hey allahım.. Bir de sözde avrupada futbolu bilen bir hocaya sahibiz.. Çok yazık..

Fıratcan Alçınkaya
07.Nisan.2007, 19:58
Futbolcular ne yapsın... Gerets her gün başka kadro kuruyor...

Emurafu
07.Nisan.2007, 20:27
futbolcularin nesucu var sen adamlari yerlerinde oynatma sonra sucu onlara bul

Nocna Mora
07.Nisan.2007, 21:12
beyler antrenman bugündü bende oradaydım hatta mondi ile tanıştım SOng ve Mehmet GÜven yan yana depar atıyorlardı :)

uAburak89
07.Nisan.2007, 21:28
Tren kaçtı bir kere, sıkı yönetim için geç kaldı ..