View Full Version : Oyuncunun size gelmesini saglamak...!
Serthac
07.Nisan.2007, 17:26
Problem:
Bir oyuncuyu cok istiyorsunuz paraniz var teklif yapiyorsunuz kulup kabul ediyo ama oyuncu size gelmiyor. Nasil gelmesini saglarsiniz ?
Cözum:
Almak istediginiz oyuncunun kulubune yada managerine övgu yagdirin 3 sefer ve 1 er hafta aralikli. Daha sonra oyuncuya tekrar teklif gonderin oyuncu kabul edecektir.
Kaynak:Isvec genc managerler dernegi tarafindan denenmis ve defalarca uygulanmistir..Iyi oyunlar
KORNy
07.Nisan.2007, 17:42
evet zaten ben sürekli bu metodu kullanıorm ve doru sonuç verio
ama her futbolcuyu böle alamazsınz verdiiniz maaşda bi önceki klübün maaşından aynı veya fazla olması gerek
Fıratcan Alçınkaya
07.Nisan.2007, 20:11
ama her futbolcuyu böle alamazsınz verdiiniz maaşda bi önceki klübün maaşından aynı veya fazla olması gerek
Eyw. Kanka demiştin zaten bana çok işe yarıyor bu taktik...
fm26mer
07.Nisan.2007, 20:15
vallaha mı deniyim ben
the_imam912
07.Nisan.2007, 23:01
oluyosa gerçekten süper deniycem..
Mr.CordiaL
08.Nisan.2007, 00:59
iii miş yaw (//x) (vv) (//x) (vv)
Serthac
09.Nisan.2007, 03:47
Yok maasin pek onemi yok tabi oyuncu ile kontratta anlasmak istediklerini vermek ayri konu ben sadece oyuncunun klubu kucumsemesi durumda yapacaginiz seyi soyledim..
enesemin53
09.Nisan.2007, 15:36
inşallah olur deniycem
KORNy
09.Nisan.2007, 16:41
Yok maasin pek onemi yok tabi oyuncu ile kontratta anlasmak istediklerini vermek ayri konu ben sadece oyuncunun klubu kucumsemesi durumda yapacaginiz seyi soyledim..
paranın acaip önemi var ben oyuncu kendi klübünde 5 kazanıosa sen 4 verirsen gelmez sana istersen oyuncu ile kanky ol:D :D
cgdsuruk
09.Nisan.2007, 17:08
oo cok yardımcı oldun ya ben bunu bilmiodum tsk ve ust konu olursa seviniriz cok yararlı bence
sabri35
09.Nisan.2007, 21:35
dostum bence tek yolu iyi başarılı klup olmak digerleri alternatf olmalı ilk secenenk BAŞARI
GameOver
11.Nisan.2007, 19:48
paranda olsa kulubu kucuk göruyorlar turk kulubse eğer karıyer meselesı
Fıratcan Alçınkaya
11.Nisan.2007, 22:11
paranda olsa kulubu kucuk göruyorlar turk kulubse eğer karıyer meselesı
Bu olay biraz büyük takımlara yarayan bişey... Mesela sen Chelsea nın başındasın M.City den Richards ı istiyon adamlar vermiyo bu taktigi kullanıp Richards ı unhappy yapıyon ve klüp satıyo sana... Bunu ben çok denedim hep oldu...
Güzel taktikmiş be:D Kullanırız, sağol...
Varonil
11.Nisan.2007, 23:40
paylasim icin saol denerim simdi.
QaaN-07
12.Nisan.2007, 16:02
Ben Eskişehirspor'a Tugay'ı almak istediydim,
Mark Hughes'i 4 hafta üstüste övdüm Tugay'a teklif yaptım gelmedi..
Mehmet784429
15.Nisan.2007, 02:57
Arkadaslar MANU ile oynuyorum 2012-2013 yılındayım bu sırada aldığım kupa sayısı 5 filan hiç şampiyonluk yaşamadım takımı komple değiştirdim Wayne Rooney ve Cristiano Ronaldo bide Kuzchask (yedek ) hariç tüm takımı değştirdim yaş ortalaması 19 filan belki de şu an meyvelerini toplamaya başlıyorum geçen sen Şampiyonlar ligini kazandım yeni sezona giridm ve istediğim takımı istediğim anda yenebiliorum.Bütçe desen tüm futbolcuları satıp yerine gençleri aldım hepyani paranın gözüne vurdum transfer bütçem 400 kusur milyon sezon başında hucumdaki ikili forvetlerimin arkasındak ki oyuncuyu 100 milyon $ real e sattım sonra içim cız etti ama para tatlı gelid ilk başta şimdi o oyuncunun yerine sergie **uero isityorum madridli adam gelmiyo milan da portolu anderson var o da gelmiyo en son arsenalli teo walcott a teklif getirdim 230 milyon $ istediler alın dedim gözünüz para görsün kulüp tamam dedi oyuncular gelmiyo ama ama teo da sinrlendi antrenöre beni nasıl satarsınız diye oyuncu hakkında övgü dolu sözler söylüyorum bi fayda etmiyo nası bi yöntem uygulamalıyım yaw
Varonil
15.Nisan.2007, 08:22
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=39358
bu baslik belki isine yarayabilir
salihs83
16.Nisan.2007, 09:59
saol deneriz bakem :):):):):
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben Eskişehirspor'a Tugay'ı almak istediydim,
Mark Hughes'i 4 hafta üstüste övdüm Tugay'a teklif yaptım gelmedi..
