View Full Version : Cimbomlu Taraftarın Sabrı Taştı
Nocna Mora
07.Nisan.2007, 21:14
Galatasaraylı taraftarlar, seyircisiz oynanan Kayseri Erciyesspor maçının ardından Ali Sami Yen Stadı önünde pankart açarak yönetimi protesto etti ve istifaya çağırdı.
Üzerinde ''Galatasaray liseci zihniyetin değil, hepimizin'' yazılı pankart açan taraftarlar, uzun süre ''Liseci zihniyet istemiyoruz'', ''Cim bom bom halkındır, lisenin değil'', ''Defol git Canaydın'', ''Canaydın istifa'' ve ''Yönetim istifa'' tehazüratları yaparak protestoda bulundu.
Taraftarlar, daha sonra yaptıkları açıklamada da kulüpte liseli ve olmayan ayrımının yapıldığını kaydederek, kendilerinin de eşit şartlarda üye olmayı ve şartların herkese eşit uygulanmasını istediklerini dile getirdiler.
Mirza
08.Nisan.2007, 10:21
Hak veriyorum. Gerets'in gönderilmesi gerekiyor.
World Hollow o1
08.Nisan.2007, 10:28
Canaydın a kalsa Galatasarayla gidicek ömrünün sonuna kadar.
Canaydın İstifa ederse kim gelicek ?
Memedov
08.Nisan.2007, 11:20
Ondan İyi bir Başkan Bulunur Elbet..:)
IcedEarth
08.Nisan.2007, 11:33
bize başkan mı yok son seçimlerde gördün kaç kişi aday oldu işini bilen bir kişi gelirse galatasarayı yönetmek çok kolay
Nocna Mora
08.Nisan.2007, 13:17
evet doğru söylüyor arkadaş
Eray Dengiz
08.Nisan.2007, 13:44
Seçimlerde Galatasaray taraftarının desteklediği bir isim olan Yiğit Şardan gelecekti..
El Comandante
08.Nisan.2007, 14:08
2008 secimlerinde Yigit sardan,Ünal Aysal ve Adnan Polat katilabilir baskanlik secimlerine.Hangisi olursa Özhan Canaydindan iyi yönetir Galatasaray´i.
valla canaydın gitsin de kmi gelirse gelsin ... en kötü canaydın kadar yönetir ... yiğit şardan olsa çok sevinirdim umarım bundan sonraki seçimlerede katılır ...
uAburak89
08.Nisan.2007, 18:37
Genç, dinamik, aşırı centilmen olmayan, güçlü ve paralı bir başkan lazım .. :) Çok şey istedim galiba ..
Medyaya bak allahım yarabbim O kadar KALİTELİ ki olmayan liseli - alaylı kavgası çıkarttılar.HELAL olsun bu medyaya HELAL ! ...
Bu medyayla edirne ötesine geçemeyiz.bir kere geçtik daha ölsek geçemeyiz...
Taraftar ise tepkisinde haklı.