gelir gelir 37 yasında felan gelir ben bi ara görmüştüm tugayı eşkisehirde veya gencler gibi bi takımda oynuyordu ama yası gecmiş baya :):):):)::
mummy
17.Nisan.2007, 14:12
denemedim mutlaka denicem eğer başarılı olursa mesale ronaldınho gençlere gelirmi paramda var pulumda :D cevap ltf...
ben bir seferinde kaza bela terry yi galatasaraya getirme başarısı gostermiştim nasıl kabul etti hala anlayamıyorum( fm-2006 ) sene 2008 de . aslına bakarsan oyuncu gelmek istemiyor falan filan yazıyordu ama ben ona rağmen keseyi sonuna kadar açtım oldu iş:D paranın açamıcağı kapı yok :D
anka__61
20.Nisan.2007, 18:58
denicez bakalım olursa valla çok işime yarar. Yeni kullanıcı hilesi oyunun orjinalliğini bozuyo bu inşallah olur. olursa şimdiden sağol
kerimoglu
21.Nisan.2007, 13:26
yaww bu sorunun çözülmesi ii olmuşta asıl sorun paragöz başkanlar.
elinizdeki ii oyuncuyu fazla para gelince hemen satıyolar bunuda engellemenin bi yolu warmı arkadaşlar?
OgUzHaN10
21.Nisan.2007, 15:38
Tmm doğru demişiniz ama.Şimdi Gs'den Cem Sultanı almak istiyorum.Ama gelmiyor.Şimdi Ben Gs ye övgü mü yağdırcam! hayal !.Hayatta öyle bişey yapmam.Almam oyucuyu daha iyi.(FB)
mkkadi
29.Nisan.2007, 16:11
Baba ben Tottenhma adrianoyu alacağım veya messiyi parayı veriyom kulüp kabul etti ama oyuncalar gelmedi sonra burda yazanı gördüm ve 3 kere interin ve barçanın managerlerini övdüm aralıklarla sonra yine teklif yaptım yine kulüpler kabul etti ama oyuncalar gelmek istemiyor snubstan ziyade gelmek istemediği için gelmedi yardım lütfen. nasıl alabilirm.
Cengo
30.Nisan.2007, 03:08
Bu olay biraz büyük takımlara yarayan bişey... Mesela sen Chelsea nın başındasın M.City den Richards ı istiyon adamlar vermiyo bu taktigi kullanıp Richards ı unhappy yapıyon ve klüp satıyo sana... Bunu ben çok denedim hep oldu...
Bunu hep yapıyor zaten yapay zeka, satmıyorum Lugano'yu sürekli moralini bozuyorlar zor toparlıyorum.Bunları yapan da Chelsea,Liverpool,Milan gibi takımlar.Ayrıca 13 tane izleyen kulüp var oeh..
İkinci sezon müthiş bir sezon geçirdi, Tr Ligi'nde yılın oyuncusu oldu.İlk sezon kötü sayılırdı..
Bunu yaparsanız oyuncu daha iyi ratingi olan kulübe gitmek istediğini söylüyor, kabul etmiyorsanız sözleşme bitince gideceğim,durmayacağım,yeniden imzalamayacağım tehditinde bulunuyor.Böyle bir haber geliyor hatırlarsanız..
İsterseniz satmayın, bedava mı gitsin :) :)
Burada siz de oyuncuyu yağlayın, performansı da az çok iyi olsun.
Soru gelince takımı düşünmesi gerektiğini, takımın geleceğinin de önemli olduğu vs.. bir seçenek vardı onu seçin.
Sonra oyuncu biraz düzelinse hemen sözleşme yenileyin, kurtulun..
Cem Sultan'ı isteyen arkadaşım Cem Sultan'a övgü yağdır zaten, kulübe değil ;)
Tugay'ı almak isteyen arkadaşım, Tugay Blackburn'de oynarken hiç gelir mi Eskişehir'e (: